En rejuvenating facial massage: nyttige oplysninger om den procedure,

Kropsmassage er praktiseret af mange. Men af en eller anden grund ikke tror, at denne procedure kunne have en lignende effekt på ansigtet. Vedligeholdelse af muskeltonus og hud — effektiv beskyttelse mod ældning. Massage kan gøres dig selv, spare på salon kosmetiske procedurer og dyr behandling. Men først skal du være fortrolig med teknikken for dens udførelse er uduelige handling vil være i bedste fald ubrugelig, og det kan forårsage betydelige skader.

facial massage fra rynker

Generelle oplysninger om facial massage fra rynker

Den tilstand af huden afhænger af mange faktorer. Det lider mest under dårlige miljømæssige forhold, dårlig kvalitet eller forkert valgt kosmetik, manglende hygiejne. For mange grund til at det er indlysende, at musklerne i kroppen til at opretholde tone, har brug for regelmæssig træning og på forsiden i denne forbindelse, få folk til at tænke. I sidste ende, den hud som ikke er i stand til at opretholde muskler SAG, ovalt ansigt flyder, dannelsen af dybe rynker.

Effektiviteten af massage for facial foryngelse på grund af følgende:

 • muskler, regelmæssigt modtager belastningen er konstant i en tone, hævelse forsvinder, sagging hud;
 • forbedrer strømmen af blod og lymfe, derfor forsyne huden med ilt og næringsstoffer;
 • aktiviziruyutsya kroppens produktion af kollagen og elastin, der giver huden elasticitet, stimulerer regenerering af væv;
 • i den proces, huden er afslappet, glatte fine rynker;
 • normaliserer den sebaceous kirtler, der forsvinder, betændelse, bumser, hudorme.

Som et resultat, facial contour er synligt og klart, farven af huden, forbedrer, hun får en sund glød, returnerer tone og elasticitet. Den positive effekt er synlig allerede efter 2-3 uger, hvis du gør massage dagligt. I fremtiden, for forebyggelse snarere end at gennemføre det med et interval på 3-4 dage.

Den rigtige massage af ansigt, i princippet, kan ikke gøre ondt. Det er ligesom daglig motion. Og massage af rynker kan gennemføres uafhængigt af hinanden, spare på besøg hos en kosmetolog. Den procedure tager ikke mere end 15-20 minutter. Hun har en "side" effekt af afslapning — og normaliserer søvn, mentale tilstand. Efter en mærkbar forbedring i forekomsten tabt komplekser, psykisk ubehag. Proceduren er ingen aldersbegrænsninger.

Selvfølgelig, vi skal huske, at det ikke er et universalmiddel. Selv professionelt udført massage vil hjælpe til at vende den unge, hvis det ikke er at kombinere det med en fornuftig kost, og en sund livsstil, så man undgår skadelige vaner, og ordentlig pleje.

Det er videnskabeligt bevist, at 20 minutter af facial massage har på musklerne samme afslappende virkning som 4-5 timer af god og sund søvn.

massage for ansigt aflæsninger

Der viser massage

Facial massage behandlere anbefaler i følgende tilfælde:

 • slasket, løs hud, der har mistet elasticiteten;
 • unaturlige mat gullig eller grålig farve;
 • fine rynker og folder;
 • anden hage og en "bulldog" kinder;
 • den udviskede konturer i ansigtet;
 • problem hud, pigmentering og stagnerende pletter, acne mærker, post-acne;
 • hævelse og blå mærker under øjnene;
 • "amorfe", øget oiliness eller dehydrering af huden, udtalt porer;
 • ubehag efter nogle kosmetiske procedurer (fx Botox indsprøjtninger).

Kontraindikationer og mulige bivirkninger

På trods af de åbenlyse fordele, massage af ansigt, han, som nogen kosmetisk procedure, har kontraindikationer. Bliver nødt til at finde alternative måder at forynge i følgende tilfælde:

 • alle sygdomme i huden (eksem, herpes, acne), mekaniske skader, allergiske reaktioner;
 • tilstedeværelsen af store modermærker, modermærker, vorter;
 • lavt blodets evne til at størkne, og nødvendigheden af konstant modtagelse af fortynding sin medicin;
 • er placeret for tæt på hudens overflade eller meget skrøbelige kapillærer;
 • forhøjet kropstemperatur;
 • problemer med hjerte, nyrer, lever,
 • kræft i alle stadier af udvikling;
 • eventuelle kroniske sygdomme i den akutte fase;
 • problemer med ansigtets nerver, nogen neurologiske sygdom ledsaget af anfald;
 • øget intrakranielt tryk;
 • nylig (inden for en måned) for at udføre en dyb kemisk peeling, kosmetiske injektioner;
 • ar efter en eventuel operation.

