Bedste gymnastik fra rynker på ansigt og hals

Ansigt bygning er en klangfuld ord, som længe har været elsket af skønhed bloggere. Af fashion definition, der gemmer sig effektiv metode til at forebygge aldersrelaterede forandringer i ansigtet. Øvelser for rynker kan bære forskellige navne, ansigtsløftning, ansigt kultur, ikke-kirurgisk ansigtsløftning... forfatterne viser deres fantasi til fulde, men essensen forbliver den samme. Overveje principper om indflydelse og teknik udfører facial gymnastik i eksemplet af de mest effektive metoder.

Hasbinding

Ingen oplysninger: de Generelle regler i ansigt-bygning

Øvelser for de muskler, af facial rynke er mange fortolkninger, men ved nærmere undersøgelse er det muligt at give Generelle anbefalinger, der relaterer sig til organisatoriske spørgsmål i stedet. Efter at have taget beslutningen om at bevare friskhed i huden, skal du følge disse regler:

 • Du kan begynde at øve i alle aldre, men de bedste resultater er opnået med tidlig start. Piger over 25 år bør arbejde på at styrke musklerne i ansigtet, og efter 35 år er nødvendigt at træne mindst 5 gange om ugen. Selv om rynker er endnu ikke bekymret for, at forebyggelse er mere effektiv end at fjerne allerede dannet problemer.
 • At planlægge træningen bedre i morgen, når facial muskler i hvile for natten og klar til at læsse. Dem, der finder det svært at finde tid i morgen indsamling, jeg bliver nødt til at gøre i aften. Udførelsen af aftenskoler er mindre end morgen, men bedre end ingenting.
 • Vælg et par enkle øvelser for de problemområder, og gør dem når der er ekstra tid. Brug den tid i trafikken, der besøger biografen eller i en pause på arbejdspladsen.
 • Før den fulde træning, skal du sørge for at fjerne makeup. Det er dejligt at have mulighed for at tage en kontrast brusebad og gøre en blid massage af ansigt og hals.
 • Øvelser for rynker i hjemmet løber foran spejlet for at kontrollere rigtigheden af den teknik. Glem ikke at holde din ryg lige så for ikke at hindre cirkulation.
 • Det er ønskeligt at fuldføre øvelsen med en let massage. RUB, skal du trykke på og glatte muskler, med særlig opmærksomhed på steder på eksisterende rynker.

Efter en omgang træning, skal du sørge for at anvende creme eller fugtgivende lotion til ansigt, hals og décolleté. Gælder masserer blidt, ved at kombinere behandling med massage.

Rør

Øvelserne kan blive præsenteret i form af opgørelser for de enkelte zoner eller til hele ansigtet. Hvis der er en klar overvægt af hudens ældning i et område af dit valg - facial øvelser for ansigt, rynker, en video lektion, som er designet til at arbejde i alle områder. Gode anmeldelser ikke det system af den Amerikanske forfatter Emma hardy, som giver det resultat, selv når væsentlige facial ændringer, der finder sted hos kvinder i overgangsalderen.

Væk kragetæer, rynker omkring øjnene

I løbet af kvinde er en masse at smile af, men positive følelser tynde hud omkring øjet modtager stråler af rynker. Sluttede sig senere af sagging af den øvre øjenlåg, poser under øjnene, hængende i øjenkrogen. Må ikke stoppe med at smile, for at styrke de relevante muskler vil hjælpe de følgende øvelser fra rynker omkring øjne:

