Rynker. Årsager til og kampen mod rynker

15 000 gange om dagen. Dette er det gennemsnitlige antal af sammentrækninger i ansigtets muskler. Af de omkring 60. De hjælpe med at flytte den nederste kæbe.

Omkring 40 facial muskler. De reagerer på følelsesmæssige oplevelser, skiftende ansigtsudtryk. Jeg spekulerer på, hvad kraniets muskler er der næsten. Alle 40 er koncentreret på forsiden. Her går det facial nerve.

Det forbinder ansigtets muskler med det Centrale nervesystem. Dette samspil, der fører til fremkomsten af rynker. Hvordan adskiller de sig fra den sædvanlige, hvor er i? Få svar.

Disse rynker er kaldet efterligne

Rynker er ikke så meget aldring, hvor mange hyppige sammentrækning af specifikke muskelgrupper i ansigtet. De kalder stadig hud. Andre muskler i kroppen kaldet skelet.

Rynker panden

Sidstnævnte starter fra knoglerne og er knyttet til dem. Efterligne de samme muskler, der starter fra kraniet, er knyttet til huden. Derfor er en reduktion i muscle fiber trækker dynen, skiftende ansigtsudtryk.

Nogle synes rynker på panden. Andre berørte, "crow' s feet" omkring øjnene. Den tredje, der er det nasolabiale folder, og den fjerde maske af rynker i munden området.

Derfor, en af de mest ofte forkorte musklerne i panden og på øjne og læber. At trække en hud, muskel fibre form, som det folder. Dette er de rynker i ansigtet.

I modsætning til alder, de er ikke forbundet med tab af elasticitet af væv. Elasticiteten giver stilladser af kollagen og elastin. Fiber disse fibre er flettet sammen indbyrdes, fyldt med fugt, fjedre.

Med alderen, kollagen produktionen er ved at nedbryde. Men huden mister sin elasticitet, og den falder i steder for den største mangel på protein.

Rynker ved mund, pande, næse eller øjne kan forekomme selv i 14 år. Alt afhænger af den aktivitet, der er af fagter og indstillinger af hans hud. Hurtigste folder er dannet på den tynde covers.

For Europæerne, er de typiske. Huden af Asiater og sorte er tættere, tykkere. Så, hvordan at fjerne rynker i unge tænker, for det meste, Europæere.

Mens fysiologer forklare årsagerne til fremkomsten af mimiske rynker skyldes muskel og nervefunktion, specialister, som kan genkende kvaliteter af mennesker fra deres ansigter, finde årsagen til ændringer i karakteristika af den karakter. Tag et kig på de af dets funktioner at ændre ansigt.

Årsager til rynker

Rynker omkring øjnene, ifølge eksperter, der genkender de kvaliteter af folks ansigter, er et tegn på omsorg og fremragende hukommelse. Funktioner er rimeligt, men er en personlighed, at tidlige rynker. For det første, vises de, når du smiler, og derefter lagt på en regelmæssig basis.

"Crow' s feet" omkring øjnene kan gå op eller ned. Den sidstnævnte mulighed er typisk for pessimister, mistænksom natur. Streg fra hjørnerne af hans øjne op, taler om glæden ved livet. Hun bliver årsag til at ansigtets folder. Indre aggression manifesterer sig i et hjørne rynker i nærheden af øjne.

Rynker

Forskere give den lodrette rynker mellem øjenbrynene. Facial rynker af denne type er sagt andet karakteristisk personlighed – stædighed.

Indehavere af rynker i området mellem øjenbrynene kan ikke give efter, selv at kende den fejlslutning af deres handlinger og overbevisninger. Forståelse dette er en konsekvens af at tænke på. Folk med rynker mellem øjenbrynene er tilbøjelig til analyse. Denne tendens og ændre ansigt.

Rynker i panden, normalt vandret. Vandrette linjer angiver, selvforsyning og intelligens. Men små og intermitterende vandrette folder er en konsekvens af en kærlighed til sladder.

Ikke alle kan lide, at hans ansigt er skrevet: "jeg Elsker at vaske folk knogler". Målet er korrektion af rynker. Om hvordan du skal bruge det, vil blive diskuteret i det afsluttende Kapitel. I mellemtiden vil vi fortsætte analysen af personlighed og rynker, forståelse af årsagerne til deres opståen.

Lodrette striber på panden er sjældne, karakteriserer den åbne og godmodig. Tilsyneladende er sådanne mennesker er få. Det er håbet, at borgerne i gaderne brugt udglatning af rynker, gemmer sig venlighed fra nysgerrige blikke.

Men, for at skjule bedre langsgående linier mellem øjenbrynene. I modsætning til den vertikale, de er ikke tale om intelligens, men om generthed og usikkerhed.

Er på næsen og buede kurver. De har tendens, for det meste til mænd. Kurverne giver jaloux. Deres natur er ustabile. Især bør advare den dybe rynker.

De kan være på den yderste hjørner af øjenbryn. Går op, er disse folder give upålidelige personligheder. Sandt eller ej, men eksperter til at læse mennesker har skabt en stereotyp. For at matche det, og mister ungdommelighed, du vil have et par.

Så, by popular demand "den creme til rynker". Hvis han kan være effektive, kan du overveje, igen, i et separat Kapitel.

