Hvordan til at fjerne de nasolabiale furer i hjemmet

Enhver kvinde i alle aldre ønsker at være attraktive, men for at sejre over det umulige alder, fordi rynker, desværre, før eller senere vil blive vist. Den grimme "symptom" af aldersrelaterede ændringer betragtes som nasolabiale furer. Desværre, de kan opstå, ikke kun blandt de ældre damer, men også blandt unge piger. Før reducere de nasolabiale furer i hjemmet eller på klinikken, du har brug for at vide om deres sag.

Nasolabiale folder
 • De vigtigste årsager
 • >Salon tjenester
 • Hvordan til at fjerne hjemme
 • Gelatine maske
 • Maske med en tilføjelse af et laurbærblad
 • Naturlægemidler komprimerer
 • >Effektiviteten af kosmetik og gymnastik
 • Massage mod rynker, nasolabiale
 • Forebyggelse

De vigtigste årsager

Nogle foreslår, at de nasolabiale folder er de rynker, men ikke kun aldersrelaterede forandringer i kroppen kan føre til deres udseende, der er andre grunde:

 1. Ganske ofte piger forsøger at slippe af med ekstra pounds, bemærker udseendet af nasolabiale folder på dit ansigt. Dette skyldes, at den intensive vægttab spæk lag bliver mindre, og epidermis er bare ikke tid nok til at tilpasse sig sådanne ændringer. Fordi på steder, hvor det ikke er så længe siden var plump kinder, huden begynder at SYNKE.
 2. Epidermis er påvirket af eksterne forhold. Dårlige miljømæssige forhold, ændringer i temperatur, UV-stråling og vind — det påvirker tilstanden af hud skadelige virkning.
 3. Arvelighed er en anden almindelig årsag til forekomsten af nasolabiale folder.
 4. Forbruget af alkoholholdige drikkevarer og Rygning kan også medføre dette problem.
 5. Salon tjenester
 6. Tidlige rynker kan være udløst, og resten "ansigt ned i puden". Sove bedre liggende på sin side.
 7. Forkert eller uhensigtsmæssig facial også kan forårsage dannelse af nasolabiale furer. For eksempel, overdreven strækning af huden i løbet af en massage eller over-anvendelse af kosmetik.
 8. Udseendet af nasolabiale folder, som kan være en følge af dehydrering. En dag i den voksne menneskers krop kræver ikke mindre end en og en halv liter vand.
 9. Stor værdi og har anatomiske funktioner i kraniet og ansigtet. En overbite eller fremtrædende kinder kan forårsage dannelse af rynker i en tidlig alder.

Salon tjenester

Hvis dit ansigt er lille spåndybde, at begrænse eller helt at slippe af med dem med cremer, masker, massage og særlige øvelser. Men den dybe rynker kræver radikal indgriben. Det er engageret i dette behandlere. Hvordan at slippe af nasolabiale furer på klinikken, og hvilke teknikker der bruges til dette?

En af de mest populære procedurer er fedtinjektion. Det er minder om profilstyring, men meget længere og hårdere. I stedet for gel fyldstof, der anvendes eget væv. Hegnet materiale er produceret, for eksempel, fra maven. Det er renset og underkastes særlig behandling. Men fedtinjektion kan føre til bivirkninger, er det stadig kirurgiske indgreb i kroppen.

Kirurgisk lift giver dig også mulighed for at fjerne nasolabiale folder. Dette er den bedste metode, men det er dyrt. Hvis den økonomiske situation tillader det, tøv ikke med, fordi at løfte hjælper dig til hurtigt og effektivt at sige farvel til rynker.

Hvordan til at fjerne hjemme

Maske med en tilføjelse af et laurbærblad

Hvis du ikke har lyst eller penge til behandlinger på en klinik eller salon, kan du bruge folkemusik retsmidler, der er sikre og alle naturlige.

De vigtigste ting — at give huden regelmæssig og korrekt pleje:

 • masken anbefales at forberede to eller tre gange om ugen;
 • creme formuleringer bør anvendes to gange dagligt;
 • før peeling og andre procedurer i ansigtet bør rengøres med lotion eller tonic.

Gelatine maske

I dette værktøj indgår følgende komponenter:

 • 4 dessert skeer mad gelatine;
 • 100 g af varmt vand;
 • 4 dråber af vitamin A ;
 • 7-8 piller spirulina;
 • en dessert-skefuld citronsaft.

Effektiviteten af masken og er baseret på virkningerne af disse ingredienser. For eksempel, gelatine er en naturlig kollagen, men hans opgave, det handler kun på overfladen af huden. I spirulina indeholder en masse vitaminer, aminosyrer og andre vigtige forbindelser. Citronsaft er en stor antioxidant.

For at oprette en maske, du har brug for at hælde gelatine med vand og lad blandingen for tredive til fyrre minutter at få det hævet. Spirulina bør også sættes i varmt vand og blege, og derefter tilføje at det citronsaft og vitamin A.

Gelatine kræver lidt varme i mikrobølgeovnen og blandes med Spirulina. I den sidste ende, værktøjet skal have en geléagtige konsistens. Masken bør anvendes på de décolleté og ansigt huden i cirka 20 minutter.

Maske med en tilføjelse af et laurbærblad

Dette værktøj har følgende struktur:

 • 7-8 laurbærblad;
 • 20 g af varmt vand;
 • et æg;
 • en spiseskefuld af olivenolie.

Bay leaf indeholder flygtige olie, kan udglatte rynker. I sammensætningen af æg til stede protein og retinol, som hjælper med rynker. Olivenolie giver huden med næringsstoffer og fugt.

