Hvordan at slippe af med panden rynker,

De første rynker på panden af retfærdig køn, der kan forekomme i de unge. Det afhænger ikke kun på huden, men facial vaner, for eksempel overrasket over at hæve øjenbrynene eller flytte dem. Ofte ganske dybe rynker i panden, der ligger lodret over næsen, hvilket kan være en konsekvens af dårligt valgt briller eller kontaktlinser, og den konstante eksponering for solen.

Tværgående rynker i unge kvinder er som regel lavvandede, men med alderen bliver de mere synlige og gøre en reel bidrag til den eksterne aldrende ansigt.

På grund af forekomsten af de problemer, som mange kvinder (og mænd) er interesseret i, hvordan at slippe af med panden rynker. For at lykkes, er det bedst at konsultere en kvalificeret kosmetolog. Han vil vurdere din hud og tilbyder en bred vifte af måder, der hjælper til at reducere rynker.

Afhængigt af sværhedsgraden af eksterne ændringer, der kan anvendes sådanne metoder til at håndtere dem:

Rynker på panden
 • anvendelse af midler til anti-aging pleje, massage, øvelser for ansigt;
 • introduktion derivater af botulinum-toksin;
 • løft ved hjælp af tråde;
 • mesotherapy og biorevitalization;
 • hardware teknikker (fjernelse af rynker med laser, ultralyd mas-løfte -, RF-løft);
 • kirurgi.

Anti-aging pleje

Hver kvinde er allerede 30 år gammel, hvis hun har rynker vises på panden, skal tænke på ved hjælp af cremer og masker med anti-aging effekt. Det er bedst at købe disse produkter på apoteket eller salon, fordi de store producenter sælger deres produkter gennem særlige netværk.

Med hjælp af nogle kosmetik for at udglatte rynker på panden:

 • creme med kollagen fremstillet i Rusland;
 • creme med mandel olie for at udglatte rynker;
 • serum til korrektion af rynker;
 • væske med udglattende effekt;
 • creme mod den første rynke;
 • middel mod rynker i panden;
 • korrigerende filler serum;
 • Israelske serum;
 • enhver creme med Botox effekt mod rynker på grundlag af Argireline.

Effektiviteten af disse midler (bortset fra midler med en Botox-lignende virkning) er omtrent den samme, derhjemme, de kan kun hjælpe med konstant brug. Du skal vælge anti-aging cremer, baseret på deres økonomiske formåen og individuelle tolerance.

Cremer med Botox-effekt af de bedste i en alder af 45, så de bliver mindre effektiv. De er kontraindiceret under graviditet og amning, tendens til ødem i ansigtet. Du er nødt til at bruge dem to gange om dagen i 3 måneder, den effekt vedvarer i seks måneder.

Masken rynker på panden skal bruges en gang om ugen. Du kan købe en af de følgende muligheder:

 • calciumalginat maske russiske produktion er rettet på udglatning af rynker, selv dybt;
 • masken er placeret på panden og hjælper med at fjerne rynker ved hjælp af uddrag af stamceller;
 • en effektiv og billig maske med Botox effekt af den russiske producent.
Massage

Massage og gymnastik

Massage og øvelser for ansigt kan begynde i 20-25 år. I denne tid huden ung, stram og regelmæssig motion kan hjælpe med at holde hende i denne tilstand. Dem bedre hold, forårsager huden æterisk olie for at lette massage bevægelser, for eksempel, mandel.

Gymnastik fra rynker på en pande:

 • løftede øjenbryn og vidt åbne øjne 5 gange;
 • puder af pegefinger og langfinger placeret på hans pande, umærket – lige over øjenbrynene. Forsøger at hæve øjenbrynene, at blande sig med sine fingre;
 • uden at løfte fingrene, flytte huden på panden til side, op og ned 5 gange.
 • trække på panden huden med fingrene ottere, nuller, godt gnide huden;
 • efter massage, anvende en anti-aging middel.

Øvelser fra rynker på en pande, det er nødvendigt for at opfylde mindst 1 gang om ugen, hele tiden.

Botulinotherapy

Botox til at korrigere og forhindre rynker i panden, det anbefales at bruge efter 35 år. Det er dog for tidligt at begynde at injektionen er ikke det værd. Den alder, hvor man begynder botulinotherapy, individuel. Før udførelse af sådanne injektioner, bør rådføre sig med en læge, der foretager indgrebet, og lytte til hans mening.

Der prik i panden rynker? De fleste skønhedsklinikker bruge botulinum toxin type A, som, når de sprøjtes ind i musklerne, blokerer frigivelsen af acetylcholin. Dette stof er nødvendigt for at overføre nerve impuls i muskel celler til at gøre dem til at skrumpe. Introduktion botulinum-toksin er ledsaget af vedvarende muskel afslapning og glat rynker.

