Botox injektioner at eliminere rynker

Du har prøvet hundredvis af cremer, hvis producenterne har lovet, at rynker ikke vil forsvinde, men stadig se dem på dit ansigt? Du har brug for en mere alvorlig handling, men denne gang skal du være tålmodig og omhyggeligt studere alle de funktioner og kontraindikationer, så for ikke at få en ny del af frustration!

Kosmetolog

Botox er en medicin baseret på botulinum toksin type A med tilføjelse af human albumin og plasma-natrium klorid. Værktøjet er udviklet af den Amerikanske virksomhed, og har en vis kvalitet kolleger. Botulinum-toksin forårsager midlertidig lammelse af muskelfibre. På grund af denne effekt er behandlet torticollis, strabismus, blepharospasm.

Anvendelse i kosmetologi

I kosmetiske Botox bruges til at udjævne rynker. Den nervegift blokerer nerveimpulser, der forårsager muskler til kontrakt. Som et resultat af, at "fryse" hud over dem er afslappet, og der er fortsat stille i en følelsesmæssig samtale, griner, græder. Denne funktion efterligner giver mulighed for at justere folder på at forhindre fremkomsten af nye rynker.

Botox udjævner rynker på panden, i øjenbrynene, i hjørnerne af øjnene. I den nederste del af ansigtet, det reducerer de nasolabiale folder, sprede hendes dukke tråde i nærheden af seværdighederne.

Det stof er i stand til at glatte ud visse steder på min hage, hals, décolleté. Det blødgør den hårde vinkler på kæben, reducerer sved i armhulerne.

Fordele og ulemper ved metoden

Korrektion sveden og rynker i Botox er en session. Kunden har ikke brug for lang tid til at forberede sig til den procedure, alvorligt begrænse dig selv efter det. En tynd nål af en sprøjte og en øjeblikkelig følelse af følelsesløshed kan gøre uden bedøvelse. Og ar ikke vises, selv når beskæftiger sig med sarte hud omkring øjnene.

Den største ulempe ved Botox procedurer fra rynker anses for at være midlertidig. Allerede efter 7-8 måneder stoffet er helt udskilles fra kroppen. Efter at gentagne injektioner er nødvendig. Aldersrelaterede forandringer af huden, er ikke udsat for korrektion af neuro-toksisk.

Værktøjet er ikke i stand til at fjerne statiske rynker, alder pletter, sagging hud. De ulemper, der også omfatter den høje pris på den metode. Gennemsnitlige pris for injektion – 300 rubler per enhed.

Midlertidige og absolut forbud

Korrektion af rynker med botulinum-toksin er sikkert for en sund krop. For forkølelser, forværring af kroniske sygdomme, de kritiske dage, bør du udskyde procedure. Til kosmetiske formål sessioner afholdes for børn op til 18 år. Efter 65 år, effekten af lægemidlet, vil være minimal.

Absolutte kontraindikationer omfatter:

Botox
  • diabetes mellitus;
  • onkologiske sygdomme.
  • psykiske lidelser;
  • graviditet;
  • amning.

Lægen udsætter session, indtil den fuldstændige forsvinden af sår, rifter, bumser, hududslæt. Injektioner er ikke placeret i områder med muldvarpe i alle former og størrelse.

De trin i proceduren

Ved den indledende konsultation, og lægen undersøger, hud, ansigts-muskler, bestemmer dybden af udtryk rynker. Det viser kunden eksponering for Botox, fortæller om resultatet, punkterer myter om stoffet. Yderligere, dato for proceduren. Indtil dette tidspunkt er det forbudt at tage alkohol, medicin til at fortynde blodet.

På sessionen, kan kunden i stolen. Den æstetiker gnider huden med en antiseptisk løsning, sagde punkt injektioner. Han så fortyndet, medicinen med saltvand. For rynker i panden er påkrævet for 30 enheder af de midler, der i øjenbryn – 25 enheder, i henhold til øjenbryn – til 5 enheder i de yderste hjørner af øjnene for 12 enheder i hver retning. Injektioner er udført med en sprøjte med en tynd nål. Andre værktøjer, som er nødvendige.

Reglerne konsolidere resultaterne

Sessionen varer 15-40 minutter. Umiddelbart efter injektion, klienten føler en let følelsesløshed i ansigtet. Men det endelige resultat vises kun 5-6 dage efter indgrebet. På dette tidspunkt, er knyttet til den anden høring. Lægen undersøger huden, hvis det er nødvendigt, og der indføres yderligere enhed af midler.

Under disse flere dage er det forbudt at foretage nogen pludselig hovedet bevægelser (især i de første timer). GNID ikke dit ansigt med hænderne, påfør masken til at brænde acne. To uger mere, forbliver forbudt:

  • dybdegående massage af ansigt og hals;
  • et besøg til bade og saunaer;
  • dans, sport;
  • dampende hud, muskel toning;
  • mekanisk og kemisk peeling.
Før og efter injektion

Modtagelse af anabolske steroider reducerer den tid, eksponering for botulinum toxin.

Mulige komplikationer

Botox er populære til at fjerne og forebygge rynker på grund af sin blide virkning. På sessionen, klienten føler kun en let prikkende fornemmelse, brændende, tørhed. Denne reaktion betragtes som normal. Det går af sig selv inden for 2-3 dage.

Manglende overholdelse af betingelserne for sterilitet, lægen kan vælge at indføre en infektion under huden. Denne komplikation er, smerte ved injektionsstedet, feber, en tilstand af Generel svaghed. Behandling er gennem medicin.

Botox rynker kan medføre særlige bivirkninger. Forkert dosering og et dårligt valgt tidspunkt for indsprøjtning, der fører til hæmatom, ødem, segl under huden. Nogle gange er der en maske effekt og asymmetri af ansigtet. Sådanne komplikationer kan ikke korrigeres. Kunden vil have til at vente, indtil toksin er ikke udskilles selvstændigt.