Rynker: årsager til forekomst og metoder til kamp

Læder, som du ved, visitkort for den person, så folk i hundredvis af år på at forsøge at komme op med måder at forynge ansigtet og komme af med rynker. Små rynker omkring øjne og læber ikke kun fratage hud visuel appel, de også afspejler det liv, man har haft siden fødslen. Stress og negative følelser, dårlig kost og den naturlige ældningsproces — det kan ikke undgås. Men på lager behandlere i dag har et stort antal af måder beskæftiger sig med forskellige rynker, og tips om, hvordan at gøre dem mindre synlige.Hvad er rynker

rynker i ansigtet

Rynker er en række synlige folder af hud, der sker i mennesker er på ansigt, hals og arme, hvis overdrevne ansigtsudtryk eller tone tab hud.

Alder rynker den ydre hud manifestationer af den aldrende proces, der typisk observeret i mennesker over en alder af 30. Udseendet af disse rynker er en naturlig proces i forbindelse med en afbrydelse af metaboliske processer i kroppen.

Typer af rynker

Opførsel af alle rynker er opdelt i to typer:

 • statisk — synlige på resten, det er, med et neutralt udtryk;
 • dynamic — kun forekommer i de aktive muskler.

Hertil kommer, rynker varierer i placering, dybde og grundlæggende årsager.

Årsager til rynker

Den mest almindelige årsag til forekomsten af folder i huden er en naturlig ældningsproces. De fleste mennesker de første tegn på aldring kan være bemærket allerede i 25-30 år. Rynker på dit ansigt mindre mærkbar, men i forskellige lag af huden er tabt tidligere muskeltonus og gradvist reducerer mængden af vand.

Blandt årsagerne til for tidlig aldring, er:

 • usund livsstil (alkohol, Rygning, manglende fysisk aktivitet);
 • stress, søvnløshed, kronisk træthed;
 • facial skadelige vaner (til at rynke panden ofte til at grine, blink);
 • forkert kost (overdreven indtagelse af salt og sukker, røget og fed);
 • utilstrækkelig vand-forbrug;
 • analfabeter hudpleje (brug af billig kosmetik, dårlig rengøring af hornlag af huden);
 • dårlige miljøforhold (støv, vind, tør luft, sol, kulde);
 • individuelle karakteristika (tør eller fedtet hud);
 • arvelighed.

Hurtig vægt tab på grund af strenge diæter, der ikke kun fører til sundhedsmæssige problemer, men også til tidlig dannelse af rynker. Så motion og spis en afbalanceret og varieret, at ikke kun se, men for at være sund!

Hud typer og aldring

Da hver person, der er påvirket af en række eksterne og interne negative faktorer, kan du se, at alle mennesker ældes forskelligt. Dannelsen af visse typer af aldring, blandt andre ting, der påvirker den type af huden.

Kosmetologer, at der er fire hovedtyper af hud:

 • normal — lidt følsomme, porerne er næsten usynlige, beskytter mod forskellige mekaniske faktorer, rynker vises senere;
 • tør, tynd og følsom, hurtigt irriteret porer, som er næsten usynlige, udsat for tidlige rynker;
 • fedtet beskytter mod irritanter, porer, der er synlig, ofte bumser og hudorme, rynker vises senere;
 • kombineret (blandet) — omfatter fedtet hud i T-zonen og kindben — normal eller tør, er den mest problematiske.

Huden type afhænger af valget af dekorative, hudpleje og anti-aging kosmetik. Brug kun de værktøjer, der er skabt specielt til din type for at undgå hudproblemer og begyndelsen af forekomsten af rynker.

hvordan at slippe af rynker

Hvordan at slippe af med: en gennemgang af effektive måder

Der er i dag mange værktøjer, som du kan bruge til at oprette en glattere og fastere hud.

Apotek og kosmetik

Disse omfatter forskellige anti-aging cremer, geler, salver og medicin (vitaminer), som ikke altid er designet specielt til at beskæftige sig med rynker.

Før du køber nogen af apoteket betyder, at det er nødvendigt at undersøge sammensætningen og sørg for at det passer til din hud.

De mest populære lægemidler:

 • Heparin salve reducerer hævelse, heler blå mærker, blodudtrædninger og hudafskrabninger, er et populært middel til bekæmpelse af poser og mørke rande under øjnene. Forsigtigt gælder for huden omkring øjnene 2-3 gange dagligt i 10-14 dage.
 • Zink salve er en billig og populære middel til forskellige hud-sygdomme og skader, som er gode og fine rynker. Zink vil beskytte huden mod UV-stråler og for tidlig ældning. Velegnet til mennesker med normal til fedtet hud, da den udtørrer huden en smule, ejere af tør hud, kan du blande salve med fugtgivende creme. Gælder for problemet områder med et tyndt lag 3 gange i døgnet, undgå kontakt med øjnene.
 • Vitaminer a, E Og F kapsler — nære, fugte, regenerere huden, lindre irritation. Brug ikke mere end 7-10 dage, interval mellem kurser af 2-3 måneder.

