Laserfraktioneret ansigtsforyngelse

Kosmetologens verden står ikke stille, flere og flere nye måder at opretholde et attraktivt udseende eller korrekte mangler opstår konstant. Fraktionerede lasere til hudforyngelse er ingen undtagelse. Proceduren hjælper med at håndtere flere problemer på én gang:

  • virkningerne af acne;
  • overdreven ekspansion af porer;
  • hudpigmentering
  • efterligner rynker.
hvordan udføres proceduren med fraktioneret laserforyngelse

Sådan fungerer proceduren

Det vides, at over tid dør nogle celler, og nogle "går i dvale", holder op med at arbejde til gavn for kroppen. Disse processer fører til en reduceret produktion af elastin og kollagen, og derfor opstår der mangler på huden: rynker, tørhed og slaphed. Under indflydelse af en laserstråle dør svage celler endelig af, men de fleste af dem vågner op og begynder at dele sig aktivt for at gendanne det forstyrrede område af laseren. For at udføre foryngelsesproceduren er der udviklet et specielt apparat, og der påføres en særlig bedøvelsesgel, før huden behandles.

Hvilke resultater kan du forvente

  1. Mange mangler forsvinder, men epidermis påvirker kun efterlignende rynker, dybere er sandsynligvis de samme.
  2. Mest sandsynligt skal proceduren udføres flere gange for at slippe af med arene.
  3. Dermis har brug for 14 dage til at heles, i hvilket tidsrum huden skal smøres med specielle cremer.
  4. Proceduren er smertefuld, den påvirkes ikke engang af smertetærsklen og behandlingen med bedøvelsesmiddel.
  5. Acne på huden er en kontraindikation for proceduren.

Anbefalinger inden proceduren

Laserfraktioneret foryngelse anbefales til patienter over 30 år. Når man undersøger hudens tilstand, kan en specialist råde dig til først at udføre renseproceduren, så laserstrålene behandler mere nøjagtigt det krævede område. Under ingen omstændigheder bør laserforyngelse udføres i tilfælde af betændelse eller hudsygdomme, en smertefuld tilstand og en stigning i kropstemperaturen er også en kontraindikation.

Fraktioneret laser ansigtsforyngelse påvirker alle hudlag, derfor har den en unik langvarig virkning. Moderne teknologier og kompetente specialister giver dig mulighed for at vælge et kursus, der giver det bedste resultat med en minimum varighed af restitutionsperioden. Den unikke metode til foryngelse kræver ikke operation og er populær blandt mange Hollywood-stjerner. Proceduren er helt sikker, den er mere effektiv end plastikkirurgiske metoder og er samtidig tilgængelig for en kvinde med en gennemsnitlig indkomst.