Rynke panden rynker er ikke en sætning

Udseendet af glabellar rynker — de ubehagelige æstetisk problem for kvinder i alle aldre. Den første af disse fejl opstår i mennesker med levende, bevægelig ansigtsudtryk. For det første, folderne er næsten ikke synlige, men med tiden bliver de mere påfaldende, når huden mister sin tidligere elasticitet. Heldigvis, der er mange effektive måder beskæftiger sig med rynker mellem øjenbrynene.

Rynker mellem øjenbrynene

Hvorfor rynker vises mellem øjenbrynene

Den vigtigste årsag til problemet — hårdt arbejde af ansigtets muskler i den øverste del af ansigtet. Dannet rynker mellem øjenbrynene kan være lodret og vandret. Den lodrette linje, der vises som et resultat af alt for aktiv ansigtsudtryk, intenst udtryk for utilfredshed eller vrede. Denne fejl kaldes også "rynker af vrede". Vandrette folder er observeret langt mindre hyppigt, at de er normalt på grund af vaner ofte hæve øjenbrynene. Der kan være flere, men ofte er der er én, men meget dyb.

Også, rynker mellem øjenbrynene er opdelt i dynamiske og statiske. Den første er kun synlig, når en kvinde udfører en bestemt bevægelse af ansigtets muskler (i tilfælde af angst, i et øjeblik af vrede, eller i en periode med stærk koncentration). Den anden er til stede, selv hvis personen er i hvile.

De første tegn på aldring, der er forbundet med dette problem kan opstå, efter 25 år. 40 år kollagen produktionen er stærkt reduceret, og i mangel af almindelig vedligeholdelse, rynker mellem øjenbrynene kan blive dybt. I denne alder, er disse rynker udvikler normalt fra dynamisk til statisk, manifesterer sig selv i en afslappet tilstand.

I tillæg til alt for aktiv ansigtsudtryk og naturlige aldring ændringer, der er andre årsager til fremkomsten af folder imellem øjenbrynene:

 • en mangel på vitaminer i kroppen;
 • hyppig eksponering for sollys på huden;
 • regelmæssige besøg i Solarium;
 • en ubalanceret kost;
 • uregelmæssig vand regime;
 • dårlige vaner (alkohol og nikotin afhængighed);
 • brug af substandard kosmetik;
 • konstante mangel på søvn;
 • stress og angst;
 • misbrug af salt mad, slik og stærk kaffe.
Patch til at bekæmpe rynker glabellar

Hvordan at slippe af med problemet

Uanset årsag til rynker mellem øjenbrynene, med meget ulempe kan og skal bekæmpes. Til dette, og der er mange måder, med varierende grader af effektivitet. Du kan gå til en kosmetolog, for at ty til plast eller til at udjævne rynker dig selv ved hjælp af "hjem" - metoder.

Fjerne rynker mellem øjenbrynene hjemme

Behandling af rynker uden at besøge salonen enkle og overkommelige for enhver kvinde. Men mange af de værktøjer, der er ganske effektiv. Først og fremmest, at vi foreslår at starte med at overvåge deres egne ansigtsudtryk. Dette gælder især for unge mennesker. Bare prøv ikke at rynke panden! Og efter et par uger vil du lægge mærke til ændringer, hvis de rynker er stadig for dybt.

Band-støtte som et værktøj mod fejl

Patch er måske den nemmeste måde at bekæmpe rynker på panden. Det blev brugt i det nittende århundrede, skuespiller, for hvem det var vigtigt at vise publikum en helt glat ansigt. Princippet er simpelt: den programrettelse, der er limet til området mellem øjenbrynene, krølle, glattes. Hvis en kvinde begynder at ufrivilligt rynke panden — hun føler et mindre ubehag. Således vane at følge ansigtsudtryk.

Udviklingen har bevæget sig, begyndte at sælge specielle plastre, der hjælper til at bekæmpe rynker. De er normalt lavet af papir og lim base er foretaget på baggrund af anlæg og komponenter. Resultatet er, at den patch løser musklerne mellem øjenbrynene, og styrer din ansigtsudtryk. Anbefaler at bruge denne metode er, at du indsætter enheden hele natten-og i dagtimerne (til at gå hjem for 3 timer). Effekten vil blive mærkbar temmelig hurtigt.

