Hvordan til at fjerne rynker i hjemmet

Rynker under øjnene, på panden, mellem øjenbrynene som kun få mennesker. Men, på grund af vores crazy rytme i livet, på grund af den konstante mangel på søvn og stress, desværre, rynker forekommer ganske ofte.

Rynker

Ikke forsøger at skjule hud mangler, for at skjule dem under makeup. Brug af en kosmetolog. Bruge de penge på behandling, ikke på kosmetik

For at slippe af med dem, vil hjælpe maske på grundlag af kartoffel og agurk.

 • Du er nødt til at tage en lille kartoffel og et par skiver agurk.
 • Alle rives og blandes til at danne en homogen gylle.
 • For at sætte det i en gazebind og læg dem i to minutter i fryseren.
 • Disse pakker er bedst afkølet. Så masken vil være mere effektive, som det har længe været kendt, at det er koldt, er det bedste middel til poser.
 • Derefter vedhæfte dem til at øjenlåg i ti minutter.
 • Masken vil forbedre blodcirkulationen, renser huden, forynge det og fjerne rynker. Og bidrage til, at udstrømning af væske og resulterer i en reduktion af poser under øjnene.
 • Det bør bemærkes, at når poserne er ikke kommer til at efterlade, der blev anvendt koldt. Skal en anden tyve minutter til at have poser til venstre. Derfor er sådan en maske anbefales mindst for fyrre minutter, før de forlader huset at gøre.

Vi ved alle, at der i en sund krop — sund ånd. Skønhed er ikke muligt uden sundhed og harmoni. Prøv at drikke 7 briller af rent drikkevand hver dag, vil det forbedre fordøjelsen, gør huden smidig. Du må ikke drikke en masse vand før sengetid

Hvordan til at gøre huden smuk og strålende

Enhver kvinde ønsker at se attraktiv, charmerende og evigt unge? For at kroppen hud så smuk og glødende, du har brug for korrekt og regelmæssigt, det er ikke uvæsentligt at passe hende. Men, det sker, at vi glemme alt om det.

Til ansigt og hår omhyggeligt passet, men om, hvad du har brug for at pleje kroppen, ikke selv tror eller doven. Som et resultat, at huden ser kedelig, bliver tørt og mister sin elasticitet.

For hænderne, påfør en masse af blødgjort kartofler eller kogte ris. Hvis du har akut brug for til at få din krop i orden, for eksempel, til et vigtigt møde eller en dato, kan du lave en speciel maske. Efter masken, huden bliver utrolig glat og blød

Før masken, selvfølgelig, er du nødt til at gå først i bad, rense din hud. Næste, gælder mask og afslutte alle behandlinger fugtighedscreme.

Agurk

Maske af æggeblomme og olivenolie

Som for den maske, gøre huden blød, vil hjælpe blandingen lavet af en æggeblomme og en skefuld olie af oliven.

Olivenolie af højeste kvalitet. Anvendelse til krop massage bevægelser, at holde det i ti minutter og skyl.

Olie er en god fugter huden, og blommen fugter med vigtige vitaminer. Efter masken, huden ser hydreret og glat. Til huden for at give en Glans og smukke farve i en fugtgivende creme kan tilføje et par dråber af Fundament eller overstregningstusch. Dette vil gøre din hud et ensartet farve, og give det en Skinne.

Til huden for at give en Glans og smukke farve i en fugtgivende creme kan tilføje et par dråber af Fundament

Hjem retsmidler fra rynker

At slippe af med rynker uden hjælp af kosmetik, ak, ikke muligt. I den vanskelige opgave at bekæmpe rynker kan ikke undvære et udvalg af foryngende masker, kemikalier. Nu vil vi give dig et par opskrifter af disse masker.

Masker bør være valgt i overensstemmelse med karakteristika af huden.

Maske med gær

Denne maske øger blodcirkulationen og forbedrer metaboliske processer. Gær maske har en tilstrækkelig mængde af vitaminer

 • For at forberede den maske, der blandes med varm mælk, femten gram gær.
 • Hvis du lider af overdreven tørhed af huden, opløsningsmiddel kan bruges varm olivenolie, men hvis du har fedtet hud, du nødt til at bruge et velkendt hydrogenperoxid. Klar maske konsistensen skal være som creme fraiche.
 • Anvendes denne maske, har i flere lag. Og forårsager lag, skal du vente, indtil det tørrer og kun så gælder det næste lag.

