De bedste opskrifter i masker fra rynker på ansigt til forskellige hudtyper

Brugen af masker fra rynker i hus betingelser – et vigtigt skridt i kampen mod ældning, som giver resultater i fremtiden. Naturlige produkter i kombination med høj kvalitet cremer og andre foryngende procedurer, der tilbydes til alle kvinder forsigtig, bedste og meget effektiv behandling.

Regler for brug af masker

Maske af rynker er opdelt i mange forskellige typer og slags: de er universelle, og som er beregnet til at løse problemer af en bestemt type af huden, nogle af dem er næsten det samme, andre kræver en kontinuerlig brug. Men efterspørgslen efter deres anvendelse er altid den samme – en systematisk.

Regler for brug af masker

Hvad facial masker fra rynker hverken ville gælde i hjem, de ikke vil være effektiv, hvis du ikke følger nogle bestemte regler:

 1. Aktive komponenter af naturlige produkter forværres i løbet af dagen, i de fleste tilfælde, en forberedt maske kan være farlige for sundheden;
 2. Før du bruger hjemmelavet kosmetik, du har brug for at rense huden med udrensning gel eller skum, der fjerner alle urenheder;
 3. Maske fra rynker er normalt at holde på øjnene i længere tid, men ikke mindre end 30 minutter, og skyl sammensætning med koldt vand;
 4. For at opnå maksimal effektivitet efter brug skal man ikke gøre noget med huden, beskytter det mod forurening, du gør proceduren før sengetid;
 5. Astringerende komponenter i kompositioner af ansigtsmasker fra rynker arbejde hurtigt, men for at beskytte epidermis fra afhængighed bør ikke gentage dem mere end 2 gange om ugen;
 6. Naturlige maske skift 1 gang om 1,5-2 måneder for at undgå tilvænning.

Et andet vigtigt punkt i udarbejdelsen af hjemmelavede masker er valget af den korrekte komponenter. Hvis det er til æbler, der betyder, at de skal være friske og naturlige. Ideelt set, hjem.

De bedste opskrifter til normal til fedtet hud

Mest effektive opskrifter af masker fra rynker, der kan gøres derhjemme, skal indeholde en af de komponenter, der er præsenteret nedenfor. De fleste af dem er ganske alsidig i brug.

Kombinere dem med fed ost og creme fraiche, flødeskum, bananer og æggeblomme til tør hud eller yoghurt, fedtfattig creme fraiche og protein for fede dermis:

Gelatine
 1. Med. Produktet indeholder mange næringsstoffer og går godt med æggeblomme. Bare tag 1 skefuld nyttig komponent, der blandes med en frisk æg og fortyndes med en lille mængde mælk eller fedtfattig creme.
 2. Olien. Til hjemmelavede masker fra rynker tage oliven -, drue -, mandel-eller fersken olie. Meget populær også jojoba ekstrakt. Tag 1 teskefuld æblemos, den samme mængde olivenolie eller anden olie, anvendelse på huden. For fed skrift vælge sure æbler.
 3. Aloe. Universal stof, perfekt reducere rynker og andre effekter af aldring. Du kan bruge friske blade og saft fra de flasker, der sælges på apoteket. Tilføj til 1 ske en smule olivenolie og fløde.
 4. Hemmelige Tibetanske maske. Forberede et afkog af 3 blade Laurbær, 100 ml vand. Køler, i mellemtiden omrøring protein med vegetabilsk olie. Sætte i et afkog af 2-3 g alun. Gør et kompres af en blanding.
 5. Stivelse i stedet for Botox. Ikke nok i toppen af de bedste masker fra rynker på ansigt, der anvendes i hjemmet, uden stivelse. Opskrift udarbejdet fra 1 skefuld kartoffel produkt, 50 ml mælk eller gulerod, juice, 1 spsk tyk creme fraiche og 2 dråber af vitamin E. Første fortyndet med stivelse, ved hjælp af et vandbad. Derefter blandes alle komponenter.
 6. Opskrift med ler. I hjemmet maske af rynker kommer med 2 tsk. af ler, 3 teskefulde af natriumalginat og 2 tsk. af tang pulver. Alle de komponenter, du kan købe på apoteket. Cook strengt af opskrift: 60 ml af vand til at calciumalginat, insistere på 6 timer, og derefter 5 ml vand, tang i 5 minutter. I ler – præcis 30 ml vand. Så alt er blandet og stampet. Hvis masken er for tyk, tilsæt 2-3 dråber af calciumchlorid.
 7. Agurker i kampen mod rynker. En af de mest alsidige af grøntsager er agurk. Til normal hud, kan du prøve den opskrift fra 1 tsk mosede agurk og den samme mængde af mandel olie. Pisk æggeblomme, og som gælder for det område, der ikke kun billedsiden men også hals for 40 minutter.
 8. Rød kaviar. En anden nyttig marine komponenter for at opretholde den skønhed i hjemmet. Fremstillet af 1 spsk smør og kaviar på huden, hold 25 minutter.
 9. Bivoks. Det unikke produkt med hjem madlavning kommer med et sæt af 30 mineraler. De er perfekt rynke kampe. Tage 1 ske tør voks, tilsæt 1 skefuld løg saft, og den samme mængde af honning.
 10. Gelatine. Har en hurtig handling og synlige effektivitet efter den første brug i hjemmet. Opskrifter med gelatine er ideel til bekæmpelse af dybe rynker.
 11. Indvikling og hydrogenperoxid. Fremstillet af 1 spsk af pulver og en ske af peroxid. Gælder ikke på øjnene!
Honning

Men tør hud kræver et par ekstra kompositioner hjemmelavet. Alle disse produkter kan være til stede i dem i en vis mængde.

