Maske af stivelse mod rynker med Botox effekt

Stivelse maske hjælpe med at opretholde sundhed og ungdommelighed af huden. De bremse de aldrende ansigt, udglatte rynker, fjerne udslæt og overdreven oiliness. Stivelse mask passer til enhver hudtype. De aktivt genoprette struktur af dermis, normaliserer metaboliske processer i dybden af epidermis og på dens overflade. Blandingen for at masken er let at forberede dig selv, hvis du kender reglerne for avl af stivelse og være i stand til at hente ham yderligere ingredienser.

maske for ansigtet foryngelse

Hvordan til at lave masker

Maske af stivelse velegnet til alle hud typer:

 • aging;
 • tør;
 • bold;
 • med de første tegn på ældning;
 • kombination;
 • følsomme;
 • problemet .

Oprettet et par opskrifter af masker for hud stramning på stivelse. De omfatter forskellige komponenter, men en teknik, madlavning den vigtigste ingrediens – suspension af stivelse er altid den samme.

For basen maske fra stivelse har brug for at:

 • stivelse, pulver – 1 spsk;
 • vand – 600 ml.

Forberedelse:

 1. Bland pulver og 100 ml koldt vand.
 2. Hvis stivelse er svært opløselige, tage til at blande et piskeris eller en madlavning børste.
 3. Bring det i kog 500 ml vand.
 4. Hæld stivelse gylle i det kogende vand.
 5. Rør indtil blandingen begynder at blive tyk.
 6. Fjern fra varmen.

Ikke at blandingen begyndte at koge fra den overdrevne varme i stivelse opløses polysaccharider, vil det miste sin værdifulde egenskaber. Forberedelse af sammensætningen af denne mængde vil ikke tage mere end en fjerdedel af en time. Sådan en ramme er velholdt på huden og er behagelig at røre ved. Massen er umiddelbart opdelt i 3 dele og anvendes inden for 3 dage. Opbevar ubrugte i køleskab. I fremtiden, skal du blot tilføje ekstra ingredienser, afhængigt af hudtype.

hyppighed af brug

Hvor ofte kan jeg gøre proceduren

Hyppigheden af sådanne masker afhænger af formålet med indgrebet. Hvis hendes mål er at befri huden for oiliness og pletter, så kun én gang om ugen. Med god tolerance masker kan gøres oftere. Du er nødt til at overveje, at stivelse tørrer, så når ofte anvendt i ansigtet kan være dækket med nye rynker.

Den komponent, der forårsager ikke allergi, så det er helt naturligt produkt. Det indeholder nyttige stoffer for huden:

 • C-vitamin;
 • jern;
 • cholin;
 • Niacin;
 • kulhydrater.

Maske af stivelse fra rynker – effektiv anti-aging procedure. Det kan bruges i stedet for Botox. Efter kurset ansigtet får slippe af rynker og dybe blive mindre synlig. Anti-aging masken 2-3 gange om ugen, ikke mangler. Selvfølgelig vil du nødt 10-15 procedurer. Feedback efter 3. maske er allerede synlig første effekt – rynker omkring øjnene.

Hvis proceduren blev udført regelmæssigt, vil huden blive leveret svag effekt. Om tillid til resultaterne i udglatning af rynker det er muligt at tale, dog ikke tidligere end en måned efter behandlingens start.

Ansøgning regler

Stivelse – et alsidigt produkt. Det kan ikke kun bruges i en Moden alder for rynker, men i de unge. Piger bruger stivelse til at hjælpe med at beskytte huden fra fremkomsten af de første rynker omkring øjne, fjerne pletter og overdreven oiliness af epidermis. Kvinder i den Modne alder, kan udskyde de synlige tegn på ældning, forbedre tilstanden af den person, for at reducere følsomheden af betændte tørre hud og nærer den med næringsstoffer.

Stivelse masken bør ikke anvendes, hvis du er allergisk over for komponenter, med en stærk betændelse i huden, friske sår og eksem.

Regelmæssighed er den vigtigste forudsætning for effektiviteten af behandlinger, som de give en kumulativ effekt. At opgive dem, kan du hurtigt miste fremskridt.

