Solkoseril fra rynker, især brugen og resultater

Solcoseryl er kendt som en stærk helbredende medicin. Dog, den helbredende egenskaber af sine komponenter, der gør det muligt at bruge værktøjet og for at fjerne rynker. I tilfælde af, at korrekt brug af salve forbedrer den Generelle tilstand af dele af ansigtet og forbedrer tone af væv. For at opnå anti-aging effekt, er det vigtigt at sætte midler til at holde varigheden af brug, og sikkerhedsforanstaltninger.

solkoseril fra rynker

Begrundelsen for forekomst og typer af rynker

En af de vigtigste faktorer rynke bliver ældre og ældre. Med alderen ansigt mister sin karakteristik af elasticitet på grund af en reduktion af kollagen, bremse cirkulation og væv ernæring. De første gange kan være dannet i en alder af 25 år, der henviser til, at efter 35 år, den proces, der opstår, er uundgåelig.

Ud over alder, forringelse af overflade af ansigtet kaldes negative miljømæssige faktorer. Lange perioder på den computer, overanstrengelse, stress, mangel på vitaminer, fysisk inaktivitet, brug af forkert kosmetik føre til for tidlig ældning.

Rynker tendens til at forekomme på de tilbøjelige til at tørre hans ansigt.

Først dannes facial bump omkring øjnene og munden, som er forværret af den aktive manifestation af følelser. Over tid, de bliver synlige, og på et statisk udtryk. Efter 40 år, der er synlige rynker i panden, i området mellem øjenbrynene og i de nasolabiale trekant, som gradvist bliver dybere ind i rynker.

Situationen er blevet forværret på grund af tyngdekraften, ptose, der opstår under påvirkning af terrestriske tyngdekraften, og som er manifesteret i den forringelse af konturerne af ansigtet. Resultatet er en deformitet af hagen og hele nedre ansigt, som øger sværhedsgraden af dyb nasolabiale folder.

Terapeutiske egenskaber af Solcoseryl i at slippe af rynker

Brug af Solcoseryl hjælper med at fjerne overfladiske rynker, strammer facial konturer og gøre dem mindre synlige udtryk for statisk folder. Den foryngende virkning af lægemidlet på grund af den integration, i sin sammensætning af protein-fri serum er fremstillet ud fra blod fra unge kalve. Stoffet indeholder betydelige mængder af aminosyrer, nukleotider, elektrolytter og oligopeptides.

Brugen af midler, der opstår følgende forbedringer i strukturen af huden:

 • stimulerer regenererende processer.
 • forbedrer ilttilførslen til vævene;
 • øger produktionen af kollagen
 • der er en aktiv fugtgivende væv;
 • fremskyndet metaboliske processer.

Solcoseryl fordele er dets tilgængelighed og lave omkostninger, og minimum antallet af kontraindikationer. Det er et bredt spektrum af terapeutiske foranstaltninger, der er nem at anvende til overfladen og kan bruges sammen med andre lægemidler for at forbedre effekten.

Blandt de ulemper, der er ved brug af lægemidlet observeret forekomst af alder begrænsninger, risikoen for allergiske reaktioner, manglende evne til at anvende bægeret under makeup, såvel som nødvendigheden af at gennemføre flere kurser for at opnå resultatet. Hertil kommer, at værktøjet har funktioner, der er forbundet med manglende evne til brug på følsomme områder af ansigtet.

sådan ansøger

Instruktioner til brug Solcoseryl: hvordan til at bruge salve og gel

Solcoseryl er lavet i form af en salve eller gel. Disse midler er forskellige i tekstur, farve og komposition, i modsætning til andre farmaceutiske midler. Salven har en mere tæt struktur og en hvid eller gullig nuance, mens en farveløs gel er mere flydende.

For at fjerne rynker, kosmetologer anbefaler at anvende den salve på grund af det faktum, at gelen har en mere udtalt tørring virkning.

For erhvervelse af Solcoseryl på apoteket kræver ikke recept. Det er et billigt værktøj, der er til rådighed i rør med 20 gram. Omkostningerne af salve er omkring 200 rubler, og den pris af gel lidt højere — omkring 300 rubler.

Virkningerne af de komponenter

I den samlede, dele af salve eller gel har en kompleks effekt på overfladen af ansigt, stabiliserende struktur af cellemembraner, at øge aktiviteten af intracellulære enzymer og stimulere strømmen af glukose i vævene. Gradvist øge egenskaber elasticitet i overfladen, hvilket resulterer i glat bump.

Behandlere anbefaler, at du bruger Solcoseryl kun Modne kvinder over 25 år, når kollagen produktion er reduceret betydeligt.

I tillæg til de vigtigste aktive stof i sammensætningen af salve omfatter:

 • den petrolatum, der danner et beskyttende lag på overfladen af ansigt;
 • kolesterol, der er involveret i opbygningen af strukturen af cellemembraner;
 • cetylalkohol, at beskytte de dele mod tab af fugt og desinfektion af overfladen.

