Hvordan til at vælge et effektivt middel mod rynker?

Apotek eller husråd fra rynker – billigt alternativ til anti-aging cremer og væsker. De er sammensat af komponenter, der er indeholdt i dyre professionelle kosmetik, vitaminer, mineraler, organiske syrer, osv. Med regelmæssig brug af de midler, af stofskiftet i overfladiske og dybe lag af huden. Acceleration af biosyntesen af kollagen, elastin, hyaluronate giver rynker, resorption af friske ar, acne ar, øge elasticiteten af bløde væv.

Anti-rynke behandling

Hvordan til at bekæmpe rynker: Generelle retningslinjer

Før at bruge midler af rynker, du bør være bekendt med deres sammensætning. Til kombineret hud behov alene, men for tør eller fedtet andre komponenter. For at opnå det ønskede resultat, skal du:

 • anvende produktet til at renses fra kosmetik og forurening af stoffet;
 • at bruge farmaceutiske præparater i den dosering, der er angivet i vejledningen;
 • undgå stressende situationer og overdreven fysisk stress
 • at observere drikke mode – op til 2 liter rent vand om dagen.

For at fjerne rynker, du har brug for at spise rigtigt, undgå langsigtede virkninger på hud for UV-stråler.

De bedste apotek tilsagn fra rynker

Billige apotek narkotika af rynker er varieret biokemiske sammensætning, metoder for anvendelse. Valget af værktøj afhænger af årsagerne til dannelsen af rynker og furer i ansigtet. Med aldrende hud, der anvendes stoffer, som fremskynde regenerering af væv. Hvis der rynker forårsaget af den opbremsning af stofskifte eller vitamin mangler, gælder vitamin-beriget balsam, geler osv.

 • Middel mod rynker på grundlag af vitaminer tocopherol, retinol, ergocalciferol. Kombination salve blødgør væv, udglatter rynker på panden, i den region af nasolabiale trekant, i øjnene.
 • Stimulanser regenerering af blødt væv – effektivt middel mod rynker. De fremskynde stofskifte i huden. Når de anvendes til det problem, at området har sådanne virkninger: at reducere betændelse eksfoliere døde hudceller; helbrede microdamages; fremmer hudens regeneration.
 • Acetylsalicylsyre
 • Acetylsalicylsyre er et billigt redskab til at bekæmpe rynker. Anvendes i form af en skrubbe-maske, som er udarbejdet i henhold til denne opskrift: 2-3 tabletter af aspirin pulveriseret, blandet med 1 tsk vand og smeltet honning er anvendt til rynker i øjenområdet, nasolabiale trekant massage bevægelser, skyl efter 10 minutter med koldt vand.
 • Gelen, der bruges i oftalmologi til forebyggelse og behandling af blepharitis syndrom af tørre øjne, byg osv. bruges som en kur mod rynker for mænd, fordi den indeholder hyaluronsyre. Funktioner i anvendelse: påfør på ren og tør hud, gel behandle kun de problemområder. brug op til 2 gange i døgnet i 2-3 uger. Gel ' s aktive ingredienser fremskynde syntesen af kollagen, som gør stoffet mere elastisk. På grund af dette, udjævner selv dybe rynker i panden.
 • Calcium chlorid, er et Supplement, der bruges i mangel på vitamin D. Apotek middel til dybe rynker kan købes for småpenge. Princippet om anvendelse: løsning behandling af rynker i ansigtet, efter 5-10 minutter masken anvendes igen, efter 15 minutter og vask af med koldt vand. Calciumchlorid fremskynder stofskiftet, fjerner betændelse, reducerer permeabiliteten af blodkarrene, glatter huden folder.
 • Gel vs dyb rynke hyaluronate og anti-bakteriel tilsætningsstoffer. Bruges til at bekæmpe acne og aldrende hud. Bruges udvortes to gange om dagen efter hygiejnisk rengøring problem områder. Forløbet af behandlingen er ikke mere end 2 uger. Det er ikke hensigtsmæssigt at bruge værktøjet til at børn og unge på grund af risikoen for allergiske effekter.
 • Salve med anti-aging egenskaber. Middel til at rynke udjævning indeholder haj olie, som stimulerer blodcirkulationen, heler væv, forbedrer hudens elasticitet, forebygger alders-relaterede ændringer. Anvendes salve sted og kun på det område af bekymring 1-2 gange om dagen. Den behandlingsforløb er 10-14 dage.
 • Apotek salve med zinkoxid, som beskytter huden mod den skadelige handling af ultraviolet lys. Forebygger ældning af huden, blødgør og fjerner rynker. Værktøj til skønhed egnet til folk med fedtet hud. Anvende salven til ansigt lige før de går ud.
 • Naturlige olier
 • Hjælp med indholdet gemoderivat fra blod af kvæget, som stimulerer stofskiftet i hud, væv regenerering, kollagen produktionen. Anvendes fra de første rynker og dybe ansigtets folder. Produktet er velegnet til hud, der er tilbøjelig til tørhed.
 • Den benzocaine salve og heparin forhindrer inflammation, forbedrer blodcirkulationen. Dette vil hjælpe med at fremskynde cellestofskiftet, biosyntesen af elastin, hyaluronate. Bægeret er, der sælges i apoteker uden recept. Anvend to gange om dagen på problem områder. Forløbet af behandlingen er 7-10 dage. Overdosis er fyldt med irritation, urticaria og dermatose.

Folkemusik retsmidler fra rynker efter 40 og 50 år

Retsmidler alternativ medicin indeholder samme aktive ingrediens som farmaceutiske præparater. Nationale opskrifter fra rynker anvendes til forebyggelse og eliminering af kosmetiske defekter. Effektiviteten af behandlingen afhænger af den formelle rigtighed af brug af midler.

