De bedste anti-aging behandlinger til huden omkring øjnene

Når jeg ser på de mange forskellige tilgange og metoder til korrektion, der tilbydes for at løse problemerne med mørke rande og poser under øjnene, vil jeg tro, at det er let og enkelt at fjerne disse ufuldkommenheder.

Lad os se nærmere på alle de metoder, der tilbydes patienterne.

Lad os først sige, at mørke rande og poser under øjnene er lidt forskellige problemer, hvis årsager er forskellige. Selvom korrektionsmetoderne delvist overlapper hinanden.

Så til korrektion af poser og cirkler under øjnene kan du blive tilbudt:

 1. Cremer og salver
 2. Masker
 3. Patches
 4. Biorevitalisering
 5. Laserbiorevitalisering
 6. Mesoterapi
 7. Laserafskalning eller overfladebehandling eller fraktioneret foryngelse
 8. RF-løft
 9. IPL-procedurer
 10. Kryolipolyse
 11. Massager
 12. Fyldstofinjektioner
 13. Blepharoplasty

Helt ærligt betragter vi ikke kosmetiske produkter, selvom cremer og salver skal tilskrives dem.

Har du fundet et forslag, der ikke er på denne liste? Lad os vide!!!

Lad os til at begynde med kort bemærke os selv årsagerne til dannelsen af problemer under øjnene.

Beskyt din hud fra en ung alder!

De første blå mærker, hævelser eller rynker omkring øjnene er et signal om, at det er på tide at handle og handle med det samme! Problemer i øjenområdet begynder i en tidlig alder fra ca. 25-30 år, og de bliver endnu mere med alderen. Som regel er disse: - blå mærker under øjnene, der opstår som et resultat af venøs stasis eller den umiddelbare nærhed af blodkar til overfladen af huden; - tør hud, der fremkalder de første rynker, som vises på grund af mangel på subkutant fedt- efterlign rynker eller såkaldte krage fødder i øjnene, karakteristisk for næsten alle kvinder efter 30-35 år; Fra 35-års alderen tilføjes de ovenfor beskrevne problemer: - Tyndere hængende hud omkring øjnene som et resultat af langvarig tørhed i huden. - rosacea (vaskulært mesh) under øjnene, som en fortsættelse af tilsyneladende harmløse blå mærker under øjnene. - palpeobromale og nasolakrimale rilleralderspletter, der giver alder væk og skaber effekten af trætte øjne

Husk!Huden omkring øjnene har brug for særlig pleje! Det er vigtigt at vælge den rigtige creme, lave nærende masker, bruge olier og om nødvendigt kontakte en kosmetolog, der kan tilbyde en af de mange mulige procedurer.

I dag er kosmetologer klar til at tilbyde kvinder ikke en, men flere måder at vedligeholde eller forynge huden omkring øjnene på.

øjenpletter

Blepharoplasty

Blepharoplasty udføres på de nedre og øvre øjenlåg op til ciliary margin. Til dette anvendes specielle smalle dyser (7 mm). Proceduren bruges ofte til behandling af krage fødder, nedre øjenlågs rynker og stramning af øvre øjenlåg.

Blepharoplasty fornyer menneskelig hud og frigør den fra alle defekter. En tynd laserstråle danner tusinder af mikrozoner med indflydelse på hver centimeter af huden, hvor gammelt og defekt kollagen ødelægges. Samtidig forbliver mange levedygtige celler omkring hver mikrozone med indflydelse, som aktiveres under påvirkning af varme. Under denne proces, som kan tage fra flere timer til flere dage, vises der mangelfri hud på stedet for hver mikrozone.

Efter proceduren med laserfraktioneret foryngelse ændres selve strukturen i huden. Det bliver glattere, mere hydreret, elastisk, mindre udsat for betændelse og udslæt. I dette tilfælde er hudens overflade ikke skadet.

