Anmeldelser Goji Cream

 • Anne
  Jeg har været at se på annoncer og anmeldelser Goji Cream fra hendel's garden. Besluttede at prøve et par måneder siden. Resultatet er fantastisk! Især dybe rynker på halsen og omkring øjnene er næsten forsvundet. Creme længe nok, hvilket er meget glædeligt. Du kan smøre et tyndt lag, det værktøj, der er indtaget med måde, og resultatet er påfaldende næsten med det samme.
  Goji Cream
 • Maria
  Købt goji cream sammen med sin mor til at prøve sammen. Jeg er 40 år gammel og min mor 62. Så, jeg har nu huden var fløjlsblød og glat, og min mor var gået rynke mellem brynene. Når udseende har ændret sig! Creme virker 100%!
  Goji Cream
 • Niels
  Jeg købte min kone goji cream på vores bryllupsdag. Alle var bange for, at hun ville blive fornærmet, og sagde, at jeg synes, at hun er gammel. Men resultatet af den creme jeg bemærket selv!!! Så nogen lovovertrædelse af det spørgsmål. Nu er han skammer sig tænker om at købe mig en krukke. Jeg vil have skønhed til at matche! Generelt, skal du ikke bekymre dig, og købe. Tænk på en mand ' s udtalelse — udtalelse om den uafhængige ekspert!
  Goji Cream
 • Hanne
  Fandt for nylig Goji Creamprøvede først dagen til at anvende, og på andre tidspunkter i aften. Ja, den farve, der er bedre, begyndte at flade rynker på de steder, hvor huden er særlig tør. Kun cremen skal bruges før sengetid. Så vil han have tid til at suge, og ikke behøver at bekymre os om morgenen, før makeup. Selv om min ven, for da jeg begyndte at bruge det, rent gnider i morgen, så huden mod solen ikke tørre ud. Godt jeg har fedtet hud, så jeg spray før sengetid.
  Goji Cream
 • Henrik
  Det er klart, at alle former for cremer og lotions er for det meste kvinder. Men det så sket, at jeg i en alder af fyrre begyndte at bekymre sig om deres udseende. Ære mig det ikke, men hele mit liv har jeg røget. Og på grund af dette, ansigt begyndte at ligne nogle af de gamle, grimme. Jeg stoppe med at Ryge, men det med udseende at gøre — er uklart. Spurgte min datter, at, Ja, måske der er nogle værktøjer eller procedure. Hun fortalte mig dette Goji Cream anbefales, viste resultaterne før og efter. Godt, jeg købte det. Og selvom jeg er især dette faktum er ikke et stearinlys, en creme, som jeg bruger hver dag, før de går til at sove. Og rent faktisk begyndte at se yngre ud. Det blev frisk, teint blev rask. Foreslå!
  Goji Cream
Bedømmelse Goji Cream
4.6
23