Hvordan til at fjerne rynker på ansigt: de mest effektive metoder

Rynker på baggrund af mange, er det tegn på hudens ældning. Repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden er uophørlige kamp for at bevare glathed og skønhed af din hud. I denne kamp spørgsmålet "Hvordan til at fjerne rynker på mit ansigt?" bliver mere og mere relevant med alder for enhver kvinde.

rynker i ansigtet

Før du opdage, hvordan at fjerne rynker på ansigt, vil vi forstå, hvorfor de opstår

Rynker opstår på grund af hudfolder. De vises på overfladen af huden på ansigt, hals, hænder og andre dele af kroppen. Deres udseende bidrager til brud og skader på bindevæv elastisk fibre af kollagen og elastin, som er to væsentlige komponenter i den menneskelige hud.

Naturlige processer, der sker i kroppen, uvægerligt bidrage til debut af aldersrelaterede rynker. Dette fører til tab af hudens elasticitet og evne til at bevare fugt, krænkelse af dets metaboliske processer, hvilket resulterer i den samlede ændringer af overfladen lag af huden. Der er således store og små rynker.

Miljømæssige påvirkninger og dårlige vaner (Rygning, alkohol), også, kan ikke udelukkes. Også i de lag af huden, der er muskler. De er naturligvis ude af proportioner at musklerne i hænder eller fødder, for eksempel, men betingelse af, at denne gruppe påvirker vores hud. På grund af kollagen, der produceres af celler, der er bygget af en ramme for de muskler, der løber gennem det indefra. Det er derfor vanskeligt at besvare spørgsmålet: "Hvordan til at fjerne rynker på mit ansigt?", uden at overveje vigtigste grunde:

Rynker opstår på grund af forskellige ansigtsudtryk vaner. Som rynker panden og kniber øjnene (oftest solen), en slags manerer til at grine - for eksempel, nogle mennesker har en tendens til en kraftig reduktion af alle facial muskler under latter. Hvis rettidig korrektion af facial vaner, kan du glatte ud eller fjerne rynker i ansigtet.

Forkerte hoved position under søvn også bidrager til for tidlig rynker. For eksempel, på hals og chin - høj stilling af hovedet på hovedpuden, der er skæve på brystet under søvn. Det er derfor muligt at fjerne nogle af de rynker på ansigt ved at anvende den korrekte position under søvn.

Intensiv vægttab fremmer dannelsen af rynker, fordi den strækning af hud ikke har tid til at blive normen og er begyndt at svulme op, dækket med rynker. Derfor, for ikke at undre sig, "Hvordan til at fjerne rynker på mit ansigt?", det er nok til at tabe sig.

En række af sygdomme kategori smitsomme, kroniske lidelser i nervesystemet og det endokrine systemer, kvinde, mave bidrage til en svækkelse af kroppens modstand, nedsat hudens elasticitet, der har ført til svind.

Naturlige faktorer, der er årsag til rynker er langvarig udsættelse for sol og vind, temperatur udsving i miljøet, overdreven tørhed og fugtighed. Indelukket og røgfyldt værelser føre til passiv Rygning, som påvirker huden.

Misbrug af dekorative kosmetik. Overdreven vask og aftørring af støv ansigtet vil ødelægge enhver hud, selv de gode. Da begge disse procedurer, for eksempel føre til udtørring af huden, og dermed rynker.

Alder faktor forekomsten af rynker. Naturlige aldersbetingede hudens ældning starter fra den tredje dusin liv. Mellem 30 og 40 år, og deres antal vokser støt, og deres maksimale er observeret i 55-60 år. For at et tab af tæthed og elasticitet af huden i alderdommen medfører udtynding af det subkutane fedtvæv, nedslidning og ødelæggelse af elastiske fibre, der videre fører til forlængelse og sænkning. Det næste punkt er den skarpe fremspring på kinden knogler, tydelig identifikation af nasolabiale folder, øge volumen til hagen, halsen og nakken.

rynker på ansigt maske

Hvordan til at fjerne rynker på ansigt folkemusik retsmidler

Grundlæggende kosmetisk pleje, er det tilrådeligt at supplere den traditionelle medicin, så du kan fjerne rynker på ansigt derhjemme. Og pleje af din hud bør begynde så tidligt som muligt, og derved bevarer sin friskhed og ungdommelighed længere periode.

Selvfølgelig, folkemusik retsmidler er ikke omfattet af den fuldstændige ødelæggelse af rynker. For at genoprette den cellulære struktur, normalisere ernæringsmæssige og oxidative processer, og stram hud—, at det kan bidrage til. Rettidig og regelmæssig brug vil bidrage til at glatte og reducere rynker. Disponibel procedure, selvfølgelig, ineffektive.