 • Forberede dine muskler, blinkede med øjnene. Åbne øjne så bredt som muligt, og luk dem. Sikre, at arbejdet er ikke involveret øjenbryn og pande. Varigheden af træningen er 1 minut.
 • Bevæger øjeæblet, som om at tegne antallet "8". Komplet bevægelse med en maksimal amplitude på 30 sekunder i hver retning. Bemærk venligst, at der er trukket otte, ikke uendeligheds-tegn.
 • Tegn øjne første cirkel i urets retning, så i den modsatte retning. Flyt dine øjne langsomt og gentag øvelsen i 1 minut.
 • Indeks fingre tryk på huden af den yderste hjørne af øjet, og den gennemsnitlige – tæt på den indre. Dette er for at sikre, at når uddannelse ikke var der folder og rynker, og kun arbejdede en muskel. Med indsats, skub det øverste øjenlåg på bunden, ikke priŝurivaâs', og hold den tryk i 2 sekunder, og åbn dine øjne bred. Gentag øvelsen 15-20 gange.
 • Fingrene fortsætte med at holde hjørnerne af øjnene. Kig på loftet og forsøge at løfte den nederste øjenlåg, som hvis priŝurivaâs'. Hold denne position for 4-5 sekunder, slap af dine øjenlåg og gentag øvelsen 20 gange.
 • Se lige frem og i så vid udstrækning som muligt at åbne dine øjne. Prøv at skubbe øjeæblet frem. Nyd en to sekunders pause, og luk dine øjne. Komplet 15 gentagelser.
 • Pegefinger anvendelse sammen i det nederste øjenlåg, trykke det til kanten af øjet huller. Løft dine øjne mod loftet og holde dem for 40 sekunder. For første gang, skal du gøre 1 gentagelse, over tid, antallet kan øges til 3.
Øvelser for øjnene

Vil demonstrere, hvordan til at gøre nogle af de beskrevne øvelser for ansigt rynker videoer for at se, hvilke ikke nødvendigvis hver gang før træning. En dag laver dem, sammen med den forfatter, du vil huske den teknik, og være i stand til at arbejde selvstændigt.

De mest effektive øvelser fra rynker på panden

Folder og rynker i dette område fjernes let med Botox, men uanset om eller ikke at bruge, selv når det påføres topisk neuro-lamme gift, når der er et alternativ i form af ansigts-gymnastik? Overrasket over vandret glabellar eller rynke panden rynker reduceres, hvis du regelmæssigt udføre følgende øvelser:

 • Læg dine hænder på din pande, så de fingre, der trykkede på huden lige over øjenbrynene, og de andre fingre holdes fra rynker huden på hans pande. Prøv overrasket over at hæve øjenbrynene, overvinde modstand hænder. Slappe af din pande, og gentag øvelsen 20 gange. På den sidste gentagelse hold på den maksimale spænding for 8-10 sekunder. Over tid, øge antallet af gentagelser.
 • Tryk på hånden for at panden i en trekant – den lille finger er beliggende lige over den indvendige kant af øjenbryn og indeks mødes på midten af panden. Spænd dine øjenbryn, holde huden mod bevægelse. Du vil føle under dine fingre til arbejde muskel dem, der er ansvarlige for udseendet af lodrette glabellar rynker. Gentag 15-20 gange.
 • Slappe af din pande og øjne, skal du trykke på pegefinger i huden over øjenbrynene og forsøge at sænke dem. Denne bevægelse er rettet mod afslappende musklerne efter den foregående øvelse. Komplet 5 gentagelser.
 • Sted puder lodret opad fra den indvendige kant af øjenbryn. Tag en dyb indånding og på udånding trække huden af panden ud til siderne, afslappende og strække musklerne til at være. Gentag 5 gange.
 • Øvelser fra rynker på panden
 • Tryk på en palm til midten af panden, så fingerspidserne peger i retning af næsen. På inhalere ned, udånder, løft dine øjne samtidigt trækker huden af panden opad. Komplet 5 gentagelser.

Din mulighed for at sige farvel til rynker panden tilbyder Victoria sheering, og hendes ansigts gymnastik fra rynker, den video, der forklarer også strukturen af den forreste muskel-og teknik afslappende massage af frontal-regionen.

Smil og bølge: øvelser for ansigt rynker omkring læber

Dette område reagerer meget godt til systematisk træning. Efter et par uger af klasser, du vil bemærke, udglatning af rynker omkring læber, hæve hjørnerne af din mund og mindske rynker i det.

Når du udfører øvelser facial rynker, holde huden ikke dannes folder. Engagere sig foran spejlet, og opdager de rynker i muskelspændinger, lidt stærkere træk på huden. Ignorerer denne regel, du løber risikoen for en uddybning af rynker.

