Foryngelse og forbedring af huden - metoder og råd

Artiklen indeholder tip til foryngelse. Alle principper er enkle, forståelige og tilgængelige for alle. Her er de største hemmeligheder for glødende, sund hud:

Spis økologisk mad

I købmanden skal du undgå usund mad og vælge frugt, grøntsager, nødder og fisk, da disse produkter har en god effekt på kroppen.

Drik mere vand

De fleste mennesker drikker ikke nok vand uden at bemærke det. En person har brug for mindst 8-10 glas vand dagligt for normal kropsfunktion og følgelig hudens sundhed. Behovet for at drikke stiger selvfølgelig endnu mere med fysisk anstrengelse eller varme miljøforhold.

Udfør eksfolieringsprocedurer

Det er godt at eksfoliere din hud to gange om ugen. Husk, at når du sveder, bliver dine hudporer tilstoppede og skal rengøres. En af de bedste og nemmeste måder er at bruge en almindelig vaskeklud af frotté, dæmpe den, påføre en lille mængde rengøringsmiddel på den og massere huden med den i cirkulære bevægelser. Du kan også bruge andre renseprocedurer.

Griner meget

Det lyder måske sjovt, men smilende er en af ​​de nemmeste måder at se yngre ud. Du kan se komediefilm, tegnefilm, underholdningsprogrammer, tilbringe tid sammen med dine kære og nyde livet. Det er bevist, at latter kan ændre syge menneskers liv.

Brug solcreme

Solen kan være din bedste ven og værste fjende. Det er nødvendigt for sund hud, men UV-stråler skader den også og bidrager til dens hurtige ældning. Beskyt din hud ved hjælp af en hat eller en af ​​de mange solcremer, der findes i butikker og apoteker.

Nok søvn og hvile

I gennemsnit har kroppen brug for 8 timers tilstrækkelig søvn og hvile hver dag. Yoga er også godt til afslapning. Der er andre former for afslapning, såsom at gå og hænge ud med kære.

Regelmæssig fysisk aktivitet

De fleste mennesker finder det dyrt at gå i gymnastiksalen, men du behøver ikke gå på en betalt træning for at holde dig i form. Du kan købe træningsvideoer, se fitness- eller aerobicprogrammer på tv eller selv udvikle et sæt enkle øvelser for at opretholde et sundt hjerte og beskytte mod kroniske sygdomme. Prøv at træne regelmæssigt, helst tre gange om ugen. Du er nødt til at hjælpe folk, for eksempel børnehjem eller plejehjem, til at deltage i rengøring af offentlige steder - på denne måde kan du holde dine muskler tonet og hjælpe med at ændre livet for dem, der har brug for det. Generelt skal du prøve at føre en aktiv livsstil.

Glem ikke at afgifte

Afgiftning anvendes, hovedsageligt til generel rengøring af kroppen fra giftige stoffer. Det er især nyttigt for mennesker, der lider af kroniske sygdomme. Dette vil hjælpe med at opnå et mere strålende og ungdommeligt look.