Hvordan til at se 10 år yngre: facial gymnastik fra rynker

Facial gymnastik er en speciel øvelse, der hjælper til at opretholde facial muskler tone. Skaberen af denne afgift betragtes som en plastikkirurg fra Tyskland – Reinhold Benz. Og fortsatte sit arbejde Amerikanske Carol Maggio, der har opfundet en særlig "aerobic for personer". Hvis du dagligt afsætte 20-25 minutter af denne uddannelse, er det muligt at forhindre aldring, fjerne rynker og dobbelthage. Det menes, at effekten af sådanne øvelser, der kan erstatte den populære plastikkirurgi procedure er den ansigtsløftning. Også, der er ingen grund til at gøre Botox og andre behandlinger. Et andet plus – klasser facial gymnastik du kan organisere hjem.

facial gymnastik

Facial gymnastik derhjemme – 5-regler

Før du starter træning ansigtets muskler, der har brug for at lære fem Gyldne regler for facial gymnastik. Uden dem vil det være vanskeligt at opnå det ønskede resultat.

Den perfekte alder til at begynde at træne – 25 år. Efter 30 år med gymnastik bør være en obligatorisk del af ansigtet. Øvelser er nødt til at træne hver dag. Dette gøres bedst i morgen. I gymnastik hovedrollen spilles af den regelmæssighed og effektiv metode. Før starten af klasser at vælge den rette kurs fra den berømte coach støt og følge dens regler. Ikke skal bruge de første dage til at give en kraftig belastning af musklerne i ansigtet. Det er bedre til gradvist at flytte fra en mindre til en større mængde af motion. Facial øvelser skal udføres, med rene hænder. Huden, før du begynder din træning, bør rengøres med en blød, tonic.

Effekten af motion ikke vil være mærkbar efter den første session. Kontur i ansigtet strammes 15-20 dage efter den daglige træning. Rynker vil begynde at forsvinde, dog ikke tidligere end i 2-3 måneder. Så en person, der får en smuk farve og en sund glød, kinderne bliver mere elastisk.

Hjem øvelser for rynker, eller Som i 50 år til at se på 35, før og efter billeder

Vist sig effektive anti-aging effekt facial gymnastik. Der er udviklet mange anti-aging teknikker. Denne anti-aging øvelser er udført i etaper. Forskellige dele af ansigtet gradvist at varme op og er i god form.

