Fraktioneret laser ansigts hudforyngelse

For at kaste et årti ud og se mere attraktivt ud, behøver du ikke ty til hjælp fra plastikkirurger. Fraktioneret laser ansigtsforyngelse er en innovativ løsning, ved hjælp af hvilken din hud forynges, fornyer sig og skinner igen med en sund glød!

Proceduren er ikke invasiv, dvs. den udføres uden injektioner - den er absolut smertefri og sikker. Ved hjælp af Fraxel-laseren eliminerer kosmetologen hudfejl som pigmentering, strammer den, vender den tilbage til et frisk look, elasticitet og jævn tekstur - ansigtet bliver lige så glat som porcelæn!

Fordele ved proceduren

Takket være evnen til at justere laserstrålens styrke er det muligt at påvirke de dybe lag af huden, hvilket giver virkelig chokerende resultater i behandlingen af hudlidelser (sår og ar, strækmærker og stærk pigmentering) . Følgende faktorer betragtes også som fordelene ved fraktioneret laserforyngelse af ansigtshud:

 • muligheden for at udføre proceduren på ethvert område i ansigtet, herunder de mest sarte områder af øjenlågene og de peri-labiale områder
 • intet behov for at trænge ind i huden, hvilket er typisk for invasive injektionsoperationer - på denne måde ødelægges hudens integritet ikke, og patienten oplever ikke smertefulde fornemmelser;
 • proceduren er effektiv for patienter i alle aldre på grund af laserstrålens dybe indtrængning i alle lag af hudepitelet;
 • sikkerhed - igen, fordi proceduren er ikke-invasiv, er der ingen risiko for at beskadige huden.

Lad os desuden fremhæve effektiviteten af foryngelse: dit ansigt bliver renere, glattere og ser mere tonet ud på et par dage efter den første procedure!

Hvad kan fjernes med Fraxel-laseren?

hvilke hudfejl der kan elimineres ved hjælp af en fraktioneret laser

Denne service kan bruges af de klienter, der ønsker:

 • for at stramme hudens porer
 • for at forynge hudens struktur og stramme ansigtets kontur
 • for at stramme huden og få en sund hud
 • for at ødelægge spor efter acne, ar tilbage efter kvæstelser eller operationer
 • fjern melasma, alderspletter;
 • glatter rynker.

Hvordan går proceduren?

Først renser kosmetologen overfladen af ansigtet grundigt med let skrælning, hvorefter en beroligende salve med bedøvende effekt påføres huden. Efter en time vaskes salven af og ansigtet dækkes med et lag fedtet creme, som garanterer uhindret glidning af laseren. Efter behandling af huden med Fraxel-laseren påføres der igen en beroligende creme på huden.

En session med fraktioneret laser ansigts hudforyngelse tager cirka en halv time. Det efterfølgende antal besøg fastlægges, når man diskuterer med lægen, hvilke problemer der skal løses af patienten, afhængigt af deres kompleksitet, hudtype og personlige følelser hos klienten. I gennemsnit drejer det sig om fire procedurer udført med en pause på tre uger. Nogle gange, efter laserbehandling af huden, kan den blive lidt rød, men efterfølgende bliver den bronze, garvet og elastisk i udseende.

Hvordan plejer du dit ansigt efter foryngelse?

For effektiv hudheling og konsolidering af anti-aging-effekten anbefaler læger at følge følgende regler:

 1. ikke være i direkte sollys;
 2. brug solcreme med en høj grad af UV-beskyttelse i de næste tre måneder;
 3. anvender regelmæssigt en creme ordineret af en læge på de behandlede områder;
 4. spring scrubs over og tag herpes antivirale lægemidler i en uge.