Hvordan til at fjerne rynker under øjnene hurtigt og effektivt

Kampen med de første symptomer på ældning for kvinder, der starter med det mest følsomme område omkring øjnene. Huden omkring dem lidt elastisk og tyndt. Her kan du se den første alder af transformation – dannelsen af hævelse, huden mister sin friskhed. Og spørgsmålet er, hvordan at fjerne rynker under øjnene.

rynker omkring øjnene

Som den første rynker vises

I øjnene af det øverste hudlag er ekstremt tynd – 0,5 mm. Omkring øjnene en lille muskel, som opretholde elasticitet, og en lille mængde af sebaceous kirtler. Øjenlåget huden er let strakt og udsat for en bevægelse, vi blinker, grine, snakke, bygge grimasser. Som et resultat, at huden omkring øjnene har store, til tider alt for meget.

Årsager til fremkomsten af rynker i dette område kan være forkert kost, hormon forstyrrelser (reduceret østrogen), dårlige vaner (Rygning, alkohol, søvn), metaboliske forstyrrelser, dårlig kvalitet eller mangel på samme.

Alt dette fører til, at huden omkring øjnene er fra 25-30 år er forekomsten af stød, folder og rynker og linjer. Hvordan til at fjerne rynker under øjnene? Ved hjælp af en korrekt størrelse, systematisk sig, øvelser, massage, salonen, og andre procedurer.

Hudpleje omkring øjnene

Ligesom huden af ansigtet, områder omkring øjnene har brug for omfattende pleje. Det omfatter 3 faser: rensende, fugtgivende og ernæring, toning.

Udrensning

Fjern eye make-up hver dag bør være en fast regel. To vatpind, der er fugtet med mælk eller andre flydende makeup remover (fedtet, bifasisk) og dækket deres øjne for 40-60 sekunder, og derefter fjerne makeup bevægelser fra top til bund. Bevægelse behøver ikke at strække sig, for at skade huden.

Hydrering og ernæring

Til dette formål er der særlige geler og cremer, der er godkendt af øjenlæger. Du kan ikke bruge eyeshadow fløde, der er beregnet til andre formål. I deres sammensætning, de er meget forskellige, og der kan være irritation og afskalning.

Eye cream er du nødt til at sætte en prik i en lille mængde, fra ydersiden af århundredet til næsen. I alle tilfælde, der ikke kan spredes.

Toning

Ekstrakter af forskellige planter i form af tonika og lotions, der opfrisker og beroliger huden. Betyder fugte bomuld pads, og sæt dem på øjnene i 5-10 minutter. Vil effekten være mærkbar med det samme.

Kosmetik

skønhedsbehandlinger

Kosmetik fra rynker runde øjne skal være aktiv, arbejder, kvalitet. I sin sammensætning skal være fugtgivende ingredienser og ingredienser, der påvirker produktionen af kollagen og regenerering af huden. En vigtig komponent i disse kosmetik er hyaluronsyre. Det holder fugten inde i huden og fugter den.

Nyttige uddrag af silke og anlæg ceramide, vitamin a, E og C, allantoin, peptider, æteriske olier og andre stoffer. Cremer er nødt til at undgå hormoner, glycerin. I dag creme til huden omkring øjnene skal også være sikker på at logge ind i solcreme. Creme til dette følsomme område kan ikke være billige.

Det anvendes i morgen, og før de går til at sove, men i små mængder for at undgå hævelse af øjenlåg. Meget nyttigt, da masker, serum samt koncentrater, der er aktivt at bekæmpe rynker. Stoffer, der indgår i deres sammensætning, giver huden elasticitet og fasthed, øge den beskyttende egenskaber og udjævne det.

Gymnastik

Gymnastik for øjnene er behov for at styrke øjet muskler, styrke evnen til hurtigt at fokusere og forbedre vision.

Alle øvelser er gjort for at sidde med ret ryg. Bevægelser udføres kun med øjnene.

Folkemusik retsmidler

Folkemusik retsmidler for at slippe af med dette problem har længe været kendt. De kan ikke erstatte den primære sundhedssektor, men vil være en fantastisk tilføjelse til det.