Naturlige olier af fersken, oliven, sesam -, abrikos -, mandel -, hør, etc. hører til den naturlige udjævning betyder. Periodisk kørsel med fingerspidserne af den rette for femten minutter i huden. Dette vil bidrage til at fjerne rynker i hjemmet. Papir håndklæde opsuge resterende olie. Også olier er gode til komprimerer og masker.

Gulerod, juice, creme fraiche og papirmasse af grapefrugt, taget 1 tsk, blande og sætte på problem områder. Efter tyve minutter, derefter skyl med varmt kogt vand, og tør derefter huden med ice cube. Den creme fraiche og papirmasse af grapefrugt kan erstattes af hytteost og creme.

En mere effektiv opskrift fra papirmasse en fjerdedel af en grapefrugt, blandet med teskefulde af gulerod, juice, creme fraiche og revet i grinder af Fig. Bland og påfør på problem områder. Efter tredive minutter, skyl og tør hud med grapefrugt juice.

Mos de kogte bønner forbindelse med papirmasse et godt modne bananer, tilføje lidt citronsaft. Så ansøge om problemområder. Efter tredive minutter, skyl. Vi anbefaler, at gentag 2 gange om ugen. Takket være denne maske, kan du fjerne rynker på ansigtet i hjemmet og til at forbedre den farve i hele den måned.

Du kan også fjerne rynker på ansigt derhjemme, mere præcist under øjnene, ved at tilføje til din natcreme et par dråber af ricinusolie. Kun brugt 2 gange om ugen.

Lidt opvarmet dyppe skeen i olivenolie, så den konvekse side forsigtigt at massere huden. Vær især opmærksom på problem områder langs linjer af mindst strækning af huden er fra midten af panden til templer, fra vingerne af næsen på hjørnerne af øjnene, fra midten af hagen til ørerne. Ikke mindre end 15 minutter. Ved udgangen, tør hud med et afkog af mynte og salvie. Således også, at det er muligt effektivt at fjerne rynker på ansigt derhjemme.

At slippe af med panden rynker effektivt hjælpe de følgende masker:

  • paraffin -;
  • paraffin-olie (7 g, spermaceti - 3 g, olie-kakao - 10 g, fersken, smør - 10 g);
  • spermaceti (Spermaceti - 6 g, paraffin - 6 g lanolin 30 g, glycerin, 10 ml, sælger, vitamin, A - 3 g castor olie - 70ml, abrikos frø olie - 40 ml.);
  • voks (bivoks, paraffinvoks og lanolin i lige store mængder).

Ingredienser smeltes i vandbad. Fugtet med en bandage eller et stykke gaze, pre-foldet i flere lag, med blandingen. Forsigtigt klemme og anvende på panden. Når masken stivner, kan du forsigtigt fjerne forbindingen og vaske os i ansigtet med varmt vand. Til effektivt at fjerne rynker på ansigt på home, skal du udføre denne procedure ikke mere end 2 gange om ugen.

paraffin maske

For at fjerne rynker i hjemmet ved hjælp af paraffin maske, forberede det som følger. Varmen 50 g af paraffin voks til 50 grader ved hjælp af et vandbad, tilføje en teskefuld af kakaosmør og den samme mængde af bivoks. Bland grundigt med en træske. Kombinere en spiseskefuld af olivenolie med en halv spsk vindruekerneolie, lidt varme og rigeligt smør ansigtet. Selvfølgelig, før det rengøres. Gælde på toppen af den olie lag med en speciel børste flere lag af smeltet paraffin blanding. Derefter sætte på toppen plastfolie og et håndklæde. Efter 15 minutter, fjerne, tør skin tonic og smøres med fugtighedscreme. Til effektivt at fjerne rynker på ansigt derhjemme ved hjælp af behandling med paraffin, er det nødvendigt, 2 gange på en uge til at udføre denne procedure i 10 til 12 sessioner.

Udglatte rynker på panden er muligt ved hjælp af en blanding af to spiseskefulde af en naturlig vegetabilsk olie, æggeblomme og en spiseskefuld knust havre flager. Anvendes til panden, og efter 15 minutter og vask af med varmt vand.

Effektivt fjerner rynker på ansigt derhjemme, vil også hjælpe den næste maske. Sat på en plastikpose med to spiseskefulde af fløde, en spiseskefuld af ølgær og kogte kartofler (en lille knold). Alt dette er placeret på panden, da en komprimere og holde i 20 minutter.

Meget effektiv bee venom for at fjerne rynker. Det udjævner huden, øger blodgennemstrømningen i huden væv af ansigt og hals, der hjælper til effektivt at fjerne rynker på ansigt derhjemme. Det giver huden en fløjlsagtig konsistens og nærer den med fugt, forbedrer teint. Men det har kontraindikationer, brug derfor kun afmålt mængde i form af former. Til salver baseret på bee venom er en begrænsning af brug, er ikke mere end 1 gange om dagen, helst inden sengetid.

