Massage af ansigt rynker i hjemmet

Den mest effektive måde at bekæmpe de aldersrelaterede forandringer i ansigt — massage. Rynker i hver person forskelligt.

Det afhænger af, hvilken type hud, ansigtstræk, genetik, stress, etc.

Massage

Kosmetologer og massører anbefaler massage til at starte, når de første rynker — omkring 25 − 30 år. Med rettidig tilgang til denne procedure er virkelig effektivt og give gode resultater.

Forberedelse person

Før den procedure, der forbereder huden i ansigtet og på hænderne af massør. Det er vigtigt at forstå, hvilken side der er den vigtigste af facial massage mod rynker, så skal du:

 • Fjern alle smykker.
 • Manicure, som vil medføre gener for kunden, eller du under selv-massage.
 • Desinfektion af særlige værktøjer.
 • Den forvarmning af palmer, hvis dine hænder er for koldt.

For massage bruge ekstra kosmetiske cremer eller olier, oliven, Hørfrø, hvedekim olie, fersken gruber, osv. Under den første procedure, er det bedre at bruge en allergivenlig creme for at undgå at fremprovokere en negativ reaktion i huden.

Til fedtet hud, anbefales det at tilføje fløde et par dråber citronsaft. Du kan stadig bruge baby pulver baseret talkum.

Før massage er nødt til at gøre kontur i ansigtet: fjern al makeup, rense porerne af snavs og støv. På forsiden af den opvarmede, vask med varmt vand, afkog af urter eller anvende varmt, vådt håndklæde. Lange til damp huden, så den ikke bliver brændt.

Den sidste fase af forberedelserne — hydrering af huden betyder. Til tør hud anvende olie, og fedtet særlige creme. Et redskab til venstre på forsiden for 10 til 15 minutter. Derefter den procedure, der starter.

Massage i hjemmet

Til hjemmet selv-massage anbefales at følge et par vigtige regler:

 • Ikke lægge pres på huden eller strække det.
 • Hænderne skal bevæge sig smidigt, strøg ansigt og hals.

For selv-massage, der anvendes af professionelle udstyr:

Olie
 1. Anvendelse — tryk på huden, bruge hele hånden eller med fingerspidserne. Denne teknik hjælper til at stramme ansigtets konturer, genoprette hudens til sin tidligere elasticitet.
 2. Strøg. Ikke hænder eller fingre. Effektiv til hurtig fjernelse af toksiner og fremskynde blodcirkulationen.
 3. Prikken. Denne teknik kan anvendes til bekæmpelse af dybe rynker. Klem huden bare massage linjer.
 4. Gnide. Gøre cirkulære bevægelser med fingerspidserne. Denne teknik hjælper til at lindre hævelse, øge blodcirkulationen, mindsker aflejring af fedt.
 5. Æltning huden. Brug 2-3 fingre for proceduren. I den proces erobrede den muskel, samtidig gør let tryk og gnidning. Denne øvelse hjælper med at genoprette hudens elasticitet og på samme tid til at fjerne de ekstra klip.
 6. Klapper. Lys klappede stabilisere kirtler. Først gjort lette strøg med hånden, færdig teknik til palms.

Til følsom hud, brug kun blide teknikker: strøg, velegnet lys bomuld. Det er bedre at nægte fra grove metoder for tvang (klemme, gnide, æltning).

Den teknik, klassisk massage

Dette er en god måde at forebygge tidlige tegn på ældning. Den grundlæggende regel — bevægelse, der udføres ved massage linjer. De falder sammen med de steder, udstrømning af lymfeknuder. Forkert manipulation kan forværre tilstanden af huden og rynker vil blive mere synlig og dybere.

Klassisk massage bruger blide teknikker er gnider, stryger og let at trykke.

Proceduren begynder at gøre fra centrum af panden. Muskler har brug for at slappe af. At gnide panden fra næsen til templer, der sluttede inden for hår vækst. Med dybe rynker supplere proceduren ved æltning.

Derefter massere området omkring øjnene. Det er vigtigt at huske på, at bevægelsen starter altid på øjenlåget nær næsen og mod det yderste hjørne af øjet. Og under øjnene hele vejen rundt. Fra den ydre kant til den indre. Dette er en meget delikat del af ansigtet, og derfor er alle bevægelser udføres jævnt, langsomt, afhængigt af hudtype. Det øverste øjenlåg kan være lidt massere med fingerspidserne, til nedre øjenlåg, gælder kun i en let glidende bevægelse .

Massage næse fra dens vinger, og gradvist bevæger sig op. Kinder og massage forsigtigt, for at undgå den strækning af huden. Gøre proceduren tre fingre fra hjørnet af munden til kinderne, fra læber til templerne.

Hagen, kan du Klappe og RUB. Når du massage denne del er forebyggelse af dobbelthage, fastere ansigtets kontur.

Massage fra rynker

Desværre, kvinder ofte ender ansigt massage det på hagen, glemme alt om halsen. Brystet er vigtigt at afsætte tid ved hjælp af slag fra bunden og mod hagen. Efter alle, det var hende, der først giver kvindens alder.

Massage med udtalt rynker

Med et dybt aldersrelaterede manifestationer anbefaler brug af intensiv manipulation. Særlig opmærksomhed er givet til den krølle tæt næse og læber, der gør pres, eller mild prikken.

Lodrette rynker i panden er fjernet ved hjælp af pres, og strøg fra midten af panden til templerne.

Aktiv tweaks, der ofte anvendes i dybe rynker, som en effektiv metode.

