Aloe Vera juice for rynker – anmeldelser, opskrifter, nyttige egenskaber

Over tid, vores hud mister kollagen og elastin, nedsat produktion af hyaluronsyre. Som et resultat af manglende fugt begynder at danne rynker. For at forhindre for tidlig ældning og se yngre ud, er meget vigtigt daglige pleje både internt og eksternt. I denne opgave, sammen med en sund kost og en god fugtighedscreme, kan du bruge naturlige produkter. Som har en foryngende og antioxidant egenskaber. Med denne store aloe Vera.

Aloe

Aloe gavnlige egenskaber til ansigt rynker

Nu er denne plante er og oplever en hidtil uset popularitet i den skønhed industrien. Den hemmelige fordel er, at aloe Vera fremmer en hurtig celle regenerering og fremskynde metaboliske processer i huden.

Tak til allantoin del af den grønne tryllekunstner forhindrer dannelsen af rynker. Aloe indeholder mere end 200 stoffer, mineraler og sporstoffer. Det er sammensat af aminosyrer, salicylsyre (en fælles ingrediens i acne behandlinger), vitaminer af grupperne A, B, C, E. Derudover er det er en grøn plante indeholder næringsstoffer som lignin, enzymer, saponiner og nyttige sukker.

I modsætning til andre naturlige produkter, saften kan trænge ind i de dybere lag af huden og levere alle de næringsstoffer og vitaminer. Så der er nødvendigt for at forhindre tør hud og for tidlig rynker. Hvem vidste, at den gavnlige egenskaber af aloe Vera udvide så langt? Så hvad gjorde vi elsker aloe:

 • udjævner rynker;
 • naturlig antioxidant;
 • regulerer vand balance i væv;
 • stimulerer produktionen af kollagen og elastin.
 • forhindrer forekomsten af rynker på huden;
 • beskytter mod UV-eksponering og efterfølgende foto-aging hud;
 • lysner mørke pletter;
 • fungerer som en helbredende eliksir for nedskæringer;
 • hjælper med at kontrollere diabetes;
 • forbedrer fordøjelsen.

De fleste af papirmasse af anlægget produceret lotion, tonika, masker. Men fordelene er ikke kun til ekstern brug. Indeholdt i anlægget, jod, zink, jern, natrium har en gavnlig virkning "indefra".

Dermatologi Seoul National University i Sydkorea har vist, at daglig indtagelse ¼ teskefuld af aloe Vera juice, øger hudens elasticitet og øge produktionen af kollagen.

Forsøget involverede kvinder, der er ældre end 45 år. Inden for tre måneder, kvinderne tog hver en kvart teskefuld af aloe (omkring 1.200 mg). Resultaterne overrasket lægerne: antallet af rynker formindsket, huden begyndte at producere mere kollagen og forbedrede funktioner. Enig, dette er en objektiv grund til at tro på den ekstraordinære egenskaber fra Aloe Vera!

Det er virkelig et vidunder-stof i sin naturlige form. Du kan dyrke dine egne aloe Vera direkte på vindueskarmen. Og er "ved hånden" denne eliksir. Ikke underligt dette anlæg blev kendt selv for 5000 år siden.

Aloe Vera juice

Advarsler og kontraindikationer

I dette afsnit vil du være uden den lidenskabelige roser og advarer dig mod overforbrug af aloe. Han har en række kontraindikationer. Ikke kan tages oralt som apotek og frisk juice på:

 • forhøjet blodtryk og hjertesygdomme.
 • alvorlige allergiske reaktioner;
 • forstyrrelser i blodets evne til at størkne;
 • sygdomme i nyrer, lever, galdeblære;
 • sygdomme i mave-tarmkanalen;
 • maligne sygdomme;
 • det er strengt forbudt under menstruationscyklus og gravide, fordi det har et fejlslagent effekt.

Lægemidler og nyttige er aloe Vera (agave), og Aloe Vera. Saften af træ, der anvendes til udendørs applikationer. Så, før du kan bruge anlægget, skal du finde ud af, hvilken type pryder din vindueskarm.

Når teststoffet appliceres anvendes, saft har nogen kontraindikationer. Det er oftest afledt af en række Barbadenis. Det har store brede blade og en masse af papirmasse. Det kan anvendes i fortyndet og koncentreret form, selv at huden omkring øjnene. Før brug, være forsigtig, for dem, der har allergi og problemer med tør hud.

Hvordan til at forberede aloe Vera juice

Køb kvalitets den færdige drik på apoteket. Det sælges i kapsler uden tilsætningsstoffer. Derhjemme kan du ikke bare bryde anlægget, og umiddelbart bruge det. Følgende opskrift vil hjælpe med at udtrække maksimalt udbytte:

 1. Anlægget skal være ældre end 3 år.
 2. Du kan kun bruge de nederste blade.
 3. Før du skærer bladene har brug for at blive udslettet, men ikke vasket.
 4. Hvert ark, pakket ind i et håndklæde eller en klud, og placeret på 14 dage i køleskab. I disse betingelser for opbevaring, begynder de at producere biostimulanter.
 5. Efter 2 uger bladene skal blive knust, og pres saften gennem ostelærred.

Nyttige væske til brug med det samme. Hvis du planlægger at gemme saften i lang tid i køleskabet, så fortynde det med alkohol, med en sats på 4:1.

