Den mest effektive masker mod rynker omkring øjnene

Vi tilbyder dig at stifte bekendtskab med følgende oplysninger: "den mest effektive maske fra rynker omkring øjne", og diskuter artiklen i kommentarer.

Kvinden begynder at tænke på hendes alder, og om de foranstaltninger, der af ubønhørlige gang, når de første tegn på aldring, der findes på forsiden. Dette sker tættere på 30 år (nogen tidligere, er der nogen senere), når de begynder at virke som den berygtede crow ' s fødder. Mesh af rynker, som er afvigende fra hjørnerne af dine øjne, får dig til at se ældre ud, gør du ikke lede længere så lyse og attraktive. Og efter 30 huden i disse områder SYNKE og mere tydeligt manifesterer den virkelige rynker.

rynker omkring øjnene

Årsager til rynker under øjnene

Mange hjemmelavede masker er alsidige: sæt cremen på forsiden, skal du opdatere din hud, blande honning med æg og fodre hende. Ganske anderledes forholder det sig med værktøjer, som bruges til hud omhu omkring øjnene. Dette står over for forskellige fra alle de andre i deres struktur, så ikke alle produkter, der vil passe til at fjerne rynker. Lær hvorfor her vises de første tegn på aldring, det er nødvendigt for at forhindre deres forekomst. Nogle årsager er på grund af fysiologiske, uafhængig af kvindelige faktorer, og nogle — forkert pleje:

 • På forsiden er ingen sebaceous kirtler, der fugter, så en gradvis dehydrering (tab af fugt) fører til dannelsen af ubehagelige folder;
 • Omkring øjnene er de små muskler, der afspejler alle følelser bliver oplevet af mennesker, og derfor også — den uundgåelige facial rynker, der ikke kan undgå at møde nogen.
 • Over tid cellerne mister evnen til at producere disse vigtige for hudens elasticitet forbindelser som elastin og kollagen, hvilket resulterer i dannelsen af folder, tasker og små rynker;
 • Uden yderligere beskyttelse, dette område af ansigtet først bliver ramt af de negative atmosfæriske fænomener (varme, frost, sne, vind, ultraviolet stråling, osv.) der kan skade den fine, tynde, sarte hud omkring øjnene: det anbefales derfor at bruge alle slags beskyttende masker;
 • Misbrug af dekorative kosmetik aktivt fremmer fjernelse af fugt fra cellerne, og huden begynder at blive gammel og rynket;
 • At bruge lange perioder på computeren er en anden indirekte årsag, der kan forårsage forekomsten af rynker i ansigtet;
 • Brudt mode dag (kronisk søvnmangel) er også i den sidste ende fører til det faktum, at første rynker under øjnene vises i tyverne piger;
 • Forkert kost ikke give organismen med alle de nødvendige stoffer og mister deres hud, resultatet er sagging og folder.

Funktioner af strukturen af huden omkring øjnene til at gøre en tættere og mere omhyggelig med denne del af ansigtet. Elementære regler for behandling (anvendelse af nærende masker, rense huden af makeup gennem vask hver dag, før de går til at sove) er med til at forlænge unge og forebyggelse af forekomsten af rynker. På den lange sæde på computeren, efter midnat, og en daglig fast food, sodavand, også behov for at glemme, for at bringe deres udseende i orden.

Funktionerne i huden omkring øjnene

Desværre, for at vende aldringsprocessen i huden omkring øjnene er umuligt. Det er dog muligt i væsentlig grad at sætte farten ned og helt undgå den situation, hvor den optimale huden mister elasticitet og bliver slappe, fremgår det, tasker, øjenlåg hænge kraftigt fra toppen, og hjørnerne af hans øjne falder.

Nogen måde at skjule denne ubehagelige billede er ikke alle makeup, endda meget dyre og effektiv. Det er grunden til, at huden omkring øjnene har brug for ordentlig pleje, som bør gøres, selv med en meget ung alder. Så det er meget effektivt facial masker omkring øjnene, bedste opskrifter, som er præsenteret nedenfor.

hvordan at slippe af rynker

Tørhed er det største problem huden omkring øjnene

Øjenlågene er konstant i bevægelse, fordi øjnene er det bevægelige organer i ansigtet. Den mand, squints, lukker dem, og åbner det udtrykker ansigtsudtryk følelser, øjenlågene er strakt.

I en ung alder, huden om øjnene er elastisk og mister ikke sin form, den øjenlåg udføre daglige kendelse af tyve tusind forskellige bevægelser. Men over tid er det ændringer, så ingen særlige midler til beskyttelse af huden er nødvendig.

Selvfølgelig, det er bydende nødvendigt at købe kosmetik til øjnene, til at gå i skønhed og til at anvende forskellige hjemmelavede masker til huden omkring øjnene, som, med korrekt og rettidig brug, vil bidrage til at forsinke aldringsprocessen, slippe af med puffiness, rynker og mørke rande.