Fraxel løser blandt andet problemet med mørke rande under øjnene. Handlingsprincippet for Fraxel-laseren på alderspletter og områder med hyperpigmentering adskiller sig fra alle almindelige metoder. Laseren påvirker ikke melanin, men cellerne, der syntetiserer og akkumulerer dette pigment. Således erstattes gamle celler, hvor dannelsen af melanin er nedsat, med nye. I stedet for området med hyperpigmentering dannes hud i en naturlig skygge.

Hardware eller RF-løft

Løft af lys eller radiofrekvens er den mest populære hudforyngelsesprocedure, herunder omkring øjnene. Forresten kaldes løftning af det periorbitale område (dvs. omkring øjnene) ofte ikke-kirurgisk blefaroplastik.

Essensen af metoden ligger i den termiske effekt på huden, hvilket resulterer i, at produktionen af kollagen og elastin aktiveres. Efter kun én procedure bliver huden stram, glat, strålende, elastisk. Vi har allerede skrevet om, hvad handlingen med RF-løft er baseret på, og hvilke resultater kosmetologen kan opnå. Det menes, at RF-løft er en af de mest effektive metoder til ikke-injektion foryngelse. Under proceduren opvarmes radiobølger de dybe lag af dermis, stimulerer væksten og delingen af fibroblaster, hvilket igen fører til syntesen af kollagenfibre.

Hvad angår foryngelse af huden omkring øjnene, vil resultaterne være synlige efter den første procedure: - det rynkede maske og den såkaldte krage fødder forsvinder; - du vil glemme poser og blå mærker under øjnene; - de øvre og nedre øjenlåg styrkes og strammes- huden vil blive styrket og forynget- du vil se 10-15 år yngre ud.

Det er bemærkelsesværdigt, at selve proceduren er smertefri, ikke kræver særlig forberedelse, praktisk talt ikke afbryder de daglige aktiviteter, ikke kræver brug af bedøvelsesmidler og kan udføres når som helst på året.

For at opnå maksimale resultater tager det cirka 4 sessioner, ca. en gang hver 2-3 uge. Resultaterne af hudforyngelse, inklusive dem omkring øjnene, varer op til 5 år! For en længere effekt kan RF-løft gentages to gange om året, en procedure ad gangen.

velplejet hud

Årsager til forekomst

Funktioner i hudens struktur

Stråler og krage fødder dannes omkring øjnene, fordi huden i dette område er mere sårbar end i andre. Hvad gør hende så følsom?

Øjenlågens hud er ca. 6 gange tyndere end huden på kinderne, så den er mere tilbøjelig til at strække sig og rynker.

Det subkutane fedtlag i dette område er ubetydeligt.

Antallet af talgkirtler reduceres, og den beskyttende hydrolipidiske film er derfor tyndere.

Aktive ansigtsudtryk

vi udtrykker følelser (smil, rynker panden)

blinker ca. 20 hvert minut.

Denne gigantiske belastning kan kun påvirke hudens udseende omkring øjnene.

Aldersrelaterede ændringer

Billedbehandling

De skadelige virkninger af stråler på huden (dannelse af rynker, pigmentering) er kendt af alle. Men hvis tidligere hudlæger mente, at kun solbriller kan beskytte øjenlågens hud mod ultraviolet stråling, er de nu begyndt at producere specielle solcremer til området omkring øjnene.

Dårlige vaner

Uden overdrivelse er dette hudens fjende nummer et. Når tobaksrøg inhaleres, kramper kapillærerne og er i god form i ca. 2 timer. Cirka denne tid er en pause mellem to cigaretter, det vil sige hele dagen, hvor rygerens hud er i en tilstand af stress og ilt sult. Og glem ikke tobakks toksicitet.

På den ene side hævdes det, at et glas rødvin om dagen er godt for dit helbred, da druer indeholder polyfenoler, en antioxidant. På den anden side er alkohol sammen med tobak en af synderne i hudforringelse. To ekstra glas vin dagligt kan føre til dehydrering omkring øjnene og rødme i huden i dette område.

