Hvordan til at fjerne rynker over overlæben

Det første synlige tegn på ældning er rynker. Men, der ikke længere ønsker at holde ungdom og skønhed? En drøm for enhver kvinde til at se ud i 30 år, da han var 45 år. Det at se, for ikke at virke ved at sætte på tonsvis af makeup. En af de første, efter rynker omkring øjnene, kan du se lodrette striber på hendes overlæbe. Og desværre, for at skjule dem, er ikke så let, fordi den opfattelse af at samtalepartneren meget ofte falder i din mund i processen for kommunikation. Derfor, dette problem kan ikke efterladt ubemærket, især metoder, der beskæftiger sig med det en masse. Det er nødvendigt at gøre nogle bestræbelser, og meget snart dine læber igen vil Skinne med ungdom og skønhed.

Rynker over overlæben

Årsager til rynker på overlæben

For nogen er ikke en hemmelighed, at den væsentligste årsag til dannelsen af rynker, er alder. År naturlige evne til at producere kollagen falder, bremse stofskiftet, der fører til nedsat elasticitet, hudens elasticitet og, som en konsekvens af dannelsen af rynker. Men ikke kun disse faktorer har indflydelse på fremkomsten af uregelmæssigheder på overlæben. Det faktum, at den cirkulære muskulatur i munden er knyttet direkte til den hud, der ikke knogle ligesom andre muskler. Derfor, i den bevægelse af læber huden er strakt over tid, gør den svag og mat. Og på grund af den kendsgerning, at aktiviteten af denne muskel er næsten altid i handling (mens vi spise, tale, vise følelser), med en konstant belastning, kan vi sige, destruktiv effekt på huden, som ikke har sebaceous og svedkirtler i denne region. Andre faktorer kan også påvirke udseendet af rynker over læben:

 • forkert pleje af huden;
 • mangel på vitaminer og mineraler;
 • dårlige vaner, især Rygning.
 • den ekstra belastning på muskler, af læberne, for eksempel, ofte tyggegummi, drikke gennem et strå etc.
 • hurtig vægt tab, streng diæt;
 • mangel på væske og diuretika;
 • den manglende fortænder;
 • overdreven eksponering for ultraviolet stråling.
 • thyreoidea sygdom, mave-tarmkanalen.

Rygning bidrager til ekstra pres på musklerne i nasolabiale trekant, nikotin aktivt ødelægger reference fiber, protein i huden og permanent ilt afsavn sinker produktionen af kollagen og stofskifte.

Måder beskæftiger sig med rynker over overlæben

Fra rynker ingen er forsikret, at før eller senere vil dette problem står over for hvert af de mere retfærdig køn. Men vi kan forsinke deres udseende ved at undgå eksponering for de ovennævnte faktorer, der fører en sund livsstil, samt udføre et par enkle retningslinjer:

 • følg ansigtsudtryk: undgå bevægelser af ansigts-muskler, der bidrager til at folde;
 • regelmæssigt brug skin care produkter med regenererende komponenter, tillader ikke overdreven tørring af huden på læberne;
 • lære facial massage og specielle øvelser, der kan hjælpe dig med at slappe af om-labial muskler.

Hvis den tid, der er gået tabt, og forræderiske bump var at angribe huden over overlæben, bør man ikke tabe modet! Der er flere muligheder for effektivt at beskæftige sig med dem både i hjemmet og på kontoret af en kosmetolog. Gøre en indsats for at pleje huden i dette område er allerede 30 år gammel, og efter 40-45 år omsorg for den fine regionen bliver obligatorisk. Ved de første tegn på rynker over læben for at hjælpe kan komme selv med traditionelle metoder, men er for uregelmæssigheder nødt til at gå til skønhedssalonen.

Øvelser for dine læber

Kampen mod rynker er hjemme og folkemusik retsmidler

Med tidlige stadier af aldersbetingede forandringer i huden på læberne er meget muligt at klare på egen hånd derhjemme. Væbnet med tålmodighed, ihærdighed og de rigtige oplysninger, vil du nemt returnere ungdom og skønhed af dine læber. Den vigtigste forudsætning for at nå resultatet — den regelmæssighed, fordi engangs-procedure "i stemning" ikke vil lykkes. Folks kosmetik er i stand til at returnere hud tone og elasticitet, udglatte fine rynker og dybere for at gøre mindre alvorlige. Deres forberedelse ikke tager meget tid, og de ingredienser, der er i dit køleskab, så kvaliteten hjemmelavede kosmetik ikke vil forårsage tvivl om. Så du skal ikke forsømme denne praktisk og billig måde at bringe skønhed til dine læber.

Øvelser for dine læber

Øvelser for lips er anset for en ganske effektiv måde, styrkelse af om-labial muskler og udglatning af rynker. Returnering af tonen i den øvre læbe vil tage mindst 2-3 måneder lange proces, men, med regelmæssige daglige undervisning, et stabilt resultat er garanteret.

