Konsekvenser og anmeldelser brug af Botox mod rynker. Kontraindikationer

Hvilke procedurer og metoder, der ikke er enig kvinder, bare for at rense ansigtet dem, der hadede rynker. Hver kvinde ønsker at se yngre ud, uanset hvilken alder hun var. I dag vil vi tale om en af de mest radikale middel til at slippe af rynker – Botox.

proceduren for Botox

Hvad er Botox rynker, hvad er konsekvenserne, anmeldelser og kontraindikationer for denne procedure?

Hvad der i almindelig sprogbrug kaldes Botox er et botulinum toxin, protein, er produceret af visse stammer af bakterier.

Huden på ansigt, der er direkte forbundet med musklerne, og hvis resultatet af anvendelse af Botox facial muskler er blokeret, huden genvinde elasticitet, rynker.

Efter injektion af narkotika, overførsel af nerveimpulser til musklerne stopper, slapper af, men muskelatrofi ikke opstå, fordi blodforsyningen er fuldt operationelle.

Dette stof har et andet navn – Dysport. Men, i virkeligheden, er en og den samme, bare forskellige producenter (Botox — Amerikansk selskab, Dysport er et fransk mærke) og en lille forskel i mængden af aktivt stof i flasken.

Hvor har Botox?

Den første omtale af, at det var sådan, om gift, som skyldes lammelse (da infektionen fandt sted i forbrug af pølser, et toksin kaldet botulinumtoksin, oversat fra Latin for "pølse gift"). Senere, dog, det stof, der blev forfinet af forskere og forbedret i kemiske egenskaber ved at ændre på koncentration.

I denne form, toksin, der blev anvendt til medicinske formål til behandling af patienter med neurologiske status, for at fjerne muskel-spasmer og kramper, og derefter og i oftalmologi for skelen korrektion og komme af flåter. Det var så bemærket, at injektionsstedet hud var glat og botulinum toxin (Botox) har fundet sin anvendelse i kosmetik, som et lægemiddel mod rynker.

Men som med ethvert lægemiddel, det har visse konsekvenser af ansøgning (der er i øvrigt, og negativ feedback) og kontraindikationer.

Grundlæggende begrænsninger, før den procedure, ved hjælp af Botox:

 1. En dag eller to forbudt brugen af alkohol, provokerende forekomsten af trykskader.
 2. Det anbefales at annullere modtagelsen af antibiotika og blodfortyndende medicin – de kan forårsage blå mærker.
 3. Jeg vil ikke råde til at udføre arbejde eller procedurer, hvorefter lederen vil tage et stykke tid for skrå (massage, rengøring, Strygning), fordi blodcirkulationen i området af ansigtet vil stige, og der er en risiko for, at lægemidlet vil blive fordelt anderledes.

Før du anvender boteks rynker, det er vigtigt at afklare de mulige konsekvenser. Anmeldelser og kontraindikationer for denne metode til foryngelse er også nødvendigt at undersøge på forhånd.

hvordan er proceduren

Hvordan er proceduren

Patienten er placeret i en tilbagelænet stol. Behandlingen er udført huden antiseptisk. Derefter under huden eller i en muskel (afhængigt af, hvor administreres) sprøjte med en tynd nål injiceres medicin.

Injektioner er fine nåle, derfor er mængden af toksin anses for at være antallet af enheder (på sprøjten gradueringer per enhed).

Den dosis af lægemidlet, køn og alder på den person, og afhænger også af tykkelsen af huden og det område, hvor injektion vil blive givet fra magten af en indikator muskel. Mænd er mere koncentrerede doser end kvinder på grund af muskel masse, at de har flere og tungere. Patienter med tyk hud er også injiceres en større mængde Botox end dem, der har en tynd hud.

Doseringen af botulinum-toksin i øjet område mindre end det område af panden eller i rummet mellem øjenbrynene på grund af nærheden af øjeæblet og mindre muskelkraft.

Varighed procedure tager fra 3 til 5 minutter. Efter injektioner i huden, belagt med is i 15-20 minutter.

Effekter af brugen af Botox mod rynker

Smerte

Når du slippe af med rynker i Botox anæstesi, som regel, ikke anvendelse. Men smertegrænsen er forskellige, så på opfordring af patienter, der anvendes til lindring af smerter topikalt er anvendt til hud creme med bedøvelsesmiddel.

Snart efter den procedure, der kan være en lille ubehag – en følelse vægt muskel. Disse fornemmelser passere inden for 1-2 timer.

Hvad man ikke umiddelbart efter injektion

I hvert fald ikke kan røre ved injektionsstedet og mos dem.

Nogle gang, det er umuligt at være i en horisontal position, motion. I løbet af den uge, du er nødt til at fjerne fra kosten alkohol og virkninger på kroppen varm behandlinger (sauna, dampbad).

Hvad der er tilladt efter injektion

Du kan styre bilen og sikkert at gå på arbejde.

For at sikre, at resultatet ikke vil medføre skuffelse, hele dagen, du er nødt til at tone facial muskler.

