Korrektion af rynker

Rynker bliver folderne i huden, der forekommer i områder med øget aktivitet af ansigtets muskler. Det mest karakteristiske sted for forekomst af mimiske rynker - zone af panden og mellem øjenbrynene og omkring øjne og mund. I modsætning til kroppens muskler, facial muskler har en funktion – i den ene ende, de er knyttet til knoglerne af ansigtets skelet og den anden er vævet ind i huden. Med den reduktion, musklerne trækker huden, der er ansvarlig for en bestemt følelse.

Korrektion af rynker

Den alvor og dybde af rynker, afhænger af to faktorer – den grad af udtryksfuldhed af efterligne aktivitet og alder egenskaber af huden.

Forekomsten af rynker er ikke altid muligt at forklare, kun alderen egenskaber af huden, ofte er til stede hos unge patienter (25-30 år), som har for vane at rynke panden, hæve øjenbrynene og rynke panden.

Med en alder, som et resultat af fald i elasticitet af huden, mærker af rynker bestå, selv når den afslapning af musklerne. I alvorlige facial aktivitet rynker kan blive ganske dyb, hvilket gør dem synlige på resten.

Injektioner med botulinum-toxin type A kan være den eneste metode til at reducere sværhedsgraden af rynker, og i komplekse terapi for at slippe af med dem helt. Dette er den grundlæggende metode til korrektion af rynker, uden den brug, som de efterfølgende metoder for behandling, vil ikke få succes. For mere end 20 år, er botulinum toxin indsprøjtninger er en af de mest almindelige kosmetiske procedurer i æstetisk medicin.

Hvordan har botulinum-toksin?

Når det injiceres ind muskler, botulinum toxin blokerer frigivelsen af neurotransmitter, acetylcholin, som er nødvendige for gennemførelsen af den neuromuskulære transmission. I følge tælleren muskel afslapning, der er forbundet med rynker. I aesthetic medicine i Rusland, der anvendes flere typer af præparater, som indeholder botulinum-toksin.

Produktion af forskellige lægemidler har sin teknologiske funktioner – brug forskellige stammer af bakterier, forskellige metoder til rensning og stabilisering. Til måling af aktiviteten af lægemidler ved hjælp af forskellige biologiske test i denne forbindelse, enheden for aktivitet, kan være forskellige. For eksempel, for korrektion af rynker området mellem øjenbryn er påkrævet 13 til 20 ENHEDER af Botox og 30-50 IU af Dysport. Det er det samlede antal, der er indtastet for proceduren for udarbejdelse, resultatet, og prisen vil være omkring det samme, mens de enheder, der er for det enkelte stof vil have sin egen.

Procedure

Der er angivet med den korrektion af mimiske rynker med botulinum toxin?

Botulinum toksin indsprøjtninger bruges til korrektion af glabellar rynker rynker på broen ved næsen, rundt om øjnene (kragetæer), pande, først den øverste læbe og i nakken og décolleté. Injektioner af Botox eller Dysport anbefales ikke kun til patienter med allerede dannede rynker, men unge voksne med aktiv udtryk. Rettidig korrektion kan hjælpe patienten vænne fra vane til at gøre en aktiv efterligne de bevægelser, der giver dig mulighed for at udsætte forekomsten af rynker og, når regelmæssigt udførte procedurer til helt at forhindre deres forekomst

Hvem bør ikke bruge Botox behandling?

 • Graviditet og amning
 • Forværring af kroniske infektioner
 • Allergiske historie
 • Myasthenia gravis
 • Overfølsomhed over for injektion procedurer
 • Inflammatoriske sygdomme i hud
 • Administration af antibakterielle præparater af tetracykliner, makrolider, aminoglycosider senere end 2 uger før proceduren
 • Overfølsomhed over for lægemidlet
 • Overskydende væv og brok af øjenlåg

Hvordan er proceduren for botulinum-toksin-behandling?

Det stof, samt det nødvendige antal enheder til korrektion af et bestemt område, kan der vælges en læge på grundlag af inspektionen, efterligne aktivitet og præferencer af patienten

Recovery procedurer og anbefalinger

Efter den procedure,, den behandling, der kan være en vis ømhed på injektionsstedet kan forekomme en lille hæmatom. Disse fænomener er alene i flere dage og kræver ikke yderligere behandling.

Anbefalinger efter den procedure,

 • Til at gøre en aktiv efterligne bevægelser i området administration (at rynke panden, rynke panden) inden for 1 time efter proceduren
 • At udelukke alkohol inden for 1-7 dage
 • At udelukke besøg på spabade, saunaer, inden for 1-7 dage
 • Ikke røre, ikke strække stedet for administration af lægemidlet for 1-3 dage
 • At udelukke aktive udøvelse inden for 1-7 dage

Resultatet og mangfoldighed af procedurer

Korrektion

Det stof er en flydende opløsning, der er sprøjtet med en sprøjte ind i den fremskrivning af ansigtets muskler, den aktivitet, der skal dæmpes. Som regel, den procedure, der ikke kræver anæstesi og patienter tolerere nemt nok.

Virkningen af lægemidlet starter ved ca 3-5 dage på proceduren, og der synes at reducere aktiviteten af musklerne i behandlingen område. Patienten bemærkede vanskeligheder, når vred eller rynker panden. På grund af fjernelse af Hyper-tonus i musklerne, udjævning af mimiske rynker, i nogle tilfælde forsvinder de helt. Resultatet af denne procedure er anslået til 10 til 14 dage, i nogle tilfælde, kræver administrationen af små doser af stoffet.

Med dybe rynker kan kræve yderligere korrigerende procedurer såsom laser resurfacing eller contouring. Alle disse procedurer er fortrinsvis udført på baggrund af reduceret efterligne aktivitet, som er den procedure terapi bør være den primære.

Effekten af stoffet varer fra 3 til 8 måneder efter denne periode arbejde af de muskler, der er fuldt genoprettet. Som en regel, at proceduren for administration af Botox eller Dysport gentages 2-3 gange om året.