Hvordan at slippe af med rynker under øjnene

Sarte hud i øjenhuler første gennemgår alders-relaterede ændringer. Rynker under øjnene vises i en alder af 25-30. I området er alder ingen sebaceous kirtler, spæk, hud tekstur er tynd og ikke elastisk, og musklerne ikke er i stand til at opretholde den tone og elasticitet. Dette bidrager til, at forekomsten af fine rynker, mørke rande under øjnene, og andre uinteressante kosmetiske problemer.

Mange skylden udseendet af peri-orbital rynker emotionalitet, tror jeg, hvis ikke vred, ikke smiler, vil huden rynker vises. Det er faktisk ikke, at med alderen falder antallet af fibroblaster og syntesen af kollagen, der er den vigtigste årsag til fremkomsten af "smilerynker".

Hvordan at slippe af med rynker under øjnene

Hvorfor rynker vises under øjnene

Udover den naturlige faktorer, der forværrer hudens tilstand i en række andre årsager:

 • inkompetente eller forkert vedligeholdelse;
 • lav kvalitet kosmetik;
 • dårlige vaner;
 • forkert kost;
 • langvarig udsættelse for sol, vind og frost;
 • føleri;
 • dårligt miljø og en række andre årsager.

For at ændre strukturen af dermis, det er umuligt, men altid til pleje, behandle området under øjnene kan hver kvinde. Moderne kosmetologi tilbyder mange måder at bekæmpe rynker i problemformuleringen. Der er mennesker, skønhed opskrifter har bestået testen af tid. Alle kan vælge den metode, ansigts-behandling til regelmæssig brug.

Forsømmer pleje af den sarte hud omkring øjnene, til 30 år, vil føre til tab af tonen. Epidermis er dækket med net af rynker, de vil hurtigt at uddybe og drej ind af alder til at slippe af med, som vanskeligt.

Kosmetiske metoder

Efter behandlinger i skønhedssalonen væsentligt forbedret tilstand af epidermis, fine linjer til at forsvinde:

 • foryngelse: som følge af eksponering for pulserede lys-stråling, cellerne begynder intensiv til at producere kollagen, elastin;
 • mesotherapy eller biorevitalization: under huden er særlige lægemidler, der stimulerer produktionen af elastin, kollagen;
 • kosmetiske masker på grundlag af organiske syrer.

Folkemusik retsmidler

Derhjemme kan du også få et godt resultat, for at udjævne rynker under øjnene og altid ser ud som en model med et billede af et modemagasin. Disse penge er helt sikker, enkel, økonomisk.

De metoder, der er nyttige for programmer på hjemmet omfatter:

Regler for udarbejdelse og anvendelse af masker
 • regelmæssig selv-massage, som regulerer blodcirkulationen og øger ernæring af epitel;
 • aftørring en kraftig saltopløsning, som hurtigt kan tromle de første overfladiske rynker;
 • varmt komprimerer efterfulgt af vask med koldt vand, der fugter, plejer;
 • gnide øjenlåg kosmetiske is. Gøre en urte-afkog (udglatter rynker);
 • masker af forskellige naturlige ingredienser, som ikke kun forynge, men også nærer, fugter, blege, stram hud og øjne.

Metoder til kampen mod rynker, vi tilbyder de nationale kosmetologi effektiv. Men husk, at jo tidligere du begynder at bekæmpe rynker, jo længere vil huden forbliver frisk og ung.

Regler for udarbejdelse og anvendelse af masker

Du skal nævne reglerne for udarbejdelse og anvendelse af masker. Den korrekte handling af den terapeutiske sammensætning vil bringe flere fordele, og effekten vil manifestere sig hurtigere.

 • Kosmetisk procedure, der udføres i aften efter et varmt bad, og efter healing, sammensætning, efterfulgt af en fuldstændig hvile.
 • Før du anvender den helbredende masse, der gør en let massage af det område af øjet ved at aktivere blodcirkulationen. Massage hjælper til hurtigt at absorbere næringsstoffer i det subkutane lag.
 • Masken påføres på renset hud.
 • Ingredienser til makeup bruger høj kvalitet, frisk tilberedt.
 • Procedure tid ikke overstiger 15-20 minutter. Værktøj, skyl med koldt vand, påfør en let nærende creme.

Til kosmetiske formål, frugter, grøntsager, bær, honning, vegetabilsk olie, korn, mælkeprodukter, æg.

Enkel maske for hud

Lægemidler kompositioner er enkle at forberede, består af to komponenter. Behøver ikke de lange madlavning proces. Anvende det, når de rynker, der er planlagt, eller hvis tiden er kort. Lægemidler kompositioner anvendes 1-2 gange om ugen.

