Ice for rynker: opskrifter unge

Leder du efter en måde at slippe af med aldrende ændringer for at forhindre, udslæt og at glemme alt om den rande under øjnene? Kryoterapi i kabinen vil have den ønskede effekt, men prisen for kurset vil være høj. Du vil finde nyttige skønhed af is, fordel af dens anvendelse vil nyde følgende fordele:

ice længden af ansigt rynker

Fordelene ved at bruge is fra rynker

 • Standard terning af frosne væske, vil der blive et alternativ, som tilbydes af kendte mærker. Koldt vil snøre porerne og gør huden blødere, men det vigtigste resultat vil være at give elasticitet til huden. Vil du undgå dannelsen af "crow' s feet" og tabet af klare konturer i ansigtet.
 • Du vil slippe af med rande under øjnene, fordi deres dannelse er ofte forårsaget af problemer med blodcirkulationen. Årsagerne omfatter også mangel på hvile og brug af uegnede kosmetiske produkter. I hvert fald, hvis du vil reducere symptomer ved hjælp af frosset vand.
 • Lav temperatur stopper betændelse og minimerer virkningerne af frie radikaler i væv. Du kan fjerne en af de vigtigste årsager til ældning, ikke at gå på unødvendige udgifter.
 • Utilstrækkelig aktiviteten af talgkirtler fører til tør hud. Det er fyldt med rynker, men at hjælpe med at løse problemet med kryoterapi, også kendt som udsættelse for kulde. At gnubbe ansigtet frosne terninger, du giver det fugtighed og gøre indflydelse på celle fornyelse, er det nødvendigt at normalisere funktionerne af huden.
 • Indehavere af fedtet hud vil bemærke, at du skal bruge is fra rynker, og i midten af dagen ikke har adgang til at klage over den Skinne.
 • Alder bringer ikke kun rynker, men også ændringer i hormon niveauer, der forårsager acne. Fordi den procedure, der normaliserer aktiviteten af talgkirtler, vil du reducere udslæt.
At spare på de unge, ty til kryoterapi derhjemme. De første resultater vil du bemærke efter en måned, og over tid, fremskridt vil blive endnu mere mærkbar.

Hvordan virker det? Under indflydelse af den kolde overflade kapillærer snøre, og dybere fartøjer til at spile. Som et resultat, blodcirkulationen, hvilket har øget leverer ilt til cellerne, og for tidlige tegn på ældning tilbagetog. Det giver mulighed for kryoterapi demi Moore, Jennifer aniston og andre "stjerner" fortsætte med at holde sig ung.

Kontraindikationer

is fra rynker

Kryoterapi i hjemmet, som enhver procedure, har kontraindikationer. Disse omfatter:

 • tilstedeværelsen af sår, øget inflammation, den synlige net af blodkar;
 • irritation og svær dehydrering;
 • mærkbart strakt porer.

Det er vigtigt ikke at bruge is, før du kommer til at komme ud af huset om vinteren. I nogle tilfælde kan brugen af frosne concoctions forhindrer en hel nats hvile, fordi det ophidser nerverne.

Grundlæggende opskrift: hvordan laver man en kold kur mod rynker

Med udbruddet af sommervarmen isterninger til ansigt rynker på samme tid vil give en velkommen kølighed. For deres forberedelse, overholde følgende procedure:

 • Puré agurk 2 medium størrelse. Blandes med saften af 2 citroner.
 • Tilsæt 1 Kop kølet grøn te og ¼ Kop honning.
 • Hæld blandingen i en form og sende den i køleskabet.

Når væsken hærder, rens huden og giver ansigtet for at tørre. Efter 10 minutter, skyl huden med rent vand. Den væske, der forblev i de dybe lag, skal du bruge en favorit fugtighedscreme.

Ikke ønsker at blande ingredienserne? Brug frosne grønne te: en kombination af kolde og koffein, som er til stede i væsken, vil give skønhed.

Enkle opskrifter: skønhed af is uden besvær

For home madlavning, vil være egnet til følgende opskrifter:

 • Aloe Vera giver huden den nødvendige vitaminer og reducere inflammation. Du er fri til at skære ark i stykker og sende dem i køleskabet eller presse saft.
 • Berige kogt vand lavendel æterisk olie i en rate af 2 dråber per terning. Stoffet indeholder organiske syrer, der forhindrer aldring.
 • Afkog af kamille nyttige for huden elasticitet vil også spare dig fra udslæt og beroliger sart hud.
 • Troldnødfamilien ekstrakter hjælpe Gamle skønheder, som også rammer aktiviteten af talgkirtler, og strække porer. Bland det med vand i lige dele til den handling, der ikke var alt for aggressive. Under brug, sikrer, at værktøjet ikke komme ind i øjne.
 • Mælk er nyttigt for kvinder med tør hud, især i de tilfælde, hvor den sebaceous kirtler er blevet brudt for intensiv fjernelse af hud, fedt. Til frysning bruge en home produkt, gnide terninger hud i 3-4 minutter og Derefter vaske med koldt vand. Udføre proceduren i aften, og besejre aldersrelaterede ændringer og rande under øjnene.
 • Frisk mynte skal slibe i en blender, og hæld derefter en lille mængde af flydende til at give en dejagtig konsistens. Sommer betyder uundværlig, fordel vil lindre huden efter overdreven udsættelse for stråler.
 • At bruge den foryngende egenskaber af gurkemeje, tag 1 teskefuld pulver og ¼ Kop vand. Tør hud inden for 2 min, kan afslutte proceduren ved vask.
 • Til gavn For og appelsinjuice, fordi lyset vil Skinne med de unge. Nok til at fryse saften, og derefter GNIDE huden i 5 min at C-vitamin har bidraget til afgiftning af væv. Antioxidant vil også resultere i, acne og lysne ar.
 • Madlavning kosmetiske is, der ikke kræver indsats. Hvis det er efter arbejde, du føler dig for træt til at blande mange ingredienser, disse opskrifter, du vil nyde.

