Hvor hurtigt hjemme fjerne dybe rynker omkring øjnene

Rynker omkring øjnene vises først, det er på grund af det faktum, at sammen med det faktum, at den hud, der er mere delikate og subtile, dette område er aktivt indlæst ansigtets bevægelser. Vi griner, vi græder, blink – alle disse demonstrationer af følelser skaber en konstant dynamisk, ekspanderende, muskler og reducere vores hud. Overvej, hvad er de måder og metoder til at slippe af dybe rynker omkring øjnene, samt forebyggende foranstaltninger til at forhindre, at de grimme rynker.

Rynker under øjnene

Jeg må sige, at huden er ikke bare tyndere end andre områder, og så meget som 4 gange (!), og alligevel er der næsten ingen sved og talgkirtler, blodkar og muskelfibre er præsenteret minimal.

Med alderen, kollagen fibre i stigende grad er ved at blive tabt, forværring af deres ejendomme, de bliver løst, erhverve sjældne mesh struktur. Huden mister sin elasticitet, og sammen med tilbøjelighed til dette område, hævelse af ansigt, let strække, mister en smuk og faste udseende, bliver oppustet, uformelige.

Begynder alders-relaterede ændringer i forbindelse med den såkaldte "crow' s feet", og derefter formet og dybe rynker – i henhold til udtryk, tid, dårligt miljø og mangel på grundlæggende sundhedspleje.

Vi kan ikke ignorere sådanne faktorer som genetik, arvelighed. En person i denne henseende, som naturen giver generøse bonusser, og som knap nok fastholder turgor af huden omkring øjnene under "lidt over tredive."

Det er almindeligt at opdele linjer i grupper: statisk og efterligne (dynamisk). Statisk vises på grund af aldersbetingede ændringer, og efterligne på grund af den høje dynamik muskel sammentrækning i dette område. Over tid, omkring øjnene er der en masse rynker, de bliver bemærket af 30 år.

Hvordan til at fjerne rynker under øjnene?

Rynker omkring øjne og tage form af pile, der strækker sig fra den yderste hjørner af øjnene til templer og kindben, og i det inderste hjørne af øjnene til kinderne.

Dybe rynker omkring øjnene, selvom de er frugter af alder, men er dannet i områder, der er udsat for den største effekter af ansigtsudtryk. Kun gradvist, at huden mister sin substans, som let ville bringe det tilbage i tone efter den reduktion, der vender tilbage til tidligere form.

I tillæg til specifikke udtryk, faktor dannelsen af dybe rynker kan være dårligt syn, nærsynethed, hvor en person, der ofte squints. Af denne grund anbefales det at være opmærksom på det.

Rynker ikke gøres til genstand for korrektion ved hjælp af kosmetik, men bliver mindre udtalt fra denne behandling. Men det hjælper med at løse problemet med facial gymnastik, eller, som det kaldes – yoga for ansigt-bygning.

Så, årsager til rynker omkring øjne – dette bestemt ansigtsudtryk, dårligt syn, overskydende ultraviolet stråling, og derefter alders-relaterede ændringer.

Cremer og salver

Cremer og salver

Veletableret oftalmologiske stof. Dette værktøj er tilgængelig i to typer.

Af disse to , vi er interesseret i en af rynker (en anden designet til at bekæmpe sygdomme i øjet).

Du kan bruge hver dag, fugter, fjerner hævelser, lindrer inflammation, der positivt påvirker processen foryngelse. Du får brug for det, hvis du har irriteret hud omkring øjnene. Efter alle, hvis den i forvejen tynde hud på dette område bliver betændt endnu mere tynd og tørrer, det skærper den manifestation af rynker, øger deres dybde.

Lægemidlet ikke løse problemet med rynker til en mærkbar grad, hjælper ikke til at slippe af med dem, det er godt, mere som forebyggelse.

Det er muligt intolerance til de komponenter, en allergisk reaktion.

Cremen: juice af Aloe Vera, der fremmer regenerering; hyaluronsyre hjælper med at bevare fugten i huden, har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, glycerin, fugtgivende og blødgørende på huden.