Rynker mellem øjenbrynene

Opskrifter til hjemmelavede masker, salver, olier

Der er masser af kosmetiske produkter, som du selv kan lave mad eller købe på et apotek, for at kunne bekæmpe rynker. Først og fremmest er det maske til at "trække" huden og giver effekten af rynker i ansigtet. Overveje et par af de opskrifter:

 • Honning. 150 gram flydende honning smeltes i vandbad. Så bland det med vand (3 tsk) og alkohol (3 teskefulde). Give den resulterende masse køle af, og som gælder for området mellem øjenbrynene. Ligge ned med en maske på ansigtet i 20 minutter, derefter skyl med varmt vand.
 • Jordbær. 200 g modne jordbær, hugge til en pulp. Tilsæt 0,5 spsk oliven olie, flydende honning og kamille. Anvende en masse rynker mellem øjenbrynene for 15 minutter, så fjern masken med en fugtig vatrondel.
 • Lavet af sesamfrø. Opvarm en lille mængde af sesam olie, ved hjælp af den metode vandbad (må ikke koge). Gælder massen på renset ansigt med en pensel. Lad masken på i en time, skal du aftørre med en papirserviet.
 • Gær. Dette er en billig og nem at bruge maske. Til madlavning 1 spiseskefuld gær hæld den varme mælk og lad det stå et øjeblik. Derefter påfør pastaen på forsiden, der fokuserer på næsen. Holde masken på huden i 30 minutter, derefter skyl med varmt vand.

Naturlige hjælpere i kampen mod rynker — æteriske olier. De skal være blandet med basen. Særligt effektivt er kendetegnet ved kompositioner, der er baseret på vegetabilske olier med tilsætning af estere såsom røgelse, citronsaft, rose. En af de mest populære opskrifter på følgende:

 1. Mix 15 ml af den olier: avocado, hvedekim og jojobaolie.
 2. Blanding 3-4 dråber af estere af røgelse og palisander.
 3. Påfør på renset ansigt i det område af dybe rynker.

Det er kendt, at de koncentrerer sig kan forårsage allergi-eller brænde huden.

Interessant faktum.

Kosmetologi hjælp

Moderne kosmetologi tilbyder kvinder en masse teknologier, der hjælper med at genvinde den tiltrækningskraft af ansigtet. Blandt dem, mekaniske og kemiske peelinger, hardware-proceduren, og, selvfølgelig, en bred vifte af stoffer og stoffer, der er indsprøjtet under huden. Den sidste metode er betragtet som den mest effektive til dato.

Strimler

Injektioner af rynker mellem øjenbrynene

Der er mange versioner af "injektioner", som giver dig mulighed for at fjerne rynker panden rynker. Den mest populære af dem er følgende:

 • hyaluronsyre;
 • Botox;
 • fyldstoffer;
 • autolog fat;
 • vitaminer.

Indsprøjtning af hyaluronsyre under huden — salon behandling, som har den højeste efterspørgsel. Den omstændighed, at det stof, der giver dig mulighed for at bekæmpe rynker (forskellige tykkelser og dybder). Hyaluronsyre, når de anvendes til problemet område af huden, giver den med dyb fugtgivende effekt. Fest på det livgivende vand, dermis er tonet, bliver fastere og mere elastisk. Sideløbende med dette begynder den proces for regenerering af huden celler i epidermis, som er aktivt restaureret. Således en effekt af at fjerne rynker.

Botox indsprøjtninger er ikke mindre populært i dag. Et andet navn for stoffet — det botulinum toksin. Dette betyder i realiteten, er gift. Kun i slutningen af sidste århundrede blev undersøgt fantastiske kosmetiske egenskaber af Botox, og siden 1995, og det bruges aktivt i korrektion af forskellige typer af rynker, herunder glabellar. Lægemidlet administreres på problem hud område ved hjælp af ultra-tynde nåle. Efter injektion, musklerne er midlertidigt lammet, og i denne afslappede tilstand, huden glattes ud. Effekten af injektion bliver visuelt mærkbar næste dag og varer omkring 9 måneder.

Interessant faktum. I de Vestlige lande, indførelse af Botox under huden, kaldet "la procedure", fordi det tager mindst tid. Det er nok til at vælge for en vandretur i salon af den tildelte tid til en frokostpause.

Der er flere uskrevne regler, som skal holde sig til fans af Botox indsprøjtninger. Du kan ikke gøre proceduren om indførelse af botulinum-toksin under huden mere end en gang om året. Det er også meget vigtigt at søge tjenester på at skønhed klinik og ikke til receptionen for at "hjem" til master.

I tillæg til Botox på markedet, der er analoger af dette stof. Deres anvendelse giver til andre dosering under proceduren. Også variere, og priserne indførelsen af forskellige stoffer.

