Maske fra gær: de bedste opskrifter til facial skønhed

Bagegær er ikke kun en ingrediens til madlavning lækre måltider i madlavning, men også et fantastisk redskab til healing huden. Alt dette naturlige produkt, der hjælper til hurtigt at beskæftige sig med små rynker og synligt stramme huden selv i voksenalderen. Mange bruger gær for at slippe af med bumser og andre hudproblemer i ansigtet: mulighederne i dette værktøj er ganske bred. Til hjemmelavet skønhedsbehandlinger kun bragt positive resultater som følge testet opskrifter af masker og overholde sikkerhedsforskrifter.

Gær

Gær: hvad er de, og hvor er de brugt

Gær er en mikroorganismer af svampe oprindelse. I løbet af deres liv, de producerer kuldioxid, skyldes som meget efterspurgte i madlavning. Men det er ikke alt: det er meget mere vigtigt, at gær udskiller en stor mængde værdifulde stoffer. De er en kilde til proteiner og forskellige vitaminer, aminosyrer, sporelementer og organiske strygejern. Dette sæt af komponenter, der tillader brug af gær til terapeutisk og kosmetisk formål.

Det er kendt, at den gær, der bruges af de gamle Egyptere. De blev fordelt, ikke kun i det kulinariske område: Dronning Nefertiti blev madlavning en magiske blanding for ansigts-pleje, der består af gær, vand og olivenolie. Dette lægemiddel, der anvendes i kampen mod anæmi, pyelonefritis, diabetes, neuralgi og andre sygdomme. Men især effektiv, er brugen af gær til løsning af dermatologiske problemer. Så, er til behandling af eksem, dermatose, bumser, bylder og hudorme. Når du tilføjer i forskellige gær masker har en løftende effekt, nære og glat hud, er med held blevet brugt til anti-aging pleje.

Gæring af gær

Dette kompleks af biologisk aktive stoffer er en sand guldgrube for aldring, kedelig og livløs hud. Tak til de skummende konsistens af gær straks at trænge ind i dermis, nærende og styrke væv. Således, under påvirkning af de elementer, der betyder følgende ændringer i huden:

 • forstærket tone — ansigtet er strammet, små rynker til at forsvinde, og dybt bliver mindre udtalt folder;
 • helbrede sår, hudafskrabninger, betændelse og irritation (der spænder fra enkle, bumser og slutter med pustler);
 • huden er dybt renset og er frisk, fløjlsagtig og blød;
 • hævelser, der forsvinder, og selv tone;
 • er peeling og overdreven tørhed;
 • porer og reducerer Glans.

Produktet er velegnet til udendørs applikationer, selv i en ung alder: kosmetologer ofte anbefales gær unge (fra 13 år) til at fjerne forskellige former for udslæt.

Typisk, gær bruges til at forbedre huden i kombination med andre ingredienser: de er fortyndet med vand, mælk, yoghurt og tilføje værdifulde komponenter til at øge virkningen af masken. Gær blandingen har sine fordele og ulemper. Det er mere bekvemt at overveje de karakteristika kompositioner i form af en tabel.

Tabel: fordele og ulemper af masker med tilsætning af gær

FordeleUlemper
 • unikke naturlige komplekse stoffer i sammensætningen;
 • hurtigt trænge ind i de dybere lag af huden;
 • velegnet til alle aldre og til enhver hudtype;
 • kompleks virkning på huden;
 • lave omkostninger — de fleste af de ingredienser, der er i ethvert hjem;
 • et lille antal af kontraindikationer;
 • ingen bivirkninger ved korrekt brug.
 • kræver en Allergi test, før proceduren;
 • gær, før du tilføjer til bland godt for at opløses i væsken;
 • efter forberedelse sammensætning bør bruges med det samme;
 • med forsigtighed anvendes på tør hud;
 • for en mærkbar effekt kræver en fuld kursus.
Rå gær

Effektive opskrifter af masker fra gær til den person fra rynker i hus betingelser

For at forberede sig og forårsage gær mask meget nemt: proceduren vil ikke tage dig meget tid. Alle komponenter er let tilgængelige, og sandsynligvis allerede har i dit hjem. Husk, at når du forbereder blandinger, men det er vigtigt at følge den dosering, og ikke til at erstatte et produkt med et andet, medmindre andet er angivet i opskriften — alle komponenter er valgt på en særlig måde og styrke hinandens indsats. Forbindelser, der er nødvendige for at vælge ikke kun efter at løse kosmetiske problemer, men efter din hudtype.

Prisen på produktet er meget lav: 100 gram "live" komprimeret gær koster omkring 15 rubler, og 10 gram kemisk sammensætning — omkring 20 rubler.

