Rynker omkring øjnene

Hver person har forskellige følelser, der er udtrykt i ansigtsudtryk. Og næsten alle oplever de følelser, udtryk i ansigtet, som uundgåeligt fører til udseendet af rynker, slippe af med, som det ofte er ganske vanskeligt, men muligt!

rynker omkring øjnene

Årsager

For at vide, hvordan man effektivt fjerner rynker omkring øjnene, er bekendt med årsager. Det skal straks angive forskellen mellem linjer & rynker. Den første alder rynker vises tættere på 30 år, mens ansigtet kan ses på hans ansigt, der allerede i en forholdsvis ung alder.

Årsager til rynker stort udvalg. Disse omfatter:

 • nervøs stress;
 • mangel på søvn;
 • en ensidig kost, at spise junk fødevarer.
 • genetisk disposition;
 • den metaboliske lidelser;
 • mangel på fysisk aktivitet;
 • overdreven brug af kosmetik (især lav kvalitet).
 • dårlige vaner;
 • utilstrækkelig og uregelmæssige skin care face;
 • vejr (kraftig fugt, ekstreme temperaturer, sollys osv.)

Ved høj efterligne aktivitet og de faktorer ovenfor, rynker omkring øjnene, som let kan vises i 20 år.

Afskaffelse af mimiske rynker omkring øjnene på hjem

Hele tiden holde styr på ansigtsudtryk er umuligt, og det er ikke nødvendigt. I dag er der mange måder at håndtere rynker. Overvej nogle af dem.

Maske

For at mindske eller fjerne rynker omkring øjnene, skal du kun bruge de bedste naturlige produkter.

Æg maske

Separat de hvide fra blommen. Gælder æggehvider på problemområder og orlov til syv til ti minutter. Efter forsigtigt at fjerne produktet med varmt vand. Denne maske, vil bidrage til at fjerne rynker og vil gøre området blødt, skinnende og glat.

Kartoffel + creme fraiche + olivenolie

Skræl rå kartofler og riv til mos tilsættes 1 tsk. en skefuld creme fraiche og 1 tsk olivenolie. Den gylle, der blev anvendt til problemet område i fem minutter. Derefter skyl med varmt vand.

Honning + aloe Vera juice

1 tsk honning blandet med 1 tsk af aloe juice. Denne opskrift vil ikke kun bidrage til at klare rynker, men også til at gøre huden blød og fløjlsagtig.

hvordan at slippe af rynker

Brød + mælk

Smuldre nogle hvidt brød og tilsæt 1 spsk varm mælk. Gylle til orlov i tyve minutter.

At slippe af rynker omkring øjnene ved hjælp af folkemusik retsmidler er meget enkel. Behøver vi at gøre behandlinger regelmæssigt og at kombinere maske med let massage og øvelser.

Olie

Stort set alle base olien kan have en positiv effekt på huden. At denne effekt omfatter hydrering, ernæring, stress relief, foryngelse og reduktion af rynker.

Specielt på udtryk rynker omkring øjnene effektiv følgende olier:

1. Ricinusolie. Med den glatte rynker klarer ricinusolie. Det helt fugter huden, gør den mere elastisk. Castor oil er rig afgørende huden vitamin A og E. Men dens anvendelse bør tage pauser, fordi lang tids brug af dette værktøj kan forårsage hævelse af ansigt.

Den systematiske brug af olier, som vil hjælpe slippe af rynker omkring øjnene.

2. Mandel olie. Det anbefales af mange behandlere til at passe til problem hud. Det indeholder oliesyre og linolsyre fedtsyrer, som bidrager til regenerering af hudceller.

3. Det hyben olie. Denne naturligt middel er perfekt fra mimiske rynker omkring øjnene. Det kan findes i ethvert apotek. Og gælder det bedst før sengetid.

4. Hav-havtorn olie. Betragtes som meget nyttigt for fine linjer og rynker. Olie af havtorn indeholder uvurderlig for huden omkring øjnene, C-vitamin, B2 -, B6 -, F, og K. en fordel af det er, at det er meget billigere end andre olier, men det er ikke mindre end på effektivitet.

5. Hvedekim olie. Ikke mindre nyttige og effektive end ovenstående olier.

Når anvende olier for at gøre en massage, vil det styrke effektiviteten af olie fra mimiske rynker omkring øjnene.

Cremer

Der er i øjeblikket mange linjer en god creme fra mimiske rynker omkring øjnene.

