Hvordan til at fjerne dybe rynker

Hver kvinde drømme om lange år for at være smuk og unge, uanset deres biologiske alder. I forfølgelsen af de unge kvinder har tyet til forskellige tricks. Men på trods af det, er det et faktum, at de rynker på dit ansigt med hvert år er der flere muskler og huden mister deres fasthed og elasticitet. Hvad er de måder at slippe af med disse ubehagelige tegn på aldring?

Rynker

Uafhængig Fejlfinding

For at fjerne små rynker på ansigt, er det ikke nødvendigt at søge bistand hos en plastikkirurg eller udsætte din krop til indførelsen af den berømte injektion. I første kamp med denne defekt hud, bør du bruge "hjem" betyder.

Professionel anti-rynke creme

En af de mest kendte hjælpere i kampen med de forræderiske folder er creme. Effektiviteten af sådanne midler fra rynker på ansigt, afhænger i høj grad af, om indholdet af aktive komponenter. Så hvad er de ingredienser, der kan korrigere rynker, skal indeholde fløde?

 • Antioxidant, vitamin a neutralisere forårsager rynker og skade hudens celler frie radikaler;
 • Hydroxyl syre. I det væsentlige, er de stoffer, hvis handling er rettet mod fjernelse af det ydre lag af gamle, døde hud, og stimulerer væksten af nye, sund glat hud;
 • Coenzym Q10. Dette væsentlige næringsstof, der bidrager til regulering opstår i kroppens celler, der producerer energi. Undersøgelser har vist sin effektivitet i at reducere dybe rynker;
 • Kobber peptider. Disse stoffer forbedre effekten af antioxidanter og stimulerer produktionen af kollagen
 • Te ekstrakter. Grøn og sort te indeholder i deres sammensætning, anti-inflammatoriske stoffer og antioxidanter. Ikke så mærkeligt, en af de mest populære komponenter af de bedste cremer fra rynker betragtes som grøn te-ekstrakt.
Creme

I moderne tider er anti-rynke creme, er tilbøjelige til at have i tasken for enhver kvinde, og er et uundværligt redskab for hudpleje ansigt.

At vide, hvilke komponenter du bør omfatte en høj kvalitet creme, og omhyggeligt at læse den emballage, du kan købe en rigtig effektiv værktøj.

Opskrift på hjemmelavet creme

Nogle kvinder, i stedet for professionelle kosmetik jeg foretrækker hjemmelavet, men fordi anti-rynke creme på ansigtet er udarbejdet med udgangspunkt i den populære opskrifter.

Så, hjemmelavet creme til rynker i ansigtet:

Smør (1 spiseskefuld) skal være blandes med æggeblomme og tilsæt knust rosenblade (1 spiseske), griflen og støvdragere af blomster med pollen (en halv tsk). Alt dette rør godt rundt og læg i et glas. For at holde et produkt, der skal være nedkølet og ikke længere end 7 dage.

Påfør cremen bør, før seng på problem områder af ansigtet og skyl ikke. Cremen vil hjælpe med at reducere eksisterende rynker og forebygger fremkomsten af nye rynker.

Ice som et middel mod rynker

Is, sammen med det faktum, at der er et godt værktøj til forfriskende hud og kraftig toning er også en god måde at udjævne overfladiske rynker.

Kosmetiske is fra folderne i ansigtet kan være lavet af forskellige komponenter, for eksempel:

 • Is fra infusion af frø af hør. Infusioner og afkog af hørfrø, som du kender, af sig selv, har fremragende udglattende og plejende egenskaber, og kombineret med den foryngende virkning af is i stand til at producere en fantastisk effekt. At tilberede suppen skal tage 2 tsk hørfrø hæld 250 ml kogende vand, derefter dække tæt med et låg, og lad for 5 timer at indgyde. Passage af tid, suppen skal løbe og hæld det i forme og placere den i fryseren;
 • Ice mælk. Den mælk, der skal fortyndes 1:1 med rent vand, lidt varme på ovnen, så hæld i forme og sende den i fryseren;
 • Is af saft. Du behøver kun at fryse friskpresset juice fra en af følgende frugter og bær: blomme, abrikos, mandarin, vandmelon, melon, banan, søde modne stikkelsbær, avocado, kaki og havtorn.
Ler som et middel mod rynker

Anvende is mod rynker, der anbefales i morgen (som et alternativ til konventionel vask med vand fra hanen eller brug tonic) eller om aftenen efter afrensning. Om dagen er nok til at udføre en procedure.

Isen bør hurtigt at flytte til ansigt, ikke stoppe på en hvilken som helst del af det. Sådanne procedurer er kontraindiceret i sår og sår, alle hudsygdomme og rosacea.

Ler som et middel mod rynker

Ler, på grund af det faktum, at hun har en række nyttige egenskaber, der ofte bruges i kosmetiske formål, især det hjælper til at fjerne den grimme rynker i ansigtet.

Det vurderes, at fra et stort udvalg af masker for ansigtet af for tidlig rynker, det mest effektive er de en del af, som er en kosmetisk ler.

