Funktioner og princippet om drift af serum mod rynker Novaskin

For at bevare den skønhed og ungdommelighed af huden oprettet en række specialiserede værktøjer, populær blandt kvinder. Deres indsats er rettet mod at fjerne de første tegn på aldring: rynker, alder pletter, tab af tonen i den muskuløse billede af ansigtet. I de seneste år, blandt sådanne lægemidler er i høj efterspørgsel, serum Novaskin. Ifølge producenten, Novaskin anti – rynke behandling - det bedste alternativ til skønhed, indsprøjtninger og kirurgi.

årsager til ældning

Til at passe?

Efter det fyldte 25 den naturlige produktion af kollagen og elastin begynder at falde, hvilket fører til aldring af huden og dens gradvise aldring. Oftest er denne proces "accelererer" den moderne måde af liv: næsten alle den tid en person er på arbejde, nægter sund mad, at ændre det til en hurtig bid mad. Hertil kommer, at kvinder, der bruges til at står over for aldersrelaterede forandringer, der skyldes følgende faktorer:

 • dårligt miljø;
 • hyppige mangel på søvn;
 • stress;
 • dårlige vaner (alkohol, Rygning).

Hvis du ikke giver person, ordentlig pleje, der er en risiko for, at se ældre end deres år. Til dato, en salon foryngelse metoder og radikale metoder for plastikkirurgi.

Alle disse metoder har mange kontraindikationer og bivirkninger, så få mennesker, der er aftalt.

Oftest kvinder søger smertefri, billige, men effektive metoder til foryngelse. En af dem omfatter brug af serum mod rynker Novaskin. Det er velegnet til dem, der allerede står over for aldersrelaterede forandringer og ønsker at slippe af med dem, såvel som folk, der ønsker at "skubbe" den aldrende proces og holde på de unge.

Værktøjet er velegnet til hudpleje til personer ungdomsårene. Det var i denne periode begynder at arbejde aktivt den sebaceous kirtler, der forårsager huden fremstår acne. Novaskin vil være i stand til at klare dette problem på grund af den bakteriedræbende egenskaber og evne til aktiv afgiftning af dermis.

Sammensætning

Novaskin – forynger ny generation, som hovedsageligt består af komponenter af vegetabilsk oprindelse. Serummet indeholder en række vidunderligt planteekstrakter og vitaminer.

 1. Ekstrakt fra aloe blad. Uddrag har en beroligende effekt. Det lindrer irriteret hud, heler revner, reducerer inflammation. Ekstrakt af aloe Vera beskytter huden mod de negative virkninger af solens UV-stråler, men også aktivt at bekæmpe for tidlig ældning.
 2. Bær-blåbær. Har en løftende effekt. Bidrage til blid lift af ansigtets konturer uden risiko for dannelsen af strækmærker. Blåbær nærer huden med næringsstoffer.
 3. Kokos og oliven olie. Disse komponenter har en ejendom, der holder fugt, hvilket er særligt vigtigt for tør hud, tendens til irritation. Olier plejer og fugter huden, fjerne tegn af befolkningens aldring, og fremme en hurtig væv regenerering og beskytte huden mod negative påvirkninger udefra.
 4. Solsikke ekstrakt. Har en helbredende virkning. Denne komponent giver fugt og næring til huden og beskytter mod UV-eksponering.
 5. Hyaluronsyre. Giver næring til huden med fugt og næringsstoffer i hud og subkutane væv, hjælper færdig rehydrering. Komponent relief reducerer rynker, hvilket gør dem mindre udtalt.
 6. E-Vitamin Nærer, fugter og forynger huden og efterlader den frisk og sund.
 7. Den orange peel-ekstrakt. Bidrager til vedligeholdelse af friskhed, tone og løfte huden.
 8. Blå ler. Det hjælper med at fjerne acne og komedoner. Udjævner huden, gendanner lipid balance.

I tillæg til ovenstående komponenter, Novaskin indeholder Syn-Ake. Dette peptid, som er fremstillet af syntetiske midler. Det har anti-aging egenskaber og princippet om sin handling svarer til, at Botox indsprøjtninger.

princippet om operation

Princippet om operation

Når der anvendes på huden dens aktive ingredienser trænge dybt ind i dermis. Der handler på cellevæggen, de aktiverer metaboliske processer i det subkutane lag. Brugen af dette lægemiddel hjælper med at fjerne giftstoffer og andre skadelige stoffer. På grund af denne virkning huden er efterhånden renset og bliver sund.

