Hydrogenperoxid for rynker: anmeldelser, ansøgning

Hydrogenperoxid til ansigt rynker – et middel, som kvinder har i lang tid bemærket, ønsker at forlænge ungdommelighed af huden. Men behandlere og dermatologer har stadig ikke nået til en udtalelse om anvendelsen af dette lægemiddel som et effektivt middel til rynker.

Hydrogenperoxid til ansigt rynker

Gør hydrogenperoxid fra rynker

Hydrogenperoxid er en af de mest overkommelige medicin i ethvert medicinskab. Værdsat primært for en bred vifte af applikationer inden for medicin og i hverdagen. Men den mest berømte er denne løsning på grund af sin desinficerende egenskaber.

Hydrogen peroxid (et andet navn peroxid) – en af de repræsentanter af peroxid, stoffer, hvor ilt-atomer er forbundet til brint atomer. Denne væske kan være af varierende koncentration, uden farve, har en "metal" smag.

Besidder høj oxiderende egenskaber, sammensætning har med succes været anvendt i nogle brancher som blegemiddel, skummende agent, der bruges til raketbrændstof. I medicin, løsningen er populær som et desinfektionsmiddel til lokaler, transport, sterilisation af udstyr.

Med hensyn til brug af denne løsning mod rynker, nogle kosmetologer hævder, at værktøjet er i stand til at løse problemet for mange kvinder.

Mange tror, at brintoverilte har anti-aging egenskaber. Derfor, kvinder, der aktivt bruger den til at kæmpe aldersrelaterede rynker. At anvende den løsning, der regelmæssigt, er det muligt at glatte huden og en væsentlig forbedring af sin elasticitet. Hydrogenperoxid fjerner døde hud lag og nærer væv med ilt, hvilket forbedrer blodcirkulationen. Således, at håndtere små rynker, at hun er i stand til det.

De gavnlige egenskaber af hydrogenperoxid

De gavnlige egenskaber af hydrogenperoxid

Opløsning af hydrogenperoxid – en antiseptisk kvalitet. Den løsning har terapeutiske egenskaber. Det er almindeligt anvendt til normalisering af mave-tarmkanalen, sygdomme i det kardiovaskulære system, forskellige infektioner, luftvejssygdomme, efter et slagtilfælde. Hydrogenperoxid øger aktivitet af immunsystemet, forbedrer blod, lindrer spasmer af blodkar, der udvider dem, fjerner giftstoffer fra kroppen-støtter fedt og kulhydrat balance i kroppen og genopretter syre-base balance.

Som en antiseptisk fungerer på følgende måde: der er i kontakt med den tilskadekomne overflade ilt, der er befriet, og der er en neutralisering af organiske stoffer. Dette er den rensende proces. Anvendelse af et middel mod rynker, er du nødt til at vælge 1% eller 3% - opløsning.

Brintoverilte har følgende nyttige egenskaber:

 • blidt renser fedtet, en kombination, problematisk hud type, så aktiviziruyutsya kollagen syntese;
 • kampe med sorte punkter, forstørrede porer på huden;
 • behandler acne;
 • giver let peeling;
 • det forbedrer blodcirkulationen.
 • frisker huden;
 • mættede fedtsyrer væv med ilt;
 • held bekæmpelse af patogener.
 • peeling fjerner;
 • misfarve uønskede hår på ansigt;
 • bleger mørk pletter, fregner.

Løsningen er også velegnet til en sund hud, omhyggeligt at rense den for støv, sved, fedt.

Hvordan til at bruge hydrogenperoxid for rynker

Før du bruger hydrogen peroxid, kosmetiske produkter mod rynker, det anbefales at teste for eventuelle allergiske reaktioner. For at gøre dette, et par dråber af den væske, der skal anvendes på bagsiden af håndleddet eller albuen hænder, og vent omkring en time, at se efter en reaktion. Hvis ansøgningen ikke er rødme, kløe, afskalning, kan løsningen anvendes.

Maske smerten

Ingen tilsætningsstoffer løsning, du kan bruge spot, nøje at anvende det kun på det sted, hvor der er betændelse, acne, sår. Før den procedure, bør du rense din hud den sædvanlige måde, og så en vatpind til at anvende løsningen på det ønskede område. Du kan holde den i cirka 3 minutter, og vask derefter ansigtet med rindende vand. Du bør ikke gøre sådan brænder du for mere end en uge, da dette kan forårsage forbrændinger af dermis.

Den mest effektive brug af dette værktøj mod rynker er at blande det med alle komponenter, der i høj grad øge effekten af løsningen. For eksempel i kampen mod rynker, samt hjælper blanding til at vaske blandingen til rensning og en bred vifte af masker med tilsætning af brintoverilte.

Blanding til at vaske køkken er meget enkel. På palm presse den sæbe, tilføje peroxid. Bland grundigt, spredt jævnt på ansigt, massere det i 3 minutter. Skyl gerne med koldt vand.

Facial rensning med hydrogen peroxid er udført som følger:

 • behovet for at behandle huden med en løsning;
 • at steam 10 minutter;
 • anvend sæbe på en dampet hud;
 • igen en smule hold det over steam;
 • påfør blandingen til at rense og massere ansigt i 5 minutter;
 • skyl med køligt, rindende vand;
 • at fugter huden fløde.

Blandingen til normal og kombineret hud består af salt, bagepulver og et par dråber af hydrogenperoxid. Blandingen er fedtet tilføje en knivspids af sammenblandede, en sodavand, og malet kaffe.

