Første rynker under øjnene — hvad skal man gøre, hvis de synes

Når vi første rynker vises under øjnene, jeg først ikke vidste, hvad de skal gøre. Hver kvinde drømme om at forblive ung og smuk til at ærværdige år. I de tidlige år dette spørgsmål er ikke så skarpe, men tættere på 30 år, vi lægger mærke til, hvordan kontur omkring øjnene fine linjer og "kragetæer", så tydeligt peger på den alder. Naturligvis er det spørgsmålet – hvordan til at fjerne rynker under øjnene?

Første rynker under øjnene

Forårsager tegn på de første rynker under øjnene

For at slippe af med rynker under øjnene, er du nødt til at forstå, hvorfor de opstår. Det væsentlige er der efterligner dem, der er fremstillet af udtryk for følelser i ansigtet og på dem, der opstår af sig selv på grund af deres alder og af tyngdekraften. Med årene hud celler mister evnen til at producere elastin og kollagen, som er ansvarlig for elasticiteten og ungdommelighed af huden. Huden under øjnene bliver ikke så elastisk, mister fasthed, så den har mistet sin evne til at bevare fugt, opstår tørhed. Resultatet af alle afsagt linjer.

 • Tab af fugt, og som et resultat, tørhed og dehydrering. Dette er den mest følsomme og sarte del af ansigtet.
 • Blodkarrene er ikke beskyttet af et lag af fedt og udsat for ekstreme temperaturer. Falder hastigheden af blodcirkulationen i dette område.
 • Bremser regenererende processer.
 • Alle følelser afspejles primært i århundreder, da musklerne og huden på dette område er i konstant action, der skaber rynker.
 • Det fald i niveauet af protein i huden. Aldersrelaterede ændringer føre til et fald i produktionen af fibre af kollagen og elastin, uden hvor huden ændrer sin struktur og mister sin appeal, det rynker vises i form af et gitter, folder, bjælker eller poser under øjnene.
 • Eye-området den første, der lider under de negative miljømæssige faktorer: vind, varme, sol. Der er et stort udvalg af værktøjer fra vejr og sollys.
 • Resten af ansigtets muskler er meget større og kvantitativt mere. Fedt på kroppen beskytter blodkar fra eksterne faktorer, men rig på ansigtsudtryk også sætter sit præg i de nasolabiale trekant, pande og mund – smil, overraskelse, dårligt humør og andre følelser.
 • Arvelige faktorer. De kan ikke være ændret, men meget kan forebygges.
 • Hyppigt forekommende lange stressende situationer.
 • Dårlige vaner: alkohol, Rygning, kaffe forbrug og ingeniører.

Første rynker under øjnene, hvad de skal gøre

For at mindske de første rynker under øjnene, her er hvad de skal gøre.

 1. Renser, plejer, fugter de tre søjler til pleje af hud under øjnene. Til at starte omsorg bør have 18-20 år, er picking den rigtige creme alder.
 2. Creme for øjenområdet skal matche Din alder, som i hver fase af livet, hud deres behov, og at overbelaste unge huden anti-aging retsmidler bare ikke det værd.
 3. Kompetente udvalg af fløde og moderat brug af kosmetik. Det har belastet de celler i huden og kan forårsage allergiske reaktioner.
 4. Efter 30 år er du nødt til at være opmærksom på hans ansigtsudtryk. Hele dagen mærke, hvordan at manifestere Dine følelser.
 5. Når du vasker du nødt til omhyggeligt at rense huden uden at strække sig og forsøger ikke at GNIDE øjnene, at forhindre forekomsten af nye rynker. Sørg for at vaske makeup natten.
 6. Forsigtighed bør anvendes til knoglen omkring øjet, lys, næsten ikke røre en finger.
 7. Fugtighedscreme bør anvendes, dog ikke tidligere end 30 minutter, før de går udenfor, som cremen indeholder et højt indhold af vand, som fryser ved lave temperaturer, og er derfor meget skadeligt for huden.
Rynker

Fjerne rynker under øjnene med makeup

I dag er markedet har et stort udvalg af kosmetik til hudpleje. Cremer er tilgængelige fra mange mærker. Det er vigtigt at korrekt at vælge den der passer Dig cremen sammensætning, alt efter hudtype og alder. Derudover er der salon behandlinger, som kan afhjælpe disse problemer.

 • Med hjælp af mesotherapy er sprøjtet ind i epidermis de næringsstoffer, der hjælper til at genoptage produktionen af protein.
 • Photorejuvenation også stimulerer huden ' s egen produktion af de ønskede stoffer, ved virkningen af lys stråle.
 • Maske til foryngelse med tilsætning af organiske syrer give effekten af rensning, toning og nære problem områder. Resultatet kan ses efter et par timer. Udjævner små rynker, dybe, bliver mindre udtalt.

Folkemusik retsmidler, fra tidlig rynker under øjnene

Sammen med de kosmetiske produkter, vi bruger til succes og opskrifter til indre skønhed. Tid-testet og vores oldemødre, naturmedicin har ikke mistet sin relevans i dag. Deres største fordel er, at ledighed i hver køleskab er ingredienserne til en maske eller komprimere. De effektivt at bekæmpe rynker, en bred vifte af ingredienser, der kan samle op og ændre på deres skøn. Fra et stort udvalg du kan vælge den opskrift, der passer bedst til Dig.

