Hvordan at slippe af med rynker: effektive metoder til at løse problemet

Enhver kvinde ønsker at se attraktiv. Så konstant at bruge en masse tid og kræfter til at forblive ung og smuk.

hvordan at slippe af rynker

Med alderen, rynker bliver mere mærkbar, og kræfter til at beskæftige sig med dem tager mere. Derfor spørgsmålet om, hvordan at slippe af med rynker er meget vigtigt.

Årsager

Det første skridt er at finde ud af, hvorfor rynker vises. Alt sammen på grund af, hvor det er mere effektivt til at beskæftige sig med det problem, at kende dens oprindelse. Rynker begynder at form, som et resultat af den aldrende proces, det er meget naturligt. I huden bliver mindre elastin og collagen, så epidermis mister sin elasticitet og fasthed.

Hyaluronsyre med alderen, bliver også mindre. Det er ansvarlige for at sikre, at huden altid har nok fugt. Som et resultat heraf, tab af syre, der fører til tør hud og den aldrende proces, der accelererer.

Der er flere faktorer, der bidrager til dette problem:

 1. Dårlig søvn, søvnløshed, almindelig mangel på søvn;
 2. Konstant bekymrende og en masse stress;
 3. Dårlige vaner;
 4. Forkert hudpleje eller utilstrækkelig;
 5. Den permanente påvirkning af ultraviolette stråler;
 6. Overdrevne ansigtsudtryk.

Dette er den vigtigste årsag. Der er andre faktorer, der kan forværre tilstanden af huden, herunder dårligt miljø og dårlig kost.

Forebyggelse

For at mindske risikoen for, at den hurtige fremkomsten af rynker i ansigtet, og også langsom udvikling af allerede eksisterende, bør holde sig til forebyggende foranstaltninger:

 1. Prøv at holde sig til den rette ernæring. Medtage i din kost flere grøntsager og frugter. Din menu bør være, mejeriprodukter og fisk. Huden er konstant i har brug for af nyttige mineraler og vitaminer;
 2. Drikke mere vand. Jo ældre du bliver, jo sværere er det for din hud til at bevare fugt. For at opretholde en god vandbalance i overhuden, bør du drikke mere vand;
 3. Grøften usunde vaner. Eller holde dem på et minimum. På grund af Rygning, alkoholholdige drikkevarer, der kun fremskynde modningen af huden;
 4. Brug værktøjer til at beskytte mod solen. Når du er i solen sørg for at anvende på huden retsmidler. Og for at undgå fremkomsten under øjnene crow ' s fødder er anbefalet at bære solbriller;
 5. Omhyggeligt og korrekt, samle op på alle de midler til at pleje huden. Afhænger af, hvor god vil se dit ansigt.
fjerne rynker massage

Massage

Overvejer spørgsmålet om, hvordan at slippe af med rynker bør finde ud af alle de måder, du kan hjælpe. Massage er en af de mest effektive metoder til at reducere rynker. Det hjælper virkelig at slippe af med aldersrelaterede forandringer af huden, reducerer fine. Det er oftest brugt fersken, kokosolie eller olivenolie. Alle disse produkter hjælper til at genoprette og opretholde vandbalancen i epidermis og fugter huden.

Det skal bemærkes, at det anbefales ikke at gøre, massage, meget at ælte eller GNIDE huden, som kan føre til forringelse af den pågældende strækning. Omhyggeligt at udføre den procedure, der udfører let berøring af boringer og strøg bevæger sig fra periferien til centrum.

Opladning til ansigt

Rynker hjælper med at fjerne facial gymnastik. Det er især nyttigt til Modne kvinder. Alle, fordi med alderen musklerne på forsiden miste sin tidligere tone og begynde lurer de første tegn på aldring. Facial øvelse, der udføres i hjemmet, når det er mest praktisk. Du behøver ikke en stor indsats, for meget tid eller finansielle omkostninger. For at motion skal, fordi det er effektivt til at udglatte rynker omkring øjnene og munden og på pande og kinder.

Skønhedsbehandlinger

Sådanne procedurer også bidrage til effektiv fjernelse af rynker i ansigtet. Kosmetologi tilbyder en bred vifte af muligheder for at fjerne rynker omkring øjnene, mellem øjenbrynene, på læberne. Nu er der mange moderne og effektive metoder, du bør overveje, hver af dem i detaljer.

