Plasteret af rynker, de former og metoder for anvendelse

Patch af rynker – et godt alternativ til Botox og andre injektioner. Den patch, som injektioner, afslapper musklerne, der forhindrer deres sammentrækning, men i modsætning til Botox, det virker mekanisk og ikke skader sundhed.

Forekomsten af rynker lettes af flere faktorer:

Anvendelse af patch
 • reduktion af kollagen;
 • tab af fugtighed;
 • virkningen af negative faktorer (dårlige vaner, miljømæssige faktorer);
 • forkert kost og meget mere.

De første rynker undertiden synes, at unge kvinder (20-25 år). Grunden ligger i overdreven emotionalitet og ansigtsudtryk. Mobiliteten af ansigtets muskler over tid fører til fremkomsten af de første rynker.

Der er masser af metoder i kampen mod rynker. Brug af et patch til at rette aldrende ændringer af overhuden kan virke som en nyhed. Men denne metode til at forebygge rynker blev anvendt i oldtiden. Unge piger indsat på panden patches, så de ikke kunne grimasse. Mange kvinder har bekræftet den høje effektivitet af plasteret i kampen for de unge.

Hvordan plasteret hjælper med at slippe af rynker

Patches til rynker kan købes i online-butikker og traditionelle apoteker. Men nogle kvinder er tilbageholdende med køb, fordi de ikke forstår, hvordan det virker. Princippet i denne metode er meget enkel.

Den vigtigste årsag til rynker er for stor mobilitet af ansigtets muskler. Når patchen er limet til problemet område, det løser musklerne og forhindrer deres bevægelse. Tapet fast til panden svært det er at gøre øjenbryn. På grund af dette, musklerne slappe af og acceptere den korrekte position. Resultatet er rynker spredning (små næsten med det samme, og en dyb har brug for tid).

Pletter af rynker på panden og næseryggen

Sorter af puds fra rynker

I apoteker sælger specielle plastre til at bekæmpe rynker.

Nogle gange kvinder bruger den normale pletter, men det bør gøres med ekstrem forsigtighed. Hver art har sine egne karakteristika.

De mest populære pletter fra den Amerikanske producent, da de giver dig mulighed for effektivt at slippe af med rynker. Deres korrekte brug gør det muligt at slippe af fine og dybe riller på huden. Naturligvis genoprette glathed af huden afhænger af den tilstand af huden og dybde af rynker. Til udjævning små rynker nok til 2-3 behandlinger, men at slippe af alvorlige tegn på aldring, vil du har brug for om 2 uger.

Plastrene har en masse fordele:

 • nemt bruges;
 • synlige resultater efter første behandling;
 • sikker;
 • gælder for forskellige områder af ansigt;
 • overkommelig pris.

Anvendes til fremstilling af ubleget Kraftpapir og lim, der er baseret på stivelse.

Denne metode til at fjerne rynker aldrig forårsager bivirkninger, hudirritationer og andre ubehagelige konsekvenser.

Kan limes på panden, området omkring læberne og så videre. Til at bekæmpe rynker omkring øjnene afhjælpe det anbefales at montere på den tidsmæssige del af ansigtet, fordi huden omkring øjnene er meget sart og tynd, kan de let blive beskadiget.

Hvordan til at anvende patches?

For at bruge denne metode mod rynker er nogen big deal. Hele proceduren er reduceret til et par enkle tiltag:

 1. Rens huden med hjælp af særlige værktøjer. Før fastsættelse af det "bandage" påfør en fugtgivende creme. Vent, indtil cremen er absorberet.
 2. Let massage problemet område til at slappe muskler og forbedrer blodcirkulationen.
 3. Tag plasteret fra den beskyttende film, og fugtes let med vand.
 4. Forsigtigt rette rynker (træk ikke på huden) og lim "indehaveren af musklerne".
 5. Stryg flere gange med et håndklæde eller en vatrondel, at det er godt fast.
 6. Efter en tid, skal du fjerne pletter, men først fugte det med vand. Du må ikke fjerne det med magt, fordi du vil strække huden endnu mere.
Patch til øjne

Det er vigtigt at anvende lim langs hele længden af rynker. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge flere stykker. Justeringen rynker skal vare mindst 3 timer. Hvis du har dybe rynker, for at styrke gips på natten. Proceduren gentages dagligt.

På grund af Japansk behandlere har også den unikke udvikling. Dets vigtigste funktion er grundlaget for Aqua-metal – en kombination af ædle metaller med vand. Når du bruger plaster facial muskler slappe af og rynker glattes.

Den selvklæbende kan bruges fra rynker under øjnene og over øjnene, i modsætning til andre typer af sådanne produkter. Takket være kombinationen af metal partikler (guld, titanium, sølv og så videre), med vand, ikke skade den sarte hud omkring øjnene.

Brug af denne type af patches er ikke forskellige fra de ovenfor beskrevne instruktioner. Lim på den rettede rynker, pre-clearing person. Varigheden af proceduren, og selvfølgelig Generelt afhænger på betingelse af epidermis.

Med køb og anvendelse af gips er vigtigt at bemærke, at de adskiller sig afhængigt af applikationer (læber, panden, omkring øjnene og så videre). Når du fjerner gips ikke prøve at rive neglene. Fugt og fjern forsigtigt uden at strække huden.

Brug af konventionelle patches

For rynker kvinder bruge alle tilgængelige metoder. Nogle af de damer, til at fjerne tegn på ældning, anvende en normal patch. Hvis du ønsker at kontrollere, om denne metode, skal du gøre det i følgende rækkefølge:

 1. Før behandling rense dit ansigt. Det er tilrådeligt at bruge specielle kosmetiske produkter (cremer, scrubs, etc.).
 2. Sørg for at anvende fugtighedscreme i et tyndt lag. Vent, indtil den er absorberet, men ikke helt tør.
 3. Patch til øjenlåg og kinder
 4. Konventionelle gips skåret i små stykker. Anvende det på problem områder, præfabrikerede fingre rettede rynker.
 5. Let massage problem områder med hånden, før fastsættelse til at forbedre blodcirkulationen.
 6. Efter et par timer kan du forsigtigt fjerne "bandage" for at undgå at beskadige huden.

Hvis der efter fjernelse af plastret på læder af de spor, skal du ikke bekymre dig, i et par minutter, de selv forsvinder. Fælles lappe det er forbudt at bruge af rynker omkring øjnene, men på panden, kan det være limet.

Eksperter anbefaler ikke at bruge denne metode mere end én eller to gange i en måned. Huden under "mærkat" ikke trække vejret, så hyppige behandlinger kan gøre mere skade, end at løse problemet.

Funktionen af brugen af gips fra rynker er for at slappe af ansigtets muskler, der hjælper med at glatte muskler. Desuden, med regelmæssig brug af kosmetik, ansigts-muskler til at huske den korrekte position, som forhindrer forekomsten af nye tegn på ældning. Denne metode til at bekæmpe rynker er sikkert, hvis du følger den enkle vejledningen.