Hvordan at slippe af med panden rynker,

Det er en skam, når de første rynker på panden forekomme i en forholdsvis ung alder, og hvert år bliver mere og mere mærkbar. Men den gode nyhed er: moderne skønhed formel er i stand til at forsinke deres udseende, der giver forebyggelse af ældning.

Værdien af rynker: fysiognomi

Med hver rynke på forsiden fortælle om mine erindringer og hemmeligheder — det lyder meget romantisk. Men i livet, alt er anderledes: den første antydning af en vandret linje på din pande, gør dig stress. Ifølge fysiognomi, videnskaben om bestemmelse af personlighed type på den eksterne ansigtstræk, rynker kan fortælle en masse om os.

"Behandlere til at bestemme arten af rynke er smilende. Men begrebet "facial tone" the doctors don 't deny". Dette fænomen er forbundet med placeringen af rynker i ansigtet. Efterligne den tone, der er af to typer.

Hvordan at slippe af med panden rynker,
 1. Det positive er præget af horisontale rynker omkring øjnene og panden — de betegne den alder, men ikke at ændre ansigtsudtryk.
 2. Det negative er, udtrykt i form af lodrette rynker mellem øjenbrynene, nasolabiale folder, rynker omkring munden. Det er disse linjer, der giver ansigtet en dyster og trist udtryk, bare sværere at justere.

Imidlertid, at den menneskelige karakter efterligne den tone, der er irrelevant. Efter at alle "smil online" kan ikke kun være meget positive mennesker, men også dem, der har svært ved at se. Og kedelig de nasolabiale folder — ikke altid et tegn evigt utilfredse boringer, nogle gange er det et symptom på malocclusion".

Årsager til rynker i panden

Rynker på panden er dannet af flere grunde. Nogle af dem er afhængige af os. Resten kan vi bekæmpe.

Genetisk disposition

"Genetik bestemmer omkring 20% af alders-relaterede ændringer. De resterende 80% — af påvirkning af negative eksterne faktorer. Men, genetik, afhænger af sådan en funktion, som formen af kraniet, som angiver karakteren af ændringer i ansigtet med alderen". Til russiske kvinder for at ældes, når en person, der "går" ned, danner læber og hage.

Udtryk aktivitet

Ansigtsudtryk — en af de vigtigste årsager til rynker, især i panden. Så den vane at rynke panden eller til at rynke panden, kan placeres i kategorien af de skadelige.

Dårlige vaner

Hvis man ikke tæller de neurotiske udtryk og vaner til at bakke hånd templet, Rygning og usund kost er også påvirker hudens tilstand. Rygning svækker den perifere cirkulation, og dermed fratager væv af ernæring. Ansigtet bliver sløv, linjer uden væske, og derefter fuldt folder. Efter den urimeligt strenge diæter , huden ikke har tid til at sætte standarder for den "nye" tynde personer, i sidste ende øjenbryn sænkede, panden er dækket med fine rynker.

Livsstil

Konstant stress, mangel på søvn, forurenet atmosfære, ultraviolet lys — alt dette gradvist fører til alders-relaterede ændringer. Hertil kommer, at forekomsten af rynker på panden bidrager til vane med at sove med ansigtet ned i puden og på en hård overflade (egen arm eller bryst (mænd).I denne position forværres den blodforsyning, der påvirker en hel nats genopretning og medfører deformation af væv.

Forebyggelse

Den aldrende proces ikke annullere og ikke stoppe — men det kan blive forsinket. Her er hvad du har brug for.

Til at drikke mere vand

Daglig drik mindst 2 liter rent ikke-kulsyreholdigt vand. Sort te, kaffe, juice, supper, tæller ikke. Undtagelsen er grøn te.