Hævelse og hvordan vi skal bekæmpe dem

Hævelse er den mest almindelige problem for mange mennesker og eksperter siger, at øjnene kan svulme op på grund af overtrædelse af lymfe cirkulation i dette område. Til at reducere graden af hævelse og for at fjerne dem permanent ude af stand forskellige specielle masker. De bruger helt forskellige ingredienser, herunder bananer, creme fraiche, spinat, persille, agurker, græskar. Maske huden omkring øjnene er kendt effektive opskrifter.

En anden simpel og fælles maske består af Apple pulp. For sin produktion nødt til at riv Æble og sætte den resulterende gylle på hævelse. Alternativt, kan du tage de tynde Æble-skiver for femten minutter til at holde dem på problem områder. Denne maske er tilfreds effektiv i forbindelse med ødem, som stoffer der findes i æbler, kan hurtigt fjerne dem.

Mørke rande under øjnene og måder at håndtere dem

Et andet fælles problem er, mørke rande under øjnene. I virkeligheden, de selv er mere almindelig hævelse, og de vigtigste grunde til deres forekomst kan være af helt anden karakter. Så, for eksempel, hvis lidt søvn, og ofte udsat for stress, og i tilfælde af arrangement af kapillærer tæt på overfladen af en meget tynd hud.

De mest velegnede metoder er, selvfølgelig, en stærk og sund søvn, daglige gåture og motion. Men hvis der på samme tid til at anvende flere og forskellige folkemusik retsmidler, herunder masker til huden omkring øjnene (hjemme), så kan disse kredse i væsentlig grad kan blive reduceret, og derefter forsvinder helt.

Den maske mod rynker omkring øjne — bedste opskrifter

De kvinder, der regelmæssigt anvendes maske for hud omkring øjnene hjemmelavet, udtryksfulde, skinnende øjne. Må ikke forkæle den lille stråler af rynker, der stammer fra hjørnerne af hans øjne i forskellige retninger. Hvis det faktum, af deres udseende er allerede tydeligt, blandt de masker er nødt til at vælge dem, der har en løftende effekt og en høj grad af fugt. Disse to egenskaber vil give dem mulighed for at klare problemet. Vælge, prøve forskellige opskrifter, finde det værktøj, der passer dig.

hvordan til at bruge maske mod rynker
 • Gær + mælk. Konventionel gær (25 g) er blandet med varm mælk til den ønskede konsistens: masken bør ikke være for tyk, så efter tørring, hun trak huden, og bør ikke være alt for flydende til at flyde ned, for at komme ind i øjet. I denne maske er det tilladt at erstatte mælken med olivenolie.
 • Kartofler + creme. Frisk, rå kartoffel til at GNIDE på en lille rivejern. 1 tabeller. skeen som følge puré, tilføje 1 teske af fedt (25-30%) fløde. Denne maske kan anvendes fra 18 år.
 • Abrikos + creme. Male papirmasse abrikos, puré, pisk lige store mængder af fedt (30%) creme fraiche hjemmelavet.
 • Citron + salt. Masken er meget effektiv i bekæmpelsen af rynker omkring øjnene, men vær forsigtig: salt kan lokalirriterende effekt på den sarte hud på dette sted. Men hvis blandingen kommer i øjnene, kan det forårsage længerevarende rødme. Skær en moden citron i halve. Fra en af de to halvdele manuelt presse juice (du får omkring 1-2 borde. skeer). Slå til luftigt skum rå protein, føje det til citronsaft. I sidste øjeblik, tilføjer en meget lille knivspids salt (omkring 1-2 Gy). Før du ansøger, omrør grundigt og glem ikke at tjekke for hudreaktion.
 • Havregryn + mælk. Ideelt set, at huden omkring øjnene til at bruge havremel. Men i sit fravær du kan male almindelige havregryn i en kaffekværn. Til at udfylde dem (2 tabeller. spiseskefulde) samme mængde af varm mælk, efterlade en halv time til at svulme op. Gylle er bedst anvendt varm.
 • Honning + protein. Honning i en varm, flydende form (1 tabeller. spoon) til at piske med friske æg, hvide, tilføje, at densiteten af hvede mel (1 teske), der er kendt for sin stramme og foryngende egenskaber.
 • Banan + olie. Den ideelle løsning for rynker. Mash papirmasse af bananen med en gaffel, mix (1 af bordene. teske) med smør smeltes til en flydende tilstand (1 af bordene. med en ske).
 • Kamfer olie + svinefedt. Hvis du ikke er afskrækket af de lugter af kamfer og du kan roligt behandling af visceralt fedt, denne maske er i stand til at opfylde dine forventninger i at slippe af rynker. Bland kamfer olie (3 tabel. skeer) med den samme mængde visceralt fedt svinefedt, tidligere smeltes i et vandbad.
 • Brød + mælk. Et stykke af gammel hvidt brød uden skorpe, hæld en lille mængde af varm mælk. At vente til hævelsen til at strække og varm pålægge den huden omkring øjnene.
 • Honning + mejeriprodukter. Ost hæld mælken i lige store mængder (1 tabeller. spoon), og der omrøres. Tilsæt honning i varmt og flydende og fløde (1 teske). Hæld 1 te ske vegetabilsk olie (kan være oliven). Mejeriprodukter skal være meget højt fedtindhold.