Hvor hurtigt er de synlige resultater

I nogle mennesker, resultatet er påfaldende på det andet, tredje dag.

Den maksimale effekt opnås efter to til tre uger.

I hvilke situationer brugen af Botox har den største effekt?

Ved at bruge denne medicin, kan du slippe af med:

 • korrektion af glabellar linjer, arrangeret lodret,
 • vandret på hans pande,
 • rynker på næseryggen,
 • rynker på de udvendige hjørner af øjne.

Men at slippe af med nasolabiale folder, dybe rynker på halsen, Botox er ikke. Til løsning af disse problemer, skal ses i den komplekse.

Velegnet til enhver alder procedure

Som en rynke corrector, narkotika Botox godkendt til kosmetiske formål, der er i alderen fra 18 til 70 år.

Men for at opveje de uønskede konsekvenser (det er nyttigt at læse anmeldelser og tage hensyn til kontraindikationer), samt at den gode virkning af den procedure,, den optimale alder, hvor vi skal begynde at gøre disse injektioner er betragtet som den alder, 33-35 år, hvor huden begynder at miste sin elasticitet.

Efter 55-60 år, at den procedure, der skal gribes meget bevidst og med forsigtighed, da det øger risikoen for bivirkninger.

brug af Botox

Hvad der er brug for igen at bruge Botox i fremtiden

Der opstår behov herfor, men i plus aspekt. Hvis det efter starten af injektion effekten varer i fire til seks måneder, så efter en lang tid af ansøgningen fortsætter i op til et år, og nogle gange længere.

Efter ophørende brugen af stoffet, og effekten aftager gradvist og bevægelse af musklen tilbage til normal. Den fordel er, at det forsvinder, og den vane med at rynke panden og flytte dine øjenbryn, som fører til fremkomsten af rynker.

Virkninger og bivirkninger

Procedure med indsprøjtninger af medicin Botox fjerner effektivt rynker (ifølge talrige anmeldelser), og ventede komplicerede konsekvenser, som ikke er direkte knyttet til stof. De opstår, når den forkerte injektionsstedet eller administrationsvej, afhentet den forkerte dosis, var ikke klar over, kontraindikationer eller undladt at efterkomme sterilitet.

De fleste klager ofte over:

 • følelse af ømhed i input område af stoffet (omkring 1,3%),
 • smerter i hovedet (5%),
 • følelsen af følelsesløshed på injektionsstedet (mindre end 1%),
 • allergiske reaktioner ( 1%),
 • øjenlåg hævelse (1%).

Sjældent klager over kvalme. Desuden, hvis lægemidlet er indført i overskud, kan vises med den virkning, "maske", men over tid (3-4 måneder) alt dette finder sted.

Er der nogen kontraindikationer for injektion? Enhver indgriben i den menneskelige krop, selv en sådan simpel procedure, som Botox indsprøjtninger fra rynker, har konsekvenser. Anmeldelser, kontraindikationer bør betragtes som patienter.

Så, kontraindikationer til procedure:

 1. Den procedure, der ikke gør personer med en diagnose af myasthenia gravis (muskelsvækkelse), hæmofili (langsom blodet til at størkne).
 2. Proceduren er kontraindiceret til kvinder under graviditet og amning.
 3. Stadig falder ind under forbuddet, patienter med hudsygdomme, kronisk lungesygdom, med nyreinsufficiens, enhver sygdom i en tilstand af nedbrydning, samt ældre mennesker, der har problemer med bløde væv.

Udgifterne til foryngelse Botox

Ofte kræver injektioner til det område af den glabellar folder og ydre hjørner af øjne.

Hvor effektiv er Botox ved behandling af hyperhidrosis (overdreven svedtendens)

Botulinum toksin forhindrer dannelsen af momentum, ikke kun muskler, men også i svedkirtlerne, hvilket reducerer sved proces.

Efter subkutan injektion af Botox stopper sveden til 3-dages.

resultatet

Resultatet af den procedure, der varer et år. Termoregulering af kroppen ikke er i stykker, og brug af narkotika selv fører til en forbedret hud betingelse: det bliver mere hydreret.

Da injektioner i håndflader, fødder og armhuler er den mest smertefulde, så, før den procedure huden er dækket med sammensætning med analgetiske.

Procedure Botox rynker, på trods af de effekter, anmeldelser, kontraindikationer, er udbredt, og brug det ikke kun piger og kvinder, men i stigende grad begyndte at ty til injektioner, skønhed og mænd. Dybest set, det er mennesker af kreative erhverv og mennesker i show business, fordi den person, der for dem er en indikator for succes.

Opsummering, det skal bemærkes, at for vellykkede procedurer for at slippe af med rynker i Botox indsprøjtninger, så hun havde ingen klager, og ikke føre til katastrofale konsekvenser, bør du kun besøge en licens, og der er etableret saloner og klinikker med godt ry og anmeldelser, og være opmærksom på, om der er kontraindikationer til proceduren.

Afhængige af ikke-fagfolk (der kan forsømme renlighed, korrekt dosering af lægemidlet), du kan fratage dig selv af sundhed og skønhed.