 • Lægger håndfladen på hendes læber lodret. De små fingre er i nærheden af vingerne af næsen, og den Centrale del af læber er åbenlys. Ikke at åbne munden for at trække læberne frem, som hvis der for et kys. Gentag øvelsen indtil du mærker træthed i læberne og omkring dem, gradvist at øge antallet af gentagelser op til 25-30 gange.
 • Placer dine fingerspidser på begge hænder langs nasolabiale folder. Ring finger holder hjørne af hendes mund, og indekset er i nærheden af den fløj af næsen. Gør en indsats, som forsøger at smile. Sørg for, at hjørnerne af læber stræbte opad, og ikke sidelæns. Udføre 30 gentagelser.
 • Med fingerspidser på begge hænder tryk på huden langs den bue af underlæben. Prøv at løfte tænderne. Hvis du ikke forstår en teknik, første udføre øvelsen uden at holde fast i huden med fingrene for at føle sig som muskler, der bør indgå i arbejdet.
 • Sige, bogstavet "O", trækker dine læber i den korrekte oval. Dette bør strække huden i det område, nasolabiale trekant. Tryk på pegefinger og langfinger af hjørnerne af munden og begynder at bide læber tænder. Kør, indtil du føler en mild træthed, sigter til 30 reps.
 • At udfylde et fitness-motion for afslapning af muskler. Luk munden uden at komprimere læber. Træk vejret dybt ind gennem næsen og pust ud støjende munden, ikke åbne det. Lips dette vil gøre en vibrerende bevægelse.

Området omkring læberne arbejdet med alle forfatterens metoder og systemer, der har udviklet en hel masse. Dine øvelser for ansigt rynker tilbyder video, som beskriver også den teknik, styrke musklerne i kinderne mod folder omkring næse og læber.

Fortsætte med at arbejde: maiden ' s hals og ovalt ansigt

Sagging facial konturer, dobbelt hage og slap hud på halsen aldre, endda mere end rynker. Ansigt bygning perfekt strammer disse områder, hvilket resulterer i tonen i de tilsvarende muskler. For at holde de unge vil hjælpe med den daglige udførelse af disse øvelser:

 • Sidde ret op og ned, slappe af dit ansigt og lukker munden. Midten af tungen med kraft, tryk på den øverste ganen. I den første tilgang, arbejde hurtigt, udføre 10-15.
 • Komprimeret i en knytnæve, hånd ryg-regionen mellem hals og hagen. Prøv at åbne din mund, og du trykker på side 10 gange. Den anden tilgang udføre statisk belastning – tryk på den første og hold spændingen, tæller til 8.
 • Læber
 • Træk læberne frem, at sige lyden "U" og belaste hals. Hurtigt stræk dine læber, og sagde: "x", og hold denne position i 10 sekunder. Slappe af og udføre 10-15 gentagelser.
 • Ruten lyden "S" for 10 sekunder, skubbes fremad og opad den hage og underlæbe. Se for gode arbejdsstillinger i løbet af en træning.
 • Knus overlæben bunden til at trække huden på hals og hage. Langsomt dreje hovedet til højre og op, tæller til 8, og gøre det samme at dreje den anden vej. Gentag øvelsen 10 gange i hver retning.
 • Tag fat i bagsiden af hans hoved med sine hænder. Tryk på hænder for 10 sekunder, der forsøger at afvise hovedet tilbage. Udføre 6 gentagelser.
 • Spænd den nederste læbe til hagen dannet stød, hvis du blev fornærmet. Fix den spændte position i 10 sekunder, du ser i spejlet hjørnerne af læber ikke falder ned. Gøre 4-5 reps.

Indsendt nedenfor er en video, der viser øvelser for ansigt og hals mod rynker er at bekæmpe den anden hage og genoprettelse af retten ovalt ansigt.

Elastisk kinder i 5 minutter

Arbejde med kinder, en skal, selv hvis du har rynker, er det ikke synligt. Et simpelt sæt vil bringe op kontur i ansigtet og nasolabiale folder, på grund af følgende øvelser:

 • Tryk på kinderne mellem sine hænder og med maksimal kraft og forsøge at puste dem, overvinde modstand hænder. Hold nede i 5 sekunder og gentag øvelsen 15 gange.
 • Pump dine kinder skiftevis, fortsætter med at holde deres hænder. Gentag 15 gange til hver side.
 • Placer pegefingeren mellem den indre overflade af kinden og lavere sæt tænder. Prøv at inddrage kinderne mellem tænderne, skubbe fingrene 15 gange.

Regelmæssig praksis af ansigtet øvelser ikke kun styrke musklerne og reducere rynker, men vil vende tilbage sund teint på grund af aktivering af blodcirkulationen. Holde den unge og tillid sammen med en enkel og billig metode til ansigt-bygning!