Effektiv masker mod rynker hjemme

Med alderen huden mister sin elasticitet, og rynker vises. Det ville alle ikke kan lide det, og selv om det uundgåelige er indlysende, men de første tegn på ældning altid være frustrerende. For at forebygge og også til bekæmpelse af alders-relaterede ændringer, selvfølgelig, der er skønhedssaloner. Men du kan forberede en maske mod rynker ved dig selv derhjemme. Der er masker, der på mirakuløs glat og forynge huden, og de penge kan du spare.

Effektiv masker mod rynker

Fordelene af hjemmelavede masker mod rynker

Masker mod rynker derhjemme har fordele i forhold til købet:

 1. De består af naturlige komponenter, dvs, øko-venlige;
 2. De komponenter, du erhverve deres egen, så har de mulighed for at sikre kvalitet og sikkerhed;
 3. Du kan købe ingredienserne fra pålidelige sælgere;
 4. Du kan ansøge lige før sengetid er den bedste tid for kosmetiske procedurer. Under søvn, vil der være en konsolidering af resultater;
 5. Hjemmelavet maske mod rynker er allerede markeret, kan du læse anmeldelser eller spørg venner.

Huden efter sådanne masker er beriget med mineraler og næringsstoffer, vitaminer og kollagen stramme huden, og masserende bevægelse under anvendelse forbedrer blodgennemstrømningen.

Uddannelse

Masker mod rynker på ansigt, kræver ordentlig brug for at opnå en mærkbar virkning. Der er grundlæggende punkter, som du skal være opmærksom på:

 1. Redskaber bør være lavet af naturlige materialer, nemlig glas eller keramik;
 2. Brug friske grøntsager eller frugt, æg, høj kvalitet æteriske olier de ingredienser, afhænger af den opskrift;
 3. Blandingen forberedt til anvendelse skal være forberedt på en ansøgning, gemmer til næste gang er uacceptabelt;
 4. Til at overvåge fravær af stoffer, der kan være allergisk reaktion. Hvis du ved, du er tilbøjelige til allergi, bør du foretage en indledende test for at anvende en smule maske på huden bag øret og vente 20 minutter.
Uddannelse

Anvendelse

Så, efter effektiv maske mod rynker, parat, gå videre til at anvende direkte. Der er også en nyttig viden om nogle af de nuancer:

 1. Huden skal være ren og næringsstoffer for at passere frit ind i porerne;
 2. Du kan ikke skubbe eller GNIDE huden, og dermed kan fremprovokere fremkomsten af nye rynker;
 3. Når du anvender makeup på samme tid gøre massage bevægelser, lys trykke;
 4. Musklerne i ansigtet, mens makeup på ansigtet skal være afslappet, det er bedre at ligge ned og hvile;
 5. For at fortsætte med masken i 20-30 minutter, længere giver nogen mening, sammensætning tørrer de næringsstoffer fordampe;
 6. Vask masken forsigtigt med et varmt eller koldt vand, derefter anvende en fugtighedscreme.

Masker mod rynker i hjemmet anbefales det at anvende, ikke oftere end to gange om ugen i overensstemmelse med din hud type.

Maske baseret på honning

Siden oldtiden, honning er kendt for sine helbredende egenskaber og rige indhold af mineraler og vitaminer. Også, det omfatter antioxidanter, der hjælper hudens celler til at bekæmpe ældning. Den mest effektive maske fra rynker er produceret på grundlag af honning. Men du behøver at vide om deres tendens til at den manifestation af en Allergi over for det. Honning er bedre, lidt varm, så vil det være bedre at anvende.

 1. For at forberede masker mod rynker i ansigtet tage den med i mængden af spiseskefuld og juice af aloe i bind to, bland og lad virke i 20 minutter.
 2. Bland glycerin og honning i forholdet 1:1, og der tilsættes vand i forholdet 1:2. Denne blanding for 20 minutter, vil være perfekt til at nære og glat hud.
 3. Som en base, kan du bruge den opskrift nummer 2, for tør hud, tilsat en spiseskefuld olivenolie.
Anvendelse

Masker med olivenolie

Olivenolie lange kendt for deres gavnlige egenskaber, således at den er gældende, både ude og inde. Det indeholder store mængder af antioxidanter, der bekæmper de skadelige frie radikaler, nærer og fugter huden. Hjemmelavet maske mod rynker, det er anbefalet at lave mad i opvarmet olie.

 1. Til tør hud type, der er egnet blanding af papirmasse af æbler og olie af oliven. På den ene mellemstore Æble, revet ind i en puré, du er nødt til at tage 2 spsk olie, ansøge om ansigtet, og efter 20 min. skyl med vand.
 2. Er taget 50 ml af olie og 10 ml E-vitamin, rester af makeup er fjernet fra ansigt med en serviet. Let at forberede og billig recept.
 3. Citronen er rige på C-vitamin, som i samarbejde med oliven olie nærer og blødgør huden. For at forberede den maske, du har brug for citronsaft og olie blandes i forholdet 1:1, ansøge om ansigtet i 20 minutter, fjern resterne med en væv.