De bedste opskrifter til tør hud

Til tør hud derhjemme tilbyder masker for rynker, der er baseret på følgende komponenter:

 • Sennep. Brug for madlavning pulver, opløst i 1 teskefuld til 1 spiseskefuld vegetabilsk olie. Det er at foretrække at vælge de oliven produkt. Hvis konsistensen er for tyk, tilsættes lidt lunkent vand.
 • Salat. For at fuldføre maske på hjem at tage 2 friske blade og 1 tsk creme fraiche. Alt er godt blandet, tilsæt til sammenhængen i olivenolie.
 • Havregryn. Forberedt fra 4 spsk mælk og 1 tsk af korn. Insistere på omkring 10 minutter, når flager bliver bløde, anvendes til ansigt.
 • Naturlægemidler. Til madlavning, du har brug for at lave en samling af humle, kamille, jordbær blade og røllike. Hæld varmt vand, og hold det i 30 minutter. Derefter squeeze og bland en skefuld bouillon med en skefuld af æblemost, honning og æggeblommer.
 • Aloe. Til madlavning har brug for en skefuld honning, æggeblomme og knust af papirmasse af en grøn plante.
 • Glycerin. Tag en teskefuld af glycerin og så meget honning, tilsæt æggeblomme. Glycerin pre-fortyndet i en lille mængde varmt vand.
 • Apple blanding. Lavet af 1 grønt Æble og 1 tbsp af olivenolie fedt.

Til kombineret hud, tendens til tørhed, gør brug af de andre opskrifter, der er udført i hjemmet.

Masker til kombineret hud

De indeholder stoffer, der kan fjerne overskydende hud og fedt, men aldrig udtørre huden, hvilket giver maksimal fugt.

Nu, hvad komponenter nødt til at tilberede den mest effektive formuleringer af ansigts masker i hjemmet:

Æbler
 • Honning og ost. Tag produktet af den gennemsnitlige mælkefedt og den samme mængde af let opvarmet honning.
 • Bananer. Den modne frugt er blandet med æggeblomme, en skefuld creme fraiche og en skefuld honning.
 • Hindbær. En halv Kop friske bær blandet med honning og æggeblommer.
 • Agurker. Frisk hakket agurk, skrællet, blandet med en skefuld piskefløde.
 • Mandler. Tage 4-5 af nødder og fylde dem med vand. Efter 5 timer, skal du fjerne hud og godt terræn, tilføje en spiseske havregryn og 2 skeer af mælk.
 • Avocado. Tage den modne frugt og blandes med moset banan.
 • Daisy. To skefulde af dampet tørre urter 0,5 liter kogende vand i 15 minutter. Derefter filtrere og blandes med 1 skefuld olivenolie.

Vi bør også nævne om masker fra rynker omkring øjnene.

Den bedste opskrift til at bekæmpe rynker af øjenlåg

De fleste af de masker skabt til at bekæmpe rynker i hjemmet er ikke egnet til meget følsom og tynd hud omkring øjenlågene. Normalt, selv med fedtet type af epidermis, er denne region forbliver tør.

Hun har brug for maksimal ernæring og hydrering, er velegnet til sådanne formuleringer:

 • Ren aloe Vera juice eller havtorn olie – bare anvende dem med en børste, før de går til at sove, efter 20 minutter, kan resterne fjernes med en serviet;
 • Banan maske – 2 skeer af pulp af frugt blandet med en teskefuld af persille, mynte og en lille mængde af mandel olie;
 • For en alder af 50, tager 50 gram banan og en skefuld af smør;
 • Et stykke hvidt brød dyppet i varm mælk, vil hjælpe fra rynker;
 • Ikke mindre effektiv, er sammensætningen af kartoffel (kogt eller rå), blandet med 3 dråber vindruekerneolie og 10% fløde.

Men for hals næsten alle hjem masker er designet til tør eller kombineret hud, pasform er meget god.

Få mest effektiv maske fra rynker på hals og décolleté hver uge: 1 spiseskefuld hård ost, pisket æggehvide, en skefuld honning og en spiseskefuld creme 10% fedt.

Særlig opmærksomhed er nødvendig, og kompositioner, der er skabt til at bekæmpe den dybe rynker.

Den bedste opskrift fra rynker efter 50

Havregryn

Produktet egner sig til Moden hud, skal udføre flere vigtige funktioner: beskyttelse mod miljømæssige effekter, for at afbøde virkningerne af hormonelle forandringer, for at bevare elasticitet og fugter.

Her er de bedste opskrifter med hjem masker for at nå disse mål:

 1. Pea mask er fremstillet af 2 spsk bønner, jorden i en kaffekværn, blandet dem med yoghurt og varmt vand til 2 skeen.
 2. Maske med vaseline – en opskrift på en hjemmelavet maske er udarbejdet fra en tube creme med morgenfrue, det er tilrådeligt for børn, 1 ske af vaseline og 50 g olivenolie. Du er også nødt til at tage 6 dråber af det, 0,5 øse af appelsin juice og 12 dråber olie af hvedekim, sammen med 10 dråber af calendula olie.

Nu, hvor meget effektive masker mod rynker, du kan gøre derhjemme, mens de resterende sikker i deres upåklagelige kvalitet! Alle disse opskrifter vil give garanteret effekt. Men glem ikke at overvåge andre aspekter af dit helbred: få masser af søvn, spise rigtigt, drikke mindre alkohol og rygestop.