Til at overvåge kost og ernæring

"Lean på friske grøntsager og frugter, der indeholder antioxidanter. Det er vigtigt at spise fede fisk er en kilde til flerumættede fedtsyrer. Salat bedre fyld med vegetabilsk olie, som er rig på omega-3, -6 og -9 fedtsyrer". Men forbruget af simple kulhydrater er bedre til at begrænse. Vær på vagt over for stærk te og kaffe — de fremmer udskillelse af væske fra kroppen og kan forværre dehydrering af huden.

Værdien af rynker

At etablere nats søvn

Prøv at gå i seng senest 23.00. Nat, søvn bør være mindst 7-8 timer, men ikke mere end 9 timer, i henhold til de seneste videnskabelige data.

For at undgå stress

Denne anbefaling er vanskelige at gennemføre, men stadig. Tilmeld dig til kurser i yoga eller Pilates, meditere oftere, og i svære situationer, til at ty til åndedræts-og afspændingsøvelser. Denne tilgang vil lære dig, hvordan til at håndtere vanskelige situationer med de mindste skader på den udvendige side.

At spille sport og tilbringe mere tid i luften

Rimelig motion er vigtigt, simpelthen fordi de støtter stofskiftet med alderen uundgåeligt bremser. Og glem ikke, hvordan man gå. Normen er 10 000 skridt i dag.

At levere kvalitet hudpleje

Den første fugtighedscreme du kan købe det i 15-16 år, forebyggende anti-age — 24-25, som om bag 30-års jubilæum, så glem ikke om regulære daglige fugt. Maske med hyaluronsyre to gange om ugen vil øge effektiviteten af behandlingen.

For at gøre øvelser til ansigtet

"Godt styrker musklerne i ansigt-bygning. Det vigtigste er at træne regelmæssigt. På Internettet vil du finde mange videoer undervisning i gymnastik til ansigt, i en tilgængelig form."

De måder, til at bekæmpe rynker panden

Hvis rynker i panden udtalt, men ikke for meget, kan du få kosmetiske produkter med opstrammende og udglattende virkning. "I de tilfælde, hvor rynkerne er allerede meget synlig, egnede forebyggende injektion teknikker. Kosmetiske procedurer er gennemført i to faser: første botulinum immobilisere pande, og i 1-2 uger, især dybt mangler fyldt filler".

Injektionen kan løfte panden, udglatte rynker, til at vænne konstant rynke panden eller rynke panden. Nogle gange skønhed skud gøre selv unge kvinder med en bevægelig efterligne for at forhindre.

Hvordan at slippe af med panden rynker,

Alle metoder i kampen mod rynker er reduceret til kosmetiske og salon care, samt plast.

Skønhedspleje

Denne formel, der øger syntesen af kollagen og elastin. Mesterskabet holde cremer og sera, der er baseret på:

 • peptider og sukker;
 • komponenter med botulinum effekt (Argireline);
 • C-vitamin;
 • retinol.

Normalt, producenten leverer varen-og en rimelig dosis af komponenter til en instant facelift (med silikone eller carnaubavoks), fordi små folder temmelig let at tilpasse visuelt.

Ansigtsmasker

Salon care

I salonen vil du blive tilbudt en sådan procedure.

 • Massage.Der findes effektive metoder til at løfte massage (buccally) og massage, afslappende muskler.
 • Injektion. Hvis folderne er allerede ganske dybt, området udfyld fyldstof, der er baseret på høj molekylær vægt hyaluronsyre.
 • Hardware metoder. For eksempel, fraktioneret termolyse. Nogle gange er denne procedure Supplement plasma-løft. Af sig selv, det er næsten ikke foryngende effekt, men giver dig mulighed for at opretholde og forlænge virkningen af andre metoder.
 • Plastikkirurgi. I ekstreme tilfælde, forbliver formede pande lift. Denne operation er ganske traumatisk, i hårgrænsen kan forblive spor. Men dette er den eneste metode, der giver dig mulighed for at hæve øjenbrynene og glat hud.

Sådan fjerner rynker med massage

Der er nogle meget simple bevægelser, som du kan gentage derhjemme uden at risikere at strække huden.