Den grundlæggende regel for huden pleje af ansigtet er den formelle procedurer. Det giver et godt resultat i kampen mod alle rynke

Test for allergi, før du bruger produktet: påfør en subtil område af huden lille mængde af stoffet og lade i 24 timer. Hvis irritation ikke vises, kan begynde at bruge. Ellers skal du sørge for at konsultere en specialist: det vil hjælpe til at slippe af med allergier, og give individuelle anbefalinger til kampen mod rynker.

Folkemusik retsmidler

Populære opskrifter populær på grund af dens tilgængelighed, relative sikkerhed og effektivitet. Kontrollere sammensætningen og mængden af ingredienser, du kan beskytte dig mod allergi.

Populære folkemusik retsmidler fra rynker:

 • Maske med en æggeblomme for at udglatte rynker. Ingredienser: æggeblomme, olivenolie og honning. Det anbefales, at påfør så 2-3 lag i 20 minutter, skyl derefter og fugter huden fløde.
 • Den maske af havregryn til blid rensende og udglattende på huden. Ingredienser: havre flager eller havre mel og creme fraiche. Mix og vente 15 minutter, indtil hævelsen, så gælder det henstår i 20 minutter. Det er ikke nødvendigt at ty til rensning af ansigtet, som scrubs mere end en gang om ugen.
 • En blanding af kartofler og æg fra mørket og rynker omkring øjnene. Ingredienser: ituskårne kartofler, æg, creme fraiche. Anvende og holde 15 minutter. Kræver, at mindst 10 behandlinger for at opnå synlige resultater.
 • Værktøj af brød fra rynker. Sammensætning: krummen af hvidt brød, varm vegetabilsk olie. Anvendelse på øjnene i 20 minutter.
 • Banan fra rynker på en pande. Ingredienser: hakket banan, fløde, kartoffelmel. Påfør flere lag, skal du vente 30 minutter. Den procedure, der er gennemført 10 dage hver dag, kan gentages to måneder senere.
 • Regelmæssig brug af is har en gavnlig effekt på huden. Når du bruger isterninger til massage af ansigt, en forsnævring af blodkar på grund af det fald i temperatur.

Læs også, Hvordan at slippe af med rynker i hjemmet

hudtyper

Skønhedsbehandlinger

Der er mange forskellige måder at slippe af med rynker i salonen.

Procedurer, der tilbydes til behandlere:

 1. Botox er den mest populære værktøj. Botox indsprøjtninger slappe af ansigtets muskler og udglatte rynker. De er helt sikre og kan anvendes som forebyggelse. Denne behandling anbefales til kvinder, der med dybe rynker eller mange fine linjer og rynker.
 2. Mesotherapy er en metode til injektion indebærer en behandling i epidermis niveau med indsprøjtninger af forskellige komponenter, der hjælper i de indledende faser udseendet af rynker, så det er muligt at bremse aldringsprocessen i huden. Ind: hyaluronsyre, aminosyrer, vitaminer og mineraler, som er stoffer, der stimulerer blodcirkulationen og Sammensætning fjerner overskydende fugt og nærer huden. Proceduren er udført 6-12 gange.
 3. Ozon terapi er en anden metode til injektion, behandling gas blandinger. Det er betragtet som en simpel og effektiv måde at transformation af huden. Hjælp til at slippe af bumser og acne, udglatter rynker, accelererer regenerering, fremmer hudens foryngelse.
 4. Microcurrent terapi er en god mulighed for dem, der er bange for injektioner, da den procedure, der indebærer, at kirurgiske indgreb og er smertefri. Små elektriske impulser påvirker huden, lymfe-og blodkar, som gør det muligt at mætte celler med ilt og gendanne huden på forskellige niveauer.
 5. Peeling er en udrensning af det øverste lag af huden, stimulerer celle regenerering og blodcirkulationen. Huden bliver glat og blød, er små epithelial rynker.
 6. Salon massage — indebærer mekaniske effekt på problem områder af huden, stimulerer blodcirkulationen, hvilket er hurtigere celler med ilt. De har til gengæld regenerere hurtigere og huden bliver mere tonet og smidig, mere ensartet teint.
 7. Hirudotherapy i kosmetologi er en metode til helbredelse og foryngelse ved hjælp af igler, der hører til den type af heraf og er i bund og grund parasitter.

