Gå til apoteket for anti-aging facial

Før eller senere er hver kvinde står med de synlige tegn af befolkningens aldring på forsiden, såsom rynker, løs hud osv. For at lidt forsinke aldringsprocessen og til at holde huden glat og elastisk, du er nødt til korrekt pleje for sig selv. Tilføjelse af makeup nødvendige apotek betyder, at skjule den sande alder, vil det blive meget lettere.Hvordan til at vælge et apotek værktøj for facial foryngelse

apotek midler fra rynker

Den aldrende proces i den kvindelige krop begynder i gennemsnit efter 25 år. I denne alder er det tid til at vende i den daglige behandling af anti-aging produkter, der indeholder aktive stoffer, der kan støtte en sund hud.

Sammensætningen af anti-aging skal indeholde følgende grundlæggende elementer:

 • vitaminer: a (retinol) — forsinker ældning, beskytter mod tørhed, S — aktiverer sin egen produktion af kollagen, der opdateres teint, E — neutraliserer virkningerne af frie radikaler, giver huden blødhed og glathed;
 • hyaluronsyre (natriumhyaluronat) — hjælper med at bevare fugten i huden og elasticitet;
 • kollagen bevarer elasticiteten af huden;
 • frugt syrer fornyer huden, gennemvædet med vitaminer;
 • plante ekstrakter og olier, der fugter, plejer, har antiseptiske og beskyttende egenskaber.
 • haj olie er rig på vitamin sammensætning, har sår-helende egenskaber.

Som med alle kosmetiske produkt, et farmaceutisk middel for facial foryngelse skal vælges i henhold til nogle grundlæggende kriterier, såsom:

 • alder: under 35 år skal vælge kosmetik med blid struktur, der hjælper med at opretholde en ungdommelig hud; til 45 bør være opmærksom på produktets evne til at opretholde et ordentligt niveau af hydrering (for at kompensere for den manglende hyaluronsyre), og beskyttes mod frost og sol; til Moden hud , du har brug for til at forbinde "tungt artilleri" — kollagen og mange vitaminer og mineraler, for at genoprette den tabte elasticitet;
 • hudtype: i overensstemmelse med de individuelle egenskaber af den hud, du nødt til at vælge kosmetik med en ekstra fugtighedscreme (til tør hud) eller egenskaber, der udtørrer huden (for olie);
 • andre funktioner: tendens til allergi, er at henlede opmærksomheden på manglen af syntetiske tilsætningsstoffer, farvestoffer, allergifremkaldende stoffer; tilstedeværelsen af udslæt, irritation er at vælge fonde med beroligende ingredienser (aloe Vera, panthenol, glycerin, osv.); pigment pletter — værktøj skal have en blegende effekt.

Apotek effektive retsmidler fra rynker

Alles hud har individuelle særpræg. Afhængig af denne, forskellige værktøjer, der er valgt med deres funktionalitet og formål. Det kan være salver, anti-aging cremer, masker.

Salve

hvordan man vælger et middel mod rynker

Salver med et bestemt formål "rynker" eksisterer ikke. Der er dog nogle lægemidler, med de mest uventede vidnesbyrd er meget effektiv i kampen for ungdommelighed af huden på styrken er til stede i de respektive aktive komponenter.

Glem ikke, at bægeret er et lægemiddel lægemiddel med kontraindikationer. Derfor, for at undgå uønskede komplikationer, før du anvender det anbefales at konsultere lægen.

Calendula salve

Morgenfrue er kendt for deres anti-inflammatorisk, anti-aging, regenererende og rensende egenskaber. I bægeret er følgende komponenter:

 • tinktur af calendula;
 • vaseline;
 • renset vand;
 • en emulgator.

Calendula salve anvendes til fedtet og problematisk hud typer og til kemisk brug er muligt, når det blandes med en fugtighedscreme (1:1). Ud over sin centrale funktioner, er det stof niveauer små folder, reducerer dybden af de store, og også forhindrer dannelsen af nye rynker.

Calendula olie er bedst anvendt før sengetid, i løbet af natten, det er helt absorberet, efterlader ingen fedtet glans. For at forynge huden, det er nok til at anvende produktet 2-3 gange om ugen et kursus af 15 procedurer.

Ichthyol salve

Det vigtigste formål med denne salve er lindring af betændelse og afskaffelse af udslæt. Sammensætningen består af en Ichthyol og vaseline-baseret. Dette stof vil være effektive i kampen mod acne, det er i stand til at rydde op og få lidt at stramme porer, hvilket gør huden mere jævn. Det bliver mere elastisk og sundere, men rynker ikke forsvinde, så at det stof, der forynger, Ichthyol salve kan ikke henføres til.

Svovl salve

Svovl har antiseptiske salve, svampedræbende, antimikrobiel og andre egenskaber. I kosmetik, dette produkt er effektivt mod mimiske rynker omkring øjnene og fjerne mørke rande.

