Korrektion af lodrette rynker: Botox, fillers og andre metoder

Mest udtalt aldersrelaterede ændringer, der manifesterer sig på ansigtet. Folder omkring øjnene, på panden, lodrette rynker over overlæben er de vigtigste tegn på ældning, som ønsker at slippe af med den kvinde, der i første omgang.

Korrektion af tasken-string rynker

Hvorfor er lodrette rynker

Rynker på overlæben, sværhedsgraden stiger med alder, der er nævnt som lodrette rynker. Den væsentligste årsag til deres udseende er tab af hudens elasticitet og muskeltonus i munden området.

I sin ungdom, muskler og væv omkring munden er konstant i god form. Startende fra en alder af tredive, huden begynder at miste partikler af naturlig kollagen og elastin, som fører til dannelsen af nasolabiale folder (lodrette rynker), udeladelse af læber.

Intensiteten af den patologiske proces bestemmes af flere faktorer:

 • enkelte karakteristiske fagter;
 • dårlige vaner (Rygning, alkohol, narkotika);
 • kontrol af renhed og sundhed i huden.

Også danner lodrette rynker over overlæben på grund af den konstante belastning på cirkulære muskler i munden. Muskelfibre er i konstant spænding: i spiser, i taler, griner og udtrykke andre følelser.

Bundter af cirkulære muskler ikke er knyttet til knoglevæv, hvilket medfører mindre stress, de er strakt.

De fleste er modtagelige for den tidlige udseende af lodrette rynker over overlæben af patienten, hvis erhvervsmæssige aktivitet er forbundet med aktiv funktion af den cirkulære muskler (sanger, musikere, lærere). Den risiko, koncernen er også inkluderet i prisen:

 • patienter, der drastisk faldet vægt vægt — ingen fedt i området læbe bidrager til udtynding af væv og dannelsen af rynker;
 • patienter med en arvelig disposition;
 • mennesker, der lever i ugunstige miljømæssige forhold;
 • patienter med thyreoidea-sygdomme, sygdomme i nervesystemet.

For at fremskynde processen med dannelsen af lodrette rynker kan ofte nattevagt (manglende søvn), utilstrækkelig pleje huden (manglende fugtgivende og rensende), overaktiv ansigtsudtryk, alkoholmisbrug og Rygning, dårlig kost (mangel på vitaminer), der bor i miljømæssigt dårligt stillede områder, langvarig udsættelse for ultraviolette stråler, ofte ved hjælp af tyggegummi.

Metoder til at fjerne pung-string rynker

Metoder til korrektion

Metoder til at fjerne lodrette rynker er varierede, men alle har et fælles mål — afskaffelse af årsagerne lodrette rynker og forebygge forværring af problemet, dets forekomst i fremtiden.

Vigtigt: kun en systematisk tilgang til at løse problemer, der vil bidrage til at opnå en positiv effekt korrektion af lodrette rynker hurtigt og fix for en lang tid.

I den indledende fase af dannelsen af rynker omkring munden, simpelthen afhjælpes ved hjælp af kosmetiske produkter og formuleringer, som er skabt af opskrifter på traditionel medicin. I de senere faser af udviklingen af folderne af munden på arc med henblik på at dens afskaffelse er brugt mere radikale metoder for kosmetologi.

Hurtigt gendanne tone facial muskler, udjævne den lodrette rynker af læber vil hjælpe de følgende kosmetiske teknikker:

 1. Mesotherapy, biorevitalization, kontur korrektion — understøtter manipulation af subkutane injektioner af hyaluronsyre, vitaminer og mikroelementer. Også for at rette problemet områder under huden form af fyldstoffer, der er baseret på hyaluronsyre. Det endelige resultat af disse teknikker er den fyld af små rynker, normalisering af blod cirkulation, ernæring af væv, bedre tone og elasticitet af huden i ansigtet.
 2. Injektioner af lægemidler, der er oprettet på grundlag af botulinum-toksin Og nervegas . Botox til den lodrette rynker, baseret på lindring af nerveimpulser til den cirkulære muskulatur i munden, lindre muskler spasmer. Som et resultat, at huden omkring munden er udglattet, lodrette rynker til at forsvinde.
 3. Fraxel — procedure-målte behandling laserstråle til bestemte områder af huden. Laser behandling, der stimulerer regeneration af hudens celler, syntesen af partikler af kollagen og elastin i de dybere lag af huden.
 4. Den "ELOS" er en kombination af to typer af energi: laser energi og radiofrekvens bølger.
 5. Forstærkning — at øge styrken af huden over den øvre læbe særlige indsatsområder (meso-tråde). De er indført linje mellem læbe og næse. Ved første, elasticiteten i muskler tillægger masonit, og derefter kollagen base, der vil vokse. Den metode til forstærkning — proceduren gentages. Hyppighed — hver tre til seks måneder.