Visionsproblemer

Biorevitalisering eller mesoterapi af huden omkring øjnene

Begge metoder involverer injektion af området omkring øjnene. I tilfælde af biorevitalisering injiceres hyaluronsyre under huden, og i tilfælde af mesoterapi - en cocktail, der også indeholder hyaluronsyre og et kompleks af mikro- og makroelementer, der er nødvendige for næring og foryngelse af huden.

Det antages, at mesoterapi kan udføres fra en alder af 30 år, og biorevitalisering lidt senere - fra en alder af 35-40 år. Under proceduren injicerer lægen problemområder med lægemidler, der hjælper med at slippe af blå mærker, hævelser og små rynker i øjenområdet, som som beskrevet ovenfor skyldes mangel på fugt og næringsstoffer.

Vigtigt!Hyaluronsyre er en unik komponent, der findes i enhver hudcelle. Det er hun, der bevarer fugt og derved giver et sundt og velplejet udseende af huden. Med alderen reduceres indholdet af hyaluronsyre i cellerne, hvilket fører til tørhed og uklarhed i huden.

I tilfælde af mesoterapi indeholder cocktails ud over hyaluronsyre komponenter, der stimulerer produktionen af kollagen og elastin (placentahydrolysat, planteekstrakter, vitaminer og mineraler). Dette fører til en langvarig virkning af proceduren, og mørkere og rynker i øjenområdet forsvinder. Resultaterne af foryngelse vil være synlige efter den første procedure, og fuldstændig foryngelse vil kræve flere sessioner.

Effekten efter mesoterapi og biorevitalisering varer i gennemsnit ca. 6 måneder. For at gemme resultaterne skal proceduren gentages med jævne mellemrum.

Fotorejuvenationsmetode

Ud over hjemmemetoder til at håndtere rynker i ansigtet findes der professionelle tjenester fra skønhedssaloner. Derfor kan spørgsmålet “Sådan fjernes dybe rynker” sikkert stilles til en kosmetolog, der nøje undersøger hudens tilstand og vælger alle de nødvendige procedurer.

Således kan du ikke kun fjerne rynker i ansigtet, men også forbedre hudfarven, fjerne poser under øjnene og stramme ansigtets ovale. Rehabiliteringsperioden er minimal. Denne metode er en god tilføjelse efter plastikkirurgi eller laseroverfladebehandling.

fotorejuveneringsmetode

Takket være denne metode kan du fjerne rynker i ansigtet og forbedre dets farve. Essensen af metoden ligger i introduktionen af speciel hyaluronsyre ved hjælp af en original teknik i visse hudlag. Sådan finder mesoterapi og biorevitaliseringsprocedurer sted. Ud over disse invasive metoder er der imidlertid ikke-invasive metoder - dette er ansigt hyaluronoplasty, et eksempel på en hardwareteknik.

Dette proteinpræparat er med succes migreret fra plastikkirurgens kontor til kosmetologens kontor. Med dens hjælp kan du fjerne rynker i ansigtet, både overfladisk og dyb efterligning. Men der er en nuance her: det er ineffektivt for nasolabiale folder og folder på hagen. Dette skyldes, at botox blokerer transmission af nerveimpulser i muskelfibre, som om de slapper af.

Botox kombineres også med hyaluronsyre for at fjerne dybe rynker i ansigtet. Denne effekt varer op til seks måneder. Det er bedst at overlade denne form for procedure til en kosmetolog med et medicinsk eksamensbevis, der kan vælge medicinsk kosmetik til små efterlignende rynker.

Bioreparation

Metoden er baseret på intradermale mikroinjektioner med introduktion af visse præparater indeholdende hyaluronsyre, vitaminer, proteiner og aminosyrer. På grund af den multikomponente natur i det behandlede område skabes den nødvendige reserve til huden, som absorberes i blodet i lang tid - mere end 14 dage, hvilket giver anledning til naturlige regenereringsprocesser i dermis.