Naturlige olier

Vegetabilske olier indeholder et kompleks af biologisk aktive stoffer, der er nødvendige for normale stofskifte i huden – retinol (vitamin a), ascorbinsyre, hyaluronate, vitaminer af gruppe B. for At fjerne rynker, ved hjælp af sådanne midler:

 • For aldrende hud. 1 spsk smeltet kakaosmør er blandet med 10 ml af havtorn olie. Tilføj til middel 2 dråber af vitamin E (tocopherol) og æterisk olie med tea tree. Gælder på området øje, hage og pande for 20 minutter før sengetid.
 • Mod alders-relaterede ændringer. 10 ml fersken olie tilsæt 3 dråber æterisk olie af citron og ylang-ylang. Betyder, at behandle hele ansigtet og lad virke 15 minutter. Vask af med varmt vand og anvendes fugtighedscreme.

Når deep-rynke maske er brugt 3-4 gange om ugen.

Kosmetiske is

Isterninger fra naturlægemidler concoctions tone huden, hvilket gør dem mere elastiske. For rynker bruge følgende værktøjer:

 • Et afkog af persille. 3 spsk blade hæld 300 ml vand og bring i kog. Anstrengt bouillon hældes i forme, og lad i fryseren i 3-5 timer.
 • Et afkog af lindeblomster. 2 spsk tør rå hæld 200 ml vand og lad det koge i 3 minutter. I den afkølede bouillon tilsættes 3 dråber olie af pebermynte og geranium. Væsken hældes i former og sættes i fryseren i 4 timer.
Isterninger

Med isterninger fra afkog udarbejdet med at bruge på problemområder i retning af massage linjer. Proceduren varer 5-7 minutter. Gentag det dagligt i 2-3 uger.

Hjemmelavet maske

Effektive opskrifter fra rynker:

 • Kartoffel creme maske til udrensning og foryngelse af huden. 10 g kartoffelmos, tilsæt en teskefuld fed creme. Blandingen er anvendt over hele ansigtet og vask efter 20-25 minutter.
 • Vitamin mask for aldrende hud. Lige dele af fedt creme fraiche blandet med mos kogte gulerødder. Påfør masken på fugtig hud i panden, området under øjnene. Vaske resterne af kosmetik med koldt vand.

Foryngende masker gør hver anden dag i løbet af måneden.

Cremer og lotions

Naturlige opskrifter af rynker anbefales efter 30-35 år, når de første tegn på aldring af huden:

 • Tonic lotion. I 100 ml bouillon Hypericum hælde 10-15 ml vodka. Tilføj 5 dråber æterisk olie af citron og rosmarin. Brugt til at tørre ansigtet 2 gange dagligt – morgen og aften.
 • Creme. 10 gram havregryn blandet med 1 spsk honning og 1 æggeblomme. Pasta-lignende masse, der bruges dagligt ved sengetid. 30 minutter efter at anvende det vaskes af med koldt vand.

Cremer med naturlige ingredienser, der er anbefalet til at være fremstilles umiddelbart før brug.

Få flere opskrifter

Dybe rynker mellem øjenbrynene og på kinderne let kan fjernes ved hjælp af:

 • Aloe med honning. 1 spiseskefuld af mosede blade af aloe blandet med 5 ml honning. Blanding behandle problemet områder 2 gange dagligt i 3 uger. Vask kosmetik i 15 minutter efter påføring.
 • Gær masse. Tørgær hæld creme fraiche indtil pasta-agtig blanding. Anvendes til at rynke i 20-25 minutter 1 gang om dagen.

Hvis du er allergisk over for komponenter i kosmetik er nødvendigt at opgive deres brug eller erstatte allergifremkaldende ingredienser med tilsvarende egenskaber.

Kosmetiske produkter: hud anti-age

Anti-aging professionel kosmetisk indeholder værdifulde komponenter, der ikke bare skjule rynker og fjerne årsagerne til deres uddannelse – manglende kollagen.

Kosmetologer anbefaler at bruge anti-age-kosmetik efter 30 år, fordi i denne alder de biokemiske reaktioner i væv begynder at sætte farten ned. Vitamin produkter, stimulere stofskiftet og syntese af stoffer, der forebygger ældning af væv.

Vitaminer

Farmaceutiske præparater mod rynker mundtlig

Oral behandling af rynker efter 35 år det anbefales at anvende efter samråd med en hudlæge. For at opnå den ønskede effekt, kan du bruge primært vitamin-mineralske komplekser.

Narkotika indeholder huden d – vitamin retinol. Det deltager i redox-reaktioner, hastigheder op stofskiftet og forhindrer ødelæggelse af kollagen, epidermale celler.

Når der vises en kosmetisk procedure

Det er umuligt at sige præcis, hvad hardware teknikker velegnet til unge eller aldrende hud. Valget af fremgangsmåde afhænger af den tilstand af væv, individuelle egenskaber af den organisme, tilstedeværelsen af kontraindikationer. Dermatologer ikke rådgive anti-aging behandlinger i en alder af 25.

Indikationer for instrumentel fjernelse af rynker:

 • dybe rynker i ansigtet;
 • overtrædelse af ansigtsudtryk af munden;
 • ptose (hængende) af de øvre øjenlåg;
 • udtalt hængende hjørner af læber;
 • den asymmetri af ansigtet.

For at fjerne kosmetiske defekter ty til mesotherapy, biorevitalisation, laser hud resurfacing, microcurrent terapi, kontur, plast, osv. Valget af metode afhænger af hudens tilstand, alder, forekomst af kroniske sygdomme. For at undgå komplikationer, bør du kontakte en kosmetolog kun efter samråd med en hudlæge.