Her er, hvilke egenskaber har de mest populære og nyttige stoffer:

 • Aloe Vera juice fugter perfekt. Gælder det ufortyndede med en polstret ring finger med blide bevægelser.
 • Persille udglatter fine rynker og giver huden elasticitet. Du er nødt til at hugge det i grød, til at pålægge gaze serviet på dine øjne i 20 min.
 • Olivenolie gør huden smidig, den fugter godt, syntetiserer kollagen, som giver dig mulighed for at fjerne gamle rynker er en naturlig antioxidant. Det skal de indsmøres i et tyndt lag for 15 minutter før sengetid fingerspidser, den forbliver tør derefter med en klud.

Du kan stadig gøre en varm komprimere, før de går til at sove. For at gøre dette, varm 1 spsk olivenolie olie (gerne i et vandbad) op til 40 ° C. Så du fugte det med en vatpinde og anvende dem på renset hud rundt om øjnene efter 40 min. Ansigtet vaskes med koldt vand. Gentag 14 dage, derefter 1-2 gange om ugen.

 • Kokos olie mindsker rynker og forebygger nye. Anvende det på huden omkring øjnene, i en lille mængde i en cirkulær bevægelse, uden at strække huden.
 • Agurk mindsker hævelser, opdateres og bekæmper de første rynker. Tynde plader oven over 15-20 min.
 • Kartofler, der fugter, nærer, strammer huden, fjerner poser under øjnene. Rist rå kartofler på et fint rivejern. 1 spsk den resulterende masse tilføje tunge fløde. Sprede det på en gaze serviet og påfør på dine øjne for 30 minutter, Derefter skylles med varmt vand.
 • Hvidt brød gode kampe fine rynker, strammer huden. Et stykke af brødet i blød i mælken. Den resulterende blanding anvende jævnt på huden omkring øjnene for 15 minutter, derefter skyl med varmt vand. Hvis du tilføjer til den maske, oliven, citron eller castor olie, effekten er fantastisk.
 • Banan fugter og nærer, udglatter rynker. Papirmasse af en banan, til at male i grød, bland det med 2 tsk smeltet smør. Blandingen er blandet grundigt, og gælder på området øje for 20 min. Skyl med varmt vand.
ansigt massage mod rynker

Massage

En effektiv måde at slippe af med rynker omkring øjne og udvide de unge i huden er den massage.

For at opfylde hans behov for renset hud med en lille mængde creme. Effektiv massage Japansk teknik. Alle bevægelser skal være lys og glat, for ikke at glide og klem huden for at undgå skader og belastninger.

Korrekt ernæring i kampen mod rynker omkring øjnene

Grundlag af ernæring for elastiske og smuk hud uden rynker bør være fødevarer med et rigt indhold af collagen, vitaminer og mineraler:

 • kød, især Tyrkiet;
 • en fed fisk;
 • tang;
 • salater med friske grøntsager (gulerødder, kål, tomater) med urter;
 • fødevarer rige på C-vitamin (blåbær, hyben, citrus);
 • soja produkter.

At slippe af med rynker hardware metoder

Undertiden, efter at have prøvet alle de hjem retsmidler for at slippe af med rynker, vi ty til salon procedurer. Hvad er metoder i moderne kosmetologi vil hjælpe med at klare dette problem?

 1. Mesotherapy – introduktion under huden med en særlig nærende og fugtgivende ingredienser, som hjælper med at producere elastin og collagen, udglatte rynker.
 2. Photorejuvenation er brugen af specielle pulserende lys-stråling, der bidrager til genopretning af naturlige processer og produktionen af kollagen.
 3. Botox – indførelse af et særligt stof, der nedsætter aktiviteten af ansigtets muskler.
 4. Kontur – indførelse af specielle fyldstoffer af naturlig og syntetisk oprindelse (hyaluronsyre, acrylat, silikone).

Forebyggelse af rynker

For at forhindre forekomsten af rynker under øjnene er vigtigt, forebyggelse og egenomsorg, som omfatter følgende foranstaltninger:

forebyggelse af rynker
 • Sund 8 timers søvn.
 • Obligatoriske afvisning af dårlige vaner.
 • Reduktion i tid brugt i solen.
 • Et fald i facial aktivitet (hæmninger).
 • At drikke 6-8 glas vand om dagen, vaske dit ansigt med koldt vand.
 • Korrekt regelmæssig pleje.

Frisk og udhvilet øjne den bedste udsmykning af ansigtet. De Udtrykker vores følelser og følelser, følelser, vores indre verden. Og vi skal passe på, at de længe var ung og smuk.