Biorevitalisering

Takket være biorevitalisering er det muligt at fjerne rynker i ansigtet med en sikker metode ved hjælp af hyaluronsyreinjektioner. Denne procedure forbedrer hudens tilstand - både ansigtet og andre dele af kroppen. For eksempel i halsudskæring, underarme osv. Biorevitalisering med hyaluronsyre gør huden elastisk, fast og gendanner en sund farve.

Redermalisering

Redermalisering er baseret på den intradermale injektion af et specielt præparat, som kan bruges til at fjerne dybe rynker i ansigtet. Dette skyldes foryngelse og gendannelse af huden indefra ved hjælp af injektioner, og derfor er et andet navn til denne procedure redermalisering af injektioner.

I praksis er det kendt for dets effektivitet, minimale invasivitet og minimale bivirkninger, som det bruges i vid udstrækning i moderne æstetisk medicin. Med det kan du fjerne rynker i ansigtet på en sikker måde. Dette skyldes indholdet af kendt hyaluronsyre og natriumsuccinat, et derivat af ravsyre, i præparaterne.

Hvis din pande er dækket af rynker, er metoden til lysforyngelse relevant for dig. Fjern ansigtsrynker ved hjælp af denne metode er mulig på grund af aktivering af genoprettelse af hudvæv og lanceringen af produktionen af elastin og kollagen, der betragtes som grundlaget for hudens elasticitet og friskhed. Princippet for denne metode er en kombination af lysimpulser og radiofrekvenser.

Væv på et bestemt niveau opvarmes intensivt, så gamle strukturer fornyes, og nye unge dannes. Nye teknologier gør det muligt at forynge huden indefra og fornye det subkutane væv uden operation. Hvis du er interesseret i, hvor meget brugen af sådanne kosmetiske procedurer koster, kan du sørge for, at de bliver billigere end kirurgisk løft.

Fyldstoffer baseret på hyaluronsyre

Fyldstoffer, dvs. blød gel baseret på hyaluronsyre - betragtes som den mest effektive måde at slippe af med rynker, tårer og blå mærker i øjenområdet. Fyldstoffer, ligesom mesoterapi, er præparater baseret på hyaluronsyre, beriget med et kompleks af vitaminer og aminosyrer.

Den grundlæggende forskel mellem mesoterapi og fyldstoffer er lægemidlets tæthed. Fyldstoffer er en blød gel, så de forynder ikke kun huden ved at stimulere skrælproduktionen, men fylder også rynker og øjenlåg. Og hvis mesoterapi kan praktiseres fra 25-28 år, så fyldstoffer fra ca. 40, men i dette tilfælde afhænger det hele af hudens individuelle egenskaber og kosmetologens beslutning.

Under proceduren indsættes fyldstof i kredsløbet i øjet, hvilket resulterer i, at rynker udglattes, blå mærker, riller og effekten af sunkne øjne forsvinder. Lægemidlet fordeles jævnt over hele pereobitalområdet, og resultatet af foryngelse varer op til et og et halvt år.

Alt ville være fint, men hyaluroniske fyldstoffer er kendetegnet ved den såkaldte Tyndall-effekt. Dette betyder, at hyaluronsyre, som er farveløs i naturen, brydes under påvirkning af lysstråler, og huden får blålig eller lilla striber. For at være retfærdig skal det bemærkes, at de kun er synlige på meget tynd og følsom hud. Effekten forsvinder først, når gelen er helt opløst, det vil sige efter ca. seks måneder. Derudover skaber de introducerede fyldstoffer, især i starten, ifølge anmeldelser fra nogle kvinder effekten af hævede øjenlåg.

Vigtigt!Inden du beslutter dig for at injicere fyldstoffer samt enhver anden anti-aging-procedure, skal du finde en god kosmetolog, der vil vurdere hudens tilstand og foreslå den optimale anti-aging-procedure.

Salonbehandlinger for at reducere nasolabiale folder

Skønhedssaloner tilbyder en række behandlinger, der forynge huden og fjerne nasolabiale folder. Den største fordel ved disse teknikker er muligheden for hurtig korrektion af ansigtshuden og langvarig bevarelse af den opnåede effekt. En bred vifte af procedurer giver dig mulighed for at vælge den mest egnede metode til hvert enkelt tilfælde.