For at fjerne rynker meget vanskeligere end at forhindre deres forekomst, så en maske af stivelse vil bringe flere fordele for dem, hvis hud er endnu ikke begyndt at falme. Denne sammensætning i forebyggelse gør det muligt at forlænge ungdommelighed af ansigtet for 5-10 år.

regler for anvendelse af de

Regler for anvendelse af maske fra stivelse til den person, der:

 • Forberede hud – rens med en lotion eller vaske det af med sæbe og vand.
 • Ansigtet er lidt varm at udvide porerne og næringsstoffer af mask trængt dybere. Læg en blød klud, der er dyppet i vand med en temperatur på +38...+39°.
 • Hair binde tørklædet, så de ville blive beskidt.
 • Før du anvender maske med en ny opskrift, du ønsker at foretage en Allergi test – gælder for 15 minutter, en lille mængde af sammensætningen at huden på hans arm. Hvis 2 timer efter vask ikke har nogen bivirkninger, kan det anvendes i ansigtet.
 • Blandingen fordeles i retning af huden linjer – fra hagen og fra næsen til templer, fra overlæben til ørerne.
 • Masken ikke anvendes i områder omkring øjne og læber.
 • Blandingen af at få en børste med bløde hår.

Særlige forhold af proceduren for forskellige mennesker

Der er funktioner af brugen af masker til forskellige hudtyper: normal, tør og fedtet. Selv normale hud er blød, fløjlsagtig blød og glat, ingen hudorme, akne og uønsket pigmentering - behov for pleje og beskyttelse mod ældning, så stivelsen kompositioner, der vil bringe hende en stor fordel. I maske for hud kan omfatte enhver frugt, grøntsager, juice, mejeriprodukter.

Fedtet hud har brug for porer til intens rengøring og fugtgivende, effektivt end stivelse. Masken i dette tilfælde, kan du presse citronsaft eller hæld i ægget.

Efter 40 år, og mange er begyndt at bemærke den ubehagelige følelse af trykken i ansigtet. Vises på huden mindre rødme og de første tydelige rynker. Hos kvinder over 40 år huden er tør, tynd, fin struktur. Det er følsomme over for ændringer og ældes hurtigt.

Folk med mørkt hår, efter 40 kan opretholde en normal til fedtet hud, men blondiner og rødhårede, selv om de i deres ungdom huden er fedtet, med alderen, mister du denne funktion.

Tør hud har brug for rig på fugt og næring, stimulerer talgkirtlerne. Mennesker med denne type af dermis er anbefalede til også at omfatte en blanding af stivelse, mælk og fersken kerne olie.

Efter 50 år de fleste af ansigtet bliver følsomme, huden er mere sart. Denne type af læder er endnu mere lunefuld. Det øverste lag af tynd og uelastisk. Ansigt smertefuldt, ikke kan tåle stærk friktion, skummende sæbe og overskydende makeup i reaktion på inflammation, rødme og kløe. For aldrende hud sund honning, æggeblomme, yoghurt, tilføje stivelse til at maske.

opskrifter masker

Opskrifter

Opskrifter masker fra stivelse virkning af Botox er meget enkel. De kræver ikke sjældne fødevarer og medicin. Alle, der er nødvendig vil være i stand til at finde på købmand eller apotek.

For masker, kan du bruge enhver stivelse:

 • kartoffel;
 • majs;
 • ris.

Klassiske maske "Botox" med kartoffelstivelse

Den procedure, der kun er behov for en base, der er lavet med 1 spsk af kartoffelstivelse og 600 ml vand. Stivelse er blandet med vand, der er opvarmet ved lav varme, lad det køle. Gylle, der blev anvendt 10 minutter. Kurset er 15 masker dagligt. En masse kan være forberedt på bare 3 gange, og opbevar i køleskabet.

Blandingen påføres ansigt, hals, og ned til bunden af brystet. Skyl med koldt vand eller naturlægemidler afkog af planter, der matcher typen af dermis. Efter den procedure, hud gnides fugtighedscreme.