Rynker vil gradvist blive mindre klare, ikke så fremtrædende og skarpe, fremkomsten af nye stoppesteder. Hvis du fortsætter med kronisk søvnmangel og ikke giver din krop med vitaminer og andre nødvendige stoffer, kan masken være helt frugtesløse. Kun en omfattende løsning på dette problem kan sikre, at du ønskede resultat.

Regler for anvendelse af masker fra rynker

Den særlige struktur af huden omkring øjnene, som kræver ordentlig ansøgning, der er indgivet i henhold til opskrifter af masker. Dette vil øge deres effektivitet.

effektiviteten af masker
 1. Hvis rynker nej, du behøver ikke tidligt lider af, og det er ikke sket, og som et forebyggende middel at bruge disse værktøjer. Vælg andre næringsstoffer eller bare en fugtighedscreme, men uden at løfte effekt. Ellers vil resultatet være det modsatte.
 2. Maske fra rynker under øjnene udelukke nogen eksperimenter med opskrifter. Hvis du har specificeret, at der for dens forberedelse du er nødt til at tage cremen, skal du bruge dette produkt i stedet for kefir, yoghurt eller yoghurt.
 3. Vil være i stand til at finde for at gøre maske, æg og mejeriprodukter effektiviteten af masken vil stige flere gange.
 4. For rigelig fugt i dette område af ansigtet, bruge mejeriprodukter meget højt fedtindhold.
 5. Udarbejdet blandingen er pre-check forekomsten af Allergi: en lille mængde fedt i håndleddet, skyl efter 15 minutter i 3-4 timer på at se reaktionen. Manglen på kløe og udslæt - en indikation af, at masken kan anvendes på følsomme områder omkring øjnene.
 6. Før du ansøger, rengør forsigtigt øjenlåg og-vipper, fra kosmetik.
 7. Det anbefales at anvende let med fingerspidserne, som om det at køre bilen ind i huden.
 8. Mens masken er ikke anbefalet at gå rundt i huset, til at gøre noget, for at vise følelser. Det er bedre at ligge på ryggen med øjnene åbne, slappe af, tænke godt.
 9. Sikre, at blandingen kommer i øjnene, men ellers er nogen af de ingredienser, der kan forårsage irritation, og de er meget røde.
 10. Må ikke holde disse masker for mere end 15 minutter. Det optimale tidspunkt — om ti minutter.
 11. Har brug for at skylle med stuetemperatur vand eller en vatrondel dyppet i et afkog af urter.
 12. Regelmæssighed er nøglen til effektiviteten af nogen maske. Så glem ikke at gøre dem en par gange om ugen efter et bad eller et brusebad før sengetid.
 13. Ændre sammensætningen af masker, så for ikke at forårsage huden bliver brugt til de samme ingredienser. Sad på en opskrift for en måned — det er tid til at bruge en anden. Derefter, hvis det er nødvendigt, kan du gå tilbage til den gamle måde.

Rynker under øjnene, vises den første og kan ødelægge udseendet af det smukke, unge ansigt. At fjerne dem, ikke er nødt til at søge hjælp af den nyeste skønhed procedurer — for at gøre dette, vil du altid have tid. For at starte, så prøv folkemusik retsmidler testet af tid og oplevelser fra vores forfædre.

Hvis du er over 40, og de omkringliggende får du ikke mere end 30, så kan du blive betragtet som en utrolig heldig kvinde. Som regel efter alder 40, kan kvinden begynder at tage på i private systemer. Alle forsøger at håndtere det på forskellige måder, men den eneste måde at beskæftige sig med onde af natur er at dens fordele. Vi taler om brug af naturlige ressourcer i kampen mod alder, ændringer i huden.

Nyttige tips til at bevare en ungdommelig hud omkring øjnene:

hvordan til at bruge masker
 • Til vask bruge kun er cool, rent drikkevand, kan du bruge den smeltede vand (ikke vand fra hanen, og ikke kogt!). Dette vand vil forbedre blodcirkulationen. Du kan bruge en kosmetisk is.
 • Påfør cremen på området omkring øjnene skal være små portioner, distribuere det til et punkt slag puder på ringfingeren (fordi ring fingre er mindre udviklet, kan de ikke deformeres huden).
 • I morgen gælder det nærende cremer eller geler og makeup, med løfte effekt i aften. Ellers kan du få alvorlig hævelse.
 • I alle tilfælde, skal du ikke bruge creme på øjenlåget huden.
 • Sørg for at bruge kosmetik til pleje med SPF.
 • Kosmetik bør udskiftes hver tre til fire måneder, med henblik på at undgå misbrug eller allergiske reaktioner.
 • I vinteren og efteråret perioder bør tage multivitamin-komplekser.
 • Mere tur i den friske luft, føre en aktiv livsstil.

Den skønhed og ungdommelighed af huden er resultatet af regelmæssig og omhyggelig vedligeholdelse. Derfor lære at tage vare på dig selv og din hud så tidligt som muligt for at forlænge hendes unge og ungdommelige udseende.