Komplikationer forekommer kun i tilfælde af forkert procedure. For eksempel, et resultat af for meget strækker huden kan SYNKE. Den mest alvorlige negative konsekvenser — forstyrrelse af blodcirkulationen, nederlag facial nerve.

forberede stå ansigt til ansigt med den procedure,

Forberede ansigt for procedure og sikkerhedsforanstaltninger

Forberedende procedurer bidrage til at forbedre effektiviteten af anti-aging facial massage:

 • Rens ansigt fra makeup, til fuldt ud at åbne den, fjerne hår.
 • En halv time før den procedure, varm hud med damp bad eller varmt kompres. I stedet for almindeligt vand, kan du bruge et afkog af urter.
 • Hænderne skal vaskes omhyggeligt, der er behandlet med antiseptisk. Det er også ønskeligt, kort klippe negle ikke ved et uheld til at ridse huden.
 • Anvende creme og massage olie.
 • Til at slappe af, falde til ro. Selv ufrivilligt nedsat muskelstyrke ophæve alle de positive effekter.

Under massagen, nøje følge de linjer af strømmen af lymfeknuder. Kaotisk, tilfældig virkning kan kun øge rynker, til at fremprovokere udvikling af ødem. Alle manipulationer udføres uden unødig pres forsigtigt og omhyggeligt. Dette er især tilfældet i øjenlågene. Når du skifter fra én linje til en anden krævede en cirkulær bevægelse og lys pres fra fingrene på templer er "Centrum" af metaboliske processer.

Retning af massage-linjer:

 • fra midten af hagen langs den nederste kæbe til templer;
 • fra midten af underlæben til templer;
 • fra hjørnerne af munden på tværs af kinderne til templer;
 • fra området af den "tredje øje" til de templer;
 • på den nederste og øverste kant af øjet stik fra indvendige hjørner af øjne til templer;
 • fra spidsen af næsen op broen af hans næse og øjenbryn til templerne.

Forskellige typer og teknikker til massage

Teknikker og metoder til massage, en stor sort. Bedre ikke umiddelbart få fat i til én ting, og for at prøve flere forskellige metoder, at bestemme den mest effektive. Det er nyttigt at rådføre sig med en kosmetolog og få hans mening. Tage højde for kundens alder, hudens tilstand, omfanget af problemet, og andre faktorer.

Massage øjet område

På øjenlågene er den tyndeste hud, et lag af fedtvæv under den, er stort set fraværende, kapillærerne er beliggende meget tæt på overfladen. Under massagen har brug for at være især forsigtig, huden er let strækbar. Finger bevægelse skal være smidig og blød. For at forhindre, at proceduren er udført konstant, hver 3-4 dage. Når der er store problemer med behandlingen for en måned, når i to dage. Kurserne gentages efter 3-5 måneder. Som et resultat af at forsvinde, skygger under øjnene, øjenlåg (især overhængende øvre) er strammet, øjnene er "åbnet".

I forberedelse til den procedure, der hjælper med at stimulere blodcirkulationen kontrast komprimere. Til ansigtet skiftevis til 5-10 sekunder anvende håndklæder i blød i varmt og koldt vand, der dækker området fra kindben til midten af panden.

Det optimale tidspunkt for at få en massage 2-3 timer før sengetid. Kontraindikationer er permanent meget udtalt hævelse (et klart bevis på de alvorlige sundhedsmæssige problemer), højt fedtindhold i huden.

ansigtsløftning massage

Massage for kvinder ovalt ansigt

Afhængigt af sværhedsgraden af problemet, således at konturerne af ansigtet blev mere og mere klart, anbefales det klassiske (understøtter hud tone, styrker musklerne), afslappende (fjerner spændinger i musklerne), lymfedrænage (fjerner overskydende væske og eliminerer ødem) eller myofasciale (udjævner huden, fjerner dybe rynker og folder) massage.

I hjemmet kan udføres udelukkende klassisk massage. Det er nok til at genoprette hudens elasticitet og sund farve. På samme tid forsvinder hævelse under øjnene, udlignet micro-relief (små rynker til at forsvinde, små mørke pletter, rødme), og giver en naturlig glød. Kurset er 10-12 procedurer, 2-3 gange om dagen. Efterfulgt af to-ugers pause.

Massage området over overlæben

Forekomsten af rynker omkring læber — resultatet af en alt for aktiv ansigtsudtryk. Afstå fra vaner for svært at komprimere dem, hvis det er muligt, at holde ansigtet let smil. En meget negativ indvirkning på huden omkring læberne med Rygning og tobaksrøg, og i bestræbelserne på at gøre et pust.

Det er ikke nødvendigt at glatte rynker ud over læben, som jern — fra det, de synes endnu stærkere. I tillæg til massage over hele dagen, er det nyttigt at give læberne en ikke-standard position — at trække et rør, fold en bue og så videre. Og i morgen-og aften — til at spore kontur af læberne med en isterning af rent vand, naturlægemidler infusion eller frosne juice.

Massage konturen af læberne tilbage klarhed, skin er hydreret, visuelt de bliver plump. Udjævner fine linjer, elevatorer, sagging områder.

