Effektive måder at bekæmpe rynker på halsen

Rynker på halsen før eller senere vender hver kvinde. I dag er der mange forskellige måder beskæftiger sig med dette problem. Det er dog kun en omfattende tilgang vil give dig mulighed for at opnå synlige resultat og for at sikre sikkerheden af dine ungdom og skønhed i de kommende år.

rynker på halsen

Typer af rynker på halsen

Rynker på halsen opstår ofte hos kvinder i en Moden alder, især i overgangsalderen, når de kraftigt reduceret produktion af østrogen er ansvarlig for ungdom og skønhed. Hver af de fair sex, problemet til udtryk på forskellige måder. Hvis en kvinde rynker kan være knap mærkbar, så en anden, dannet dybe riller.

Rynker på halsen kan være af to typer:

 • den såkaldte ringe af Venus — dybe vandrette riller;
 • bands — de lodrette folder, og der dannes mindre hyppigt end de foregående arter og udgør en lille folder, som ikke er iøjnefaldende, men er til tider udtalt; det meste karakteristiske for kvinder i alderen 55-60 år.

Pludseligt vægttab er en forudsætning for dannelsen af folder i nakken. Det er derfor vigtigt at styrke musklerne i den pågældende zone.

Rynker og folder på hals

Rynker og folder i nakken, det er bedst at behandle med det samme ved hjælp af en række værktøjer. Derhjemme kan du bruge en maske, der er baseret på æteriske olier, samt de særlige klemmer. En god effekt er givet en øvelse til at stramme huden ved at styrke de muskler i nakken. Derudover kan du bruge en bred vifte af massage-og skønhedsbehandlinger.

Kvinder, der ønsker at fjerne rynker på halsen, det er vigtigt at indtage mere væske. Det kan være frisk juice eller bare vand.

Æteriske olier og vegetabilske olier

Væsentlige og vegetabilske olier bruges som ingredienser for anti-aging masker.

Opskrift energizing mask:

 1. Bland 1 spsk olivenolie med 1 dråbe olie af bergamotte, nelliker og ingefær.
 2. Omhyggeligt omrøres blandingen i et glas beholder.
 3. Påfør masken på nakken Pat.

Masken skal holdes på huden i 30 minutter. Gentag proceduren, 2 gange om ugen i mindst 3 måneder.

Opskrift foryngende maske:

 1. Opløs 1 spsk. blå ler med varmt vand indtil konsistensen af creme fraiche.
 2. Derefter tilsættes 1 dråbe af æteriske olier af citron og mynte.
 3. Sammensætningen er blandet og anvendt på hals-området i 15 minutter.

Gentag denne maske, du har brug for 2 gange om ugen i 2-3 måneder.

Opskrift på en fugtgivende maske:

 1. Bland 1 spsk af jojoba olie 1 dråbe olie af sandeltræ og palisander.
 2. Ansøge om halsen og 1 gang om dagen før sengetid, forsigtigt at gnide.

Denne sammensætning kan bruges dagligt. For at gentage den maske, skal være inden for 2 måneder.

en klemme i nakken

Hals tandbøjle

Hals tandbøjle er en elastisk bandage, som er fastsat over dit hoved. I dag præsenteret et par versioner af disse klemmer, men det princip de har et og samme. Bandage strammer musklerne og huden på hals og hage. Tyngdekraften er ikke påvirke den epidermis. Muskel er kendetegnet ved en situation, hvor der under driften af låsen, og forblive i det. At bære holderen skal være på mindst en måned, iført det om natten.

Med dybe rynker bandage bør bæres i mindst 2-3 måneder, og kombinere denne metode med andre metoder til at stramme.

Øvelser til at stramme hals

Til at udføre øvelserne dagligt i mindst seks måneder.
Første øvelse:

 1. Sid ret op, lægge dine hænder på knæene.
 2. Skub underkæben frem, og hold dit hoved.
 3. At forblive i denne position for 20 regnskaber.
 4. Gentag mindst 10 gange.

Anden øvelse:

 1. Gøre cirkulære bevægelser af hovedet i retning med uret i 1 minut.
 2. Derefter udføre en cirkulær bevægelse med hovedet til den anden side.

Den tredje øvelse:

 1. Skub underkæben frem og lidt til at holde ud tungen, der peger spidsen mod næsen.
 2. Smide tilbage i hovedet, og slap af i 1 minut.
 3. Gentag 3 gange.

Løft

Hals lift er udført ved hjælp af moderne teknikker og bezoperatsionnaya uden injektioner. En af de nyskabelser, der er elektro-mesotherapy. Den procedure, der er baseret på anvendelse af gel, og special instrumenter, der fremmer udbredelsen af aktive stoffer dybt ind i huden væv. De vigtigste komponenter i en blanding af hyaluronsyre og glykolsyre, der stimulerer produktionen af kollagen. På grund af den elektriske pulser af gel trænger ind i dermis.