Det er ikke nødvendigt at udglatte rynker over læberne med fingrene, der simulerer din Strygning, så vil du yderligere strække allerede svækket hud.

Udfør hver øvelse for 8-10 gange. Du er nødt til grundigt at rense huden og fugter med creme eller olie, og derefter at begynde at gøre gymnastik:

 1. Tag en dyb indånding, hold vejret og puster ud dine kinder. Ophold i denne position i 10-15 sekunder, og slip derefter luft.Med pustede ud kinder nødt til at holde i 15 sekunder, og slip luften.
 2. Lidt hæve din øverste læbe, begynder at smile ved at strække hjørnerne af hans mund, indtil spændingen i kinderne. Hold dit smil for et par sekunder, og derefter slappe af dine læber. Prøv ikke at stamme den øvre del af ansigtet, arbejder musklerne omkring læberne.
 3. Træk læberne frem, efterligner et kys, sætte dine fingre til dine læber, give dem modstand. Derefter smile bredt og hold denne position i et par sekunder, og derefter slappe af dine læber.
 4. Vippe hovedet tilbage og langsomt stuvite luften, efterligne blæser støv.At blæse luft gennem læber med en let hældning af hovedet tilbage.
 5. Strækker sig over hendes læber, fremad, langsomt sige alle vokallyde. Hans læber er nødt til at tale alle de vokallyde.
 6. Træk læberne frem så meget som muligt og samle dem til en "knude". Hold denne position for 10 sekunder. For 10 sekunder, du nødt til at blive i position med udvidet læber.
 7. Skiftevis lave din overlæbe over det nederste, og Vice versa. Den sidste øvelse, gymnastik, med valgfri etableringen af den øvre læbe ud over de nedre, og Vice versa.

Lip massage

En god måde at styrke den nær-lip-regionen er en daglig tre minutters massage. Han optrådte med fingerspidserne eller en blød tandbørste med blide, cirkulære bevægelser fra hjørnerne af læber til centrum og til vingerne af næsen. Ingen grund til at foretage direkte bevægelser for at undgå strækning af huden. Før massage anvendelse på huden over den øvre læbe tykt lag fugtighedscreme.

Gymnastik

Lip massage er udført i cirkulære bevægelser, men ikke udjævning, så som ikke at strække huden.

Isterninger

En fremragende tonic is. På kort afkøling forbedrer blodcirkulationen, hvilket resulterer i øget metaboliske processer i cellerne, og det fører til styrkelse af hud og rynker. Og hvis du forberede ice cubes af lægemidler, naturlægemidler concoctions, effekten af kontrasterende procedurer vil blive fordoblet. Ideel til at udglatte rynker passer is fra mælkebøtte:

 1. 500 gram af halv-blomstrende knopper og unge blade køre gennem en saftpresser.
 2. Tilsæt 1 spiseskefuld af olivenolie.
 3. Bland komponenter.
 4. Fryse.

Tør, at isen huden over overlæben, morgen og aften, og du vil blive overrasket over resultaterne.

Maske vs om-labial rynker

Et meget vigtigt tidspunkt i kampen mod rynker er regelmæssig næring af huden med masker. Ingen grund til at købe dyre kosmetik produkter, fordi din hjemmelavede masker er ikke mindre effektiv. Det er tilrådeligt kun at bruge produkter af høj kvalitet til den procedure, der bragte mest gavn. Dybest set, disse anti-aging maske bp vfkjuj rjkbxtcndf rjvgjytynjd, så processen med madlavning hurtig og enkel. Du kan anvende maske over ansigtet, men hvis du har blandet type af hud, så begrænse dig selv til kun nær-læbe område. De vigtigste ting — at gøre denne procedure regelmæssigt to gange om ugen, ellers vil resultatet være umærkelig. Maske med den største effektivitet omfatter:

 • Maske med aloe vera og honning. Hak stilkene i en blender eller rivejern, tilsæt 15 g honning og bland. Opbevares i køleskab 30 minutter i køleskab og anvendes på området omkring munden til 30-45 minutter, derefter skyl med varmt vand.
 • Ærter og yoghurt. Mos med en gaffel eller hugge i en blender dåse grønne ærter, tilføje fedt yoghurt, indtil du får konsistensen af creme fraiche. Den resulterende blanding blev spredt på et stykke gaze, dække med en anden brik, når stoffet er gennemblødt, anvendelse på huden omkring munden i 20 minutter. Ved slutningen af den tid, vask med varmt vand.
 • Med agurk. Kombinere 2 spsk reven agurk kød og 1 tsk finthakket persille. Holde masken 20 minutter, derefter skyl med varmt vand.
 • Kefir. Bland 1 spsk. hatten af stivelse, og 0,5 spsk yoghurt indtil konsistensen for tyk creme. Anvendelse på ønskede områder for 15 minutter, derefter skyl med varmt vand.
 • Banan. Mash en halv banan, 1 tsk creme fraiche, GNID ind problem områder og holde i 15 minutter.
 • Enzymatisk. Gælder for overlæbe sauerkraut og lad det sidde i 10-15 minutter. Du kan bare tørre hud med en vatrondel dyppet med saft fra surkål.