Mesoterapi

Proceduren inkluderer introduktion i huden af en cocktail indeholdende et kompleks af vitaminer, nukleinsyrer, mikroelementer og andre næringsstoffer. Til implementeringen anvendes et specielt apparat med mikronåle.

På denne måde kan du give dermis (det indre hudlag) ernæring, forbedre blodcirkulationen og lymfeudstrømningen, fremskynde stofskiftet og give celler tilstrækkelig fugt. Wellnesskurset kan bestå af 5-10 sessioner.

Fordelene ved metoden inkluderer brugen af minimale doser - fra 2 ml til et par dråber meso-cocktail, ikke-toksiciteten af de lægemidler, der anvendes til kroppen, fraværet af kontraindikationer og aldersbegrænsninger.

Ulemper: Ved injektioner kan der mærkes smerter, blå mærker på injektionsstederne, komplikationer i form af en allergisk reaktion med rødme i huden i injektionsområdet er ikke udelukket.

Lipofilling

Ved lipofyldning injiceres fedt taget fra en anden del af patientens krop langs den nasolabiale fold. Det bruger lokalbedøvelse. Operationen tager 30-60 minutter.

Fordele ved lipofilling: lav sandsynlighed for afstødning af det transplanterede materiale i kroppen eller forekomst af allergiske manifestationer, fravær af postoperative suturer, i mange tilfælde varer det opnåede resultat i lang tid.

Ulemper ved denne metode:

 • en del af det indsprøjtede fedt i den postoperative periode absorberes, derfor kræves et større volumen fedtvæv;
 • undertiden på grund af den fremskyndede resorption af materialet bliver det nødvendigt at udføre yderligere procedurer;
 • kan få blå mærker og let hævelse, følelsesløshed eller ømhed på fedtinjektionsstedet, men dette ubehag forsvinder inden for en uge.

Mekanismen til udglatning af nasolabiale folder ved hjælp af konturplast er baseret på introduktion af gelignende stoffer - fyldstoffer i hudens hulrum. Oversat fra engelsk oversættes dette navn som "pladsholdere".

De mest anvendte fyldstoffer er præparater indeholdende hyaluronsyre, et polysaccharid, der binder vand og øger volumen på injektionsstedet.

Sikkerheden og effektiviteten af hyaluroninjektioner i kampen mod nasolabiale folder skyldes, at syren, der anvendes til dem, er en naturlig komponent i huden. At være biologisk kompatibel med den menneskelige krop, efter en tid opløses den, og det bliver nødvendigt at gentage proceduren.

Hvis der er kontraindikationer for introduktionen af hyaluronsyre, erstattes den med et fyldstof, hvor et syntetisk stof, der absorberes i kroppen, anvendes - polycaprolacton.

Virkningen af hyaluroninjektioner varer i mindst 6 måneder, i nogle tilfælde op til 2 år. Proceduren kan udføres i alle aldre. Kontraindikation til dets anvendelse er graviditet, hudsygdomme, patologier i indre organer.

nasolabiale folder

Den indeholder botulinumtoksin - et giftigt stof, der blokerer strømmen af nerveimpulser til ansigtsmusklerne. Under indflydelse af neurotoksin slapper de af, og det hudområde, der danner den nasolabiale fold, rettes ud.

Med den korrekte beregning og administration af en dosis Botox kan øget muskeltonus fjernes uden at forstyrre naturlige ansigtsudtryk. Det opnåede resultat varer i 4-12 måneder.

Fordelen ved proceduren er, at den undgår plastikkirurgi og er et alternativ til andre typer kosmetiske procedurer.

Ulemper: i tilfælde af overdosering af lægemidlet kan bivirkninger forekomme i form af et signifikant fald i ansigtsmuskulaturens aktivitet, prolaps af blødt væv, ansigtsasymmetri. Men disse fænomener er midlertidige og passerer, efter at stoffet udskilles fra kroppen.