Mesotherapy uden injektioner — en nyskabende metode, der gør det muligt uden indsprøjtninger og kirurgi til at stramme huden på ansigt og hals.

tråd lift

Tråd lift

Tråd lift er en af de mest avancerede metoder til foryngelse. Den procedure, der bruger et specielt materiale, der indsprøjtes i en dybde af 3-5 mm under huden i det område, hvor løft er nødvendigt. Oftest bruges masonit og Aptos. Den første mulighed er nem at bruge. Mesothread antimikrobielle virkninger, overlever godt, og efter et stykke tid forsvinder.

Strengene er lavet af specielle kirurgiske materiale og har et lille hak, der er let at bruge. Det materiale, der indsprøjtes under huden ved hjælp af en speciel kanyle med afrundede ender, i henhold til forud definerede områder.

I de fleste tilfælde løft ved hjælp af tråde udføres under lokalbedøvelse. Den procedure, der er let tolereres, og effekten varer i 1 år.

Massage

En god effekt er at have en Japansk massage, der kan gennemføres uafhængigt af hinanden, at anvende en fugtighedscreme. Algoritmen er som følger:

 1. Gælder hånd fugtighedscreme. Langsomt strøg den laterale overflade af halsen for et minut.
 2. Så slår hænderne sammen og forsigtigt massere nakken. I den proces indebærer, at der kun håndleddet område. Nok til massage i 1 minut.
 3. Male den bageste overflade af hænderne skiftevis, en smidig overgang til det område af den hage og falder rundt om halsen. Ikke mere end 3 minutter.

En nakke-massage kan bruges til kosmetiske jojoba olie. For at øge effekten, kan du tilføje 1 dråbe af pebermynte æterisk olie.

En standard massage omfatter vekslende slapping, klemme og udjævning problem områder. Som et resultat, aktiviziruyutsya blodcirkulationen, accelererer regenerering og udjævner fine linjer og rynker.

Skønhedsbehandlinger

Effektiv kosmetiske procedurer for at slippe af med rynker på halsen:

 • ved hjælp af gaffatape er en af de sikreste metoder til at stramme den om halsen; den procedure, der er udført ved hjælp af små selvklæbende strimler, der ligner en forbinding og har en lighed i farve med huden. Ved kropstemperatur limen er aktiveret, trække problem område. Effekten varer op til 8 timer. Derefter tapen er fjernet. Denne type seler, der bruges, hvis du vil have et hurtigt resultat, for eksempel før en vigtig begivenhed;
 • biorevitalization er brugen af injektioner, der indeholder hyaluronsyre, som fugter huden og bidrager til rynker;
 • Botox indsprøjtninger — en ret almindelig form for foryngelse, den virkning, som fortsætter i seks måneder; botulinum-toksin er injiceret ved hjælp af en fin nål ind i musklerne i nakken.

Plastikkirurgi

Kirurgisk hals lift refererer til en plastisk operation. Underhud muskel, der ligger mellem hagen og brystet, til sidst svækkes, hvilket resulterer i sagging hud. Plastikkirurgi er brugt til at rette problemet områder. Et snit er lavet på området under hagen. Musklen er syet, hvorved hals elevator og fjernelse af rynker. Operationen udføres som med en standard-sektion og en lille punktering. Endoskopisk procedure, der ikke er mindre effektiv end standard intervention, men færre kosmetiske mangler, og derfor er mere populære.

Resultatet kan blive bemærket med det samme: det ansigt elevatorer, forsvinder ringformede folder. Effekten af ophævelsen er gemt i op til 5-10 år.

Hals lift med endoskopisk udstyr, der gør det muligt at spore processen på den computer, skærm, hvilket gør driften sikker og effektiv.

foryngelse af halsen

Funktioner foryngelse af halsen på forskellige alderstrin

For kvinder i alderen 40 til 50 år perfekte hjemmelavede metoder (masker med æteriske olier, øvelser for muscle tone, bruge lås) i kombination med moderne injektion metoder, såsom biorevitalization, osv. For kvinder, der er ældre end 55 år vil kræve drastiske foranstaltninger. En god effekt vil give en ansigtsløftning ved hjælp af tråde, og plastikkirurgi.

Hvis rynker på halsen vises i ungdomsårene eller tidligere, er det Wake-up call fra kroppen, hvilket indikerer, svigt af det endokrine system og andre alvorlige patologiske processer. I dette tilfælde, bør du straks kontakte lægen. Du kan være nødvendigt at konsultere en læge, endokrinolog, gynækolog, gastroenterolog, osv.

Jo før startede kampen med den første alders-relaterede ændringer i nakken, jo bedre resultat.

At slippe af med rynker på halsen i alle aldre, hvis du vælger den rigtige metode for netop din sag. Men at fjerne de dybe riller på kort sigt ved hjælp af kosmetik, der ikke vil arbejde, så vær tålmodig eller leje de tjenester af en plastik kirurg.