Injektioner og injektion

For at fjerne rynker, der anvendes følgende injektion:

 1. Botox. Er en pålidelig og effektiv måde at fjerne rynker. Botox er botulinum toxin, som slapper af og blødgør musklerne og forebygge, at de sammentrækning. Dette stof har en sammensætning, der er kompatibel med blod. Dette giver dig mulighed for at udføre den procedure, uanset alder. Efter seks måneder eller et år Botox vil simpelthen opløses i blodet. Den procedure, der gør det muligt at slippe af med nasolabiale folder, glabellar folder og rynker på halsen;
 2. Hyaluronsyre, elastin og kollagen. Disse stoffer er allerede i epidermis, men med alderen bliver de mindre. Sådanne injektioner med henblik på restaurering af huden;
 3. De stoffer er syntetiske-baseret. Sådanne injektioner er meget komplekse, og bør kun udføres af en behandler, der med masser af erfaring. Alle, fordi resultatet ikke vil forsvinde og vil forblive. Derfor, enhver fejl behandler, der kan forårsage under huden på sæler.

Kemiske peels

Metode består i at bruge en speciel sammensat for at fjerne det øverste lag af døde hudceller og fremskynde processen med at opdatere dem. I vid udstrækning resultatet af proceduren afhænger af dygtighed og erfaring hos en kosmetolog. Hvis du har en kemisk peeling og slippe af med den øverste hud korrekt, kan du få forbrændinger. Udover at genoprette huden efter proceduren inden for 14 dage. Det skal bemærkes, at denne procedure, der effektivt hjælper til at slippe af med hudorme.

facial maske mod rynker

Microdermabrasion

Metoden består i at holde et skin resurfacing med laser. Har et lignende princip med en kemisk peeling. Ved hjælp af denne metode også fjerne det øverste lag af huden og udløser regenerering. Men effektiviteten af denne metode er noget lavere. På samme tid, inddrivelse proces af epidermis tager mindre end 14 dage.

Med hjælp af laser resurfacing er det polering af huden. Bruger fine krystaller af aluminium oxid. De dækker huden. Det skal bemærkes, at sammensætningen af epidermis, er helt uskadelige. Og så disse krystaller er fjernet sammen med døde hudceller med en vakuumpumpe. Slibning hjælper med at slippe af forskellige pletter på ansigt, tynde ar, fregner og hjælper med at stramme porer.

Hjemmelavet masker og deres komponenter

I tillæg til kosmetiske procedurer på hud bør tages hånd om i hjemmet. Behandlinger for hudforyngelse kan udføres i hjemmet, ved hjælp af specielle masker selv har lavet af naturlige ingredienser. Alle produkter, der anvendes, bør være beriget med nyttige vitaminer og mineraler, som alle er mangler i huden i løbet af aldring.

Creme til rynker

Du har brug for et sæt af urter indeholder kamille. Det bør tilføje St. John ' s urt og lime farve. Tilføj alle de urter i en container på en teske og hæld flere kopper kogende vand. Vent, indtil suppen infusion, cirka 30 minutter. Derefter tilføje to spiseskefulde af vodka og bland. Suppen derefter stamme og vent, indtil den køler ned. Den resulterende lotion tørre ansigtet hver dag 2 gange om dagen.

Maske med aspirin

Du skal bruge 2 tabletter af aspirin, blandes med en lille mængde vand. Tilføje en teskefuld honning, bland og påfør masken på ansigt. Efter 10 minutter, bør du rense dit ansigt med skrub og vask. Det anbefales at bruge denne maske. Hvis rynker er dybt, den første måned et par gange om ugen, senere 1 gang. Mens der ikke meget dybe rynker, du skal gøre, aspirin maske en gang om ugen.

Maske med stivelse

Tag et tørt kartoffelstivelse spiseskefuld og opløser det i et glas vand. Hæld en halv Kop kogende vand og sættes til at koge, indtil den stivelse, der bliver for stiv. Lad blandingen køle af og tilsæt 4 spsk frisk gulerod, juice, en spiseskefuld creme fraiche. Alle ingredienserne er grundigt blandet. Masken påføres huden i et tyndt lag. Efter 30 minutter, det bør vaskes af. Det anbefales at gøre det en gang om ugen.

effektiv masker

Disse masker giver dig mulighed for at gøre en stærk rynker mindre synlige, ikke for dybt til glat. Også de er egnet til regelmæssig pleje af huden på ansigt, fjerne poser under øjnene, udligner tonen på den hage, næse og så videre.

Ved korrekt valgt skin care vil du være i stand til at suspendere udvikling af eksisterende rynker og forebygger forekomsten af nye. Husk, at hudpleje personer bør være omfattende og regelmæssig. Først derefter du vil opnå maksimal effekt.