Maske med gelatine til din hud er en opskrift for at slippe af med rynker

Om mulighederne for anvendelsen af gelatine i madlavning kendt, at næsten hver kvinde, men det faktum, at denne komponent kan anvendes som en effektiv kosmetisk produkt, kender langt fra alle.

maske af gelatine

Gelatine er anvendt i fremstillingen af kosmetiske masker for at hjælpe med at fremme udrensning, hvidtning og hud foryngelse, og aktivt modsætter sig den aldrende proces i huden og overdreven oiliness.

Udover, den maske af gelatine fra rynker kan være udarbejdet uafhængigt af let tilgængelige ingredienser, gør det en enkel og billig hjemmelavet skønhed.

Hvor nyttigt masker baseret på gelatine?

Gelatine – split kollagen, den primære protein, der påvirker elasticitet og fasthed i huden. Med alderen, og kvinder står over for en ulempe ved denne ingrediens, som er manifesteret i den aldrende og udtørring af huden.

Mange eksperter insistere på, at den gelatinøse maske mod rynker er mere effektiv end den nymodens kollagen cremer. Det faktum, at producere kollagen er til stede som store molekyler, der er i stand til at udøve kun en overfladisk indflydelse.

Molekyler af kollagen i gelatine er i stand til at trænge ind i huden for en mere effektiv løsning af problemet.

Gelatine ansigt maske mod rynker er et fælles valg til ejerne af aldring, rynket, slap og uelastisk hud. Resultatet af at anvende masken er en lysning af områder med alderen pigmentering og fregner, og porer.

I form af regelmæssig brug af et produkt, vil være i stand til at opnå udglatte rynker, forbedrer teint og hudens tilstand i Almindelighed.

Populære opskrifter gelatine maske

Maske baseret på gelatine mod rynker kan være kogte med forskellige opskrifter, der kombinerer behovet for at udarbejde en gelatine grundlag.

For denne tørre gelatine til 1 spsk blandet med vand ved stuetemperatur i mængden af ikke mere end halvdelen af glas. Du er nødt til at vente, indtil hævelsen, hvorefter blandingen opvarmes i vandbad, indtil en homogen masse uden klumper.

Maske af mælk og gelatine

Denne maske er meget blød og har en nærende og fugtgivende effekt på huden. Maske af gelatine mod rynker, der er kogt med mælk, som kan bruges ikke kun til for at løse den aldrende problemer, men også på en regelmæssig basis af ejere af tør hud type.

Opskriften på denne maske er ganske enkel. For denne tørre gelatine, hæld mælk, vand, efter ovenstående proportioner. Efter at opløse den gelatine, som værktøjet skal anvendes på ren hud og lad en halv time.

For at forberede denne maske i stedet for mælk kan du bruge fløde, for øget hudens mad i køretøjet det anbefales at tilføje honning eller smeltet smør i mængden af ikke mere end 1 tsk.

gelatine maske

Ansigtsmaske af glycerin og gelatine

En hurtig løsning på de alt for store tørhed af huden mister sin elasticitet og smartness vil være brugen af masker med glycerin og gelatine fra rynker. Det første skridt er at forberede gelatine-baseret, som efter afkøling er det nødvendigt at tilføje glycerin (1 spsk).

Denne komponent kan den nemt findes i næsten ethvert apotek. Derefter grundigt piske en æggehvide og bland det med en gelatine baseret.

Anvend den deraf følgende værktøj er anbefalet på renset ansigt og hals i cirka en halv time. Efter denne tid, at masken skal vaskes, og fugter huden med en nærende creme.

Maske med agurk og gelatine

Glimrende styrkende effekt er berømt for maske med gelatine fra rynker, der er kogt med tilsætning af agurk. Anmeldelser af mange af bæreren er det bedste bevis på, at. Regelmæssig brug af dette værktøj bidrager til den friskhed i huden, forbedrer teint og komme af med sagging.