Pulver af botulinum-toksin er fortyndet med saltvand til en koncentration på 200 U/ml. rekonstituerede produkt, kan opbevares i køleskab op til 8 timer. Injektioner er udført med en insulin sprøjte.

Til at udjævne rynker i panden mellem øjenbrynene, lægemidlet administreres i 5 punkter: én over næsen, to over hvert øjenbryn. I Rusland anvendes ofte indførelsen af kun 3 point: over broen og over de indre kanter af øjenbryn. Den samlede dosis er normalt 50 enheder. De mest almindelige bivirkninger – hovedpine, rødme og ømhed på injektionsstedet i flere dage efter ansøgning. Når de vises i, kan du tage almindelige smertestillende midler.

Hos nogle patienter er der en ptose (hængende) af de øvre øjenlåg. For at forhindre dette, bør lægen observere dosis og injektionsstedet. Den situation er ved at ændre på deres egen uden behandling i løbet af et par uger.

Indførelsen af botulinum-toksin hjælper med at slippe af lodrette rynker på panden i en periode på op til seks måneder. Så indførelsen skal gentages. Effekten af toksin falder med facial massage, hyppige besøg i bad eller sauna, et Solarium.

Slippe af med horisontale rynker panden, du kan også bruge terapi. Det er en sikker og effektiv metode, der ofte anvendes med injektioner i glabellar regionen. Lægemidlet administreres på 4-6 point i form af en bue, 4-5 cm over øjenbrynene. Dette undgås sådanne sjældne og går selv komplikationer kan lide ptose (hængende) af øjenbrynet. Den totale dosis af botulinum-toksin ikke overstiger 60 enheder. I nogle tilfælde, en multifokal administration af lægemidlet er 10-14 punkter, for at opnå en mere ensartet virkning og mindske risikoen for komplikationer.

Korrektion af rynker panden med botulinum-toksin er kun effektiv, når ansigtet ændringer. I andre tilfælde har brug for en mere alvorlig indgriben.

Løft

Løft

Denne procedure indebærer en injektion under huden fine tråde, som glatte rynker og holder huden, hvilket forhindrer den i at SYNKE. Proceduren er udført gennem 2 uger efter injektion af botulinum toxin. Det anbefales, at denne procedure, er kvinder 35-55 år. På ældre, kunne resultatet være utilfredsstillende.

For at løfte den tråd, der anvendes, er i overensstemmelse med den menneskelige væv materiale. Unge patienter anbefales tråd i panden absorberbare materialer, den 40-årige kvinder – tråde fra ikke-absorberbare materiale, der understøtter huden. Virkning efter den procedure, der varer fra 2 til 5 år. Sådanne tråde, som har indhak, knuder, som krog til en væv, og styrke dem. Tidligere brugte guld tråd, nu fra deres ansøgning afvist.

Manipulation er udført under lokalbedøvelse. Vi skal huske på, at en ophævelse af panden er kun effektiv i kombination med indsprøjtninger med botulinum toxin, på grund af ansigtets bevægelser kan ophæve den sikrende foranstaltning af tråde.

Tilbagebetalingsperioden efter den procedure, der varer op til 2 uger. På dette tidspunkt er det umuligt at røre ved hans pande, til at vaske sig, til at sove på din side eller mave – alle disse handlinger kan føre til en forskydning af de to tråde. Effekten af en ansigtsløftning, der er tydeligt synlige i en måned efter indgrebet.

Suturerne er indsat under huden i panden er kontraindiceret hos blødningsforstyrrelser, allergiske sygdomme, maligne tumorer, graviditet og amning, sygdomme i huden.

Mesotherapy og biorevitalization

Løft af panden, er ofte ikke det bedste valg for dette område, det er mere egnet til ovalt ansigt, kinder. Hvordan til at fjerne rynker på panden ved hjælp af andre metoder? I mange tilfælde er det bedre at mesotherapy. Dette er intradermal injektion af en blanding af næringsstoffer. Sammensætningen af den cocktail, der indeholder hyaluronsyre, vitaminer, antioxidanter, kollagen og elastin, og mange andre biologisk aktive stoffer til at forbedre blodgennemstrømningen i væv og udløser proces for regenerering, der er self-foryngende. I den sidste ende, huden glattes ud, bliver mere elastisk, dets farve forbedrer, porerne er reduceret, danner en løftende effekt.

Proceduren udføres under lokalbedøvelse. Med en sprøjte, lægen indsætter en hud terapeutiske blanding. Efter indførelsen af 1-2 timers muligt rødmen af huden. Efter 1 dag i de steder af injektioner kan forekomme små blå mærker, nålen mærker, såsom indførelsen af botulinum toksin. I Almindelighed, den procedure, der er veltolereret og har stort set ingen kontraindikationer.

