Massage af ansigt med skeer

I enhver alder kvinde ønsker at se yngre ud end din biologiske alder. Til dette formål, i livet af repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden, der anvender den mest uventede kosmetiske metoder. Slående beviser, der bekræfter dette faktum, kan tjene som en ansigtsmassage med skeer på hjem – en procedure, der i dag har utrolig succes med kvinder.

Massage af ansigt med skeer

Denne oprindelige metode ikke kræver tid og omkostninger, men giver gode resultater. Af den måde, den skønhed, der findes, at indførelsen af denne teknik i programmet af tjenester kan forbedre prestige af deres institutioner. For at lære massage teknik med skeer er let. Det er derfor nødvendigt at stifte bekendtskab med denne usædvanlige teknik, som vil hjælpe med til at bevare friskheden og fasthed i huden, selv i en Moden alder.

Massage af ansigt med skeer

Udviklet teknik til at massere ansigtet med skeer af den berømte tyske kosmetolog Renee Koch. Som alle drenge, som han i barndommen, ofte faldt over, at smadre mit knæ. For at lette søns tilstand og til at lindre smerter, moderen af kendte, der anvendes til de sårede steder en almindelig spiseske. Og, ja, denne enkle metode fungerede – den smerte, straks trak sig tilbage og hævelse er forsvundet. Koh besluttet denne hjemmelavet metode at bruge i den skønhed industrien. Jeg må sige, at den første praksis var meget vellykket, og den usædvanlige metode til foryngelse begyndte hurtigt at vinde popularitet.

I dag er det meget udbredt, ikke kun for at forynge huden, men også til at bekæmpe cellulite. Af den måde, massage skeer ideelt til en behagelig hjem miljø.

Af massage med brug af skeer

Svært at finde en enklere procedure end en massage skeer. At beherske sine teknikker, du kan derhjemme. Det er nok til at se videoer med detaljeret instruktion af manipulation. Men den procedure, der er nødvendig for at udarbejde opgørelse – almindelige spsk.

Eksperter mener, at resultatet vil være mere imponerende, hvis der er et sæt af skeer lavet af sølv. Efter alt, fra en skole, det er naturligvis kendt, hvor nyttig denne ædle metal for sundhed. Derfor er det af hensyn til skønhed, kan du donere en betydelig mængde af penge, og købe et godt ske. I tillæg til dette handy værktøj, du kan købe æteriske olier. Massage skeer kan være af tre typer:

Facial massage skeer i hjemmet
 1. Kolde apparater. Det skal du bruge: ice vand, et par store skeer, varmes olie (vegetabilsk). For at opretholde den ønskede vandtemperatur, bør der være kapacitet til at tilføje et par isterninger.
 2. Hot metode. Obligatoriske for denne form for procedure: varmt vand, er den samme olie, og kun en ske.
 3. Den kombinerede metode indebærer, at den vekslen af de beskrevne teknikker. Derfor, for sådan en kompliceret procedure bliver nødt til at forberede en dobbelt-udstyr.

Selvfølgelig, for at vurdere, om det hjælper eller ej massage skeer af en eller anden art, er kun muligt, efter praktiske erfaringer. Efter alt, er enhver kvinde er individuel. Så for nogle damer, vil være den optimale, for eksempel, den første mulighed, mens andre vil hjælpe med at forbedre hudens tilstand er en kombination af to måder.

Facial massage skeer: anmeldelser og resultat

Massage af ansigt med skeer har på det sarte stof af hele komplekset af positive handlinger:

 • stimulerer perifere cirkulation;
 • fremmer udskillelse af overskydende væske;
 • udglatter rynker i de mest sårbare områder omkring øjnene, på panden, i det område, nasolabiale trekant;
 • frisker huden;
 • eliminerer den "blå mærker" under øjne;
 • hjælper med at rette en klar kontur i ansigtet;
 • forbedrer elastiske egenskaber af huden.

For anmeldelser, hvis hver dag til at tilbringe kun 10 minutter til at gennemføre nyttige procedurer, vil ændringerne ikke holde sig på at vente. Bare se på før og efter billeder af en to-ugers kursus i massage-behandlinger med en ske, for at sikre effektiviteten af denne teknik.

For at forbedre resultaterne, skal du bruge som basis af naturlige fedtsyrer creme. Det kosmetiske produkt, der kan erstatte den vegetabilske olie, som er nævnt ovenfor.

Nu, efter en gennemgang af de særlige kendetegn ved hver enkelt type af massage med en ske , kan du begynde at studere metoder til deres gennemførelse.

Skeen facial massage

Facial massage skeer i hjemmet

Facial massage med varme ske: teknik

Det anbefales at arbejde på problemet områder af ansigt og hals. Dette er især nyttigt, ansigt massage med skeer efter 40 år, fordi i denne alder klart manifest på huden aldersrelaterede ændringer: et netværk af rynker, folder, udseendet af dobbelthage. Til at udføre massage nødt til at forberede sig 100 gram smør (det er bedre at tage oliven produkt), og derefter tilføje 2-3 ether rose, lavendel, mint eller andre urte-ekstrakt.

Efter den indledende fase kan begynde at udføre proceduren:

 1. Skeen første skal lægges i blød i varmt vand til at varme op.
 2. Så hurtigt tør den af.
 3. Den konvekse del af Bestik er nødvendigt at dykke ned i olie-baseret.
 4. Til massage af ansigt, anbefales det i retning af bevægelse-med uret. For det første, eksponering til de udsat pande, så kinder og endelig – de steder, hvor der var uønskede folder.
 5. Ekstrem forsigtighed bør udføre massage bevægelser i øjet område, hvor det er meget sarte hud.
 6. For at afslutte en session er en massage af nakke, ikke at forglemme om delikat måde at udføre bevægelser.