I kosmetik anvende creme med en uventet et direkte formål. I visse tilfælde er meget vellykket, er brug af cremer, åreknuder og hæmorider.

Salve på grundlag af fedt haj

Salve, som indeholder haj olie, sæl epidermis, aktiverer den regenerative processer i huden.

Denne salve er godt for aldrende hudsom et middel til udjævning dybe rynker dagligt (anbefalet brug ved begyndelsen og ved slutningen af dagen). Salve lindrer hævelse af øjenlåg.

Takket være sin handling, det fjerner poser under øjnene, som tilføjer, at problemet med vægt på en moneybox af de negative faktorer, der skaber rynker.

Maske til brug i hjemmet

Helium maske

Maske-wrap med en påfyldning af helium bruges til hudpleje omkring øjnene.

Lindrer hævelse og træthed, fjerner pletter og poser under øjnene, neutraliserer tegn på stress, rynker.

Hvis masken er afkølet ved at placere i et køleskab, det bliver til en komprimere. Den kolde toner blodkar, fjerner stillestående væske.

Hvis det modsatte er tilfældet, at varmen, ved at placere et par minutter i varmt vand, kan du få en varm komprimere til at lindre muskel spasmer, lindrer smerter, fugter huden, forbedrer dens tilstand.

Masken er genanvendelige, vasket efter hver brug.

Kan bruges til disaster recovery, og anvende systematisk, øge effektiviteten i forbindelse anti-aging effekter.

Æteriske olier

Olie

Præferencer i forbindelse med dybe rynker omkring øjnene er at give jojoba-olie, sesamolie, kakao smør, mandler. Hvis du fodrer dem med olie løsning af vitamin E og essentielle olier, effektiviteten vil stige betydeligt.

Hvedekim olie er også på listen af anbefalinger, det har de meget vigtig egenskab for en høj naturlig koncentration af vitamin E.

På grund af det faktum, at det er meget tyk, før du anvender du skal fortynde det med noget af ovenstående, vegetabilsk olie.

Disse olier er fremstillet ved koldpresning, der bevarer de bioaktive egenskaber af planter.

Frø olie tranebær – det er unikt for sin kombination af en optimal andel af sådanne stoffer som omega-3, omega-6 og omega-9.

Meget effektivt reducerer rynker, forhindrer deres udseende.

Light tekstur frø olie tranebær giver dig mulighed for hurtigt at absorbere.

Fugter huden og hjælper med at bevare fugten.

Alle ovenstående vegetabilske olier, og der er også væsentlige. Anbefalet æteriske olier:

 • rose,
 • geranium,
 • rosmarin,
 • fennikel
 • verbena.

Molekyler fra essentielle olier nemt trænge ind i de dybere lag af huden, plejer og regenererer.

Æterisk olie i hvert fald ikke kan bruges i ren form!wow eller kosmetiske olie.

Det bør fortælle dig mere om jojobaolie, hvad der udgør dens vidunderlige egenskaber. Aksenova acidum – hemmeligheden bag den succes, jojoba i kampen mod rynker.

Den jojoba olie er en meget sjælden stof, der forbedrer den intracellulære stofskifte, udløser den naturlige regenerering af processer.

Fedtsyrer beskytter mod solen, lave temperaturer. Sammensætningen af jojobaolie, er og kollagen, som er identisk med det menneskelige. Tocopherol (aka E-vitamin) er dens høje koncentration forstærker alle de ovennævnte egenskaber.

Tip! Hvis du blander jojoba olie med kartoffel puré til en tyk creme, og påfør under øjnene i 10 minutter, vil det give en god decongestant og en anti-frizz virkning.

Fysisk terapi

Photorejuvenation, mesotherapy og adskillige andre typer af fysisk terapi hjælpe med små rynker. Her er de så, hvis de har en effekt, er ubetydelig.

Injektion

Godt med den problem af rynker omkring øjnene Botox indsprøjtninger. De muskler, der er under indflydelse af Botox slappe af efter en lang tid, og mimiske rynker glattes.

Høj kvalitet botulinum toksin indsprøjtninger.