Være på face mask er behov for mindst femten minutter.

Hvis du ønsker at opnå et hæderligt resultat, skal du udføre den procedure, der i det mindste tyve gange.

Maske af vejbred

Værktøjet, der anvendes til mennesker, der lider af overdreven tørhed af huden. Da det perfekt toner huden og hjælper med at slippe af rynker.

Vejbred

Som du måske har gættet, afsnit for at gøre denne maske, vil vi brug for nogle blade af vejbred, som skal blive knust. Hvis du bruger frisk vejbred blade, bruge tørrede blade. Du kan finde dem i et hvilket som helst apotek.

Så, en spiseskefuld hakket vejbred hæld kogende vand i forholdet en til to, den samme blanding, du har brug for at tilføje et par skeer flydende honning

Anvend denne maske er nødvendigt for absorption. Holde masken for mindst tyve minutter i to uger hver anden dag.

Maske fra naturlige ingredienser

Æg-honning maske

For at slippe af med rynker også hjælper ægget-honning maske. Det er velegnet til alle hud type. Alle masker er baseret på æggeblommer og honning er velegnet både til tør hud samt til fedtet og normal hud.

Så går vi videre til at fremstille. Enkelt pisk æggeblomme med en spiseskefuld honning (gerne flydende). Næste, den resulterende masse, skal den fortyndes med varm olivenolie. Klar maske skal ligne konsistensen af fløde.

For at bruge denne maske helst tre lag. Forårsager det lag, vi er nødt til at vente, indtil det tørrer og derefter fortsætte proceduren. Efter tyve minutter bør masken skylles af med vand. For at fortsætte med den procedure, der er nødvendig for, at en til to måneder.

Det betyder at passe en læder-baseret fermenterede mælkeprodukter

Denne maske er en universel løsning til at fjerne diverse rynker. Da effekten af fermenteret mælk maske baseret på egenskaberne af dens komponenter.

Med de fleste af disse komponenter i det øverste lag af huden bliver jævn tone, og rynker på overfladen er gradvist udjævnes.

Fortsæt til produktion af:

 • Et scoop af hytteost skal opvejes med creme fraiche i forhold af en til to.
 • Hvis du lider af overdreven tørhed af huden, ostemassen for denne maske er bedre til at tage federe.
 • I denne masse, er du nødt til at tilføje lidt bordsalt, der fungerer som en sorbent.
 • Da mejeriprodukter er ikke omfattet af lang lagring, så masken vil blive anvendt umiddelbart efter fremstillingen.
 • Efter tyve minutter bør masken skylles af med vand.
 • For at gennemføre denne procedure for seks til syv uger.

Maske af hør frø

Maske fra frø er en ret effektiv måde, da disse frø har en høj biologisk aktivitet. Også i den vigtigste del af masken har forskellige fedtsyrer, protein, og fedt opløselige vitaminer, der forbedrer hudens tone.

Fortsæt til fremstilling af masker

 • Et par spiseskefulde hørfrø, hæld et par glas vand. Så er denne blanding, der skulle blive bragt til en tilstand af kogningen.
 • Behovet for at koge, indtil opblødning, så gør et slags indhold mos, og afkøles til en acceptabel temperatur.
 • Ligesom de foregående maske, er det nødvendigt at komme ud efter tyve minutter.
 • En anden effektiv metode er komprimerer.

Pack af rynker med urter

Denne maske kan tjene som en glimrende blegemiddel irriterende fregner. En anden af dens evne er, at det reducerer også rynker.

Lad os komme til madlavning

 • En lille mængde af persille og dild hakkes fint og blandes.
 • Derefter, bør du tage et par skefulde af blandingen og hæld en halv kop varmt vand.
 • Derefter blandingen afkøles. I kølet flydende fugtet komprimere, og derefter komprimere anvendes på godt dampet hud.
 • Sidste procedure bør ikke mindre end tyve minutter.
Maske af æggeblomme og olivenolie

Chokolade maske fra dybe rynker i panden

Mange kvinder foretrækker at købe kun naturkosmetik uden skadelige kemiske tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Det er ikke billigt. Men intet er bedre end deres tid-testet opskrifter, det er ingen hemmelighed, at nyt er godt glemt gammel. Prøv at lave en chokolade-maske. Du vil modtage hormon, af lykke og hjælper din hud

Tag et stykke chokolade (20 gram), en spiseskefuld creme fraiche og hvidt ler (apoteket) og en teskefuld honning.