Hvordan til hurtigt at fjerne rynker i ansigtet med moderne metoder: pålidelighed, skønhed og sikkerhed

I tillæg til husholdningsbrug-metoder i kampen mod rynker er professionelle tjenester, der leveres af skønhedssaloner. Så spørgsmålet er, "Hvordan til at fjerne dybe rynker" kan være sikkert sat til en kosmetolog, der nøje undersøger tilstanden af Din hud, og samle alle de nødvendige procedurer. Dette er den tilgang af specialister i skønhedssalonen "Veronika Herba". Kort undersøge de eksisterende procedurer for facial foryngelse. Vi bør være opmærksom på forhånd, at en sådan behandling vil give gode resultater i de kommende år kun med en integreret tilgang.

Laser facial foryngelse

Fraktioneret laser stråle på den menneskelige hud er grundlaget for denne metode. I den proces, der er en division i laser flow i forskellige subtile stråler, der handler om mikroskopiske områder af huden. Disse lokaliteter er beliggende i en forudbestemt dybde. Stråler til fordamping af dem, og derved fremme en aktiv intakte celler: de begynder aktivt at producere kollagen og elastin. Således er det muligt ikke kun at fjerne rynker på ansigt, og forbedre hudens farve, fjerne poser under øjnene og strammer det ovale ansigt. Rehabilitering periode er minimal. Denne metode er en fantastisk tilføjelse efter plastikkirurgi eller laser hud resurfacing.

Hyaluronectin

Med denne metode kan du fjerne rynker på ansigt og forbedre sin farve. Essensen af den metode, der ligger i indførelsen af en særlig hyaluronsyre ved hjælp af originale udstyr i visse lag af huden. Så kom behandlinger mesotherapy og biorevitalization. Men bortset fra disse invasive metoder, er ikke invasive – det hyaluronectin person, et eksempel på en hardware-teknik. Det giver ofte bedre resultater end de indsprøjtninger, fordi den procedure, der er ingen frygt for kunden i front af nålen. Der ud over er der ingen spor efter injektionerne, og huden bare gløder.

Botox til rynker

Dette protein forberedelse fra kontoret af en plastikkirurg har med succes migreret til kosmetolog. Det kan bruges til at fjerne rynker på ansigt, både flade og dybe i ansigtet. Men her er din advarsel: for nasolabiale furer og folder på hagen, det er ineffektivt. Dette skyldes, at Botox blokerer overførslen af nerveimpulser til muskelfibre, som hvis afslappende dem.

Botox til ansigtet

Også kombinere Botox med hyaluronsyre, og det er således muligt at fjerne dybe rynker i ansigtet. Denne effekt vedvarer i op til seks måneder. Denne form for procedure er bedst at overlade til en behandler med en medicinsk eksamensbevis, som kan afhente kosmetik på en lille mimiske rynker.

Bio reparation

Denne procedure hjælper med at forny, indtil den ønskede mængde af hyaluronsyre op til at genoprette den naturlige processer af interne regenerering af huden. Selv en enkelt session, der forbedrer hudens udseende og fuld kursus, som du kan fjerne rynker på ansigt og genoprette ungdommelige udseende.

Metoden er baseret på mikroinjektioner med indførelsen af visse lægemidler, der indeholder hyaluronsyre, vitaminer, proteiner og aminosyrer. På grund af det store antal af komponenter i det behandlede område skaber en nødvendig forsyning til huden, bliver optaget i blodet over en lang periode – mere end 14 dage, hvilket giver anledning til den naturlige regenerering af processer i dermis.

Biorevitalization

Tak mesotherapy kan fjerne rynker i en sikker metode ved hjælp af indsprøjtninger med hyaluronsyre. Denne procedure forbedrer tilstand af hud – lignende ansigt og andre dele af kroppen. For eksempel, øvre bryst, underarme, osv. Biorevitalization med hyaluronsyre gør huden elastisk, og genskaber en sund farve.

Redermalization

Den procedure, der er baseret på indførelse af særlige stof, der kan bruges til at fjerne dybe rynker i ansigtet. Dette skyldes, at foryngelse og restaurering af huden indefra og ud med indsprøjtninger, så et andet navn for denne procedure er en indsprøjtning, redermalization.

I praksis er det kendt, effektivitet og minimale bivirkninger, dermed i vid udstrækning bruges i moderne æstetisk medicin. Brug det du kan fjerne rynker i en sikker metode. Dette skyldes, at indholdet af udarbejdelsen af de kendte hyaluronsyre og natrium tocopherolsuccinat hidrørende er et derivat af ravsyre, som træder i Krebs cyklus. De fremmer stofskiftet, forbedre celle respiration og gas exchange, og øge dannelsen af energi. Er en naturlig antioxidanter.