Hertil kommer, at serum Novaskin indeholder et stof, formel, som svarer til den kunstige slange gift. Denne komponent ligner den handling af den moderne "skud" af skønhed. Når de udsættes for peptid-facial muskler slappe helt af og til lidt længere skrumpe.

Gennem brug af serum mod rynker opstår:

 • hud foryngelse;
 • dyb udrensning af dermis og overfladen af huden;
 • forbedring af blodcirkulationen;
 • at øge den naturlige produktion af kollagen og elastin, som giver huden fasthed og elasticitet.

Ifølge producenten, inden for 14 dage efter hjælp facial konturer er væsentligt strammet, huden tone vil blive jævnet med jorden, vil begynde at falme mindre alder pletter og mørke rande under øjnene.

Fordele og skader

Fordelene ved lægemidlet Novaskin mange. Det er et naturligt middel, der ikke indeholder aggressive kemiske forbindelser. På grund af vegetation sammensætning serum ikke forårsage irritation af hud. Stoffet har en masse fordele.

 1. Den lette konsistens af den sammensætning, som giver en god sugeevne. På grund af denne funktion på forsiden er maske som og er ikke dannet til at Skinne.
 2. Kan bruges til at foretage fejlfinding af problemer på alle områder: den er brugt i læber, øjne, hals og décolleté.
 3. Brug eliminerer risiko for tilvænning af hud for stoffet.
 4. Når der anvendes på huden mobilitet af ansigtets muskler er bevaret.
 5. Gendanner metaboliske processer.
 6. Forhindrer og bremse aldringsprocessen. Værktøjet kan anvendes til at bekæmpe rynker, og for at forebygge aldersrelaterede forandringer.
 7. Opnå hurtige resultater. Effekten er synlig allerede efter to uger brug af serum.
 8. Det vil passe kvinder i næsten alle aldre (dog ikke for personer under 14 år), uanset type og tilstand af deres hud.
 9. Er økonomisk at bruge.
 10. Overkommelig pris.

Novaskin er blevet klinisk testet. Produktet har den nødvendige dokumentation for sin høje kvalitet og effektivitet.

Serum til at forynge har kun én ulempe – det kan forårsage allergi (hævelse, kløe, hududslæt) hos personer med følsomhed over for en eller flere komponenter, der indgår i deres sammensætning. For ikke at skade sundheden, før brug, anbefales det at gennemføre testen. For at gøre dette, sætte en del på den ydre side af albuen og vente i flere timer. Hvis anvendelsen af serum har ikke forårsaget nogen bivirkninger, kan du sikkert bruge det.

sådan ansøger

Anvisninger for brug

At bruge serum mod rynker"," havde den ønskede effekt, bør du anvende det i overensstemmelse med instruktionerne fra producenten. Det følgende anbefalinger:

 1. Rydder huden fra naturlige urenheder og makeup, med en bomuld disk, og den sædvanlige lotion.
 2. Ansigt og hals tør med papir håndklæde.
 3. Flasken er lidt rystet, emulsion er anvendt på de problem områder af kroppen.
 4. Værktøjet er gnedet ind i huden i 10 minutter. For at opnå de bedste resultater, producenten anbefaler at GNIDE den del cirkulære massage bevægelser.
 5. Venstre overs, bør ikke vaskes af eller fjernes med en klud.

Proceduren for ansøgning serum er hurtig og ukompliceret. Det er let at gøre uden at bringe hjælp udefra. Ovenstående aktiviteter er forpligtet til at producere 2 gange om dagen, morgen og aften. Kurset er 2 uger (hvis det er nødvendigt for denne periode kan øges op til 4 uger). For at forbedre resultatet efter en uge, kan du fortsætte med behandlingerne.

Nye Novaskin er ikke sælges på apoteker eller i specialiserede butikker. Det kan kun købes via Internettet på hjemmesider af leverandører. For i dette afsnit skal man udfylde en form med data og vente på ordren.

På grund af det faktum, at dette værktøj er ikke kommercielt tilgængelige, det var ofte falsk. Derfor har forbrugerne risici til at købe dårlige produkter, der ikke vil have den ønskede effekt. Det er sandsynligt, at grunden til de netværk, der har positive anmeldelser af de produkter og negative. Tag et kig på forbrugernes synspunkter.