Øvelser for rynker: et kompleks af foryngende gymnastik i hjemmet

Produkter til foryngelse af ansigt, der nu er for meget. Dette og kosmetik, og skønhedsbehandlinger og traditionelle opskrifter. Hver kvinde vælger hvad der passer bedst til hende. Men du skal være opmærksom på øvelser til foryngelse. Udføre enkle øvelser vil ikke tage en masse tid, og intet vil koste dig. Resultatet er det samme, hvis du gør det regelmæssigt vises hurtigt og vil være tilfreds med.

Facial gymnastik

Generelle oplysninger om øvelser for rynker

Forfatterne af kurser i gymnastik til ansigt lover, at der med hjælp af disse øvelser, du kan skabe et næsten nyt udseende uden at ty til plastic kirurgi. Dette er selvfølgelig overkill, men for at forbedre udseendet og hudens tilstand de er meget velegnede. Det er tilrådeligt at starte i 30-35 år, når den første negative ændringer. Metoder, der er meget i en retssag, er det muligt at vælge en eller to eller selv udarbejde noget fra min mest foretrukne og giver den bedste virkning af motion.

Hvis gymnastik fra rynker regelmæssigt, kan forbedre udseendet af

I ethvert system af uddannelse værre end det er, hvis du gør øvelserne korrekt, vil ikke være helt præcis. I virkeligheden, det er den samme afgift for kroppen. Som et resultat af den regelmæssige drift af de muskler, øger blodgennemstrømningen til huden, aktiviziruyutsya dens forsyning med ilt og næringsstoffer. Som en konsekvens heraf, stimulerer vævsregeneration på det cellulære niveau, produktionen af kollagen og elastin. Mærkbart fastere ansigtets konturer, forsvinder blå mærker og hævelser under øjnene til at forsvinde fine rynker. Dette er en fælles retning. Men det er muligt at fokusere på og nogen særlige problemer, for eksempel, den dybe folder i næsen, tværgående rynker panden, den anden hage.

Hvis du gør øvelserne korrekt, forringelse af udseende, vil ikke være helt præcis

Før øvelsen er det nødvendigt at fjerne makeup og ordne mit hår

Til at udføre komplekse tager ikke mere end 20 minutter. Meget vigtigt relevant psykologisk støtte. Du starter med at træne, er du nødt til at overveje, at ingen gymnastik vil ikke arbejde i kombination med Rygning, overdreven alkoholforbrug, fad fastfood, kronisk mangel på søvn. Pre-gennemgå din kost og livsstil.

Fastfood

Ingen øvelser vil ikke bidrage til at forbedre udseendet af ansigtet uden komplekse ændringer i livsstil og undgå skadelige vaner

Beskrivelse af den eksisterende komplekser

Metoder til rejuvenating facial gymnastik der er mange. De fleste af dem, der er udviklet i udlandet, men for nylig har optrådt det russiske. Det er bedre at prøve flere forskellige sæt at finde den mest velegnede for dig selv, og ikke straks fat i en.

Åndedrætsøvelser

Plus den teknik, der i sin enkelhed og omfattende tilgang. I den proces, det er meget vigtigt, korrekt vejrtrækning. Fra lungerne, er det nødvendigt, at helt slippe luften, for derefter at gøre som dybt på en hurtig og kraftig indånding. Udånder munden, på samme tid stærkt trække i hans mave. Vente 8-10 sekunder til at gøre et nyt pust.

Åndedrætsøvelser i kampen mod rynker, giver bemærkelsesværdige resultater

På det tidspunkt ånde hold konsekvent gennem alle de aktive punkter i ansigtet — mellem øjenbrynene, ydre og indre hjørner af øjnene, templer, sider af næsen, hjørnerne af læber, tragus, om fastsættelse af den nedre kæbe. Under disse 8-10 sekunder, de er presset sammen med fingrene, for at skabe en slags pulsering. For hvert punkt skal bruge 10 gentagelser.

Den mest kendte øvelse er "Grimme ansigt". Læberne skal være samlet i et rør, øjne til at åbne så meget som muligt. Derefter læberne falder ned på grund af spændinger i musklerne i kinderne og næsen, og hans øjne stige op. I denne position, så vidt jeg kunne holde deres tunge til at arbejde musklerne i hals og hage. Bevare den position i 8-10 sekunder.

"Grim grimasse" — den mest berømte udøvelsen af hele det kompleks af respiratorisk gymnastik fra rynker

For at øge effekten, kan du tage det stille "lion" fødder bortset næsten ved skulder bredde, hænder hvile lige over knæ, bækken lidt baglæns. Hovedet holdes lige.

Øvelsen slutter med underkæben rager frem som muligt, mens den langsomt løftede hans hage op til loftet. Hænder er skubbet tilbage, fødderne er ikke løftet fra gulvet. I denne position skal du holde 6-8 sekunder.

Mod øvelser til kinder

"Bulldog" kinder meget gamle og visuelt gøre forsiden mere ru. Øvelserne udføres stående eller siddende. Efter træning og helst inden for en time til at trække sig tilbage fra aktiv udtryk.