Biorevitalization – indførelsen i huden af hyaluronsyre. Dens komponenter – Fundamentet af huden, der holder vand i den. Efter injektion i huden bliver glattere, forbedrer dens farve, reduceret slaphed og sværhedsgraden af rynker. Brug en creme med bedøvende effekt, rehabilitering tid er 2-3 dage. De nødvendige løbet af 3-4 procedurer med et interval på 2 uger. Effekten varer op til 1 år.

Hardware teknikker

Hvordan til at beskæftige sig med dybere rynker ikke blot forbundet med ansigtsudtryk, men også med strukturelle ændringer i huden? Komme til støtte af hardware kosmetologi.

Laser-behandling

Tilpasning af huden med laser, udføres under lokalbedøvelse. Ved hjælp af retningsbestemte stråle, den læge, der udfører fordampning af de dybe lag af overhuden, hvilket resulterer i den resterende celler tæt støder op til en glat grundlag af basalmembranen. Denne fordampning blev gentaget flere gange, indtil huden fremstår små dråber af blod. Dette tyder på, at den nødvendige dybde virkning opnås.

Efter den procedure, huden forbliver små skorper og hævelse og rødme. Disse bivirkninger forsvinder i omkring en uge. Kontraindikationer til denne procedure, er der næsten, undtagen for sygdomme i huden i panden.

MAS-løft

Ultralyd MAS-løft er mest velegnet til kvinder med tynd hud. Det er baseret på en elasticitet på de lag, der ligger mellem huden og musklerne. Hertil kommer, at under indflydelse af ultralyd er processen med dannelsen af nye elastiske fibre. Denne metode er mere velegnet til korrektionen for ptose af væv i øjenlåg, kinder, hage. Men i kombination med andre metoder til korrektion af rynker på panden (biorevitalization, indsprøjtninger med botulinum toxin, og andre) denne form for intervention er en stærk anti-aging effekt.

Den procedure, der anvender lokalbedøvelse, kræver kun 1 besøg til lægen. Rehabilitering er sjældent nødvendigt, men kun for et par dage ikke anbefales at besøge en sauna, solbade, dyrke sport. Ultralyd MAS-løft er bedst udført på kvinder under 50 år 1 gang per år. Den maksimale virkning udvikler sig efter 3-4 måneder efter proceduren.

RF-løft

RF-løft er baseret på ejendommen af elektromagnetisk stråling til at starte processen med naturlig foryngelse af huden. Kampen mod rynker dens gode at kombinere med mesotherapy eller biorevitalization. For at opnå den virkning, du har brug for flere behandlinger med et interval på 2 uger. Effekten varer op til 2 år, og jo yngre patienten, så det holder længere.

For proceduren For RF-løft har kontraindikationer:

 • tumor;
 • systemiske sygdomme;
 • sygdomme i hud;
 • svær diabetes, thyreoidea sygdom, tromboflebitis.

Plastikkirurgi

Hvad nu, hvis kvinden allerede for 50, og på hendes pande rynker? I dette tilfælde, det er nødvendigt at tænke på kirurgi.

RF-løft

Stramning af huden på din pande giver dig mulighed for at udjævne vandrette og lodrette rynker, lift hængende øjenbryn. Ofte på samme tid gør øjenlåg – korrektion form af øjenlåg og ophævelse af ansigtets konturer, kinder, korrektion af poser under øjnene og andre mangler. En sådan indblanding er vist i alderen fra 40 til 60 år.

Operationen kan udføres med anvendelse af et langt snit over hårgrænsen eller ved hjælp af endoskopiske teknikker, når indsnit er meget kort. Ved hjælp af specielle instrumenter, vil lægen fjerne overskydende væv, og derefter indføre usynlige sømme.

Efter operationen, som ifølge den klassiske metode (med et snit) inden for 2 uger patienten kan blive generet af hævelse og rødme af ansigtet, tab af følelse, ubehag i området i snit. I løbet af den endoskopiske procedure, smerten er næsten ingen genoptræningsperioden forkortes til få uger. Inden for en måned efter interventionen, at det er umuligt at bøjes skarpt over, motion eller fysisk arbejde, overophedning personen til at drikke alkohol.

I tillæg til den ansigtsløftning ved hjælp af en traditionel MAS-løfte – ophævelse af lag mellem huden og musklerne ved kirurgisk adgang. Enhver plastikkirurgi er udført under Generel anæstesi, i denne forbindelse, at der er grænser for dens gennemførelse, for eksempel, er tunge sygdomme i indre organer.

Effekten af kirurgisk indgreb kan vare i flere år, så driften kan blive gentaget. Plastik intervention, er det vigtigt at finde en god klinik og kirurg, at du kan stole på deres udseende. Hvis udført effektivt, at løfte panden og på andre dele af ansigtet giver en langvarig synlige anti-aging effekt.