Rynker puppet: hvad det er, hvorfor der, og er det muligt at slippe af med dem?

Rynker marionet rynker – en bred vifte af hud ændringer i løbet af aldringsprocessen. Ofte er denne mangel giver kvindens ansigt en trist eller ked af det udtryk.

Korrektion af rynker dukker

Hvad er rynker-dukker og hvorfor de synes

Sådan et usædvanligt navn – analogien med en dukke-en dukke. Funktionen af disse legetøj er, at hagen og munden området er visuelt adskilt.

Problemet opstår på grund af eksistensen af jordens tyngdekraft. Med hvert år, der går, huden i stigende grad mister sin elasticitet, synker ned. Tyngdekraften danne folder omkring munden, og det er uundgåeligt.

Årsager til rynker-dukker et par stykker:

 • Rygning. Denne vane kan fremskynde processen med aldring, og derved forårsager for tidlig ældning, rynker, dukker og andre typer.
 • Arvelighed. Kvinder er genetisk disponeret for tør og tynd hud omkring dine læber, du kan se, rynker, selv i middelalderen, langt fra den gamle alder.
 • Tab af tænder. Når en person begynder at pålægge problemer med tænderne, i form af kæben, kan variere, afhængigt af sværhedsgraden af sygdommen, og dermed dannes folder omkring munden.
 • Svær vægttab. Kostvaner, der lover hurtige vægttab, er ikke uden problemer, for kroppen. Ved slutningen af "test" huden bliver oppustet på grund af tabet af sin elasticitet.
 • Svage muskler i ansigtet. Hvis kvindens ansigt har en lav tone, tyngdekraften er meget hurtigere vil begynde at sænke huden ned.
 • Den konstante arbejde af de muskler, af læberne. Sanger og de andre piger, som har knyttet deres liv sammen med en aktiv indsats i munden er ofte strakte sig i dette område, som kan forårsage tidlige rynker af sorg.
 • Den ultraviolette stråling. Det tørrer hurtigt huden, der forårsager forekomsten af rynker-dukker.
Hvordan til at fjerne rynker omkring læber

Måder beskæftiger sig med "rynker af sorg"

Desværre, for at vende den proces, negativt påvirke udseendet af den kvinde, umuligt. Men der er måder, der kan påvirke udviklingen af fejlen og dens synlighed.

Korrektion af huden i form af omsorgssvigt, er en vanskelig og lang rejse. Rynker kan ikke forsvinde i løbet af et øjeblik, men den person, som er villig til at kæmpe for deres egen ungdom og skønhed, og de vil helt sikkert opnå det ønskede.

I at slippe af med rynker af sorg nogen gode metoder. Ved hjælp af flere indstillinger samtidigt, kan du få resultaterne hurtigere.

 • Behandlinger i skønhedssalonen. Contouring rynker har en imponerende popularitet blandt kvinder, og lægerne kalder det et godt alternativ til plastik kirurgi. Ansigt væsentligt ændret fra at være udført på ham operationer, og korrektion af fyldstof vil gøre vilkårene klar. Salon behandlinger er i stand til at forynge kvinde ser mere end ti år.
 • Brugen af folkemusik retsmidler. En bred vifte af masker, bestående af korrekt kombineret ingredienser – langsom, men sikker løsning til problemet. De er den anden mest effektive metode til at slippe af rynker-dukker.
 • Puste nyt liv. Den bedste måde at slippe af med de første rynker – facial gymnastik. Regelmæssig arbejde, vil ikke vente glædeligt resultat – styrket facial muskler og elastisk hud.
 • Den selv-massage. Denne tilgang til problemet toner muskler, bidrage til at forbedre blodcirkulationen og stimulerer tømning af vener og blodkar.
 • Plastikkirurgi. Hvis rynker er dyb og meget mærkbar, traditionelle metoder kan ikke imponerende at handle på huden. Den mest drastiske måde at fjerne rynker – kirurgi. Det er perfekt til ældre kvinder, der ønsker at se yngre ud. Men med den foreslåede mulighed for mod er at være forsigtig under en operation kan opleve en allergisk reaktion.

Hvordan til at bekæmpe rynker-dukker i forskellige aldre

19-30 år

Unge piger er ofte meget følsomme omkring deres udseende, så selv de mest små skønhedsfejl er ikke efterlades uden opmærksomhed. At slippe af med de første par rynker vil hjælpe fugtighedscreme og naturlige masker. Ikke overflødigt vilje og magt korrektion. Har drømt om den perfekte hud af unge kvinder, der skulle reducere forbruget af:

 • Bagværk;
 • Alkoholiske drikkevarer.
 • Stærke drikke (såsom kaffe eller te);
 • Fedtholdige kød;
 • Sød sodavand;
 • Røget og grillet retter.
Fødevarer af høj kvalitet

Husk, at nøglen til succes er fødevarer af høj kvalitet, som omfatter at spise de rigtige mængder af proteiner, fedt og kulhydrater. Kroppen har brug for til nødvendige mineraler, huden er i fare for at forringes i en tidlig alder.