Sagging kinder, meget gammel kvinde, og de kan manifestere sig i en tidlig alder

 • Forestil dig, at du kommer til at græde. Anvendelse af magt, underlæbe hjørner så lavt som muligt. Efter at have nået grænsen, rette position i 5-7 sekunder.
 • Åben dine læber, afslører tænder. Sæt dem på spidsen af pegefinger. Prøv at bringe dem sammen, flytte muskler i kinderne.
 • Læber trække rør, træk dine kinder meget. At holde læberne immobile, så prøv at lysne op.
 • Klem en blyant eller et andet objekt af lignende form, kun med læberne uden at bruge tænderne. Inden for to minutter uafbrudt tegne og skrive i luften noget.
 • Kram dig selv med hænderne på skuldrene, læber komprimere ind i en linje. Langsomt indånding, samtidigt trække hovedet tilbage. Efter at have nået grænsen, skal du trække læberne et rør, låse position i 4-5 sekunder.
 • Med åben mund, tæt tænder læber. Stak ud af hans hage hvile i hans håndflade. Flytte din underkæbe frem og tilbage, overvinde modstand.
 • Maksimalt puste kinderne, at få i munden luft. Sæt dem på håndfladen af din hånd, skal du trykke ned. På grund af den modstand, der er i musklerne i kinderne, aircondition og skal forblive i munden.
 • Tryk med fingrene nasolabiale folder. Hans mund åben, igen, dække læberne af de øvre og nedre tænder.
 • Sætte dine fingre lige under kindben. Smil så bredt som muligt. Løs denne position i 5-7 sekunder.
 • Løft hagen op, der stikker ud af hans. Overlæben dækker bunden. Langsomt tilt dit hoved til side.

Øvelser for kinder en masse, du selv kan vælge den mest effektive 3-5

Når du kører som kinder vælge 4-5 øvelser og gøre en daglig fra 10 til 12 gentagelser. For at opretholde muskeltonus nok tre gange om ugen for at gentage dem 5-6 gange.

Tibetanske gymnastik

Critical run-time komplekse — om seks om morgenen. Øvelse gør strengt daglige, i den angivne rækkefølge. Kan være pre-påføres huden olie eller massage creme. Udgangsposition — lige ryg, fødder presses mod hinanden. Hver øvelse gentages 8 gange.

I tilfælde af den Tibetanske øvelser er yderst vigtigt tidspunkt motion

 • Phoenix sprede sine vinger. Børste energisk gned, opvarmning. Derefter, med en indsats, bringe sammen, hæve øjenbrynene. Dække øjnene med palmer, 8 gange nemt at klikke på. Uden deres hænder, åbne dine øjne, ser op og ned, venstre og højre, rotere i begge retninger.
 • Phoenix i himlen. De første tre fingre køre på en knivspids, få fat i huden i centrum af øjenbryn. Langsomt går igennem, og at skabe en "ripple", der flytter først den ene, så den anden side.
 • Phoenix pensioneret. Thumbs presset til det yderste hjørner af øjne. Med et let tryk på det føre til templer og tilbage.
 • Phoenix renser fjer. Børste, svamp, opvarmning. Tryk derefter på håndfladen til kinder, der fører ned langs kinderne og kæbe linje til midten af hagen.
 • Sang af Phoenix. Palm folde båden, lukke munden og næsen, så tommelfingrene var i kindben, og indekset var på vingerne af næsen. Åbn din mund så bredt som muligt, og trække ud af de tunge, rotere i begge retninger, banke på læberne.
 • Phoenix jade drikkevand. Start position — det samme som i den foregående øvelse. Læber foldes røret trækkes i begge retninger, op og ned. Derefter squeeze i tråden.
 • Phoenix møder fjenden. Håndfladen af din hånd gnider placeret på det niveau, af solar plexus. For et minut let trommespil på ansigtet med fingerspidserne.
 • Phoenix pynter. Fingre at børste dit hår fra front til bag fra hendes tindinger og pande til kronen og nakken.

Japansk gymnastik

Også kendt som "massage Asahi". Er opdelt i to typer — full body massage og shiatsu (virkning på specifikke punkter). Amatører anden praksis, frarådes kraftigt. Til at udføre alle de øvelser, der bruges kun indeks og middle finger. Skal bruge massage olie eller creme. Ikke nødt til at udføre en række helt, skal du vælge nogle øvelser for de fleste problem områder. Udgangsposition liggende eller siddende. Tryk — og mærkbar, men ikke smertefuldt.