Først skal du lave et afkog af laurbærblade. Fyld dem med vand og lad dem koge i ti til femten minutter. Blandingen skal være afkølet og omhyggeligt afløb. Ægget skal være slået, og derefter tilføje den resulterende blanding og olivenolie. Denne maske er kendetegnet ved en flydende konsistens, fordi det er lettere at anvende, med gaze eller vat. Gyldighedsperioden er fra 20 til 40 minutter.

Før og efter massage

Naturlægemidler komprimerer

Komprimerer kolde type fine tone og nærer huden varm og gøre den mere smidig. Til deres fremstilling er specielle urter, der er velegnet til en bestemt hudtype. Ofte til fremstilling af komprimerer anvendes mor og stedmor, morgenfrue, perikon eller kamille. Urter kan kombineres med hinanden.

Disse hjem retsmidler også fremskynde syntesen af kollagen i huden. Desuden, ved hjælp af dem kan gøre selv hver dag.

Effektiviteten af kosmetik og gymnastik

Efter at have nået tredive år alle kvinder bør sikre, at din hud regelmæssig og korrekt pleje — de kender det hele. Og her kommer til at hjælpe kosmetik. Det er klart, at selv en dyr creme formuleringer vil ikke være i stand til at løse problemet med de nasolabiale furer, men de vil opretholde en god hud betingelse. Sammensætningen er god kosmetik bør indeholde følgende stoffer:

 • kollagen;
 • retinol;
 • aminosyrer;
 • proteiner;
 • hyaluronsyre;
 • coenzym q-10.

Hertil kommer, at cremen skal udvælges afhængigt af hudtype og alder. For eksempel, til damer 60 år er usandsynligt, at være egnet lægemiddel "20+".

Nasolabiale furer er en meget lumsk fjende, fordi at bekæmpe det, er du nødt til at bruge alle måder. Masker og cremer er ikke en komplet liste, det er også nødvendigt at bruge specielle øvelser, der har til formål at øge tone, og normalisering af blod cirkulation.

 1. "Rør". Tag dine læber og kortvarigt ophold i denne position, og derefter slappe af dine muskler. Øvelsen skal gentages ikke mindre end syv gange.
 2. "Bolden". Købe en ballon og puste det daglige, vil dette styrke den facial muskler.
 3. "Den flaske." Hældes i flasken (sodavand eller juice) en lille mængde vand. Prøv at hæve hende, gribe læber ved halsen. Løs denne position for femten til tyve sekunder. Hvis tyngdekraften er for stor, så hæld lidt vand fra tanken.
 4. Stående foran spejlet, klart taler alle vokallyde i alfabetet.
 5. Træk dine kinder og hængende i denne tilstand for femten til tyve sekunder.
 6. Skive luften i hans kinder, og rullede ham fra den ene til den anden.
 7. Wide open mundhulen, danner symbolet "o" lips. Ophold i denne position i et par sekunder.
 8. Prøv at nå hagen, overlæben.

Gør disse øvelser er meget enkle. Hertil kommer, at det ikke skal bruge en masse tid. Hvis du gentager det regelmæssigt, positive ændringer kan allerede blive bemærket i ti til femten dage.

Massage mod rynker, nasolabiale

Massage hjælper også med at slippe af med denne type af rynker. Dens anvendelse er særlig mærkbar i alderdommen. For at reducere nasolabiale furer, er det bedst at bruge den Japanske teknik.

 1. Gøre rynker i forskellige retninger med puder af dine fingre. 6 gentag ville være tilstrækkelig. Men nogle specialister anbefaler til rynker indtil da, indtil den brændende fornemmelse. Denne massage teknik, der kaldes Shiatsu og betragtes som en af de enkleste.
 2. Strække dine fingre huden fra hjørnerne af munden, og derefter begynde at massere det.
 3. Stræk håndfladerne huden fra centrum. Dette skal gøres forsigtigt for at undgå at beskadige huden.
 4. Et godt middel er massage, suppleret af hud behandling olier.

Husk, at rynker opstår på grund af manglen på fugt i huden. Fordi det kan ofte behandles med speciel creme. Dette er især tilfældet efter garvning.

Den letteste massage er at gnide huden med isterninger afkog af urter.

Vand

Forebyggelse

Glem ikke, at rynker meget lettere at forebygge end at slippe af med dem i fremtiden. For at holde sig attraktiv, er du nødt til at følge visse anbefalinger for forebyggelse:

 1. Du må ikke drikke en masse vand før sengetid. Daglig sats af væske skal indtages før 18-20 timer.
 2. Prøv at få noget søvn. Night stand, eller manglen på søvn har på betingelse af, at huden er meget skadelige virkninger.
 3. Afstå fra at sove på maven. Det er klart, at i en drøm kan du ikke styre din situation, men du bør prøve at sove på ryggen eller siden.
 4. En nærende kost er også vigtigt for hudens sundhed. Afstå fra junk food og røget. Det er bedre at erstatte de bær, friske grøntsager og frugt, der indeholder mange vitaminer og mineraler.
 5. Brug en solcreme, inden i går ud i gaden.
 6. Ikke ty til alt for stiv kost, som en hurtig nulstilling af kropsvægt vil straks udløse rynker.
 7. Hver dag, fugter og renser huden. Mindst en gang om ugen til at gøre behandlinger i salonen eller i hjemmet.
 8. Rene rynker hver dag isterninger.
 9. Bruger kvalitets kosmetik i henhold til din aldersgruppe.
 10. Tag regelmæssig motion for at styrke og forbedre ansigtets muskler.

Hvis du har taget en fast beslutning om at sige farvel til rynker, og du er nødt til at have tålmodighed og ikke til at stoppe halvvejs. Kun den regelmæssighed og hurtighed, kombineret med korrekt pleje vil give dit ansigt attraktive og frisk.

01.06.2019