Med gulerod, juice og sour creme til Moden hud

Takket være den procedure, huden bliver elastisk, rynker glattes. I opskriften indeholder følgende ingredienser:

 • kartoffelstivelse – 10 g;
 • friske gulerodsjuice – 25 g;
 • fedt creme fraiche – 10 g;
 • vand – 150 ml .

Metode til forberedelse:

 1. Klargør en blanding af stivelse til den grundlæggende opskrift.
 2. Når sammensætningen er fortykket, fjern fra varmen, gør gulerod saft og creme fraiche.
 3. Påfør pastaen i flere lag, venter, indtil de foregående tørrer.

Juice nødvendigvis har brug for frisk, købt i butikken ikke vil passe. Sammensætningen holdt på ansigtet i en halv time, derefter skyl med rindende vand og smør huden neutral creme. Kursus – 10 masker på en dag.

Denne opskrift er en pålidelig hjem middel til at genskabe den ungdommelige ansigt. Dens handling er på grund af det faktum, at den stivelse, der udglatter rynker, creme fraiche genbestiller tør hud og gulerod, juice tonic.

Med gelatine til tør og aldrende hud

med gelatine

Maske bleger, udjævner hudens tone og fine rynker. Gelatine – stivelse alternativ til at udglatte rynker. Maske vist til tør og aldrende hud, da det har en stærk fugtgivende ingredienser – honning og glycerin.

Sammensætning:

 • gelatine – 1 tsk.;
 • honning – 1 spsk;
 • cream – 100 g.
 • glycerin – 1 tsk

Forberedelse:

 1. I en emalje skål, bland fløde med gelatine og lad den svulme op.
 2. Placer skålen i et vandbad til at holde indtil opløste gelatine.
 3. Lad den afkøle til stuetemperatur.
 4. For at gøre glycerin og honning, og rør grundigt.

Sammensætningen er anvendt til ansigt i 20 minutter, skyl med varmt vand. Resterne af den blanding kan opbevares i køleskab, men ikke mere end 3 dage. Den positive effekt vil være mærkbar efter 4 bruger.

Svenske maske af grøn te og stivelse

Opskriften blev offentliggjort i et kvinde-magasin, udgivet i Sverige i 1965, og siden da jævnligt modtager gode anmeldelser. Den procedure, der er egnet til huden af den kombinerede type.

Du skal bruge:

 • 1 spsk grøn te;
 • 1 tsk stivelse;
 • 1 spsk yoghurt;
 • 1/2 tsk olivenolie.

Forberedelse:

 1. Male grøn te i en blender eller kaffemølle til et pulver.
 2. Bland te, stivelse, yoghurt og olivenolie.
 3. Et godt rubdown.

Den deraf følgende sammensætning er anvendt til at den står for 20 minutter. Vask af med varmt kogt vand.

Kefir protein med opstrammende effekt

I denne del, med undtagelse af stivelse, opstrammende effekt har æggeprotein. Masken forbedrer tilstand af ældning af huden.

Ingredienser:

 • stivelse – 1 spsk;
 • yoghurt – 1 spsk;
 • rå protein – 1 PC.

Alle ingredienser er blandet og anvendt i 20 minutter. Efter den første brug huden bliver mærkbart mere elastisk, en lille hvid. Hvis du har brug for en mere udtalt blegning virkning, tilsættes 1 tsk citronsaft.

ris maske

Fra ris stivelse,

Masker af ris stivelse populære i Østen i mange hundrede år. De indeholder en masse af kalium, som skaffer huden mod tørhed. Stivelse fra ris er ikke nødvendigt at brygge som kartoffel.

Universal løfte maske for enhver hud

 1. Blande stivelse, pulver i vegetabilsk olie til konsistensen af flydende creme fraiche.
 2. Påfør blandingen på ansigt eller krop.
 3. Orlov til 20 minutter.
 4. Skyl med varmt vand.

Til fedtet hud:

 1. Hak persille blade.
 2. Hæld kefir og et par dråber citronsaft.
 3. Hæld så meget af stivelse, til at blande blive tyktflydende.
 4. Gælder for 15-20 minutter.