Uddannelse og anbefalinger til procedurer

Til fremstilling af kosmetiske blandinger er bedre at vælge en fælles gær, også kaldet "live". De er tilgængelige i mursten og kendte til alle, der har nogensinde forberedt hjemmelavede kager. Kosmetologer mener, at det er i disse gær indeholder det maksimale antal af healing komponenter.

Kornet gær er mindre effektive i forhold til "levende" produkt.

Før du begynder at anti-aging behandlinger, er det vigtigt at forberede den vigtigste ingrediens. Dette kan gøres på følgende måde:

 1. Hvis du bruger almindelig gær, er de første, skal blive knust, til konsistensen af pulver.
 2. Den knuste sammensætning før sammenblanding med andre ingredienser, der bør være fortyndet med varm væske til at fremskynde gæringen.
 3. Den klargjorte blanding skal være i alderen ca 1 time. Men hvis du bruger tørgær denne tid nedsættes til 30 minutter, fordi de opløses hurtigere i væsken.
 4. At producere en ensartet, fra tid til anden røre insistere gær.

Efter du har tilføjet opløst gær til de øvrige indholdsstoffer i masken kan anvendes til ansigt: det er bedre at gøre det med en pensel, som giver dig mulighed for at lave et jævnt lag. For at opretholde blandingen i ansigtet det anbefales ikke længere end 30 minutter, da det ellers vil hærde en tæt film, som vil være meget vanskelig at fjerne. Holde sig til den tid, der er angivet for hver opskrift.

Det er ønskeligt at bruge alle forberedt blanding med det samme: i tilfælde af opbevaring af blandingen brug af komponenter, der er reduceret, og i nogle tilfælde, at en sådan sammensætning kan være skadelige. Husk at du ikke skal gennemføre proceduren på ubehandlet hud. Snavs og partikler kosmetik trænge dybt ind i dermis sammen med gær sammensætning. Så vær sikker på, før en session, skal du tørre ansigtet med en vatrondel med dit normale lotion, og bruge krat eller våd hud over karret med varmt afkog af kamille, salvie eller celandine. Aktive komponenter af mask hurtigere og dybere vil falde ind i den store åbne porer.

Effektiviteten af granuleret gær

Gær mask anbefales at blive anvendt med en frekvens på 1-2 gange om ugen, baseret på recept. Den samlede varighed af behandlingen er om 2 måneder. Hvis du ønsker at rette eller forbedre resultatet, og derefter foretage et andet kursus i 1-1,5 måneder.

Gær rejuvenating facial masker

Gær kompositioner, suppleret med relevante ingredienser til at give uovertruffen løftende effekt. De kan bruges til enhver hudtype, og er en sand guldgrube for sagging og træg hud. Med regelmæssig brug markant øger fornyelse og ernæring af celler, så huden ung og frisk.

De mest almindelige anti-aging pleje bruge denne opskrift, som er egnet selv for dem, der allerede er 60 år gammel:

 1. Pres saften fra citron eller grapefrugt — alt hvad du skal bruge 2 spiseskefulde væske.
 2. Fortyndes opnået juice 1 spsk komprimeret gær, pre-revet.
 3. Pisk æg, kombinere med opløste gær og hældes i massen af en teskefuld flydende naturlig honning og 10 dråber kamille olie.
 4. Rør indtil glat og påfør på ansigt og hals i 20 minutter.
 5. Skyl ansigt blev vasket med rigeligt vand.
 6. Brug blandingen 2 gange om ugen.

Hvis du har meget tør hud, skal du tilføje en forfriskende maske med en teskefuld af olivenolie.

Nourish aging hud med fugt og værdifulde elementer, der vil hjælpe maske med tilsætning af ren vitamin A og e For dens fremstilling skal bruge følgende ingredienser:

 • gær 2 tsk;
 • opvarmet mælk 4 tsk;
 • naturlig honning (flydende) – 1 teske;
 • kartoffelstivelse — 1 teske;
 • flydende vitaminer A og E — 2 dråber af hvert.

En nærende blanding af disse komponenter er forberedt som følger:

 1. Til dyrkning af gær hæld den angivne mængde af varm mælk. Vent omkring 1 time — lad blandingen marinere.
 2. Tilføj i den forberedte sammensætning af honning, stivelse, og flydende vitaminer.
 3. Gælder blandet blanding i lag: vent, indtil der står over for at hærde det første lag, derefter anvende en anden. Gøre 5 sådan reps. Det er ikke nødvendigt at smøre sammensætning af huden på øjenlågene.
 4. Vent 20 minutter og rens dit ansigt med mineralvand.