Æbler og fløde

Modne Æble, fint revet, blandet med en teskefuld af hjemmelavet creme fraiche. Dette vil bidrage til at udjævne rynker, fugter huden.

Sauerkraut

Produkt fremragende kosmetisk. For anti-aging maske, det er tilstrækkeligt til at afslutte en knivspids af presset sauerkraut i to stykker gaze eller bandage. At anvende improviseret pletter under øjnene, efter rengøring, let at anvende olivenolie koldpresset. Daglige behandlinger for to uger, vil gøre huden glat og stram.

Brød og mælk

Enkel maske for hud

Krummen af hvidt brød dyppet i frisk mælk for at opnå en homogen masse. Sammensætningen blev sat på den lukkede øjne. Effekten er synlig efter et par behandlinger.

Jordbær og honning

To friske bær, jordbær (helst fra dit websted) at blive til grød. Tilføje en teskefuld honning tilsat. Flere lag gaze til at klippe ud to små cirkler for at sætte mellem lag af jordbær-honning blandingen og sted for lukkede øjne. Jordbær — nærer, og den honning, der fugter. Som et resultat, rynker glattes hurtigt.

Aloe Vera juice

I en omhyggelig og effektiv pleje vil hjælpe med aloe Vera-saft. Et minimum af healing til at presse saft fra aloe blad på din finger, og skub forsigtigt anvendelse under øjet og på det øverste øjenlåg. Dette vil hurtigt fjerne den tørhed vil gøre rynker mindre synlige. Hvis flower var ikke hjemme, kan du bruge gel med aloe Vera, der indeholder 98% af de aktive stoffer af denne plante.

Fra kartofler

Roden kogt og rå, forsigtigt nærer og udglatter de fine hud.

 • Fint revet rå kartoffel, der anvendes til gaze strimler og anvendes til problemområder. Fjerner hævelse, forskellige hævelse, huden er strammet op og glattes.
 • Kogte kartofler, lave kartoffelmos med tilføjelse af tunge fløde. Varm massen er fordelt på en gaze og holdt den til at køle ned. Masken giver næsten øjeblikkelig resultat: forsvinder tørhed, afskalning, huden glattes ud.

Agurk

Grøntsager er berømt for sine opfriskende og fugtgivende effekt.

 • Frisk jorden agurk, skylles, skæres i tynde skiver. Læg ringene på dine lukkede øjne (på ansigtet), tage en lodret position.
 • Fint riv agurken, den resulterende masse er anvendt til gaze patches til at sætte på problemet området.

Modne bananer

Mosede modne bananer hjælper med at slippe af overfladiske rynker omkring øjnene (passer til kvinder op til 30 år). Derudover, de celler, der er mættet med næringsstoffer, den er fugtig. Banan puré blandet med 1 spsk blødt smør, indtil glat. Gælder sammensætning, for at området omkring øjnene, vask efter femten minutter med lunkent vand. Her er flere masker fra banana fra rynker i ansigtet.

Persille til øjne

Masker til huden omkring øjnene

Dette alle de sædvanlige urter vil bidrage til hurtigt og permanent slippe af med selv dybe rynker. Persille saft er godt bleger huden, fjerner blålige pletter, nærer celler med vitaminer og mikroelementer. At forberede sammensætning, nok til at knuse et bundt persille i mørtlen til at dræne juice. Sætte den grønne masse i gaze poser, påfør under øjnene.

Nyttigt for at tørre kosmetiske is, lavet med en cool afkog af urter eller rødder af persille.

Multi-komponent (komplekse) maske for hud omkring øjnene

Til komplekse kompositioner, der skal anvendes, når rynker bliver meget synlige, og dybt. Virkningerne af flere ingredienser, der giver dig mulighed for at forstærke effekten, og på kort tid at opnå håndgribelige resultater.

Brandy

Effektiv sammensætning er meget populære. For at forberede mix 2 spiseskefulde cognac, 100 g af tunge fløde, en skefuld frisk honning. Tilsættes til blandingen af mosede æggeblomme, en smule citronsaft. Rør indtil glat, sættes på øjet stik. Efter 10 minutter vask af med varmt vand, anvende en nærende creme.

Af lime farve

Skeen kalk blomster skoldet med en halv Kop kogende vand, til at insistere på natten. Kalk bouillon (2 spsk) blandet med flydende honning, stærk sort te, vegetabilsk olie (1 spsk). Den resulterende lotion dagligt at smøre rynker under øjnene.