Enhver facial massage udføres kun efter påføring af creme eller olie, men i hvert fald ikke på tør hud! Når værktøjet har været optaget, skal proceduren være afsluttet.

 • En lille mængde creme spred forsigtigt på huden i panden fra centrum til periferien, og derefter gå videre til den detaljerede udformning af det ønskede område.
 • Hvis det rynker mellem øjenbrynene, pegefinger og langfinger på den venstre hånd, fast tryk på huden, knoglerne i kraniet. Så det område af rynker var permanent fast, men er synlig mellem fingrene, og er til rådighed for massage.
 • Så med en finger på højre hånd start til forsigtigt at GNIDE og glat ud glabellar folder, der bevæger sig fra side til side (vinkelret på retningen af rynker). Huden kan være let at nippe, indsamling i den folder (også vinkelret at rynke).
 • Hvis bekymret over den horisontale rynker, rette dem mellem fingrene på sin venstre hånd, forsøger at udføre den bevægelse, således at de ikke fulgte retningen af forekomsten af rynker.
 • Ved afslutningen af proceduren, til at vende tommelfingeren placeret under øjenbrynene, lift buer over øjnene (på samme tid forsøge at modstå mine egne fingre, der kæmper for at sænke øjenbrynene).
 • Konklusionen er, at gøre motion "Regn": tryk let på huden med fingerspidserne, og er særlig opmærksom på området omkring øjnene. Det helt afslapper musklerne.
Ansigtsbehandling

Sammensætningen af kosmetik mod rynker

 1. Hyaluronsyre — en af de bedste hydro-låse.
 2. Peptider (sukker eller særlige komplekser) har en stimulerende virkning på fibroblaster — de celler, der producerer molekyler af protein rammerne af hud, kollagen og elastin.
 3. Retinol er en antioxidant, der har en stærk keratolytisk (opdatering) effekt, giver dig mulighed for at udfylde rynker og forbedre teint, intenst foryngende epidermis og dermis.
 4. C-Vitamin beskytter væv fra oxidativ stress, stimulerer syntesen af kollagen og elastin, har en depigmenting effekt.
 5. Adenosin forhindrer mikro-kontrakter muskel fibre i huden, afslappende rynker.
 6. Flerumættede fedtsyrer — antioxidanter er strukturelle elementer af cellemembraner, ofte i creme med olier.
 7. SPF-filtre for at beskytte huden mod ultraviolet stråling og frie radikaler.

Kosmetik

Nu producerer en række formler, der er markeret "rynker", men den reelle betydning er kun dem, der har langvarig kontakt med huden. Hvilke ingredienser og typer af udskriftsmedie, du skal betale opmærksomhed?

 1. For en olieudskiller. Velkommen her blødgøre vandet kosttilskud og antioxidanter. Men på peptider og eksotiske ekstrakter i sammensætningen af disse midler kan ikke være opmærksom.
 2. Dyb udrensning af huden. Velegnet skræller baseret på frugt syrer, eller lave doser af retinol. Godt udvalg af produkter med små polymer granulat, kemiske peelinger eller gommage-Skadi.
 3. Søvn
 4. Cremer og sera. I deres struktur søg efter peptider, lav molekylær vægt sukker, hyaluronsyre, retinol, Argireline (det har botulinum-effekt) og adenosin (fremmer afslapning af huden i områder, der er af den største aktivitet af muskelfibre), samt C-vitamin, SPF-filtre.
 5. Fyldstoffer. SOS-midler med en "Askepot-effekten" giver en kraftig, men kortvarig effekt, derfor, for det meste bruges, før den ceremonielle exit. I deres sammensætning, der normalt består af kollagen, silikoner, og carnaubavoks.
 6. BB cream anti-age. Fabrikanterne til at udvikle for dem en meget plastik tekstur på grundlag af lys siliconer og antioxidanter. Fineste pigment film vil ikke knække og er ikke rullet, selv hvis de er lange og med henblik på at grimasse.