Hvordan til at fjerne rynker mellem øjenbrynene

Rynke panden rynker kan forekomme selv hos unge piger. Dette er på grund af genetik og en aktiv ansigtsudtryk, og utilstrækkelig pleje. Der er mange løsninger på dette problem, som i skønhedssaloner og i hjemmet.

hvordan til at fjerne fure mellem brynene

Årsager

Krølle mellem øjenbrynene er lodret og vandret. Langsgående furer opstår på grund af den hyppige manifestationer af utilfredshed og vrede. Så som et tværgående vises med hyppige forundring. Sidstnævnte er mindre almindelige.

Tidlig på, at de kan blive synlige, når den aktive mimik. Hvis klappen er synlig i en statisk position, og derefter slippe af med det, vil det blive vanskeligere.

Efter 25 år piger kollagen produktionen er reduceret, og turgor uden ordentlig pleje det bliver dehydreret, som fører til fremkomsten af de første "smilerynker".

Årsagerne kan være en hyppig Rygning, er under den brændende sol uden beskyttende creme, stress, forkert livsstil, dårlig ernæring og mangel på vitaminer.

Generelt tørhed tyder også på, tidlig rynker, denne form for hud har brug for mere pleje.
Konstant brug af dårlig kvalitet kosmetik til pleje og anvendelse af makeup, bærer også visse konsekvenser.

Skønhedsbehandlinger

Problemet kan løses i et par sessioner hos kosmetologen. Men det er nødvendigt at nærme sig ansvarligt til dette spørgsmål. Vælg en specialist inden for deres felt, og ikke lede efter en billigere pris. Ellers kan det resultere i alvorlige konsekvenser.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er naturligt til stede i alle menneskelige væv. Med alderen, koncentrationen er reduceret, og ansigtet begynder at SYNKE. I saloner i den procedure, der er indsprøjtning af hyaluronsyre i toppen af popularitet.

I øjeblikket, er den mest sikre middel til at fylde riller. Ulempen ved en sådan procedure i nødvendigheden af dens gentagelse, en gang eller to gange om året.

Sprøjtes jævnt udjævner riller, holder fugten i cellerne. Stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

rynker mellem øjenbrynene Botox

Botox

Botox ikke udfylde rynker som hyaluronsyre og slapper af dem. Indtast Botox når et år er kontraindiceret. Også i hænderne på en professionel injektioner er stort set smertefri og sikker for sundhed. Efter 9 måneder stoffet alene udskilles fra kroppen. Og kunden bliver uden Botox, så proceduren må gentages.

Botox er forbudt at komme ind til gravide kvinder, mennesker med individuel intolerance af det stof, skader på huden og sygdomme i dermis på injektionsstedet.
Konsekvenserne kan vises, næste dag i form af hævelse, hængende øjenbryn, immobilitet af visse muskler.

Photorejuvenation

Arrangementet er virkningen på celler i lyset blinker af en vis længde og frekvens. Photorejuvenation kan fjerne pigmentering, acne og normaliserer sebum produktionen. Flash light varmer op af celler og stimulerer produktionen af kollagen i de dybere lag af dermis.

Vitaminer

Vitamin indsprøjtninger — proceduren er ganske smertefuld, men effektiv. Efter kurset acne, betændelse, huden bliver glat og fløjlsblød. Efter 5 behandlinger er det muligt at børste væk en halv snes år.

Inducerer produktionen af kollagen, der styrker den naturlige beskyttelse af huden, forhindrer inflammation.
Vitamin indsprøjtninger kan anvendes over hele ansigtet eller på visse områder.

Fjern glabellar folder i hjemmet

Hjem behandlinger er forebyggelse, og en fremragende måde beskæftiger sig med rynker mellem øjenbrynene. Må ikke undervurdere at tage sig af dit ansigt. For eksempel, the mask er en fremragende forebyggelse af forekomsten af rynker og udfylde celler med de nødvendige elementer.

Gær maske

Denne maske kan bruges aktivt efter det fyldte 25, da huden langsomt begynder at miste sin naturlige ungdom, og hun får brug for støtte. Også, i tillæg til anti-aging, denne maske beskytter huden mod ultraviolet stråling.
Gæren er bedre til at tage øl eller briketter. Tørgær er ikke godt.

hjem metoder

Rasparte ansigt og holde masken 20 minutter. Hvis du oplever ekstreme ubehag skyl.

Opskrift: opløs gæren i den lune mælk, indtil en tyk creme, der er let at anvende på huden. Lad masken i mindst 15 minutter.
Sørg for, når du har fuldført proceduren omhyggeligt anvende en nærende creme og gøre let massage.

Maske med olivenolie

Olivenolie er meget anvendt i kosmetik, fordi det er en guldgrube af vitaminer. Det er vigtigt at tage den koldpressede olie i en flaske lavet af mørkt glas, så alle nyttige egenskaber.

Mix 15 ml olivenolie med et par dråber af E-vitamin (det kan købes i ethvert apotek). Anvende jævnt, skal du holde i 10-15 minutter.