Opskrifter af masker med hydrogenperoxid fra rynker

Facial masker som en måde at reducere dybden af rynker har altid været populære hos kvinder. Især har fået tillid til en hydrating mask er i stand til at trænge dybt ind i dermis. Hydrogenperoxid mætter væv med ilt, udglatte fine rynker og i høj grad opdatere ansigt.

For at rense og reducere rynker på ansigt

Bland olie med kamfer og hydrogenperoxid (1:1), og der tilsættes sæbe, 30 ml af mineralvand. Påfør jævnt i ansigtet ved hjælp af en pensel for 15 minutter, derefter skyl med varmt vand. Du skal bruge natten.

Maske badyaga

Badyaga pulver blandet med hydrogen peroxid, indtil en homogen gylle. Efter fremkomsten af bobler i blandingen, det kan anvendes på en ren ansigt. Bedre at gøre det med en vatpind, gnide massebevægelser. Så lad det for 8 minutter, derefter fjerne rester af blandingen med en ren vatpind, skyl med varmt vand. Nok til at gøre den procedure 1 gang om ugen.

Maske med avocado

Med vindruekerneolie

Ud over den ernæringsmæssige egenskaber, denne blanding har en blegende effekt. For sin forberedelse du er nødt til at blande gær med vindruekerneolie, rør godt, tilsæt hydrogenperoxid. Derefter ansøge om ansigtet i 15 minutter, undgå øjenområdet. Skyl med vand, en komfortabel temperatur.

Maske med gær

Kan bruges til tør og følsom type person, ingen frygt for forbrændinger som gæren reagerer med brint peroxid, beskytte hende. Komponenterne blandes i lige store mængder og ansøge om ansigtet. Hold blandingen på forsiden bør ikke være mere end 10 minutter. For sin forberedelse, du har brug for frisk gær.

Maske med banan

Velegnet til blandet og normale type af dermis, rynker. Halvdelen moden banan grød med fløde, tilsæt 5-8 dråber af peroxid, blidt anvendelse på rent ansigt i 15 minutter. Det anbefales at bruge 1 time om ugen i 2 måneder.

Med kosmetisk ler

Denne blanding anbefales til fedtet hud, da det renser, strammer porerne, udglatter rynker. For forberedelse bør blande grøn ler med badyaga pulver, og derefter tilføje den hydrogenperoxid. Påfør blandingen med en pensel i 10-15 minutter, skyl derefter med vand. Proceduren er normalt kurser med en pause på en måned.

Maske med havregryn

Meget nyttig denne blanding for aldrende personer, som det indeholder vitamin E. Hercules hæld kogende vand og vent 10 minutter. Derefter 1 spsk af korn blandet med varm mælk. Tilføj 5-10 dråber af peroxid-løsning. Alle grundigt og påfør på ansigt med en vatpind eller børste. Stå i ca 15 minutter, skyl efter med vand.

Ostemasse maske

Godt hjælper med rynker. Blanding af frisk ost, frisk æggeblomme, tilføje peroxid. Anvend på ansigt og holde i 10 minutter. Hvis der på forsiden, at der er steder, det er muligt at forlænge proceduren til 20 minutter. Så det overskydende fjernes med en vatpind.

Maske med avocado

Avocado dybt nærer og fugter huden, udglatter rynker. Denne maske er anbefalet til kvinder med problem hud. For produktion, du bør gå ind i mos avocado med kartoffel stivelse, og der tilsættes 10 dråber af peroxid. Gælder for 15 minutter og skyl derefter med vand.

Forholdsregler

Forholdsregler

Hydrogenperoxid er et nyttigt værktøj med en lang række positive egenskaber. Men det skal behandles med forsigtighed: vær opmærksom på dosering, lære indikationer og kontraindikationer. Forkerte eller længere tids brug af en løsning for rynker, kan det resultere i alvorlige forbrændinger, forskellige allergiske reaktioner, overdreven tørhed af huden. Hertil kommer, at i ingen tilfælde er det umuligt at anvende den løsning, over 3%, for at forhindre væsken ikke komme i kontakt med slimhinder, skal du bruge mere end 2 gange om ugen.

Kontraindikationer og bivirkninger

Løsning af peroxid af brint, ligesom enhver anden medicin, har nogle kontraindikationer. Den vigtigste af dem – individuel intolerance af stoffet. Det er også forbudt at bruge i rosacea i ansigtet og andre dele af kroppen, dermatitis, især i den periode, eksacerbation, hypertrikose er (overskydende hår vækst). Forsigtighed bør anvendes under graviditet og amning. Det er tilrådeligt at konsultere en læge.

Vigtigt! Hydrogen peroxid ikke på rynker rundt om øjnene. Gælder kun vaske mit ansigt med en gel eller en tonic med tilføjelse af løsningen.

Af bivirkninger kan forekomme:

 • dehydrering af epidermis, overtrædelse af mikroflora efter aftørring ansigt med en løsning;
 • de brænder af slimhinder efter kontakt med dem peroxid.

Dette kan undgås, med respekt for den dosering, og følg anbefalingerne.

Konklusion

Hydrogenperoxid til ansigt rynker, helt sikkert fortjener opmærksomhed. Værktøjet er meget tilgængelige – det er i ethvert hjem, og en hensigtsmæssig anvendelse af den løsning, der vil hjælpe med at løse problemet af fine linjer i ansigtet.