Sammensætningen af et godt værktøj omfatter stoffer, der bidrager til at huden udjævning:

 • coenzym Q10 (antioxidant);
 • retinol (en antioxidant);
 • hydroxid syre (fjerner døde hudceller, fremmer hudens epidermis);
 • kinetin (forhindrer rynker);
 • stoffer, der har styrkende egenskaber.

Der er populære mærker med god kvalitet cremer fra rynker omkring øjnene. Midler, der er i efterspørgslen og er positive anmeldelser.

Øvelser

Der er mange effektive øvelser for fine linjer og rynker omkring øjnene. At dømme efter anmeldelser, regelmæssige øvelser kan reducere rynker omkring øjnene.

øvelser til at fjerne rynker

Overvej nogle af dem:

 1. Se til venstre, højre, op og ned, ikke at dreje hovedet. Herefter, cirkulære bevægelser af øjnene. Øvelserne skal gentages to gange, med åbne og lukkede øjne.
 2. Kig på spidsen af næsen og lade syne i denne position, så længe øjnene ikke bliver træt.
 3. Kig på næsen i 5 sekunder.
 4. Med kræfter til at blinke et par gange og slappe af.

Med hjælp af kosmetologi

Fjerner rynker omkring øjnene, i skønhedssalonen nu kan du bruge en bred vifte af effektive teknikker. De bidrager til den hurtige løsning af problemet. Resultatet, de er normalt synlige, næsten med det samme og kan blive bevarede for en lang tid.

Laser

Laseren kan kun arbejde på kinderne, så man undgår eye contour område. Men rynker i det område, vi er interesseret i resultatet af denne procedure glattes. Minus for laserbehandling er, at det skader vævet, så denne procedure er bedre at gå til en erfaren kosmetolog.

Biorevitalization

Denne procedure er beregnet til at afhjælpe manglen på næringsstoffer i huden celler ved at indsprøjte vitamin cocktail. Facial rynker, efter at det bliver mærkbart mindre. Der er to måder biorevitalisation:

 • Laser. På huden påvirkes af laseren, hvilket pre-gel med hyaluronsyre. Antallet af rynker reduceres efter den første session. For maksimal virkning, denne procedure anbefales for hver måned i seks måneder.
 • Injektion. Hyaluronsyre er sprøjtet ind i området omkring øjnene med en sprøjte. En nål på huden er små spor, der forsvinder i et par dage. For at fastholde de resultater, injektioner bør gøres to gange om året.

Indsprøjtninger med hyaluronsyre er meget effektiv, ikke blot efterligner, men også fra aldersrelaterede rynker omkring øjnene.

Kemiske peels

Fjernelse af mimiske rynker omkring øjnene ved peeling omfatter eksponering til huden med særlige kemiske forbindelser. Efter denne procedure, rynker omkring øjnene er synligt udglattes, huden bliver friskere og yngre. Sammensætningen af peeling bestemmer kosmetolog med alderssvarende kvinder.

Botulinum-toksin justo

Botulinum-toksin justo er meget populære blandt kvinder, der ønsker at slippe af rynker omkring øjnene. Du kan ofte høre, at den procedure, der er simpelthen hedder "Botox", men denne titel er forkert, fordi Botox er en specifik forberedelse til proceduren.

Sammensætningen af dette produkt indeholder et stof, der lammer musklerne og fremme afslapning. Som et resultat af denne eksponering, huden bliver mærkbart strammere.

Indsprøjtning af botulinum-toksin: fra rynker omkring øjnene helt smertefri, men den person, der er efter dem i et par dage er hævelse. For at fastholde effekten af denne procedure anbefales hver 6 måneder.

forebyggelse af rynker

Forebyggelse

Det er indlysende, at det er lettere at forhindre, at nogle fænomen, end til at afhjælpe følgerne. Denne regel gælder for rynker omkring øjnene, som kan vises på 20 og 35 år.

For at forhindre det problem, du bliver nødt til at følge de regler:

 • Undgå stress;
 • Jævnligt fugter huden;
 • Ikke overdrive solbadning i Solarium;
 • Misbrug ikke dekorativ kosmetik;
 • Anvendes scrubs (sørg for at fugte huden, efter at deres ansøgning).

selv om de rynker omkring øjnene har optrådt stadig nødt til at følge disse nyttige og enkle regler!

Der er i øjeblikket mange metoder til forebyggelse og korrektion af mimiske rynker omkring øjnene. At vælge en passende muligt, både selvstændigt og i samarbejde med en specialist. Men vi må ikke glemme, at hvis kvinder er glade for og lysende øjne, der er en mulighed for, at rynker er bare ikke synlig!