Laser ansigts hudforyngelse

Hvis der er eksterne tegn på ældning, er ansigtsforyngelse med laser en glimrende løsning. Hvad er denne procedure? Hvordan gøres det? Er der nogen kontraindikationer? Læs artiklen.

Hvad er denne teknik?

Aldring er en naturlig proces. Ingen kan undgå det. Derfor leder mange efter måder at bremse udviklingen af eksterne tegn. Med alderen bliver huden slap, hængende, blodkar bliver mærkbare, hyperpigmentering opstår. Laser ansigts hudforyngelse eliminerer alle disse problemer. Dette kræver ikke kirurgisk indgreb.

Kosmetologen skal først undersøge huden og vurdere dens tilstand. Efter at have identificeret problemområder, træffes en beslutning om gennemførligheden og anvendeligheden af en sådan procedure. Tidspunktet for eksponering for laseren bestemmes i hvert enkelt tilfælde individuelt. Det hele afhænger af de eksisterende problemer med epidermis.

Laser ansigts hudforyngelse

Der er flere typer af sådan slibning. Det er dybt, overfladisk og middelmådigt. Når du vælger en overfladisk, skal du ikke stole på fjernelse af alvorlige mangler. Kun det øverste lag påvirkes, en mild delikat effekt antages. Selv foreløbig anæstesi er ikke påkrævet. Procedurens varighed er fra 20 til 40 minutter. Som et resultat er det muligt at forbedre hudfarven og gøre den jævn. Små efterlignende rynker elimineres. Huden bliver lysere. Du vil se yngre ud.

Medianteknikken involverer de epidermale og basale lag. Denne procedure skal gentages en gang hver 3-6 måned. Resultatet opretholdes hele året. Proceduren varer fra 20 minutter til 1 time. Som et resultat forbedres ikke kun ansigtsfarven, men også pigmentpletter, cirkler under øjnene fjernes.

Den dybe sort er angivet i nærvær af mere alvorlige problemer: udtalt rynker, aldersrelateret tab af kollagenfibre. Denne teknik udføres oftest med anæstesi. Både lokal og generel anæstesi kan anvendes. Som et resultat accelereres produktionen af kollagen, lindringen udjævnes, huden bliver glat og strålende. Teknikken giver en løfteeffekt. Forynder og strammer huden. Eliminerer rynker ved at fremme naturlig regenerering.

Indikationer og kontraindikationer

Denne teknik anbefales til dem, der ønsker:

 • korriger ansigtets kontur;
 • gør huden stram;
 • bliver visuelt flere år yngre;
 • fjerner udtryksrynker;
 • udjævner hudfarve og giver det et sundt look;
 • fjern uønsket lettelse;
 • giver fasthed og elasticitet;
 • krympe porer;
 • fjern strækmærker uanset årsag.
Laser ansigtsforyngelsesprocedure

En sådan teknik som laser ansigtsforyngelse har også kontraindikationer. Disse inkluderer:

 • graviditet
 • blodsygdomme
 • infektioner
 • diabetes
 • psykiske lidelser
 • sygdomme i det kardiovaskulære system;
 • herpes;
 • hyper eller hypotension.

Har du brug for forberedelse til proceduren?

Ifølge kosmetologer kræves der ingen speciel forberedelse til en sådan procedure. Der er dog nogle tip, der skal følges for at få det ønskede resultat:

 • Besøg ikke solarium i flere dage.
 • Brug en UV-beskyttet creme eller spray.
 • Rens din hud.
 • For at undgå smertefulde fornemmelser skal du anvende bedøvelsesmiddel på området.

Teknik

Lavet af et specielt apparat. På overfladen er der elementer, der letter penetrationen af lysstråler under huden. Vævene opvarmes, men forbliver intakte. Indtrængningsdybden reguleres og vælges individuelt afhængigt af patologien.

En session varer op til 1 time. Under processen skal laseren konstant være i bevægelse for at forhindre beskadigelse af overhuden. Behandlingszoner dannes. Regenerering stimuleres. I slutningen påføres en beroligende creme.

Teknik til udførelse af laserforyngelse

Antallet af procedurer afhænger af det oprindelige problem. Hvis du følger alle kosmetologens anbefalinger, vil du være i stand til at opnå det bedste resultat og forlænge effekten i lang tid.

Forskelle fra lægemiddelforyngelse

Hvilket er bedre - ved hjælp af et lægemiddel eller laser ansigtsforyngelse? En gruppe specielle præparater anvendes til konturplast. Du kan bruge dem til at korrigere læbernes form og størrelse samt til at modellere den korrekte ovale i ansigtet. Præparaterne indeholder en øget koncentration af hyaluronsyre. Denne teknik er dog kendetegnet ved tilstedeværelsen af mange kontraindikationer og mulige bivirkninger. Derfor bør de, der søger at finde en mere skånsom teknik, overveje en teknik ved hjælp af en laser.

ansigtsforyngelse med laser - pris

Omkostningerne afhænger af det behandlede område og det oprindelige problem. En billig mulighed er håndbehandling. Hvis du behandler hele ansigtet med denne teknologi, skal du være klar til at bruge mere.

Laserforyngelse af ansigtshud - anmeldelser

Tjek indtryk fra piger og kvinder, der har gendannet deres hud ved hjælp af denne metode. Måske vil deres meninger påvirke din beslutning.

Anmeldelse nr. 1

Jeg læste om en sådan teknik som laser ansigtsforyngelse - anmeldelserne var kun positive. Pigmenteringen er passeret, hudtilstanden er forbedret. Derudover er selv kapillærnet forsvundet. Jeg anbefaler!!

Anmeldelse nr. 2

Denne ansigtsløftning er et gennembrud inden for kosmetologi. Jeg var altid skeptisk over for sådanne metoder, men besluttede mig for laserbehandling. Under brug af enheden mærkes let ubehag. Men du kan lukke øjnene for ham, fordi resultatet er det værd.

Anmeldelse nr. 3

En laserenhed blev brugt. Ansigtshuden blev glattet og bleget. Som et resultat forsvandt selv den største acne. Jeg er meget glad for, at jeg opdagede denne teknologi for mig selv.