Gymnastik og selv-massage

Facial gymnastik og selv — massage - en obligatorisk procedure for piger over 25 år. Selv om rynkerne i ansigtet, er stadig synligt, og hud tone er allerede begyndt at få tabt, så en række øvelser til at styrke musklerne, der vil være relevante i denne alder.

Gymnastik bedre at gøre i morgen, når musklerne er klar til den belastning, og mindst 5 gange om ugen. For hvert problem område, du er nødt til at vælge 2-4 øvelser og udfører dem regelmæssigt.

Gymnastik ansigter nødt til at foretage en top-down, fra pande til nakke, med en afslappet tilstand i musklerne.

Den rigtige massage forhindrer forekomsten af rynker, gør huden mere elastisk og tonet. Denne procedure udføres nemt og kræver ingen udgifter. Nogle mennesker note anti-stress effekt af hjem massage, som også har en positiv effekt på huden.

Teknik selv massage:

 • Brug fingerspidserne til at skubbe fra templer til hagen.
 • Efter et par gentagelser begynder at bevæge sig fra hans templer til hans næse, aflæse hendes fingerspidser over de rynker under øjnene.
 • Sæt dine fingre på dine øjne, og tryk forsigtigt ned (8-10 gange). Smerte skal ikke være. Gentag trykke på den øverste og nederste øjenlåg.
 • Let passere hånden for øjnene.
 • Pegefinger og langfinger tilbringe et par gange fra næse til templerne.
 • En kavalkade af finger glide fingeren fra hage til templer.
før og efter

Metoder til bekæmpelse af dybe rynker

Vinder dybe rynker kan kun blive integreret gennem: indvendigt og udvendigt.

For at gøre dette:

 • drik mindst to liter vand om dagen;
 • revidere mad, hvilket gør det sundere;
 • at spille sport i det mindste i hjemmet;
 • stoppe med at Ryge — Rygning tager væk ilt og sinker processen af celle fornyelse;
 • forbruger vitaminer;
 • købe høje kvalitet, cremer, masker og cremer til ansigtet, og brug dem hele tiden;
 • regelmæssig massage, gymnastik, vask;
 • søge rådgivning hos din kosmetolog for at rådgive den procedure, der er passende til din type af aldring.

10 måder at skjule rynker med makeup

Makeup ikke hjælp til at slippe af rynker, mørke rande, men hvis du har et vigtigt møde, og ønsker at se ung og attraktiv, skal du bruge disse tips:

 • Ejer tør hud bør fugter det før makeup til, efter et stykke tid, rynker vises.
 • Vælg en fugtgivende creme, Foundation og ingen fedtet fonde. Anvende det på kindben på først, og derefter på T-zonen. Ikke anvende concealer til nasolabiale folder, kan det ikke skjule, men kun fremhæve dem.
 • Brug concealer til visuelt at glatte huden.
 • I stedet for en løs pudder på de mørke rande under øjnene anvende en lys concealer.
 • Sporing med en blyant kun den øvre øjenlåg, nedre vippekant maling.
 • Øjenlåg kan ikke vise dine rynker, gælder den første tone og derefter skyggen.
 • Brug pastel farver 1-2 nuancer lysere end huden.
 • En hvid blyant tegne slimhinden i den nederste øjenlåg.
 • En lys concealer vil skjule rynker i hjørnerne af læber.
 • I stedet for kraftig læbestift, skal du bruge en let Shine.
metoder til kampen mod rynker

Forebyggelse tegn på alderdom eller ansigtet

Den bedste måde at forebygge rynker er en sund livsstil. Ordentlig kost, herunder passende mængde af protein, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler, er i stand til at holde huden ung og elastisk til 45-55 år. Og på trods af den arvelige faktor i dannelsen af rynker, regelmæssig brug af cremer og lotions, der vil beskytte du fra tidlig crow ' s feet, "rynker-dukker", osv.

Forebyggende behandlinger skal starte i mindst 30 år, når de rynker og blå mærker under øjnene vil være mærkbar.

Hvis du tidligere har brugt alkohol eller cigaretter, nu er det tid til at opgive dem, som afhængighed, har en negativ indvirkning på sundhed og huden.

Forekomsten af poser under øjnene, rynker, eller blå mærker på huden er en naturlig ældningsproces, som ikke kan undgås. Men at være bange, det er ikke nødvendigt, fordi forebyggelse og rettidig undertrykkelse af de første tegn på aldring vil medvirke til at bevare friskhed og ungdommelighed af huden i lang tid. Hvis du tager dig tid anti-aging procedurer, der regelmæssigt, rynker begynder at forsvinde, og ansigtet er synligt forandret, hvilket gør dig yngre med fem eller endnu femten år.