  1. Nogensinde. Indekset fingre er lukket i området af øjenbryn. Stort placeret på den ydre kant af øjet. Det viser sig, omkreds i form af point. Nogensinde har brug for at stramt og tæt. Så pegefingrene mellem øjenbrynene er rejst opad. Store også bevæget sig op, men i retning af ørerne. Den øvelse skal gøres omkring 40 sekunder. Resultatet er, at forsvinde, hævede områder omkring øjnene, tone øverste og nederste øjenlåg stiger, forynger huden og fjerner tegn på træthed.
  2. Panden. Thumbs registreres under kindbenene. De andre fingre af palm er placeret over den øverste kurve af øjenbryn. Øjenbryn skal hæves, og fingrene drop down, der udgør en modstand. En sådan bestemmelse er optaget i 30 sekunder, derefter facial muskler slappe af. Resultatet: en effektiv forebyggelse mod rynker på panden, forsvinder tværgående rynker mellem øjenbrynene og longitudinelle folder, eliminerer udhæng af den øvre øjenlåg.
  3. Nedre øjenlåg. Indekset fingre er placeret under det nederste øjenlåg, ved vippekanten. Derefter er nødt til at knibe øjnene sammen og ser op på så højt op som muligt. Ansigt trukket frem og skuldrene trukket tilbage. Du bør se den modstand. Hold denne stilling i 30 sekunder. Resultatet er, at de gradvist forsvinde, mørke rande og poser under øjnene.
  4. Kinder. Indeks fingre trykker på den fremspringende del af kinderne i centrum. Lip flush er Pakket til tænderne. Nu skal vi til at skildre tilråb "Ugh!", som vi siger, når der henvises til noget ubehageligt. Det er således nødvendigt at smile, men kun i den midterste del af læber, forsøger ikke at oprette forbindelse. Fingrene bør føle den frie bevægelighed af kinderne. For at gøre det samme 20 gange. Resultatet er blød, stram kinder.
  5. Næse. Næsen bør forstå pegefinger og tommelfinger. Pegefingeren på den anden hånd, spidsen af næsen stiger. Overlæben til at trække ned og hold spændingen et par sekunder. Lave øvelser, næse 40 gange. Resultatet: næsen er i god form, ikke øges som følge af befolkningens aldring (det faktum, at næsen vokser hele dit liv – det er et faktum).
  6. Hjørnerne af læber. Læber tæt knyttede, deres hjørner til at trække indad. Indeks fingre til at massere huden op og ned uden at løfte dem fra hjørnerne af læber. Massere 40 sekunder. Så, næsten uden at åbne læber, for at udånder luft og slappe muskler. Resultatet: Et af kendetegnene ved den alder – hjørnerne af læber, desværre nedad. Denne mangel er nem at forebygge og eliminere ved at gøre denne enkle øvelse.
  7. Volumen på læberne. Pegefinger til at stramme den ydre kant af læbe under den indre. Fingre til at lave den "twisted" læbe i centrum og forsigtigt flade det fra begge sider. Resultatet: læberne er fyldige, glat og elastisk og uden brug af specielle fyldstoffer.
  8. De nasolabiale folder. Læber presses så tæt som muligt til tandkød og vises i form af en oval eller aflang "O" bogstaver. Indekset fingre er anvendt til hjørnerne af læber. Derefter fingrene bevæge sig op til næsen vinger og falde bagover. Den vartegn bevægelse – nasolabiale folder. Resultatet: fjernelse af selv dybe furer mellem næse og læber.
  9. Konturerne af ansigtet. Åben munden, øvre og nedre læbe er presset tæt til tænderne og pakket ind. I denne position, du har brug for fem gange langsomt at åbne og lukke hans kæbe. Så hold din mund lukket, lidt løft hagen op. Til at ordne det for et par sekunder i denne position, slappe af i musklerne. Resultatet er, at de klare konturer af ovale ansigt, kæbe linje, at slippe af med en dobbelthage.
  10. Hals og hage. Den ene hånd til at sætte om halsen og et lille skub, den anden til at læne sig op mod væggen. At løfte sit hoved op og smile. Efter denne tunge nået til spidsen af næsen og skubbe væk fra væggen. Gentag bevægelsen 30 gange, at holde alt i den samme position. For at gøre øvelsen anden 30 gange, at dreje hovedet til venstre og 30 gange til højre. Resultatet: bedre kontur af hagen, kæbe, strammet hals og forsvinder dobbelt hage. Før og efter fotos, der kan overbevise selv den mest inkarnerede skeptikere, at facial gymnastik er ikke bare spild af tid, og en effektiv og anti-aging øvelser til ansigtet.
hvordan til at gøre øvelser til ansigtet

Gymnastik ansigt ved at Anastasia B. – 13 øvelser mod rynker

Alle disse teknikker tilbyder kurser Anastasia B. Hun hedder lektion "Super face". Det indeholder 13 øvelser. Ved den tid, de tager kun 8 minutter to gange om dagen. I den sidste ende, 16 minutter, som vil gøre dit ansigt ung, smuk og fit.

Efter 2-3 måneder, og er den mest effektive anti-aging teknik bude er der, eller snarere – på forsiden. Rynker vil begynde at falme, huden i ansigtet og hals vil være glat, uden folder, facial konturer vil indhente. Øjne, læber, kindben er endnu mere udtalt, forsvinder tegn på rosacea. I den video fra Anastasia – detaljerede instruktioner om, hvordan at gøre anti-aging øvelser ansigt.

Teknikker facial gymnastik bugne. Designet dem kendte trænere, og de er meget populære hos alle, der ønsker at gemme ungdom og friskhed i huden. Det er så nemt – 20 minutters øvelser for ansigt og ingen Botox.