I mennesker, svovl, der kaldes "den skønhed mineral" på grund af sin evne til at styrke bindevæv.

Vær omhyggelig med at bruge svovl salve på grund af den høje toksicitet af svovl, der kan irritere luftvejene. Anvendelse produktet omhyggeligt, undgå kontakt med slimhinder, kan du bruge en q-tip. Efter 2 timer, resterne af salve fjernes med en vatrondel dyppet i olivenolie. Stoffet skal helst ikke bruge hele tiden, og hver dag — bare 2-3 gange per uge i løbet af måneden.

Salve Solcoseryl

Salve Solcoseryl er sammensat af deproteinized-dialysatet fra blodet af malkekvæg, kalve, som er rig på lavmolekylære organiske forbindelser (aminosyrer osv.). Det stof virker målrettet — øger collagen syntese, som øger transporten af ilt og glukose til cellerne, accelererer regenerering, over tid, manifesteret ved stramning af huden, forbedre sin elasticitet, reducerer dybden af rynker.

Uafhængigt Solkoseril ikke trænge ind i dybet af huden. Derfor, denne salve er bedre at bruge i kombination med en løsning af Dimexidum, som er fortyndet med vand i forholdet 1:10. Den resulterende væske til at tørre ansigt og det øverste anvendt salve med et tykt lag, som fjernes efter 20-30 minutter efter med lunkent vand. Disse masker kan gøres 2 gange om ugen løbet af 12-15 procedurer.

Tetracyclin salve

Nogle patienter, der bruges tetracyclin salve hævder, at det hjælper til at beskæftige sig med overfladiske rynker. Dette skyldes det faktum, at det indeholder vaselin og lanolin form på hudens overflade beskyttende film, hvilket gør den smidig. Men da bægeret er et antibiotikum, er det ikke ønskeligt for kosmetiske formål at forynge huden.

Ren

masker og geler på rynker

Denne salve indeholder lanolin, en naturlig fugtighedscreme med helbredende egenskaber. I ansigtspleje, denne creme er med til at forhindre udtørring af huden, kæmper mod ældning og gendanner tabt elasticitet.

Dette stof kan bruges til en lang gang, 2 gange om dagen, at anvende et tyndt lag på huden omkring øjnene og ikke kun.

Hydrocortison salve — hormonel medicin

Denne salve er designet til behandling af svær betændelse, som opstår på grund af allergiske reaktioner, når de beskæftiger sig med dem kun hormonelle medicin. Den foryngende virkning på grund af det faktum, at værktøjet hjælper med til at bevare fugt. På stedet af salve opstår en lille hævelse, som rynker er næsten usynlige. Men på grund af det faktum, at et hormonelt lægemiddel som et kosmetisk produkt, er det ikke anbefales, medmindre meget omhyggeligt og under nøje lægelig overvågning. Forkert brug kan føre til farlige konsekvenser:

 • afhængighed;
 • hormonelle problemer;
 • den metaboliske lidelser osv.

Cremer

Cremer har en lettere struktur end salver. Mange kvinder foretrækker denne type af kosmetik til daglig pleje. Den rigtige creme, når de anvendes regelmæssigt vil vise en positiv effekt efter 1-2 måneder.

Geler

Gelen er anset for at være noget mere effektiv end den fløde. Men det er mere velegnet til fedtet og kombineret hud, fordi det ikke indeholder fedtstoffer og olier, som giver fugtgivende egenskaber til fløden. Geler bør anvendes i to-ugers kurser to gange om dagen, gentaget to gange om året. Efter anvendelse af produktet på ren hud bør vaskes af med varmt vand og derefter bruge almindelig fugtighedscreme.

Maske

Facial masker er den såkaldte chok-terapi i hudpleje. Fordi koncentrationen af de aktive stoffer, der er højere end daglig hjælp, og de er derfor anvendes oftere i kurser (10-15 procedurer, hver 2-3 dage).

Kontraindikationer og bivirkninger

sådan ansøger

Kontraindikationer til brug af salver og kosmetik er en individuel intolerance over for komponenter i den sammensætning. For at undgå forekomsten af uønskede bivirkninger før første brug for at teste for en allergisk reaktion. For dette lille mængde af produktet bør anvendes til det følsomme område af huden (indre albue, håndled) og se reaktionen i 12 timer. Hvis der efter denne ikke opstår ubehagelige fornemmelser (kløe, rødme, irritation), så stoffet (kosmetiske), kan du ansøge om ansigtet.

Hvis du vælger den rigtige anti-aging produkter til ansigt, selv de mest budget farmaceutisk præparat kan være mere nyttig end en dyr kosmetiske produkt. Behøver kun at anvende den, og at eventuelle kontraindikationer.