En vandret linje fra den yderste kant af øjenbryn – et tegn på ærlighed og hengivenhed. Men ikke træk på alle. Horisontale rynker over øjenbrynene ende, vidnesbyrd art, som er konstant undrer dig over noget. Når store dele af verden er fantastisk, det taler til hans dyb forståelse og vilje til at lære nye ting.

Over øjenbrynene opfylde rynker hjørnerne. Disse folder viser angst for den enkelte, og som regel hører til mennesker udsat for stress og depression, panik Stater.

Fløde fra rynker til at købe og rynker omkring læberne. Strækker sig fra deres hjørner op – et tegn på en optimistisk, let at gå og godmodig.

Faldende linjer – et tegn på, at overvægten af negative følelser. Lidelse og frustration, afspejles også i de nasolabiale folder.

Fra det synspunkt af fysiologer, de er ikke et tegn af smilende mennesker. Dette synspunkt er omstridt. Men, den aldrende effekt af udtalt nasolabiale folder, er indlysende. Bliv yngre med at vælge den bedste metode.

Akupunktur

Behandling af rynker

Hvordan fjerner rynker i hjemmet? Spørgsmålet er ikke klar til at bruge penge på saloner, ikke har tillid til dem beskæftiget. Svaret gælder for alle.

Hvis den egentlige årsag til rynker – ansigtsudtryk forårsaget af følelser, er du nødt til at lære at styre det. I første omgang er at slippe af med den såkaldte klip.

Mødt mennesker, der har altid rejst skuldre? Dette er ofte forårsaget af en form for muskel spasmer. De må ikke bare ofte reduceres og ikke slappe af.

Dette er klippet. Årsager enten fysisk eller psykisk. Den første er, for eksempel, nærsynethed. I dette tilfælde, øjet muskler slapper af, efter valg af linser, briller, kirurgiske indgreb.

Psykologiske årsager klip af muskler til at kæmpe hårdere. Du er nødt til at forstå, generthed, eller frygt for at blive misforstået direkte nerveimpulser.

Et forsøg har brug for at slappe af et spændt område og gøre det hver gang, igen mærke spændingen. Det er hårdt arbejde. Men for virkelig at få det sammen til at strikke hans pande, meget til at hæve øjenbryn, ned i hjørnerne af munden ned.

En anden ting, sunde følelser, udtrykt med en frekvens, for eksempel, glæde. Det resulterer i et smil. Der er ingen grund til at opgive dem. Hvordan skal man så beskæftige sig med rynker?

Du kan købe kosmetik, for eksempel, masker af rynker. De har aktiv fugtgivende komplekser. Det er blevet sagt, at facial rynker dannes hurtigere på tynd hud.

Men, endnu hurtigere rynker dannes, når det er tørt. Manglende elasticitet bogstaveligt bryder dække under sammentrækning.

Der er fugtet hud, det viser sig at bremse dannelsen af rynker. Anmeldelser om kosmetiske produkter er ikke tegn på, at bortfaldet af folder, kun delvis udjævning og opbremsning af videre uddannelse.

I kosmetik til huden tilføjet hyaluronsyre, umættede fedtsyrer, aloe Vera juice, æteriske olier og hydrolysater af elastin.

Alle komponenter er sikkert og virkelig har brug for huden. Problemet ligger et andet sted. Creme yeah masken trænger kun overhuden. Dette er det øverste lag af huden. I mellemtiden, irreversible processer, der opstår på det niveau af dermis er dens midterste lag.

Der kan kun trænge ind med en nål eller ved mikrobølger, bjælker. Seneste hjælpe folk med aldersrelateret aldring, fordi de stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Nålen er den samme – en metode til bekæmpelse af ansigtsudtryk. For at blokere det kan ikke kun professionelt, men med botulinum toksin. Det er den samme gift, der forårsager sygdommen botulisme.

Dødbringende i den samlede skala og store doser, er det nyttigt i den lokale anvendelse. Punkt introduktion til den muskel, blokerer det. Fibre er ude af stand til at falde til 4-5 måneder.

Derfor, på dette tidspunkt er blokeret, og udviklingen af rynker. De er udglattet ved afslapning af musklerne. For at opnå fuld bevidste anstrengelser kun muligt enheder.

Rynker i Botox er ikke i stand til at udfylde. Det er den mission af hyaluronsyre. I modsætning til agent-blocker, det er en naturlig del af huden, der ophobes fugt i det.

Rynker

Tilsætning af syre udefra, aldrig skade. Fugt i molekylerne i et stof, der udglatter rynker, men ikke blokere aktiviteten af musklerne. Nødt til at fokusere på forekomsten af faktorer i naturen er forekomsten af rynker.

Nasolabiale folder, for eksempel, giver det ingen mening at blokere. Hvordan, derefter, til at tale, til at smile? Behovet for at fylde hyaluronsyre. I den øvre del af ansigtet ofte arbejde med botulinum toksin. Ved at kombinere metoder, der er mulige, og endda nødvendige.

Ved hjælp af injektioner, er du nødt til at tage hensyn til deres midlertidige karakter. Syre og botulinum-toksin er absorberet. Huden, som før, ikke til at producere den ønskede mængde af fyldstoffer og ikke er i stand til at beskæftige sig med den aktivitet, der er af ansigtets muskler, genoplivet fra Botox.

Kræver gentagne behandlinger. Hvis Botox opdatering cirka en gang hvert halve år, hyaluronsyre administreres mindst en gang hver 8 måneder. Nogle gange, den syre, der varer et år.