Fyldstoffer – intradermal fyldstoffer er sprøjtet ind problemområder gennem injektioner. Indført under huden, det stof, der fylder rillerne af rynker, glatning overfladen af huden, hvilket gør det glat. Én behandling er nok til at fjerne rynker, for den periode fra seks måneder til ti måneder.

Lilla blomster

Traditionelle metoder

Fyld stof poser med tørre Linden blomster, læg dem i 10 minutter i kogende vand. I form af varme sætte på dine øjne i 5 minutter, før afhjælpning af huden på øjenlåget. Gør naturlægemidler komprimerer to gange om ugen.

Sammensætningen af urter til omslag til kampen mod rynker omkring øjne:

 • Brændenælde i kombination med St. John ' s urt og viola tricolor, gør øjet huden bud, glat, fjern tørhed, næring.
 • Frisk salat (en salat vil arbejde, bortset fra med en skarp smag), finthakket og mos. Disse wraps behøver ikke at pakke i poser, bare form fra den resulterende masse et par plump komprimere og anvende på huden omkring øjnene.
 • Lilla blomster velegnet til dette formål, og Apple farve også vil være fint at arbejde her. Hvis lime farve kan stadig købes på apoteket, disse blomster ikke får det, kun for selvstændige-forberedelse.

  Husk, at indsamlingen i byen, ikke kan gøre, kun uden for byen, ikke mindre end 300 m fra kørebanen. Som planterne absorberer skadelige stoffer.

Og et par hemmeligheder til at bekæmpe rynker omkring øjne:

 1. gælder før vask omkring øjnene, yoghurt, creme fraiche eller fløde, cirka 10 minutter.
 2. Et stykke hvidt brød uden skorpe, mash i mælk, det skal være varmt. Anvendelse som en maske på huden, i nærheden af øjnene, varighed på 10-15 minutter.

Forebyggelse

Den bedste forebyggelse er rettidig ordentlig pleje, at slippe af med malware mod huden ansigtsudtryk.

Og vi vil ikke ignorere den vigtigste del af indsatsen for at bekæmpe dybe rynker – specielle øvelser.

Tip! Regelmæssige øvelser for øjne, som bruges til at forbedre vision, øger hudens elasticitet.

Øvelse 1. Træk forsigtigt med fingerspidserne af den yderste hjørner af øjnene fra hinanden til templerne. Øjnene er nødt til at lukke og åbne, det fritager ikke fingre. Inden for to til tre minutter til at oversætte de ser på forskellige emner, så tættere på, og derefter yderligere at forsinke mening. Så igen gentage lukke-åbne øjne, holder finger, holde hans øjne indsnævret.

Øvelse 2. Luk dine øjne, hæve dine øjne under øjenlågene i et par sekunder op og til at slappe af. Sæt din pegefinger på den yderste hjørner af øjne, og navnløs – indenlandske mellemstore øjenbryn. Holder fast i huden på disse steder, så prøv at knibe øjnene. Action – brug for at skele mine øjne, counter – modstå denne bevægelse med hænderne. I de første dage af praksis gøre denne øvelse 5-7 gange i fremtiden øge antallet af "tilgange".

Massage omkring øjnene

Glem ikke om selv-massage omkring øjnene: fra det yderste hjørne af øjet forsigtigt og gradvist flytte til næsen og tilbage langs de nedre øjenlåg med hånden, gør en cirkulær bevægelse. Derefter den øverste øjenlåg fra indvendige hjørner af øjnene til det ydre. På det ydre, og anvende en lidt trykket, gøre en lys trykke på dette punkt.

Så langsomt at vende tilbage til broen ved næsen, let at trykke med hånden på huden af århundredet (vær opmærksom på og top og bund).

Varighed af massage – det er nok i 5 minutter. Efter massage, vask dit ansigt med mineralvand.

Uanset årsagen for dybe rynker omkring øjnene, i vores hænder, altid har de værktøjer til rådighed, der tillader, hvis ikke at løse problemet, så i det mindste for at forbedre situationen.

Husk, at skabe overdreven virkning på huden omkring øjnene, du risikerer at forværre sagen. Her, som i alle ting, ikke kun engagement, men også en sans for proportioner. Den rette kombination af den nøjagtige betydning, at vi vil opnå glade resultater.