Honning, gær

Gær er en levende kultur, har en positiv effekt på den sarte hud omkring øjnene. For udarbejdelsen af kompositionen er fortyndet en halv teskefuld af granuleret hurtigt virkende gær med en spsk flydende honning og en ske af solsikkeolie. Blandingen i en tynd lag er anvendt på de problemområder, skal du fjerne med en vatrondel efter 10 minutter. Efter den procedure, vaskes med koldt vand.

Grønne ærter

Dåse eller friske (kogt) ærter gnides gennem en sigte eller punch blender. To spiseskefulde af mosede ærter kombinere med kogt æggeblomme. Anvendelse af gylle i 5-10 minutter, skyl med koldt vand.

Honning-hvede

Værktøjet har en lys løftende effekt, hjælper med "mesh" små mimiske rynker under øjnene.

For at forberede: bland en skefuld varm honning med en ske af hvidt mel, pisket æggehvider. Påfør blandingen på huden under øjnene, til at vaske sig efter tørring.

Tibetanske maske

Kollagen til hud,

Først skal vi nødt til at forberede et afkog af laurbærblade: 2-3 blade skolde (0.5 kopper) og kok på lav kog 10 minutter. Derefter dræne og cool.

For at forberede cremen: bland de piskede egern med 1 tsk Bay bouillon, 10 g olivenolie, 3,5 g af alun (på apotek), rør indtil glat. Stykker af flonel, skåret ud af en Halvmåne, nyde sammensætning. Påfør på de rynker under øjnene og holde hele natten.

Hytteost og honning

Kombinere i lige store andele fedtindhold hytteost med varm mælk (30 ° C.). Supplement sammensætning vegetabilsk olie, tunge fløde, honning (5 g. hver). Opdelt i to dele, den resulterende masse, lagt i gaze poser. Anvende produktet på øjenlågene, til at modstå en fjerdedel af en time.

Af rosenblade

Effektivt bekæmper rynker, håndværk hjem aromaterapi.

1 tsk knust kronblade af haven roser eller hyben for at tilføje frisk æggeblomme og 20 gram. det bløde smør. Anvendes til det område af øjet, efter en halv time, skyl med rent, lunkent vand.

Baseret på naturlige vegetabilske olier

Olie i umindelige tider, der anvendes i kosmetiske produkter for hudpleje. Velegnet til følsomme hud omkring øjnene. Naturlige olier til rådighed, og masken hurtigt tilberedt. Kosmetik glat rynker, fugter, stram, sarte hud.

Olivenolie

Denne olie er en leder inden for hudpleje. Det kan bruges i ren form (som komprimerer), samt i multicomponent olie masker.

For hyppig brug, anbefales det, oliven olie med vitamin E. Bland 50 ml olivenolie med 10 ml flydende vitamin E. den Sammensætning, der anvendes inden for det nederste øjenlåg, hamrede hånden. Efter 5 minutter stadig er våd klud.

Citron-olivenolie

Dette hjem afhjælpe er meget gode til at hjælpe i den tidlige fase, når rynker er lige begyndt at dukke op. En spiseskefuld af olivenolie, jomfru olie til at fortynde citronsaft (2-3 dråber). Masken forsigtigt ind under øjet område. Efter 10 minutter fjernes med en serviet overskydende midler.

Kokos olie

Dette værktøj i høj grad reducerer antallet af rynker under øjnene og gør forebyggelse af fremkomsten af nye. Proceduren er ganske enkel. I aften en lille mængde af kokosolie GNID forsigtigt i en cirkulær bevægelse omkring øjnene. Dette er ikke at gøre en indsats for at strække huden.

Hørfrø olie

Olie hjælper med at slippe af med rynker i meget alvorlige tilfælde. Cirkler med en blød klud, der er imprægneret med varm olie, finder anvendelse på de lukkede øjenlåg eller på forsiden. En halv time senere maske rengøres med en klud. Brug efter 2 dage.

Hørfrø olie

Med havtorn-olie

Til at drive zone stikkontakter bland en spiseskefuld kakao smør og havtorn, tilføje flydende vitamin E. blandingen påføres generøst til den øvre og nedre øjenlåg. En fjerdedel af en time fjerne det overskydende af med en serviet. Den maske, jeg bruger hver anden dag. Anvendes til ansigt for to og en halv time før sengetid.

For at bevare de unge ud over at udføre kosmetiske procedurer til forebyggelse af for tidlig ældning. Revision liv:

 • at skifte til en sund kost;
 • afslå fra at dårlige vaner;
 • mulighed for afslapning;
 • hele tiden gøre aktiviteter;
 • daglig pleje til ansigtet.

Alle disse faktorer kombinere til permanent at fastholde de unge, i høj grad vil forbedre kvaliteten af livet. Flere opskrifter af masker fra rynker under øjnene.