Botox

En anden type af subkutan injektion, indførelse af såkaldte fillers. Disse fyldstoffer anvendes i contouring. Procedurer, der er baseret på dem er normalt afholdes efter injektioner af Botox til at konsolidere effekt (over to uger). Fyldstoffer er en medicin, der er baseret på hyaluronsyre. De giver en "udfyldning" af rynker, som bliver mærkbar næsten umiddelbart efter injektion. Kontur — en procedure, effekt efter konferencen varer omkring et år.

En anden interessant betragtning af "beauty shots" — introduktion til problemet område, autolog fedt, dvs fat i patienten. I saloner i denne procedure kaldes fedtinjektion. Fedt er taget fra de dele af kroppen, hvor det er i overflod — fra lår eller mave. Teknikeren gør en punktering af huden, udfører infiltration ved hjælp af en speciel løsning, og så udtrækker fede substrat stumpe ende af nålen. Efter særlig behandling med autolog fedt er det injiceres ind i huden område, der er genstand for korrektion.

Procedure er udført under lokalbedøvelse, seks måneder senere, og gentag. Bemærk venligst, at efter den procedure, der er en stærk hævelse i ansigtet, som er særligt mærkbar efter to eller tre dage. Han er helt forsvundet i en uge.

Vitamin-injektioner også hjælp fra glabellar rynker. Indførelsen af en særlig vitamin komplekser under huden kaldes mesotherapy. For den ønskede effekt, er det nødvendigt at gennemføre en eller flere sessioner af injektioner, deres antal bestemmes af lægen. At indsprøjte vitaminer er en krænkelse af integriteten af huden, som kan føre til udvikling af infektioner og forskellige komplikationer. Sandsynligt, blå mærker og hævelse. Efter mesotherapy et par måneder kan solbade og gå til Solarium.

Valg af type af injektion for at fjerne rynker panden rynker, konsultere en læge-kosmetolog.

Gymnastik og ansigt-bygning

Som anti-rynke creme, der kan være klasser specielle gymnastik for ansigtet. Der er begrebet ansigt-bygning, der involverer et sæt af øvelser, der tager sigte på at slippe af med dette problem. Sådanne "fitness" ansigt til at forhindre fremkomsten af nye rynker mellem øjenbrynene, og gøre mindre mærkbar dem, der allerede er til stede. Hertil kommer, at ansigt-bygning bidrager til at styrke huden, forbedre sin tone, og fjerner hævelser.

Ansigtet er, i virkeligheden, et bundt af muskler. De kan også blive uddannet som vores krop. Mange Hollywood-stjerner, er at betale den samme opmærksomhed, til øvelser for facial muskler, som træning i fitnesscentret eller poolen. Ved at kombinere ansigt-bygning med traditionelle metoder inden for hudpleje, kan du opnå gode resultater i kampen mod rynker.

Før du begynder øvelser for ansigt, sekventielt, skal du udføre følgende trin:

Massage
 1. Fjern makeup fra huden, ved hjælp af din sædvanlige måde.
 2. Tør face tonic.
 3. Påfør et tyndt lag af fugtighedscreme (hvis du har tør hud).

Nu kan du begynde øvelser for facial muskler. Bevæbnet med et spejl med en diameter på 30 cm og gøre følgende øvelser:

 • Tæt skub øjenbryn, men ikke tillade dannelsen af folder mellem dem. For at gøre dette, tryk let på dem med fingrene. Gentag øvelsen 5 gange.
 • Sætte fingrene på den ene hånd på forsiden, således at der dannes en trekant. Den midterste finger skal være over broen i hans næse, indeks i begyndelsen af det venstre øjenbryn, og unavngivne — i begyndelsen ret. Den midterste finger på den anden hånd lægger på en standard punkt nær begyndelsen af væksten af hår. Forsigtigt, men intenst tryk på hvert punkt, samtidig strække huden mellem dine øjenbryn i opadgående retning.
 • Sætte dine albuer på bordet, holde hovedet lige. Fingrene, der lå på tværs af panden. Træk forsigtigt huden op, forsøger at tilpasse de rynker mellem øjenbrynene. Luk dine øjne og gradvist glide fingeren over huden ned. Ikke rynke panden, og lad ikke chefen følge hænder. Gør øvelsen for 5 sekunder.
 • Sted den midterste fingre på midten af hvert øjenbryn. Kraftigt træk dem op på samme tid, så prøv at rynke panden. Tælle til 5, og gentag derefter i den modsatte retning.

Efter facial gymnastik har igen til at rense huden med mælk eller vand miceller. Det er lige så vigtigt som at tage et bad efter sport. Når muskelspændinger gennem pore er afledt af produkter til at være sluppet af.