Maske citron

Du bliver nødt olivenolie og frisk citron. Bland citronsaft med olie i forholdet 1:1. Brug en maske i mindst 10 minutter.

Olie

Masker af olier, som tone og nærer huden. De er føjet til cremer, shampoo, tonika. Det er værd at bemærke, at det naturlige æteriske olie kan ikke være billige, er du nødt til at overveje det og købe det fra godkendte leverandører.

Også æteriske olier er forbudt at bruge i sin rene form. De har brug for at fortynde base.

Opskrift maske for dybe rynker

10 ml olie af hvedekim, avocado, jojoba. Tilsæt 2-3 dråber olie rose og sandeltræ. For de bedste resultater, blandingen opvarmes i vandbad.
Satsen for anvendelse af denne maske for to uger. Brug to gange om dagen, morgen og aften. Anvend på ansigt orlov til 30 minutter, dup det overskydende af med et håndklæde.

masker mod rynker

Hjemmelavet creme med æteriske olier

Du får brug for en spiseskefuld kakao smør, en teskefuld af olivenolie og bivoks-og en spiseskefuld af pebermynte vand.

Den voks, der smelter på vandbad og hæld de resterende ingredienser. Cremen er gemt i flere uger i en steriliseret beholder i køleskab. Til brug om natten.

Patch

Plasteret af rynker, det virker meget enkelt. Han er limet til det problemområde, i vores tilfælde mellem øjenbrynene. Og er fast der i nogen tid.

Brug dit ansigtsudtryk med denne patch vil ikke arbejde, og i sidste ende muskler vil slappe af, er tilbage i sin naturlige position. Regelmæssig brug af plaster vil hjælpe med at udvikle en vane, og dit ansigtsudtryk vil ikke længere skade skønhed.

Denne metode er ganske let, og har ingen konsekvenser. Resultatet kan ses efter 3 behandlinger, og fine linier glattes efter den første.

Paraffin

Paraffin, der har magiske egenskaber, er den ofte brugt i udarbejdelsen af hænder for manicure. Huden bliver blød og fløjlsagtig. Det samme sker med huden. Du kan købe paraffin på apotek eller specialitet butik. Varme det i et vandbad, det er vigtigt at forstå, hvad den temperatur, der ville være acceptabel. Ellers kan du blive forbrændt.

Den maske, paraffin

Du skal bruge 20 gram voks, to tsk solsikkeolie og en knivspids af jorden ingefær. Voks opvarmes i ovn eller i vandbad og bland med de resterende ingredienser. For at sætte i et enkelt lag, indtil det er helt tørt. Det tager normalt 25-30 minutter.

Facial gymnastik

En ret effektiv metode, som gør det muligt for alle indgreb for at genoprette og opretholde elasticiteten i huden. Fordi de muskler i hele kroppen, så hvorfor vi ikke tog og venter på, når du har brug for indsprøjtning?

Tapping

Bøjning dine fingre, knoer banke fra de stopper en del op til håret. Fra panden til templerne. Gentag denne øvelse i en cirkulær bevægelse 3-4 gange.
Det område af kindben bør også overvejes. Flytter fra kinderne til templer, gentag 3-4 gange, som om der peger på kindbenene.

Øvelser for kirurgi

Sætte ringfinger og lillefinger på hans øjenbryn. Og indekset og midt over panden, således du kan interferere med ansigtsudtryk. Prøv at hæve øjenbrynene, flytte dem sammen. Føler spændingen. På grund af det, du træne facial muskler og fjerne rynker panden rynker.

Øvelser for glabellar folder

Sæt din pegefinger på øjenbryn, lidt knust. Nu hæve og sænke øjenbrynene. På grund af den modstand finger muskler bliver trænet.

Forebyggelse

øvelser for ansigt

Forebyggelse kan gøre alle disse hjemmelavede metoder til at bekæmpe rynker. Maske, massage, olier, puds. Også den vigtige rolle, som ordentlig ernæring og drikke regime. Med en mangel på vitaminer og fugt, og huden vil ikke være i stand til at kompensere for den mangel på collagen, selv med alle de procedurer.

Forebyggelse metoder:

 • Massage;
 • Maske;
 • Tilstrækkelig indtagelse af drikkevand;
 • Ordentlig ernæring
 • 3 trins hudpleje facial: rensende, plejende, fugtgivende;
 • Høj kvalitet kosmetik til hud omhu.
 • Korrekte tilstand af dagen, sove mindst 7-8 timer;
 • Manglen på stress og flere smil;
 • Kontrol dit ansigtsudtryk;
 • Glem ikke at anvende cremen ikke kun på ansigtet, men også på hænderne, brystkassen, halsen;
 • Peeling er en fantastisk måde at bekæmpe ældning og problem hud.
 • Udvalg af kosmetik til din hudtype og alder;
 • Og vigtigst af alt at være glad og harmonisk kvinde.