Pude rynker på ansigt skønhed og kvalitet af søvn!

Rynker er den folder, der vises på huden på grund af den hurtige tab af fasthed og elasticitet af epithelet. Også, årsagen til dette brud er høje belastninger på muskler, væv.

pude rynker

Ældning af kroppen og under påvirkning af ugunstige ydre faktorer, huden mister kollagen, som er ansvarlig for elasticiteten af epithelet, og hyaluronsyre, der er nødvendige for elasticiteten af dermis. Som en konsekvens heraf, der er symptomer på ældning.

En vigtig rolle i forekomsten af rynker, er søvn kvalitet. Forkert placering af hoved og hals om natten risiko for hudfolder øget. For at minimere sandsynligheden for problemer, er det nødvendigt at bruge en speciel pude.

Årsager til rynker

Dannelsen af rynker på nattesøvn kan skyldes følgende faktorer:

 1. At sove på din side. Hvis du konstant sove på din side, er der en risiko for, at forekomsten af rynker i nærheden af den klynge af folder. Når en person ligger på hans kind, hans hud er klemt. Hun kan ikke have normal modstand, som fører til dannelsen af rynker.
 2. At sove på maven. I denne situation i nakken flytter huden. Med den ene hånd hun strakte sig og andre komprimerede.
 3. Sove på ryggen. Dette er en god mulighed for at eliminerer kontakt ansigt med en pude. I sidste ende, det er ikke udsat for pres, som hjælper til at undgå forekomsten af rynker.
 4. En høj pude. Uanset placeringen af kroppen puden er for høj negativt påvirker den tilstand af huden. Hagen kan næsten røre dit bryst. Som et resultat, forringes den tilstand af huden i nakken. I dette område de første rynker vises. Og de kan opstå, selv i en ung alder.

Således, tidlig rynker på huden kan skyldes, at forkert valg af pude. For at undgå sådanne problemer, er det nødvendigt at købe en særlig ortopædiske enhed.

Formålet med pude fra rynker

Dette produkt er egnet til alle mennesker, uanset alder og køn. Det er især nyttigt at bruge en pude kvinder 25-68 år. Fra denne alder er der en gradvis opbremsning af metaboliske processer. Fordi kroppen har brug for at slappe af.

De vigtigste fordele ved specielle puder rynke creme bør omfatte:

 • huden altid forbliver glat, uanset placeringen af kroppen;
 • puden giver støtte til den cervikale columna;
 • forbedrer blodcirkulationen i ansigtet;
 • det er muligt at undgå dannelsen af rynker og folder;
 • mindsker hævelser.

Producenterne af disse puder hævder, at de kan tjene ganske lang tid. Gennem deres brug er det muligt at undgå behovet for at foretage injektioner af Botox eller kirurgisk ansigtsløftning.

oversigt over moderne modeller

Oversigt over moderne modeller

For at opretholde den glathed og elasticitet af epithelet, er nok værn mod den alder. De mest populære modeller omfatter følgende omkostninger:

 1. En silke pude. Denne indstilling kan kaldes virkelig er luksuriøse. Er denne pude er ret dyre. Men det har en masse fordele. De vigtigste fordele ved produktet omfatter høj holdbarhed og lethed. Denne pude har allergivenlige egenskaber, adskiller sig elasticitet og perfekt bevarer sin form. Hertil kommer, at det produkt, der absorberer fugt. Silke modeller ikke avle mider og skadelige bakterier. Producenter af det produkt, der hævder, at det hjælper med at forhindre dannelsen af folder, som efter et stykke transformirovalsya i rynker.
 2. Pude med boghvede skaller. Sådanne produkter må ikke samle støv mider. Dette er især vigtigt for mennesker, der lider af allergi eller har følsom hud. Ud over, puden har en behagelig aroma. Hun nemt finder den ønskede form, tilpasning til placering af hoved og hals. Det er værd at overveje, at boghvede skrog giver en luksuriøs massage af hoved og hals. Dette øger søvn kvalitet, og hjælper med at forhindre dannelsen af rynker.
 3. Pude med cedertræ shuck. Denne møtrik er en frisk duft, der er i besiddelse af terapeutiske egenskaber. Fordi sove på en pude vil hjælpe med at berolige nervesystemet. Hertil kommer, at produktet er allergivenlige egenskaber og hjælper med at håndtere konsekvenserne af stress. Denne type pude giver en luksuriøs massage af huden. Dette hjælper med at forhindre dannelsen af poser og rynker under øjnene.
 4. Pude-transformer. Dette produkt er formet som bogstavet N. Dette design er med til at undgå at røre ved den side af ansigtet til overfladen af puden. Dette giver en slags svævende effekt. På grund af dette, er det muligt at undgå dannelsen af rynker og folder, samt til at klare eksisterende huden folder. En karakteristisk egenskab ved produktet, er tilstedeværelsen i det stof, af kobber tråde. På grund af denne under søvn udgivet ioner Meads. Det hjælper til at aktivere syntesen af kollagen, som er ansvarlig for elasticiteten af epithelet.

Bedste løsning anses ortopædiske hovedpuder. Men, de bør vælge folk, der har problemer med ryggen. Det er også værd at overveje, at afhængigheden skal ikke være meget høj.