De typer af anvendte lægemidler

Afhængigt af den type procedure, korrektion af lodrette rynker få visse lægemidler:

 1. Lodret kontur wrinkle filler.
 2. Botox.
 3. Mesotherapy.
 4. Bioreinforcement gør det muligt at opnå den maksimale effekt af foryngelse.
 5. Forberedelserne af PP, der er lavet på grundlag af patientens eget væv.
Indsprøjtninger af medicin

Indikationer og kontraindikationer

Lodrette rynker over overlæben ikke kun tilføje alder, men ikke facial udtryk, trist, træt, lidt irriteret. Den æstetiske side af problemet lodrette rynker omkring munden er den vigtigste indikationer for manipulation af korrektionen.

Kontraindikationer for proceduren for fjernelse af lodrette rynker er:

 • den tilstand af graviditet, amning periode.
 • individuel intolerance til det administrerede lægemiddel;
 • kroniske sygdomme i akut form;
 • følsomhed af huden;
 • betændelse af steder på huden, hvor det er planlagt at foretage korrektion procedure;
 • blod-sygdomme, kræft patologi;
 • antibiotika;
 • den procedure, en kemisk eller laser peeling foretages dagen før.

Bivirkninger og komplikationer

I de fleste tilfælde, korrektion af lodrette rynker, ikke medføre, at patienten bivirkninger og alvorlige komplikationer. Meget sjældent, i særlige tilfælde, kan der være øget smerte af den behandlede hud, hovedpine, en følelse af irritation. I injektion af en filler kan forårsage hævelse, blå mærker. Efter syv dage, disse ubehagelige symptomer vil passere.

Teknik korrektion procedure

Den positive effekt korrektion af lodrette rynker afhænger af en streng overholdelse af prioritet af alle processer:

 1. Patienten modtager en læge, konsultation, hvor resultatet afhænger af typen af korrektion procedure, forberedelse med henblik på dens gennemførelse.
 2. Huden i ansigtet, før den procedure, der er udarbejdet, er renset for kosmetik. På huden smurt med en speciel applicative anæstesi. Cream er forarbejdet i de ønskede områder af huden, og derefter dækket med tape. Efter et stykke tid er der en bedøvende virkning.
 3. Det valgte middel filler (baseret på hyaluronsyre) injiceres under huden med en tynd nål eller en fleksibel kanyle.
 4. Alle handlinger bør være klare. Først og fremmest er behandlet af konturen af læber.

Vigtigt: hvis konturen af underlæben er ikke ændret, det er behandlet som en forebyggende foranstaltning.

Hele proceduren korrektion ikke vare mere end en time.

Et par dage på forsiden af patienten kan være hævede, smertefulde palpation ved injektion fyldstof. Hvis stoffet injiceres med en nål på injektionsstedet kan blå mærker.

Den forventede effekt

Den forventede effekt

Fjern lodrette rynker over overlæben kan være en omfattende tilgang er baseret på tre grundlæggende principper:

 • regelmæssighed (alle procedurer udføres i henhold til en bestemt ordning)
 • nøjagtigheden af handling (huden over overlæben er meget sarte og tynde), noget skødesløs bevægelse, forkert lægemiddel, kan ikke blot øge en eksisterende problem, men også medføre en række bivirkninger.
 • gradualism (stoffet er udvalgt efter princippet om at øge virkningen af den aktive komponenter). Under processen med korrektion under kontrol af den dynamik ændringer. Hvis det er nødvendigt, kan patienten blive tilbudt en mere effektiv, aggressive korrigerende procedure.

Kun en omfattende tilgang til problemet lodrette rynker vil hjælpe dig til at opnå den mest positive resultater: fuldstændig fjernelse af folder og rynker omkring munden, forbedre elasticitet facial hud, fremmer regenerering af hudceller.