Du skal være opmærksom på de særlige punkt. Udgangspunktet er mellem øjenbrynene. Så begynder dit ansigts massage med hot skeer, bør være fra dette område. Det er nødvendigt at bevæge sig langs panden mod templerne, og nåede områder med hårvækst.

Følgende vigtigt punkt: vinger af næsen, den øverste del af øret, hage, øreflipper, hage, og igen, kun at have den nederste del af det. Du er nødt til at bevæge sig i den beskrevne rækkefølge. Alle manipulationer, anbefales det at køre en gang.

Hot massage skeer stimulerer blodgennemstrømningen, der styrker den øverste lag af dermis. Med en ordentlig og regelmæssig opfylder proceduren i huden for en kort tid til at erhverve en fløjlsagtig konsistens og en sund glød.

Kolde facial massage skeer: rækkefølgen af udførelsen

Det er kendt, at kulde har en positiv effekt på huden: stimulerer blodcirkulationen, strammer porerne, toner. På disse ejendomme, der er baseret ansigt massage med kolde skeer, som enhver kvinde kan udføre derhjemme. Rækkefølgen af manipulationer er opdelt i følgende faser:

 1. Er du først nødt til grundigt at rense huden fra makeup, derefter anvende en fugtighedscreme.
 2. Næste, du vil have en god afkøling vigtigste hjælpeværktøj – en ske i mængden af to enheder.Til dette skal de første desinficere, og derefter placere i en skål med isvand. Eksperter anbefaler, køling skeen i massen af findelt is.
 3. Når værktøjet er afkølet, det i et par sekunder bør anvendes til de øvre øjenlåg, og den anden ske til bunden. Denne kortsigtede indvirkning på området omkring øjnene vil bidrage til at slippe af med mørke rande og poser.
 4. Kolde skeer massage er udført på traditionel behandling linjer, men første tabel værktøjet skal være dyppet i varm olie. I princippet, den teknik i denne massage er præcis den samme, som når det udsættes for det varme skeer.
 5. For første gang er omkring to minutter. Derefter bør daglige øge varigheden af manipulation på samme tid. Der er, ti dage senere, den session varighed skal svare til 10 minutter. Hvis teknikken er udført korrekt, efter den første behandling synes følelse af afslapning af ansigtets muskler.
En enkel og hurtig massage fra ødem, poser under øjnene

Vigtigt punkt! Hvis skeen dårlig slip på hudens overflade, bør øge mængden af olie base.

En kombineret massage af ansigt med skeer: teknik og resultat

En integreret tilgang, der altid giver bedre resultater. Derfor, samtidig facial massage skeer med varmt og koldt vand hjælper straks at slippe af med en hel vifte af problemer. Ved at kombinere de to teknikker i en procedure, der hjælper med til at fjerne rynker og fjerne under øjet kredse, at det slapper musklerne og øger elasticiteten af dermis.

Til dette formål er den mest egnede Bestik lavet af sølv. Men du kan bruge almindelige skeer. Det anbefales at udføre kontrast procedure i morgen, fordi det vil hjælpe med at lindre stress, og det vil øge graden af godt humør. Så i en behagelig stemning, kan du gå til arbejde og ansvar med positive kolleger.

Så, kontrasterende en facial massage sølv skeer er ikke fundamentalt forskellig fra de foregående metoder, teknik. Udfører den samme enkle bevægelser: at gnide, strøg, slapping. I dette tilfælde ske fungerer som et hår strygejern, fordi den bruger den konvekse del af instrumentet. Hvis du systematisk at tage en massage med skiftende brug af varmt og koldt ske, vil huden se yngre ud, bogstaveligt talt i øjnene.

Skeen varmt og koldt egenskaber

Hot tabel punkt har følgende evner:

 • hjælper med at fjerne dobbelt hage;
 • fjerner "crow' s feet" omkring øjnene;
 • strammer huden på halsen;
 • hjælper med at justere kontur i ansigtet;
 • fjerner sagging steder.

Mange vidunderlige evner og have en kold "antipode", der er skeen med is temperatur. Jeg vil endnu en gang understrege, at sølvtøj, sølv har flere fordele:

 • har en beroligende virkning;
 • genskaber en sund teint;
 • giver huden en fløjlsagtig konsistens og en flot mat finish;
 • returnerer den vigtigste egenskab af ungdommelig hud – elasticitet.

Ud over disse kvaliteter, den kolde produkt af sølv hjælper med at håndtere irritation og kløe, som ofte vises efter insektbid.

Spoon

Den hemmelige combo massage

Videnskaben har dokumenteret, at virkningen af kontrasterende temperaturer forynger huden. Derfor, manipulation af varmt og koldt metal genstande som vække hudceller. De begynder at intensivt forløb metaboliske processer, og som et resultat, udseendet af kvinder ændringer til det bedre.

En lang række anmeldelser af de kvinder, der havde tid til at vurdere effektiviteten af usædvanlig form for massage, jeg mener, at den kombinerede fremgangsmåde er mere fordelagtig. Ja, under indflydelse af den modsatte temperatur planteekstrakter og cremer, der hurtigt absorberes af huden. Hver behandling gennemsyrer dermis nærende ingredienser, er det perfekt fugter.

For at opsummere, er det stadig at bemærke, at mere effektive og nyttige procedure end et ansigt massage med en ske mod rynker, eksisterer ikke i dag. Det er helt sikkert manipulation, der kan gøres derhjemme, til enhver belejligt tidspunkt. Det efterlader ingen negative reaktioner, ikke er tvunget til at bruge penge på at købe dyrt udstyr. Nok til at have flere faste skeer altid ser helt perfekt.

01.10.2019