Gelen anvendes følgende hjælpestoffer:

 • calciumlactat, at give antimikrobiel handling;
 • propylen glycol er involveret i metaboliske processer.
 • carboxymethylcellulose natrium, fremmer heling af vævet.

Hvis det er for at fjerne rynker, skal du bruge gel, du er nødt til at tilføje i en blanding af olie og andre fugtighedscreme.

Metoder til brug for hudforyngelse

manuel solcoseryl

Før anvendelse af salve bør være grundigt rense ansigt og fjerne alle kosmetik. Det er tilrådeligt at damp ansigtet ved hjælp af æteriske olier eller urte-afkog. De bør placeres i en container og hælde varmt vand, og derefter sætte dit ansigt direkte over skålen og dæk med et håndklæde. Den forberedende procedure, der er udført i 15 minutter.

Solcoseryl kan bruges både uafhængigt af og som en maske. Når de anvendes uden tilsætning af andre ingredienser, der er anvendt til den rensede områder af ansigtet med et tyndt lag på 1-2 mm i stedet for en natcreme. I morgen, overskydende olie fjernes med en vatpind.

Masker, der er anvendt til at forbedre den foryngende virkning. De mest populære opskrifter i blandinger, er følgende:

 1. Med vitamin E. Tage 5 gram af salve eller gel og blandet med 5 ml af E-vitamin i en glasbeholder. Efter anvendelse af den sammensætning til overfladen af ansigt, bør du vente 30 minutter, og derefter fjerne det med en svamp.
 2. Med vindruekerneolie. Bland Solcoseryl med vindruekerneolie i andelen af 5 gram salve 5 ml olie. Læg blandingen i køleskabet i 30 minutter. Kølet maske ansøge om ansigtet og efterlader den huden om natten. I morgen vaske dit ansigt ved hjælp af konventionelle midler.
 3. Med Dimexidum. For at forberede blandingen, tage bægeret i mængden af 10 gram og tilføje Dimexide i mængden af 10 dråber og 15 dråber af vitamin A. blandes Grundigt ingredienser i et glas container, og derefter bruge som en maske. Vent 1 time og tør overskydende midler en fugtig vatrondel.
 4. Med aloe juice. Tilføj til salve i en mængde af 10 gram aloe juice (10 ml) og 5 ml af havtorn olie. Bland alle ingredienser og påfør på ansigt som en maske til 30 minutter. Til vask af blandingen er det anbefales at bruge et afkog af et generationsskifte.

Behandlere anbefaler at anvende salve eller gel på områder omkring øjnene, da dette kan resultere i en overdreven tør eller ødem følsomme områder.

Varigheden og effektiviteten af

Solcoseryl bruges hver 2 dag i en måned. Efter en pause på 2-3 måneder kurset gentages. Værktøjet er ikke egnet til brug på en regelmæssig basis, da det kan give bivirkninger.

Udtalt virkning fra brugen af materialer, der er synlige efter flere kurser. Værktøj aktivt påvirker den lille folder, som kan fjernes nemt ved denne metode, men for nivellering af dybe rynker kræver mere drastiske kosmetiske procedurer. Når du bruger Solcoseryl kan mindske alvoren af den statiske bump, men ikke regne med deres fuldstændige afskaffelse.

For at undgå overdreven udtørring af dele af ansigtet efter anvendelsen af en salve eller gel anbefales at behandle overfladen af fugtighedscreme.

Kontraindikationer og bivirkninger

Det bør erindres, at Solcoseryl er et lægemiddel, og anvendes i nøje overensstemmelse med de regler. I at identificere følgende kontraindikationer dets brug er forbudt:

kontraindikationer
 • individuelle overfølsomhed for komponenter i produktet;
 • en alder af 20 år;
 • graviditet;
 • dysfunktion af hjerte-kar-system;
 • forekomst af grå stær eller glaukom;
 • udtrykt sygdomme i lever eller nyrer.

På grund af kan forårsage en allergisk reaktion, er det nødvendigt at pre-test. 1 time, før den procedure, gælder nogle af salve til området i håndleddet og se, om ikke tegn på utilstrækkelig reaktion.

Bivirkninger, især i forbindelse med brugen af lægemidlet, hvis du har allergi, kan manifestere sig som:

 • irritation, hævelse og rødme;
 • fornemmelser svær kløe på det behandlede område;
 • udviklingen af dermatitis;
 • udtalt brændende fornemmelse;
 • kvalme og svimmelhed.

Følg dine følelser efter anvendelse af salve. Hvis der var en brændende fornemmelse, der fortsætter i 10 minutter, derefter skyl og afstå fra dens videre brug.

På grund af den høje koncentration af bestanddel af naturlig oprindelse, der er rig på gavnlige sporstoffer, Solcoseryl har en foryngende effekt på ansigtet. Som et middel til effektivt at klare med bumser og mindre vævsskade. For at fjerne rynker er bedst at bruge en salve, som er anvendt natten eller anvendes i kombination med andre agenter i form af en maske. Det er værd at huske på, at bægeret er, et lægemiddel, medicin, så det er vigtigt at overveje kontraindikationer og følg instruktionerne for at bruge salve uden overstiger varigheden af kurset.