For at fjerne rynker på dit ansigt, er du nødt til at bestemme den mest egnede form for ler. Så, det røde ler anbefales til følsom og tør hud, og gul når fading og aldrende hud.

For problemet eller fedtet hud mere som grøn, blå og hvid ler. Rosa ler, som er en blanding af hvid og rød ler, bedst egnet til kombination til normal hud.

For at forberede en effektiv ler maske anti-rynke får brug for: 2 tsk salvie, lindeblomster, kamille og lavendel.

Det skal være fortyndet med kogt vand (50 ml.) og det trække i 10 minutter, indtil klæg masse. Derefter tilsættes blå ler (3 spsk) og bland begge dele, indtil en ensartet creme fraiche.

Næste, du deler sammensætning i to dele, hvoraf den ene er forpligtet til at varme i et vandbad, og den anden afkøles i køleskab.

Begge dele bør spredes ud på et stykke gaze, som anvendes på ansigt, skiftevis i 5 minutter, med øjnene for at beskytte dyppet i infusion af lindeblomster med en vatpind.

Det er tilstrækkeligt til at udføre den procedure, der én gang om ugen, og snart vil resultatet kunne mærkes, fordi de ler maske er bare en magisk middel mod rynker i ansigtet.

Olie mod rynker

Olie mod rynker

At slippe af rynker eller reducere dem vil hjælpe og naturlige olier. Metoden af deres applikation er ganske enkel. Olien påføres morgen og aften på det område af huden, hvor der er dybe rynker eller fine linjer.

Olie bruges ofte i stedet for ansigt cremer, fordi det har næsten den samme effekt.

 • Olie dyb rynke. Du er nødt til at blande jojoba olie, avocado olie og hvedekim-olie (hver olie, tag 1 spsk. spoon). Tilføje blandingen for at æterisk olie af rosewood (4 dråber) og røgelse (3 dråber). Bland alt og finder anvendelse på rynket områder om natten, og to gange i løbet af dagen;
 • Fersken olie. I fersken olie (2 spsk), tilføj den æteriske olie af ylang-ylang (3 dråber) og citron olie (2 dråber). Ved hjælp af denne blanding, kan du fjerne lavvandede mimiske rynker i ansigtet. Anvendelse 3-4 gange om dagen;
 • En lys blanding af olier. Bland hyben olie (1 spsk) og sesam olie (1 spsk). Ville gøre en fremragende sammensætning til at bekæmpe rynker på hagen og glat andre overfladiske rynker i ansigtet.

Kabinen metode

Den mest effektive indvendige behandlinger for hudforyngelse er:

 • biorevitalization;
 • kontur;
 • RF vektor løfte;
 • botulinum-toksin-behandling;
 • forskellige typer af skaller.

Hver af de metoder har sine fordele og ulemper, der anvendes i visse indikationer for at løse specifikke fejl.

Biorevitalization kaldes et kursus af indsprøjtninger med hyaluronsyre. Proceduren er ikke kun nærer huden med et aktivt stof, men også forbedrer metaboliske processer, som stimulerer produktionen af hyaluronsyre, der hjælper med at rette dybe rynker, har en positiv effekt på den overordnede hud betingelse.

Med hjælp af mesotherapy du kan slippe af med nasolabiale rynker, fjerne rynker på panden, omkring læberne.

Kontur – effekt på huden gennem injektioner. Denne teknik er effektiv mod dybe rynker på øjenlågene, fjerner rynker over overlæben, omkring øjnene, i deres hjørner, hjælper med at reducere nasolabiale furer.

Vektor løfte er en type af contouring. Den teknik, der indebærer brug af særlige fyldstof til injektion, som også kaldes wrinkle filler. Den procedure, der giver dig mulighed for at fjerne dybe rynker i panden, omkring øjnene og især under øjnene.

Efter vektor ansigtsløftning, genopretter elasticitet og hydrering af huden, reducerer sin sagging.

Botox

Radio frekvens løft er en af den seneste udvikling i den skønhed industrien. Effektivitet er på niveau med kirurgisk facelifts. Den procedure, der er langt mere skånsom og sikker.

Effekten af radio bølger eliminerer mekaniske skader på huden, så lyset ikke vil forblive den ar eller ar. Ud over at rynke fjernelse, radio frekvens ansigtsløftning vil løse en række problemer med huden: fjern spider, reducerer pigmentering, hjælper med forstørrede porer.

Botulinum-toksin-behandling eksperter anbefaler, at i tilfælde af at du nødt til at fjerne rynker omkring øjnene. Denne metode til udglatning af hudens overflade, der anvendes i kosmetik i mere end 30 år og har stadig ikke mistet sin relevans.

Forskellige former for peeling mere hjælp til de små mimiske rynker, men hvis du regelmæssigt gennemgår, kan være reduceret og mere dybtgående dem.

I kampen mod rynker, skal du vide, at rynker på huden kan forekomme, ikke kun på grund af aldring, men på grund af andre faktorer. Dette kan være en omfordeling af subkutant fedt indskud, nedsat muskeltonus, og selv ændringer i knoglevæv af kraniet.

Derfor, for at vælge det sæt af procedurer, du har brug for at konsultere en specialist til at bestemme årsagerne til dannelsen af rynker.