Til tør hud:

 1. Bland 1 spsk majsstivelse 1 tsk flydende honning.
 2. Hæld 4-5 dråber af oliven olie.
 3. Lad virke i 30 minutter.

For aldrende hud:

 1. Bland lige mængden af stivelse, creme fraiche, citronsaft og honning.
 2. Lad virke i 15 minutter.

Maske med at løfte effekten af majsstivelse

I majs-stivelse, og mere protein end stivelse af kartofler. Mask ud af det stærkere stramning af huden bedre og genoprette dens glathed.

Forberedelse:

 1. Pisk indtil konsistensen for tyk fløde 2 spsk majsstivelse, 2 spsk mælk, 1 protein.
 2. Smør ansigtet for 20 minutter.
 3. Vask med varmt vand og tør huden med en tonic.

Med tomater

Maske med tomater ikke oftere end en gang i 10 dage. De forhindrer forekomsten af tidlige rynker, fugter, forbedre regenerering af epidermale celler.

Maske med tilsætning af tomater, der ikke er egnet til følsomme personer, da de kan forårsage irritation. Personer med andre typer af hud procedure kan kun udføres efter en ti-minutters test for følsomhed ved at anvende en sammensætning på den krølle på hånden.

For en hår maske fra tomat og stivelse nødt til at tage:

 • tomat medium størrelse – 1 stykke.
 • rå æggeblomme - 1 PC.;
 • stivelse.

Forberedelse:

 1. Fra tomater til at fjerne hud.
 2. Pulpen blandes med æggeblomme.
 3. Tilsæt majsstivelse, falder i søvn i små portioner og under konstant omrøring – den blanding, der skal erhverve en tyk tomatpuré.

Hold masken på huden i 10-12 minutter. Efter vask dit ansigt fugter creme velegnet til hud type. Den procedure, der er udført én gang i 2 uger.

rynker under øjnene

Rynker under øjnene

Stivelse maske er generelt ikke anbefales at anvende under øjnene, som de fremhæver rynker. Men der er et par opskrifter, der er egnet til den sarte huden omkring øjnene.

Oliven-stivelse:

 1. Bland 1 tsk stivelse, og 3 spsk varmt vand.
 2. Der tilsættes 20 ml olivenolie.
 3. Holde på ansigtet 15 minutter.

Honning til udjævning af dybe rynker omkring øjne:

 1. Bland flydende honning og stivelse i lige store mængder.
 2. Gælder for øje område.
 3. Holde i 15 minutter.

Pull-up med hydrogen peroxid

Peroxid og stivelse kombination, der vil hurtigt at genskabe en glat og fløjlsagtig hud teint derhjemme. Den første ingrediens i denne maske spiller rollen som katalysator af stivelse. Procedure fjerner pigmentering, dybt renser huden og forbedrer dens farve.

Du skal bruge:

 • 100 ml varmt destilleret vand;
 • 1/2 tsk citronsaft;
 • 3 tsk. 5% hydrogenperoxid;
 • kartoffelstivelse.

Forberedelse:

 1. I et glas container til at blande peroxid med stivelse til flydende gylle.
 2. Separat opløst i vand, citronsaft.

Anvendelse:

 1. Påfør blandingen af stivelse på huden for 15 minutter.
 2. Skyl med vand med citrus juice.
 3. Skyl ansigtet med koldt vand fra hanen.

Til følsom hud med fersken olie

Maske med en meget blød handling, fugtgivende og nærende for huden. Det kan anvendes til ansigt, øjne og décolleté.

Du skal bruge:

 • stivelse – 60 g;
 • mælk – 30 ml.
 • fersken olie, 10 dråber.
maske af stivelse med kefir

Forberedelse og anvendelse:

 1. Til at varme mælk.
 2. Ingredienser blandes.
 3. Ansøge om ansigtet i 25 minutter.

Genoplive yoghurt

Blandingen er udarbejdet, er meget enkelt – du er nødt til at blande stivelse og yoghurt i lige store mængder. Gylle, der blev anvendt til ansigt i 30 minutter.

Ansigt efter den procedure, der får et sundt og frisk udseende. Acne, mindske rynker, med fortsat anvendelse, ansigt bliver mærkbart fastere.