En god måde at arbejde kontrasterende komprimerer, fordi de kombinerer de to foregående. Vekslen mellem høj og lav temperatur toner fartøjer, hvilket giver en løftende effekt. Du kan starte med en hvilken som helst temperatur til slut – kun koldt. At pålægge en halv time på øjet område. For de bedste resultater, du kan sætte på toppen af et tykt håndklæde eller et stykke pergament. Gør liggende ned i en afslappet tilstand. Komprimerer normalt imprægneret med afkog af urter: kamille, mint, Melissa og oregano. Du kan også tilføje nærende og fugtgivende olie.

Naturlige olier

Masker af vegetabilske olier, der i århundreder blev anset for at være meget effektive. For de nedre øjenlåg og under dem er meget velegnet til sådanne olier som olivenolie, fersken, mandel, abrikos. De er smukt fugtgivende og udglatter tidlige rynker under øjnene. Gælder behovet for let, næsten ikke røre tæerne. De helt nære, naturlige vitaminer A og E stimulere cellefornyelse og beskytter mod negative miljømæssige påvirkninger.

 • Urte-olie, der helt fjerner rynker, det kan gøre sig derhjemme. I 1/4 Kop olivenolie, tilsæt en teskefuld af bladene af burre, mynte og kamille blomster. Lad det trække ved stuetemperatur og væk fra sollys. Før du bruger afløb. Gælder for 10-15 minutter og ikke senere end en time før sengetid. Hvad er ikke absorberes, skal du fjerne med en vatrondel.
 • Værktøj fra havtorn og kakao. Havtorn bær male til en jævn pasta, tilsæt 0,5 tsk. kakao, sukker og 2 dråber af vitamin E. gælder for ansigtet i tykke lag og dæk med et håndklæde eller pergament for 30 minutter, hvorefter den fjernes med en serviet. Gjort før sengetid 1-3 gange 7 dage.

Mix

 • Populære honning maske. 1st. skeen hvidt mel og 1 spsk honning, og rør rundt indtil det er en tyk grød. I de tilfælde, hvor honning er for tyk, det behov en bit af varme. Pisk indtil skummende 1 æg hvidt og tilsæt mel og honning, bland grundigt. Anvendelse og lad det tørre, og derefter skylles. Du kan erstatte hvidt mel, havre, så anvendelsen tid kan øges til 30 minutter.
 • Til rist, en lille rå kartoffel. Hvis huden er tør, kan du tilføje 1 spsk tunge fløde. Alt for våde til ikke at gøre det, ellers maske vil dræne i øjet. Påfør et tykt lag i 15 minutter, derefter skyl med varmt vand.

Isterninger med afkog af urter

Hvis Du har rynker under øjnene, denne metode er ideel. Det er godt for enhver hudtype, alder og dybden af rynker omkring øjnene. Giver fremragende løftende effekt, som giver et sundt udseende, hjælper hudens celler fornyelse og selv-produktion af stoffer. Lav temperatur forbedrer blodcirkulationen. For at lave is-du kan tage et afkog af kamille, lindeblomster eller persille i alle forhold og kombinationer. Vil give en stor effekt af udglatning af rynker og mere fugt, og huden omkring øjnene – Oliva, en gang sat på øjenlågene efter den procedure, og huden vil genvinde friskhed og udstråling. Undgå kontakt med øjnene.

Massage

Selv-massage

Massage huden under øjnene øger blodcirkulationen, de celler, der får flere næringsstoffer og ilt. Området omkring øjnene kan blive masseret kun langs massage linjer. Ellers, du kan afbryde processen med naturlige kollagen produktion og strække huden. Massage fra rynker omkring øjnene bedst at bruge olie for ekstra slip, igen for ikke at skade hende.

En af de mest populære måder at massage mod rynker under øjnene – ved hjælp af en lille kugle af glas eller keramik. Det er sikkert for denne del af ansigtet og er ganske effektive. Udføres som følger. Bolden varme, falder i lidt varmt vand, børste med vegetabilske eller andre, mere passende, olie og flydende bevægelser til at rulle i den retning, fra næse til de yderste hjørner af øjnene i den ene retning og derefter i den anden retning.

Sund søvn

En anden årsag til rynker under øjnene er unaturlig stilling under søvn. Når vi sover på maven og ansigtet hviler på puden, eller side, er det også påvirker forekomsten af rynker under øjnene. Det anbefales at sove uden puder, der er gemt under nakken sammenrullet håndklæde. Eller pude skal være helt flad. God for huden om natten for at ventilere rummet, og sover mindst 7-8 timers god søvn.

En positiv holdning

Vi alle ved, at latter øger den forventede levetid. Når en person er i godt humør, smilende, i hans blod øger mængden af hormonerne endorfiner og enkephalins, som positivt påvirker hele organismen. Fordi hvis der er en grund til at smile, smile og tænke positivt!