Er du først nødt til at smelte i et vandbad, chokolade, men ikke bring i kog. Tilføj alt andet, og rør til en homogen gylle. Rens dit ansigt og nakke og påfør masken i 20 - 30 minutter. Derefter skyl med varmt vand.

Denne maske er velegnet til tør og følsom hud. Hvis huden er fedtet, creme fraiche, som du kan erstatte med et lavt fedtindhold flydende fløde. Chokolade maske, og andre, for at gøre one - 2 gange om ugen. Og den person, der vil længe til at Skinne, og den stemning, der kun vil stige.

Maske af ris mod rynker i panden og omkring øjnene

Den skønhed hemmelighed af Japanske kvinder ligger i kosten. Den vigtigste komponent i menuen i Japansk er ris. Som du ved — er en uudtømmelig kilde af antioxidanter – stoffer, der forhindrer cellulær aldring og stimulerer produktionen af kollagen.

Kollagen forsinker ældning af huden, beskytter mod ultraviolet stråling forebygger tidlige rynker. En stor mængde af E-vitamin i sammensætningen af den ris, der beskytter hjerte-kar-systemet, nedsætter kolesterol koncentration i blod plasma.

Her er opskriften på en fantastisk maske for ansigtet, huden, forbedrer udseendet og udglatte rynker.

Til denne forberedelse skal bruge:

 • tre spiseskefulde af runde ris
 • 10 ml skummetmælk
 • 2 teskefulde af naturlig honning

Metode til forberedelse

 • Vaskes grundigt ris, kog og hæld vand (må ikke hælde suppen, vi stadig har brug for).
 • I den kogte ris, hæld det i mælken og tilsæt honning, ælt den resulterende blanding og grød formet stat.
 • Påfør på renset ansigt, orlov, før den er tør, og derefter skylles med bouillon, som de kogte ris.

Ris bean har en antioxidant virkning. Hertil kommer, at den fugter huden og forbedrer blodcirkulationen.

Af den måde, bouillon, ris, som med held kan anvendes til blegning af pigmentering på huden.Den skønhed hemmelighed Japanske kvinder er i kosten

Denne maske kan bruges før garvning, det beskytter huden mod de skadelige virkninger af ultraviolet stråling og forhindre dannelsen af rynker.

Olie

Vandbalancen

Vi ved alle, at der i en sund krop — sund ånd. Skønhed er ikke muligt uden sundhed og harmoni. Prøv at drikke 7 briller af rent drikkevand hver dag, vil det forbedre fordøjelsen, gør huden smidig. Du må ikke drikke en masse vand før sengetid.

Pæn hud

Ikke forsøger at skjule hud mangler, for at skjule dem under makeup. Brug af en kosmetolog. Bruge de penge på behandling, ikke om kosmetik. Beskytte huden mod de skadelige virkninger af ultraviolet stråling, det vil gøre det muligt at undgå for tidlige rynker.

Mange mennesker refererer til, vejrtrækning meget let, men fra en ordentlig vejrtrækning påvirker sundheden. Korrekt vejrtrækning kan forynge.

 • Derfor utilpashed, træthed, sløvhed dårligt humør. Straks efter opvågning fra dvale-et godt stræk, kan sætte dine hænder over dit hoved, tage et par dybe indåndinger. Bend over og rør fingre, tæer, gøre en udånding.
 • Åbn vinduet på enhver tid af året. Står i foran ham, og tage et par dybe indåndinger, med din mund bør være let åbnet.
 • Igen ligge på sengen bøj dine knæ, inhalerer og udånder med maven. Gentag denne øvelse 10 gange.

I oldtiden folk har lagt stor vægt på, at den kultur med at trække vejret. Ikke forgæves, fordi vejret er direkte korreleret med cirkulation. Hvis vejrtrækningen er defekt, overfladen, blodet er tilstrækkeligt iltet, som er så nødvendige i hver celle af kroppen