Løft anti-rynke cremer

Ud over de masker du skal bruge anti-aging cremer. Nøje at undersøge sammensætningen af de udvalgte produkt: det må ikke indeholde parfumestoffer og konserveringsmidler. Det skal indeholde komponenter, der bidrager til foryngelse og stramning af huden, såsom:

 • hyaluronsyre har en stærk fugtgivende effekt, udfylder rynker, udjævner det øverste lag af overhuden;
 • retinol — accelererer syntesen af kollagen fibre, som forbedrer metaboliske processer i celler;
 • solcreme — UV-beskyttelse;
 • frugtsyre giver en rensende funktion, der opdaterer de øverste lag af huden;
 • antioxidanter beskytter huden mod miljømæssige påvirkninger samt bremser aldringsprocessen.
Massage

Skønhedsbehandlinger

Erfarne kosmetologer hævder, at sundhedsvæsnet i kosmetiske saloner giver effektiv pleje huden på den øvre læbe. Det er umuligt at være uenig, og i forekomsten af dybe rynker, udglatter, som ikke vil hjælpe med hjem behandlinger, du skal trække på hjælp fra fagfolk. Det punkt, selvfølgelig dyrt, men det var det værd: i en kort tid og uden yderligere indsats, huden omkring munden vil vende tilbage den tabte ungdom, og hans ansigt vil lyse med friskhed og skønhed.

Metode injektion

 • Lokale injektioner af nervegifte (naturlige toksiner) blok nerveender, og derved reducere motilitet af de runde muskler, hvilket reducerer risikoen for nær-labial rynker. Den mest berømte stof i denne serie er baseret på en venom, der udskilles af det agens af botulisme. Dette stof kaldet Botox. Botox har mange fordele, hvoraf den ene er god kompatibilitet med blod. Effekten af den procedure, der varer 6-12 måneder. I løbet af denne tid, de botulinum toxin, er i stand til helt at opløse og forlader kroppen.
 • Injektioner, som hjælper til at kompensere for den manglende kollagen, elastin og hyaluronsyre, kombineret med injektioner af syntetiske stoffer, som akrylamid og Methacrylamide. Det opnår den højeste effektivitet og varigheden af proceduren. Det er ganske kompleks, så bør kun foretages af erfarne specialist eller kirurg for at undgå klumper.
 • Injicerbar fyldstoffer.

Peeling

Peeling — en procedure, som er meget smertefuldt. Men huden over overlæben bliver glat og jævn. Denne metode giver dig mulighed for at fjerne rynker på overlæben sammen med det øverste lag af huden. Processen er gennemført under indflydelse af særlige kemiske sammensætning, på grund af hvilke celler regenerere, og det øverste lag af huden er fuldstændigt fornyet. Her den vigtige rolle, som den ekspertise læge, der udfører proceduren, som bør være i stand til at vælge den rigtige koncentration af stoffet for at undgå kemiske forbrændinger. Ulempen ved denne metode er en temmelig lang opsving, som varer i 2 uger ved peeling og ujævn hud tone. Glem alt om rynker efter peeling vil ikke arbejde, fordi du er nødt til at fjerne problemet indefra. Derfor, for at sikre resultat, bør du ty til andre metoder — fyldstoffer, masonit mv.

Ice

Styrkelse af meso-tråde

Formålet med styrkelsen af meso-tråde er at øge styrken af huden af overlæben.

Det vigtigste værktøj du arbejder med en specialist er en meget tynd stål nål guide, som selv er en meso tråd. Nålen er ganske fleksible, så du har mulighed for at arbejde med alle lag af epidermis. Fiber masonit er lavet af polydioxanone — organisk materiale, som efterfølgende dækket med mælkesyre. Det er også i stand til at opløse.

Processen af bioreinforcement er en gradvis stramning masonit egen hud, kollagen. For 2 år, indtil trådene pause, bærerammer fungerer som sammenpresset stof. Huden ser naturlig uden den mindste antydning af kirurgi.

Nasolabiale trekant er et særligt afsnit i ansigtet på grund af det faktum, at den cirkulære muskulatur i munden er ikke fastsat til knoglevæv, ligesom andre muskler, men direkte til dermis. Som et resultat af næsten konstante mobilitet dette område er mest sårbare over for forekomsten af uregelmæssigheder, især efter det fyldte 30. For at klare dette problem ved at ty til forskellige måder, både i hjemmet og på kontoret af en kosmetolog. Men stadig, den bedste hemmelige for fornyelse af ungdom og skønhed — overholdelse af visse regler, som gør det muligt at udskyde aldersrelaterede forandringer i huden.

30.05.2019