Yderligere måder: brug naturens gaver

ice opskrifter

Ud over de almindeligt kendte metoder, vedtage følgende muligheder:

 • Basilikum er effektiv for normalisering af sebaceous kirtler og acne behandling. Men den er rig på antioxidanter, så hæld en håndfuld friske blade ½ Kop vand, blandes i en blender. Tilføj eventuelt 2 tsk af aloe juice.
 • Ananas juice indeholder hydroxy syre, så der ikke kun hjælper med rynker omkring øjnene, men også udjævner hudens tone. Juster anvendelse med brug af citronskal, fordi sidstnævnte vil fungere som en blid udrensning. Vil du brug for 4 tsk. af citronskal og 1 Kop ananas saft for at give huden næringsstoffer, herunder antioxidanter og c-vitamin.
 • Anvendelse af vandmelon stimulerer produktionen af kollagen, som er nødvendige for, at elasticiteten i huden. Også du fodre dem med vitaminer A, B og C, og når du tilføjer mint og normaliserer sebum sekretion: komponenter, der skal blandes i en blender. Hvis du ønsker det, vil du bare skive vandmelon terninger og læg dem i fryseren.
 • Berige afkog af kamille steg vandet (2:1), eller bare tilføje tørre kronblade, ikke at lade væsken køle af. Du kombinere dyb hydrering regenererende effekt, der vil give dig mulighed for at genoprette ungdom. Pasform og friske kronblade, at du har brug for at hælde den afkølede afkog af kamille og lad det stå i 30 min.
 • Mørk chokolade er rig på antioxidanter, udglatter rynker. Det vil også give langvarig hydrering og hjælp til at beskæftige sig med peeling. For at opnå resultater, tage 1 tsk. revet komponent og hæld ¼ Kop vand, der blandes grundigt.
 • At kombinere kryoterapi med udrensning, 1 Kop malet kaffe, tilsæt 2 skiver af ingefær og 3 kopper salt. Fortyndes blandingen med 3 kopper vand, bland ingredienser og hæld den flydende former. Når blandingen vil fryse, får du et krat med en foryngende effekt.
Kosmetiske is, lavet af den givne opskrifter kan gemmes i flere uger. Kombinere de gavnlige virkninger af kulde med de egenskaber af naturlige ingredienser!

Hvordan til at tørre huden med is

Ønsker du at slippe af rynker omkring øjnene? Ud over at vælge den opskrift, rolle-og metoden for anvendelse. Gør kryoterapi af hud, du vælger morgen eller aften. Hvis du gør proceduren før sengetid, vaske dit ansigt med en blød skum eller tørre dit ansigt med en blanding af olier, blanding hjul, jojoba og hamp, tilpasset til din hudtype:

 • fedtet: 30 % hjul og jojobaolie, 40 % hamp;
 • til normal eller kombineret: 20 % hjul og 80% jojoba olie;
 • for tør: 10 % hjul, 70% jojoba -, 20 % hamp.

Når der udføres morgen kryoterapi er tilladt at dispensere med vask, undtagen når du drømmer at du bryde en sved.

Tag derefter terning og GNID dem langs massage-linjer, hvilket gør små cirkulære bevægelser. Påvirker ikke den sarte hud på øjenlågene og området omkring øjnene! Hvis du holder isen hænder ubehagelige, brug en ren klud eller købe en særlig beholder af silikone (sælges i Amazon.com). Til kryoterapi helst stå i nærheden af vasken, fordi isen vil smelte, og vandet til at løbe. Konklusionen er, at rense huden med et håndklæde påfør en fugtgivende creme.

Til forberedelse af terninger, brug af ikke-kulsyreholdige mineralvand.
hvordan til at behandle ansigtet med is

Hvordan til at behandle ansigtet

For at opnå maksimal effekt, skal du starte massage med ice cube i panden, efterhånden flytter til templerne. Gøre cirkulære bevægelser, og derefter gå over den vandrette lette berøringer, forbedrer lymfe cirkulation (tryk ikke for kraftigt, for ikke at strække huden). I næste trin, skal du behandle den under øjet område, der bevæger sig fra næse til templer, gå på gulvet i en cirkulær bevægelse fra hagen til næsen, for at forhindre forekomsten af nasolabiale furer. Det er fortsat til behandling af kinderne og ansigtets konturer — proceduren afsluttet.

Massage med isterninger bør ikke tage mere end 4 minutter, fordi langvarig udsættelse for kulde, er dårligt for kapillærer. Hvis der i processen en ubehagelig følelse eller nogen form for rødme, stop proceduren.

Konklusion

Med in-home-kryoterapi du vil forbedre blodcirkulationen i de væv, der vil mætte celler med ilt. Som et resultat, den aldrende proces vil langsomt og virkningen af isen for at give huden den nødvendige fugt. Og til at øge effekten, brug ikke almindelige frosne vand og urte-te eller juice: de er rige på antioxidanter. Bare ikke forvente øjeblikkelige resultater, fordi forbedringer, vil behovet for 1-2 måneder.

27.06.2019