Disse produkter omfatter flere elementer:

 • bagsiden giver støtte til den cervikale;
 • den lavere fragment – hjælper til at undgå berøring af ansigt og overfladen af pude;
 • del til occipital regionen giver ekstra støtte til den cervikale og ryg;
 • højre side – skaber muligheder for et behageligt at sove på din side;
 • et fragment af chin – hjælper med at forhindre udskridning.

Denne model ikke provokere ubehag i skuldre, nakke eller ryg. Er det ikke forårsage hovedpine eller hævelse. Pude rynker hjælper til at undgå deformation af den sarte hud og rynker i ansigtet.

Princippet om betjening af produktet

Mange kvinder mener, at for at forhindre forekomsten af rynker eller for at beskæftige sig med eksisterende pletter stærkt foryngende værktøjer, seler eller plastikkirurgi. Ikke alle ved, at du vælger en forkert pude vil ophæve den indsats, der tager sigte på en foryngelse af huden. Som et resultat, at der er høj sandsynlighed for forekomst af uinteressante folder.

Brug specielle puder hjælper på kort sigt at rette tidlige tegn på ældning. Vigtige funktioner i produktet omfatter følgende omkostninger:

 1. Armaturet har en unik form. Gennem denne er det muligt at minimere området kontakt af produktet med den person.
 2. Indeni er der en superfin kobbertråd. Brug af kobber-ioner, aktiverer syntesen af kollagen, der opretholder normale elasticitet af epithelet.
 3. Det fyldstof, der anvendes naturlige materialer som fyrretræ eller boghvede skaller. Også på salg, er puder med silke fibre.

Naturlige fyldstoffer er i stand til at gentage formen på hovedet og endda give en massage af huden. På grund af disse egenskaber formår at håndtere små rynker og fjerne poser under øjnene. Den utvivlsomme fordel er den utrolige smag af produktet.

Silke pude ser meget attraktivt og er meget skånsom mod din hud. Dette hjælper til at undgå ubehagelige følelser. Naturlige materialer, der er allergivenlige egenskaber, fremragende absorbere fugt og hjælper med at forhindre vækst af patogene mikroorganismer. Sådanne puder må ikke angribe mider, som er meget vigtigt for mennesker, der er tilbøjelig til allergiske reaktioner.

nyttige egenskaber af puden

Nyttige egenskaber af moderne puder

Den konstante brug unikke pude giver dig mulighed for at få mærkbare resultater. Nyttige egenskaber, omfatter følgende:

 • der er en vane til at sove på ryggen;
 • det er muligt at undgå dannelse af dobbelthage og bevare et smukt ovalt ansigt;
 • en korrekt kropsholdning;
 • slappe af muskelvæv af nakken, der hjælper med at læsse den ryggen;
 • fjerner rynker i det område af halsudskæring.

At vurdere fordele af høj kvalitet, puder, du har brug for at lære at bruge det korrekt. For at gøre dette, skal du læse reglerne for brug af værktøjer.

Funktioner af brugen af produktet

For at undgå forekomsten af rynker, skuldre skal hvile i base pude og hals er placeret i en speciel rille. Hovedet skal være i en depression i den Centrale del af produktet. På grund af dette arrangement, halsen er af den mest komfortable position, og falder i søvn. I tilfælde af pude fra rynker det er muligt at sove på din side. Den person vil ikke være meget at kramme i produktet. Dette er på grund af sin unikke form og materiale.

Under søvn produktet ikke ændrer form under hovedet. Dette er den korrekte og komfortabel position. Til at klare de rynker, der sover på en pude bør dagligt. Tak til ordentlig hvile i 8-10 timer i et par uger vil være i stand til at se de første resultater. Tak for at passe facial hud er strammet, at forbedre sin glathed og elasticitet. Talrige undersøgelser bekræfter, at i 98% af tilfældene efter 2-3 ugers brug puden bremser dannelsen af rynker og normale udseende af epithelet.

Effektivitet

Dette produkt viste sig relativt nylig, men har allerede formået at vinde mange beundrere.

Gennem sin anvendelse det er muligt at opnå disse resultater:

 • at slappe af muskelvæv i ansigtet;
 • for at undgå dannelsen af nye rynker;
 • for at sikre en sund søvn i forskellige krops-positioner.
 • for at forhindre forekomsten af rynker og folder på huden;
 • for at opnå anti-aging effekt og for at undgå behovet for dyre anti-aging procedurer;
 • til støtte for hoved og nakke i en behagelig stilling, der giver ordentlig hvile;
 • forbedre blodgennemstrømningen i området af ansigt og hals.
pude rynker tips

Nyttige tips

Pude fra rynker skabt de ønskede resultater, skal du følge disse anbefalinger:

 1. At sengen ikke senere end 23 timer.
 2. Søvn varighed bør ikke være mindre end 8 timer.
 3. Det anbefales ikke at sove i mørke.
 4. Før sengetid ventilere rummet til at give frisk luft.
 5. Det anbefales, at du sover på ryggen eller så ofte som muligt for at slå over.
 6. At bruge anti-aging kosmetik til ansigt.
 7. Undgå overspisning før sengetid.

Pude rynke creme betragtes som en effektiv enhed, som hjælper med til at undgå forekomsten af rynker og folder på huden. For at opnå gode resultater, bør produktet anvendes i forbindelse med korrektion af livsstil. For dette er du nødt til at spise rigtigt, slappe af og nyde kvalitet kosmetik.