Maske baseret på frugt

Baseret på frugt eller bær, du kan forberede dig på den mest effektive maske fra rynker. Først derefter bør holde sig til en regel om, at de skal være friske, og helst lige plukket. Så alle de ernæringsmæssige og healing bestanddele af den frugt, der kommer ind i porerne i huden.

 1. Jordbær og/eller jordbær til at male i en puré og anvende på huden efter du har taget din hud vil få et lager af vitaminer.
 2. Til at bekæmpe rynker vil hjælpe blandingen fra bladene af hindbær og lime blomster (1 spsk) + 2 kopper kogende vand. Lad stå under et håndklæde. Fryse infusion og GNID is huden inden sengetid.
 3. Til fedtet hud blanding af bær puré med æggehvide. Protein pre-down, påfør blandingen i 20 minutter, skyl efter med vand.

Maske med æteriske olier

Æteriske olier er en effektiv kosmetisk agenter, de aktive komponenter i deres sammensætning kan bidrage til at bekæmpe de mangler den facial hud. Da æteriske olier er for aktive, de har brug for at tilføje et par dråber.

Maske baseret på honning
 1. Til tør hud bland jorden havregryn, creme fraiche 20% fedt, hjulkrone olie 1 tabel L. Tilsættes 1 tsk honning, 3 dråber ylang-ylang olie, gulerod frø. Blend fjerner rynker, udjævner, bleger. Anvend på ansigt og décolleté.
 2. Mandler i blød i mælk, fjerne hud, hak i grød med mælk. Konsistensen skal være let at bruge. Tilsæt 2 dråber af myrra, 3 dråber af røgelse og geranium olie. Denne sammensætning vil hjælpe træt, tør hud, lad virke i 20-30 minutter.
 3. Citron væsentlige olie hjælper med at klare de problemer, tendens til fedtet hud. For at forberede den blanding du skal piskes protein blanding med en halv teskefuld citronsaft og så meget alun. Indtast 3 dråber citron æteriske olie. Gælder sammensætning, for at huden og vente, indtil det tørrer. Gennem denne handling strammer forstørrede porer, rynker.
 4. Maske af orange olie og jordbær, vil ikke kun hjælpe aldrende hud, men gør også lækre dufte forbedre stemningen. 3-4 jordbær slibe grundigt, tilsæt 1 spsk fløde og et fald på orange olie. Masken nærer og lysner huden, har en foryngende effekt mod rynker. Friskere frugt vil være, jo mere nyttigt maske.
 5. Gendanne elasticitet, forbedre smidighed, hjælpe maske anti rynke olie af bergamotte og fløde. Bland 1 tsk honning og creme fraiche, tilsæt 2 dråber bergamot olie. Efter at have ventet 20-25 minutter blidt fjernes med en serviet.

Brug af hytteost

På grund af indholdet i ostemassen er nyttige komponenter af calcium, der er nyttige i behandling af ældning af huden. Fedt hytteost nyttigt til normal hud. Opskrifter masker mod rynker på grundlag af ost en masse, mener nogle.

 1. Kombineret med havsalt hytteost vil bidrage til at glatte, opdatere ansigt. Klargør 1 tsk salt i 1st.l. frisk ost.
 2. Til at bekæmpe rynker, vil hjælpe maske, creme fraiche med hytteost. Bland dem i forholdet 2:1, tilsæt lidt salt. Efter 15-20 minutter, skyl forsigtigt med mælk. Salt er tilsat for at give effekten af de scrub fjerner de gamle celler.

Maske baseret på ler

Blå ler er meget nyttig i kampen mod rynker, fordi rig på mineraler, hvilket gør det forbedrer hudens tone og udjævner huden. Hjemmelavet maske mod rynker viser sig, effektiv og forberedt simpelthen. Til hud, der er tilbøjelig til tørhed, tilsat ingredienser, mættet fedt såsom creme fraiche, fløde, olivenolie. Til hud, der er tilbøjelig til acne og hudorme, er du nødt til at tilføje citronsaft eller fedtfattig yoghurt.

Masker med olivenolie
 1. Normal og fedtet hud vil vise gode resultater efter masken af ler med en urte infusion eller mælk. For at gøre dette, et par spiseskefulde af ler til at fortynde væsken til et stof, og tager 15-20 minutter.
 2. Til tør hud blå ler i en mængde af 2-3 spsk blandet med spiseskefuld olie af rose, 1 æggeblomme. Æggeblomme og hofter sine nyttige egenskaber til at øge effekten af ler.
 3. Øge foryngende egenskaber af ler vil hjælpe kapsler Evita. At blande ler med vitamin A og E, og tilføj dem til at vælge:
 • havet korsved puré;
 • gær;
 • kakao;
 • yoghurt.

Kogte lad virke i 15-20 minutter, skyl forsigtigt med vand. De ingredienser, der kan kombineres med hinanden.

Til forebyggelse og bekæmpelse af eksisterende rynker hjemmelavet masker - en uundværlig assistenter, som er enkel at tilberede og er altid ved hånden. At opnå med dem, at effekten kan være, men det er værd at gøre lidt tålmodighed og indsats. Glem ikke de regler, der af friskhed og vær forsigtig, når du muligheden for allergi. Hvis der er en ubehagelig fornemmelse i processen med at finde den maske på huden, skal du straks fjerne det. Fjern masken og anvende blide strøg.