Massage rynker mellem øjenbrynene

En lodret fure mellem øjenbrynene ofte ses ret tidligt, endnu før 30 år. Dette er en konsekvens af vaner ofte rynker panden. Rynker er ganske dyb, så den massage effekt er ikke umiddelbart til udtryk. For at fremskynde en positiv forandring, en time efter massage, finder anvendelse på den krølle på løsning af C-vitamin og tape den med gips. Efterlad det på hele natten, fjerne i morgen.

Hver gang, at lægge mærke til, at du rynkede panden, hæve dine øjenbryn op, der simulerer ekstrem overraskelse, og holde dem i denne position i mindst et minut, indtil du føler en let brændende fornemmelse. Dette er et meget effektivt supplement til den almindelige massage.

Massage fra mimiske rynker omkring munden

Cirkulære muskler i munden er en af de mest "involveret" foran. Dette skyldes, at mindst en tale. Så massage dette område er af afgørende betydning ikke kun, når det er klart synlige rynker, men også til forebyggelse. Ud over de nyttige daglig vask med koldt vand i mindst et minut.

De første resultater af massage ske ret hurtigt, inden for 2-3 uger med daglige behandlinger. Bedste mærkbar effekt bliver nødt til at vente 4-5 måneder. Meget effektiv, efter at massere området omkring læberne nærende masker og cremer.

Hvordan til at vælge og bruge de massageapparat

En facial massager er en enkel og effektiv enhed, som du kan bruge derhjemme. I butikker, de er præsenteret i en lang række. Tilholdere er:

udvalg af ansigts-massageapparat
 • Mekaniske (herunder jade). Ekstremt nemt at bruge, det er billigt. Enheden skal blot at køre langs massage linjer. I sådanne anordninger den effekt er forstærket af de helbredende egenskaber og energi af en sten. Kontraindikationer til brug er der ikke.
 • Ultralyd. Resultatet er opnået ved eksponering af huden for svingninger af høj frekvens. Massageapparatet giver et markant løft effekt, hjælper med at udglatte huden, stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Men dens virkninger på huden, der forårsager ubehag.
 • Puls. Virker ved at microcurrents. Denne procedure er meget populære blandt professionelle kosmetologer. Typisk, den enhed, der har flere modes, afhænger af resultatet. Du kan stramme ansigtets konturer, genoprette hudens elasticitet, rense det, at slippe af mangler at øge vævsregeneration på cellulær niveau og deres magt, snævre porer.
 • Puls massager er et alsidigt instrument, der giver mulighed for at opnå forskellige resultater
 • Ilt. De udsendte partikler med en negativ ladning bidrage til ilt mætning af huden, stimulerer metabolisme og blodgennemstrømning. I den sidste ende, huden glattes ud, vender tilbage elasticitet, forbedrer teint. Effekten er mærkbar med det samme. En sådan enhed er af afgørende betydning, for eksempel, før en vigtig begivenhed.
 • Vakuum. På grund af manglen på luft skaber et negativt tryk. Effektivt renser porerne, strammer ansigtets konturer, mens "starter" den proces, celle regenerering. Har en lang liste af kontraindikation — enhver sygdom og mekanisk beskadigelse af huden, rosacea og så videre.
 • Infrarød. På grund af den store effekt er den effekt, ikke kun på overfladen, men også på dybere lag af huden. Muskler, der er stimuleret intenst, men forsigtigt. Enheden er velegnet til bekæmpelse af hævelser og mørke rande under øjnene. Også hjælper med at slippe af mangler, til at forbedre strømmen af blod og lymfe.
 • Laser. Anbefales især til kampe med udtalt alders-relaterede ændringer. Bølge stråling aktiverer alle processer i væv, herunder levering af ilt, produktion af hyaluronsyren, kollagen og elastin. Ganske få sessioner for at rynker er synligt lettet, oval blev mere fit. Derhjemme er ret sjælden, i efterspørgslen for det meste af professionelle behandlere

Hver enhed skal være ledsaget af en detaljeret manual. Før du begynder massage, skal du sørge for at tjekke det, og sørg for at du forstår alt. Bevægelserne skal være bløde, ikke strække huden smerteligt. Første, det er nok fem-minutters sessioner, derefter gradvist øge varighed på 10-15 minutter. Ingen område, der ikke er underlagt kontinuerlig eksponering længere end et minut.

Proceduren udføres 2-3 gange om dagen for forebyggelse, ugentlig. I tilstedeværelsen af forskellige problemer varighed af behandling — 15-20 procedurer, og derefter pause i en måned.

Facial massage sammen med en kompetent skin care er en meget effektiv forebyggelse af ældning. Der er mange metoder og midler for gennemførelsen. Empirisk du kan vælge den, der giver det bedste resultat for dig. Hvis du ikke er sikker på egne kræfter, de første 2-3 gange, den procedure, der er bedre at bruge i salonen for at sikre, at du forstår teknikken og ikke skade dig selv.