Anvend maske med vitaminer er anbefalet 2 gange om ugen. Efter 10 gentagelser, tage en pause i 3-4 uger, og prøv derefter igen at gøre proceduren for at opnå den bedste effekt.

Vær sikker på at tjekke, før du foretager masker, der indeholder honning, har du individuel intolerance af produkter af biavl. Hvis det er nødvendigt, erstatte honning i almindelig yoghurt (bare tage naturlige ingredienser) med en antydning af havreklid.

Damp ansigtet

For at tilpasse farven ansigt

Gær blandinger kan også bruges til at blege mørke pletter, mærker efter bumser, fjerne fregner og jævn teint. Måske den største fordel i denne forstand har den saft af en agurk. Det er kun nødvendigt at tage frisk — det indeholder en høj koncentration af de nødvendige stoffer. For udarbejdelsen af en sammensætning egnet gær pulver til at være forberedt på følgende måde:

 1. Bland 1 spiseskefuld gær pulver med 2 spsk af agurk juice for at få en ensartet creme fraiche.
 2. Behandling af overfladen af ansigtet blandingen, og undgå at anvende det på huden på øjenlåget og henstår i 20 minutter.
 3. Vask med koldt vand. Og bruger fugtgivende creme.

Det menes, at den gær kombineret med saft af agurk hjælper til at beskæftige sig med pigmentering, der optræder i den ældre.

For at justere tone og giver huden en frisk udseende er også bruges spiret hvede. Dette værktøj er en kraftfuld bio-stimulator af vegetabilsk oprindelse, som er på hud foryngende effekt. I kombination med levende gær denne maske har ingen lig i den hurtige forbedring af huden. Du får brug for en hel del af komponenter:

 • gær, bedre trykket, — 2 spsk;
 • blomst honning — 1 teske;
 • hvedekim — 1 spsk.

Blanding af ingredienser, og masken er som følger:

 1. Spiret hvede, skal du først forberede: vaske og male i en morter.
 2. Den resulterende grød, tilsæt gær og honning i samme dosis.
 3. Efter blanding og påføring af pasta på ansigtet lægges i blød i 20 minutter.
 4. En simpel vask med rindende vand.

Bio-mask anbefales at gøre regelmæssigt hver uge. Efter 2 måneder at tage en pause i en måned.

Mod inflammatoriske formationer

Maske med tilsætning af gær er ideel til at fjerne forskellige former for inflammation: rødme, bumser, hudorme. Kompositioner fremme deep pore cleansing og at slippe af med hudorme. Efter et par programmer, du vil se, at huden blev lysere og irritation på mit ansigt blev mindre.

Ofte at rense ansigtet, bruge den opskrift, som gær er kombineret med hydrogen peroxid. At forberede sammensætning blot:

 1. Fortynd 1,5 tsk komprimeret gæren i 1 spiseskefuld af 3% brintoverilte. Du bør få en blanding svarende til creme fraiche.
 2. Dispensere sammensætning med en pensel på forsiden, så man undgår øjenlåget hud og lad i 15 minutter.
 3. Fjernelse af den blanding, tør hud behandles afkog af kamille med en vatrondel. For at forberede en portion af suppen, hæld 2 teskefulde af blomster glas vand, så kog dem i 10 minutter. Efter afkøling, stamme sammensætning og bruge væske til at rense huden.

Anti-inflammatoriske blandingen kan bruges 1-2 gange om ugen — frekvensen afhænger af sværhedsgraden af hudproblemer i ansigtet. Et kursus består af 15 procedurer.

Banan

Hurtig hydrering og blødgørende

En kraftig plejende og blødgørende egenskaber har de maske med tilsætning af hjemmelavet creme fraiche. Selvfølgelig kan du også bruge store-købte produkt, men i dette tilfælde er det vigtigt at vælge den creme med højt fedtindhold (30%). Følgende maske er især perfekt til ejere af følsom hud, der er tilbøjelig til at afskalning og tørhed. Udover fugtgivende virkning, også har en blegning handling ved anvendelse af infusion af grøn te til vask. At forberede sammensætning kan til denne opskrift:

 1. Tag creme fraiche (2 spsk) og sprede det sleben presset gær.
 2. Tilsæt 2 dråber af ether af rose, geranium og patchouli, derefter omrøres grundigt sammensætning.
 3. Smør forberedt på jorden ansigt og vente i 20 minutter, mens masken virker.
 4. Fjerne en del med en vatrondel. Til vask, kan du bruge infusion af grøn te lavet af 1 teskefuld blade til 0,5 liter kogende vand.

Fugtgivende maske med tilføjelse af creme fraiche anvendes 2 gange per uge. Den mindste hastighed er omkring 15 behandlinger, maksimalt for 2 måneder at reparere meget tørre områder i ansigtet.