30-50 år

"Forvise" rynker i denne alder er nogle gange svært. Du bør ikke afvise korrektion i en dedikeret kabinen.

Der er kvinder, der er kontraindiceret til at bekæmpe rynker på grund af de særlige perioder af livet. Massage og masker er altid relevante, men de procedurer, der skal "udjævning" af rynker kan være kontraindikationer. Blandt dem:

 • Sygdom. Viral sygdom eller andre akutte forbyder korrektion af ansigt. Så kvalificeret klinikker undgå skuffende resultater og forurening af personale;
 • Graviditet;
 • Lavt antal blodplader i blodet;
 • Allergi over for medicin;
 • Brugen af blodfortyndende medicin.

Hjemmelavet metoder til at fjerne rynker af sorg

Hvordan til at fjerne rynker omkring munden uden at ty til fastsættelse af problemet i kabinen? Korrektion af hud på hjem – den enkleste og billigste måde.

Miracle mask som en måde at forynge ansigtet

Med hjælp af eksfoliering fjerner døde celler, der gør dit ansigt til at se yngre ud. Efter masker fra frugter og bær, huden bliver glattere og vegetabilske maske vil opdatere dit ansigt og giver huden en let glans.

Ingredienserne i masken Metode til forberedelse Den tid, i hvilken den maske, der skal være placeret på det problem, område

½ Avocado

1 tsk. honning i flydende form

æggeblomme

male avocado papirmasse;

bland de produkter, indtil glat

15 minutter

2 spsk gelatine

varmt vand

olien løsning af E-vitamin

bland gelatine med vand, og vente til hævelsen;

tilføj E-vitamin

30 minutter
2 tsk. honning

en rå gulerod

male gulerødder;

bland ingredienserne

20 minutter
banan-lille størrelse

1 spsk honning

1 spsk olivenolie

en æggeblomme

hak banan;

slå ingredienser med et piskeris, indtil glat

20 minutter
Facial gymnastik

Facial gymnastik som en måde at slippe af med rynker

Øvelser kan flade områder for manifestation af rynker og forbedre muskeltonus af ansigtet. Regelmæssig motion og selv-massage efter arrangementet vil give resultatet med det samme.

 • Bombastiske (hold luften i cirka fem sekunder);
 • Komprimering af læber i et rør (intensiv udfører mere end tyve gange i træk);
 • Suppleant bombastiske;
 • Trække rynkerne i deres linjer;

For maksimal virkning, "opladning" den person, der skal gøre, når man vågner, og før seng daglig.

Salon behandling til korrektion af rynker-dukker

At slippe af med ubehagelige defekt kan være i hjemmet, og i salonen. Kosmetiske profilstyring kan løse de synlige fejl og mangler, uden at ty til plastic kirurgi.

Denne metode til at fjerne rynker-dukker har en fordel frem for massage og masker – instant resultater. Der er særlige klinikker, hvor en eller flere sessioner folder glattes ud. Men, potentielle kunder er ofte tanker om, hvilken procedure der vil have den bedste effekt. Af populære aktiviteter kan nævnes:

 • Botox;

Botox – et stof, der kan blokere neuromuskulære kommunikation, der fremmer afslapning af de aktive muskler. Huden linjer og rynker ikke være et spor.

Varigheden af effekten Fordele Ulemper

8 måneder

Høj effektivitet

Midlertidige spor mærker

Instant resultater
Sikkerhed

Brug af Botox er sikker i rimelige mængder. Dog bør det stof falder i hænderne på en ufaglært tekniker, kan du vente til noget.

 • Kontur;

Kontur korrektion af ansigt ved hjælp af input-injektion. Den procedure, der er grund til at fylde regionen under huden fyldstof. Dermed mængden af muskel stof er genoprettet.

Varigheden af effekten Fordele Ulemper
Afhængig af tætheden af narkotika. Den højeste gemmer resultatet i to år, den laveste seks måneder

Hurtige resultater

Resultater på kort sigt, i besiddelse af en aktiv ansigtsudtryk
Sikkerhed Midlertidige spor mærker
 • Hardware procedurer;

Hardware kosmetologi har en effekt på det område, spæk og lag, som går dybere. Specialister arbejder på at forny og sundere hud, og til at hjælpe dem med at komme særligt udstyr.

Varigheden af effekten Fordele Ulemper
Effekten stiger med hver session (du kan bruge to til otte besøg) Hurtig bedring I tilfælde af dybe rynker måske ikke være effektiv
Foryngelse
Forbedring af huden
Profylakse af folder omkring munden

Profylakse af folder omkring munden

Og ikke at løse problemet med rynker-dukker, du skal betale opmærksomhed til din livsstil og tage højde for et par af reglerne.

 • Ingen strenge diæter, som lover hurtige resultater;
 • En fuldstændig afvisning af cigaretter, og i det mindste delvis afholdenhed fra alkohol;
 • Brug af forskellige cremer og masker, fugtgivende på huden;
 • Regelmæssig selv-massage af ansigt;
 • Begrænsning af aktiv udtryk.

Måder at forhindre rynker-dukker er anbefalet, og i løbet af en kamp med en defekt.