Japansk facial massage

Shiatsu massage kom til os fra Japan. Før operationen er det vigtigt at slappe helt af. Det er bedre at udføre tidligt om morgenen eller om aftenen før sengetid.

En person, der også har brug for at forberede sig til at rense fra makeup og støv, varme med et varmt håndklæde. Udføre følgende øvelser:

 • Med dine fingerspidser tryk på indvendige hjørner af øjne. Øvelser, der udføres 4-5 sekunder. Den ene øvelse er der gentages tre gange.
 • Templer er beliggende akupunktur punkter. Når der trykkes på disse steder, der er mild smerte. At massere dem i en cirkulær bevægelse ved hjælp af fingerspidserne.
 • Palm, til slagtilfælde hals fra midten og op. Udfør denne øvelse 10 gange.
 • Øvelse med læberne. Hånden strøg læber fra midten ud til hjørnerne af munden. Punkt på overlæbe, der bruges til at fjerne rynker.
 • Panden strøg otte gange fingre på begge hænder. Flytter fra øjenbryn op og væk til templer og pande.

Akupressur rynker

Nogle teknikker, der kom til os fra Tibet, Indien, Japan, Korea eller Kina. Forebyggelse af ældning — indvirkning på biologisk aktive punkter (BAP). I hver teknik er angivet antallet af disse punkter, men essensen af proceduren er den samme.

De grundlæggende regler om akupressur:

 • Proceduren er udført, kun varme, forvarmet hænder.
 • Et tryk på BADEKAR varer ikke mere end 7 sekunder, på halsen og ikke mere end 4 sekunder.
 • De vigtigste arbejdsredskab — tommel. Nogle kunstnere bruger de midterste og pegefinger.
Akupressur

Faser i proceduren

 1. Alle musklerne i ansigtet er spændt op, og derefter slappe af i kraft af vilje. Hoveder, drej til højre, derefter til venstre. Samtidig udtale lyden "en". Denne øvelse hjælper til at lindre muskelspændinger.
 2. Lidt åben din mund og folde sine læber. Efter dette forsøger at åbne din mund vidt op, hold musklerne i mundhulen i god form.
 3. Begynde at massage panden i en cirkulær bevægelse, gradvist at øge presset, når du trykker på huden.
 4. Leder du efter et punkt i kinderne, massere med lette cirkulære bevægelser ved hjælp af fingerspidserne.
 5. Hovedet kastet tilbage, mens du løfter hendes hage op. Trække frem i underkæben, mens belaste musklerne. Efter et par sekunder, vender tilbage til startpositionen.
 6. Ører lukkede med håndfladerne, og hold denne position i 3 til 5 sekunder.
 7. Udført massage øvelse for afslapning af alle muskler i ansigtet.

Kinesisk ansigt massage

Gør proceduren med brug af olie eller creme. Ikke at gøre motion umiddelbart efter et måltid, bedre at gøre det i 2 timer efter et måltid.

Massage i henhold til den Kinesiske metode:

 1. Skuldrene er avlet og slappe af.
 2. Tilbage til hinanden.
 3. Gned hendes hænder mellem dem, at holde dem varme.
 4. Drej øjet op, sidelæns, ned. Bevægelsesretningen er uret, og derefter mod uret.
 5. Lukke og åbne øjnene igen.
 6. Med fingerspidserne forsigtigt at trykke ned på øjenhule.
 7. Klapper vingerne af næsen, efter at gnide broen af hans næse.
 8. Massage øret, specielt med fokus på spidsen.
 9. Fingre, der er opdrættet i hånd, hold i hovedbunden, hvor håret vokser.

Massagers til ansigt

En effektiv procedure, der er gjort ikke kun hænder, men også med særligt udstyr. I butikkerne kan du finde flere typer af massagers. De adskiller sig fra hinanden i den måde, arbejdet, pris, bundt.

De vigtigste typer af massagers:

Massagers til ansigt
 • Jade er en manuel anordning, som består af 2 ruller lavet af jade.
 • Roller — en enkel enhed, der består af flere ruller, med forskellig tekstur. De drev ansigtet, trykker let på huden.
 • Ultralyd massager er påvirket af lyd, vibrationer på huden, forbedrer blodcirkulationen og tone.
 • Myo-stimulator er den nyeste enhed, der ligner hovedtelefoner. Bredte det over ansigtet, når du tænder gennem huden videregive elektriske impulser, der påvirker muskel sammentrækning, blod cirkulation, ernæring.
 • Electric massager påvirker ansigt chok, at stimulere sammentrækning af musklerne og deres tone.

Når du ikke kan gøre facial massage

Eksperter anbefaler ikke at udføre den procedure, i henhold til følgende betingelser:

 • Sygdomme i huden (atopisk dermatitis, acne, akne, eksem osv.).
 • Inflammatoriske processer i huden (sår, snit, bump).
 • Forekomst af læsioner (sår, papillomas, vorter, mol).
 • Tynd hud og blodkar ligger tæt på overfladen.
 • Solskoldning, allergisk over for solen eller frost, peeling fra vinden.

I tilfælde af eventuelle kontraindikationer estheticians anbefale hud behandlinger, eller til at vælge en anden fremgangsmåde til bekæmpelse af tegn på ældning.

Massage fra rynker er meget nyttigt som behandling og forebyggelse. Det er ikke kun kosmetisk, men også terapeutisk. Nyttigt for både unge piger som forebyggelse og pleje, og for Modne kvinder, hjælper det at se yngre og friskere.