Hvordan til at bruge aloe Vera til rynker

For rubdowns, omslag eller is derhjemme, tage ren saft eller fortyndet 1:1 med vand. Og 15 minutter senere mirakuløse løsning til at vaske af og anvende fugtighedscreme. Selv om mange ressourcer skriver ikke til at vaske af. Men jeg begyndte at klemme huden fra, indeholdt salicylsyre i aloe. I morgen, bruge sats med jævne mellemrum at aftørre is med scarlet. Jeg skrev om dette i artiklen om isen til ansigt rynker.

Uddrag helt klare de mimiske rynker under øjnene. Bekræfte effektiviteten af aloe fra rynker runde øjne svar af kvinder fra hele verden. Simpelthen anvende den juice på den sarte hud eller vedhæfte stykker af anlægget. Mørke rande og hævelser, at det ikke vil gemme.

Aloe Vera juice

Til at indtage aloe Vera juice i ren form er muligt 1 gang om dagen i 0,5 tsk 20 minutter før måltider. Fortyndet i et halvt glas vand. Lægerne anbefaler, at være begrænset til 15-30 dage og derefter tage en pause. Bemærk, at værktøjet på samme tid forbedrer immunforsvaret, renser kroppen og fungerer som et afføringsmiddel.

Glem ikke, at huden på ansigt og hals, der ikke er mindre behov for sarte sig, hvad er det, vi mindet om eksperter og oplægsholdere i deres videoer. Du har sikkert hørt om fordelene ved facial øvelse, der vil hurtigt og permanent fjerne tegn på aldring og træthed.

Tid-testet opskrifter af masker af aloe juice

Ansigt maske aloe fra rynker er også velegnet til dehydreret hud.

Universal anti-aging

Du skal blommen i et æg, 1 tsk fedtfattig creme fraiche og 1 tsk. af apotek eller kogt saft. Bomuld pad påfør blandingen på huden lag. Som en tørrer, anvende den næste.

Efter 15 minutter gå skyl med varmt vand + fugter din favorit læder af god anti-aging cream.

Hair mask med smør

Du er nødt til at blande saft i sin rene form og olie (oliven -, mandel -, fersken -, abrikos -) 2:1. Vatpind, påfør på ansigtet. Efter 30 minutter, skyl. Saldi olie på huden, DAB et papir håndklæde.

Honning-creme maske

Anbefales til ansigt og hals for at forhindre rynker. Tag 2 tsk flydende honning. Hvis det er fortykket, derefter let at opvarme det. Meget honning, må ikke være opvarmet (max 40 grader). Næste, der blandes med saft, glycerin og kogt vand i lige store andele. Ie 2 tsk. Føje til mix 1 tsk mel og fra havregryn. Anvende jævnt på ansigt og hals. Efter 15 minutter masken skylles af.

Med agurk

En af de mest effektiv er en kombination af en blanding af aloe + agurk. Som denne grøntsag indeholder vitamin a, C og E, som er perfekt til at udglatte rynker og foryngelse af huden. I en blender, bland 100 g af aloe juice og agurk. For at opnå en homogen masse, tilsæt mineralvand uden gas. Det er tilstrækkeligt til at holde masken omkring 15-20 minutter. Derefter vaskes med varmt vand, fjern rester af stof og bruge din sædvanlige fugtighedscreme.

Frisk citron

En fantastisk kombination af power antioxidant aloe Vera med anti-aging egenskaber af citron. Dette citrusfrugter indeholder store mængder af C-vitamin og nærer vores dermis. 100 gram af papirmasse ekstrakt fra aloe blad, læg den i blender. Klem frisk citronsaft, 2 tsk. Tilsæt 2-3 spiseskefulde af rent vand. Gøre puré. Hvis blandingen ikke er tilstrækkelig homogen konsistens, tilsættes lidt mere vand. Den resulterende blanding ansøge om ansigtet i cirkulære bevægelser. Det er fortsat spredt på hals og bryst for at udglatte rynker i disse områder. Vent cirka 20 minutter. Vask med varmt vand, og du er færdig!

Aloe Vera juice fra "crow' s feet"

Dette værktøj er velegnet til at forhindre fremkomsten af nye rynker og poser under øjnene. Friske blade papirmasse ekstrakt af aloe henvende sig direkte ind i "krager fødder". Eller du kan anvende en ready-made gel med en vatrondel. For at opfriske huden omkring øjnene med vatrondeller sat på 10 minutter i fryseren og derefter anvende på øjenlågene. Nok 10-15 minutter.

Aloe Lotion

Tonic lotion med aloe

Tonic lotion til ansigt og hals vil håndtere sin opgave så godt købe midler. Det fremstilles som følger:

 1. 50 gr. liggende i køleskabet blade hæld 0,5 liter koldt vand.
 2. Efter 2 timer, sætte infusion på lav varme og fjern fra varmen i 5 minutter, indtil den koger.
 3. Cool flydende, stamme og opbevares i køleskab.

Tips til at bekæmpe rynker

Husk, at brugen af aloe Vera hjælper med til at fugte din hud og forebygge for tidlig aldring. Kun nødvendig for at overholde en række basale procedurer til pleje af huden.

 • Rens huden daglige betyder passer til din hud type. For eksempel, en mild sæbe;
 • Se din kost, og omfatte fødevarer rige på C-vitamin og antioxidanter;
 • At drikke to liter vand dagligt;
 • Undgå skarpe og pludselige ændringer i vægt, hvilket medfører et tab af elasticitet af huden;
 • Beskytte din hud mod solen, brug af cremer med en høj beskyttelse faktor;
 • Undgå usunde vaner som Rygning og alkohol;
 • Må ikke overforbrug kunstige UV-stråler;
 • Købe en separat creme til ansigtet rynker og øjne.