Japansk gymnastik fra rynker vil fokusere på et eller flere problemområder

 • Kinder. Tæt klem kæbe, åbner den nederste tænder. Overlæben til at holde stille. Til at løse den position, langsomt at tælle til fem.
 • Hagen. Lavere din hage til brystet, tæller til ti. Langsomt vippe opad. At holde hovedet lige, at flytte til side fremskudt underkæbe.
 • Nogensinde. At lukke øjnene lidt for at trække huden på de ydre hjørner til templerne. Drej øjne i begge retninger for 10 gange til at "kigge" op, ned og sidelæns, rammer jorden i en ekstrem position i 5 sekunder.
 • Læber. Med åben mund, tæt tænder læber. Hold stillingen i 15 sekunder. Læber til at lægge ned i røret, trække fremad. Prøv så meget som muligt for bredt til at åbne sin mund som muligt og samtidig opretholde dem stille.
 • Panden. Med en indsats pressede sine fingre til tindingen, lukkede øjne, langsomt rotere dem. Som mulige meget til at åbne øjne, hæve øjenbrynene, simulering af forbavselse. I den øverste position til at stå stille i 5 sekunder. Sæt dine fingre på din pande, så prøv at hæve øjenbryn, til at overvinde deres modstand.
 • De nasolabiale folder. Tryk på fingrene til at vingerne af næsen, med indsats, holde ned, der beskriver en bue til hjørnerne af læber. At trykke fingrene under hans næse, langsomt cirkel lip contour.
 • Det ovale ansigt. Komprimere kæber, hjørnerne af munden for at tage i hånden, i det omfang det er muligt. Løft langsomt dit hoved op, og vip den til side. Med et tryk at spore med fingrene kontur i ansigtet, der bevæger sig fra bunden og op.

Punkt gymnastik

Biologisk aktive punkt på det ansigt meget. Effekten af shiatsu er bare vidunderlig, men uden ordentlig træning er det bedre at anvende proceduren til den professionelle.

Massage kan engagere sig kun en specialist på dette område, lægmand kan nemt såre dig selv

Generelle regler punkt gymnastik:

 • ikke strække huden;
 • placer din finger vinkelret til det punkt, hvor den ramte;
 • tryk ikke for intenst, kun indtil lyset ømhed;
 • overskrid ikke den anbefalede eksponering tid (maksimalt 5-7 sekunder);
 • at bevæge sig fra toppen og ned, fra pande til hage.

Grundlæggende massage er det muligt at bruge uafhængigt af hinanden:

 • Tre fingre på hver hånd presset til det område af den "tredje øje". Flytte ca 0,5 cm til siden og op, og tryk derefter igen. Beskriver en jævn bue for at nå templer.
 • Tryk på fingrene til midten af øjenbryn, et lille klem. Vandhaner videregive alle de første øjenbryn til det ydre hjørne, derefter indre.
 • Tryk gentagne gange på de øvre øjenlåg. Lavere pass lys Pat startende fra indre hjørnet af øjet.
 • Tryk på indekset fingre på vingerne af næsen, i en bue ned til hjørnerne af læber, en kortfattet redegørelse for deres kontur. For at træne chin-fra midten langs den nederste kæbe til ørerne.
Øvelser fra rynker

Artikulation gymnastik

Artikulation gymnastik er udbredt specialister i børnehaver, men kvinder kan låne det fra nogle øvelser

 • Stærkt pressede fingrene i hjørnerne af læber, trække dem som om at blæse på noget varmt, udtaler "U".
 • Sæt din pegefinger og langfinger på de nasolabiale furer, til at strække læberne, lidt afslører en flash af tænder, at ytre noget mellem "og" Og "S".
 • Dyb indånding, type i munden mere luft. Lukning af det udånder korte, skarpe stød gennem den højre og venstre hjørne viser, at sige "Åh."
 • Fingrene, der bliver sat på panden, håndgribelig pres. Prøv at hæve dine øjenbryn så højt som muligt, til at overvinde deres modstand og udtaler "En".
 • Store fingre til at klemme vingerne af næsen, for at forsøge at puste dem ved at sige "øh".

Øvelser af denne komplekse hjælper synligt glat endda meget synlige nasolabiale folder, og de klare med andre markante problemer

Yoga til ansigtet

Yoga er ikke kun motion, men også en særlig sindstilstand, så før du starter, så prøv at slappe af, slippe af uvedkommende tanker og opnå indre harmoni. Grundlæggende øvelser kun fire, før hver brug for at gøre et lavt langvarig lyden af "om-m-m-m". Tilbage hele klasser, der holdes helt lige.

Yoga til ansigtet

Yoga efter det ansigt, der er udbredt i udlandet og i Rusland, forfatter af de komplekser, der er mange

Besættelse er altid indledes med en warm-up.

Warm-up er at knuge hænderne, den roterende bevægelser i skuldre, massage ørerne. Den grundlæggende pakke, er ret enkel.

 • Meget zazhmurte øjne. Indekset, og i midten Paley tryk på mellem øjenbrynene, for ikke at krympe. Halsen er ikke spændte. Rette position i 10-15 sekunder, slap af kraftigt.
 • Med fingerspidserne massere hoved, der bevæger sig fra hendes templer til kronen, derefter flytte til bagsiden af hovedet og i slutningen — ansigt.
 • Næsten rører huden, først massage i det nederste øjenlåg fra indre hjørnet af øjet til det ydre, så øverste modsatte.
 • At lukke sine øjne, kørsel øjne op og ned, sidelæns og i cirkler.
 • Tryk på fingrene til centrum af øjenbrynet. Vend blikket på spidsen af næsen, dække dine øjne i 10 sekunder. Re-open dem, vende blikket fremad.
 • Skriv i din mund så meget luft, flyt det tættere på kinderne. Lidt beat ansigt.