For at få kosmetik til rist agurk og bruge et osteklæde til at adskille flydende. Den geléagtige grundlag af behovet for at forberede sig ved hjælp af 2 spsk. af de vigtigste komponent, fortyndet mælk i mængden af 3 spsk.

Bland opløste gelatine skal opvarmes i vandbad og efter afkøling fortyndet med saft af agurk. På forsiden afhjælpe det anbefales at holde mindst en halv time.

Den maske af honning, citron og gelatine

Creme med gelatine, honning og citron er mere effektiv i bekæmpelsen af hudforandringer, der bærer karakter af alder. Dette er på grund af den styrkende effekt af citron, og ernæringsmæssige egenskaber af honning. I denne henseende, den maske kan bruge alle kvinder, uanset hudtype.

I dette tilfælde, til forberedelse af gelatinøse grundlag, at det er bedre at bruge vand. Opvarmet honning og citronsaft i mængden af 1 teskefuld tilsættes lidt afkølet gelatine-baseret. Den resulterende blanding skal anvendes på ansigt til 20 minutter.

Maske med aktivt kul og gelatine

Meget populært er en anden maske af gelatine fra rynker. Sin opskrift indebærer at tilføje til en gelatine-baseret aktivt kul tabletter. Derfor, afhængigt af de egenskaber af huden for dyrkning af gelatine, kan du foretrækker Æble juice eller mælk.

Således, fedtet eller kombineret hud det er bedre til behandling af Æble eller appelsin juice, og i tilfælde af øget tør hud er mere egnet mælk.

I processen med at forberede geléagtige baser bør være styret af fastlagte proportioner, og efter afkøling blandingen er du nødt til at tilføje 2 knuste tabletter af aktivt kul. Grundigt blandet komponenter, der skal anvendes til ansigt, og holdt på et absolut tør.

Denne maske er unikke i, at det ikke kun bremser aldringsprocessen i huden, men også aktivt i bekæmpelsen af sorte pletter og acne. Med regelmæssig anvendelse kan forbedre tilstanden af hud, der er tilbøjelig til at oiliness, snavs, tilstoppede porer og betændelser.

Og for større effekt det anbefales at anvende et middel til præ-dampet facial hud.

maske af gelatine tvoroga

Maske af hytteost og gelatine

Til intensiv næring og hydrering det anbefales at bruge en gelatine maske på grundlag af ost. For denne tørre gelatine skal blandes med mælk i forholdet 1:2 og vente i 20 minutter til at svulme masse. Efter varme i et vandbad og køles til at producere en ensartet grundlag bør tilføjes, at ostemassen i mængden af 1 spsk.

Grundigt blandet masse anbefales at holde sig på ansigtet for ikke længere end 30 minutter, derefter skylles grundigt under rindende varmt vand.

Geléagtige maske fra rynker: vigtige tips til brug

Gelatine maske for ansigtet mod rynker anbefales til brug, når:

  • fraværet af klare konturer i ansigtet;
  • problemet med dobbelt hage;
  • den grå skygge af huden og tilstedeværelsen af gule;
  • højt fedt indhold af huden.

Men i den proces, ved hjælp af dette effektive værktøj ikke bør glemme alt om sikkerhedsforanstaltninger og eksisterende kontraindikationer. Så, med forsigtighed bør komme til anvendelse af de midler til ejere af tør hud type, som der er tilfælde af forekomst af peeling og forringelse af huden.

Maske af gelatine fra rynker, der ikke er beregnet til anvendelse til området omkring øjnene. Heller ikke anbefales til brug på huden med læsioner, der kan forårsage øjenirritation, allergisk udslæt.

I dag i stigende grad anvendes maske af gelatine fra rynker i stedet for Botox. Og denne popularitet er ikke overraskende, fordi effektiviteten af en sådan overkommelig og billig måde at konfrontere aldersrelaterede ændringer og bevist ved at forberede en maske ved hjælp af ovenstående enkle opskrifter, det er let at lave.