Rhytidektomi er en radikal metode til at fjerne nasolabiale folder for at fjerne rynker og få dit ansigt til at se yngre ud. Under operationen strækkes den hængende hud, dens overskud udskæres.

Plastikkirurgi har udviklet mange metoder til ansigtsløftning, om nødvendigt kan den kombineres med installation af ansigtsimplantater suppleret med en biorevitaliseringsprocedure.

Effekten opnået som følge af rhytidektomi varer 10 år. En lignende kirurgisk indgriben anvendes til patienter over 40 år.

Fordelen ved denne metode er, at den giver gode resultater med en betydelig foldedybde, som det er vanskeligt at fjerne på andre måder.

Ulempen er de høje omkostninger, rehabiliteringsperioden er længere end med andre metoder. Komplikationer i form af mærkbare ar, blå mærker, følelsesløshed i en del af ansigtet er mulige.

I dag undrer mange kvinder sig over, hvordan man kan slippe af med ansigtsrynker. Kosmetologer tilbyder en række hardwareprocedurer og injektionsteknikker til forskellige omkostninger, der eliminerer aldringstegn i ansigtet. Blandt dem er følgende metoder populære:

 • botox;
 • hyaluronsyre-fyldstoffer;
 • laseroverfladebehandling;
 • lysforyngelse;
 • skrælning.
måder at forynge øjenlågets og ansigtets hud på

Blid mekanisk afskalning er en mikrodermabrationsmetode. Denne procedure udjævner overfladen af huden og udglatter rynker. Kombinationen af vakuummassage med denne metode aktiverer udstrømningen af lymfeknuder, eliminerer ødem og forgiftning af huden. Blodcirkulationen normaliseres, og de dybe epidermale lag er mættet med nyttige komponenter. Som et resultat bliver huden renset udefra såvel som indefra, den får mere ilt og ser yngre ud.

En spiseskefuld hakket persille, kogt med et halvt glas kogende vand og infunderet i 15 minutter, hjælper med at fjerne rynker i ansigtet, mere præcist omkring øjnene, derhjemme. Efter en spiseskefuld revet rå kartofler kombineres med to spiseskefulde persilleinfusion og en spiseskefuld olivenolie eller anden vegetabilsk olie. Overfør til en gasbindsklud og påfør øjenområdet i 15 minutter. Vask ikke af. Udfør denne procedure hver dag.

En lille rå kartoffel, hakket på et fint rivejern, hjælper også effektivt med at fjerne rynker i ansigtet derhjemme. Tag derefter to spiseskefulde kartoffelmasse og bland med den samme mængde hvedemel og kogt mælk. Bland alt grundigt og dann en homogen masse. Derefter anvender vi det på området under øjnene og lader det være i ti minutter. Skyl derefter alt med varmt vand.

Olivenoliebaseret komprimering hjælper med at effektivt fjerne rynker i ansigtet derhjemme. For at gøre dette skal du blande to spiseskefulde olivenolie med E-vitamin (en ampul) eller fem dråber citronsaft. Påfør derefter denne komprimering på området under øjet i 10 minutter. Når du er færdig, skyl eller plet med et papirhåndklæde. Og i slutningen af proceduren skal du lave en let massage.

Du kan også fjerne rynker i dit ansigt derhjemme ved at gnide et protein med en spiseskefuld flydende honning med tilsætning af en spiseskefuld hakket havregryn. Påfør denne blanding på området under øjnene og lad det tørre helt. Skyl derefter af med varmt kogt vand. Aloe vera juice påført huden om natten hjælper med at forhindre forekomsten af ekspressionsrynker.

For effektivt at fjerne rynker i ansigtet derhjemme kan du bruge en anden maske fremstillet ved at blande en spiseskefuld ricinusolie og en teskefuld olie vitamin E. Om aftenen smør du området omkring øjnene med det resulterende sammensætning, forvarmet i et vandbad. Sug i 15-30 minutter, supplerende med en let massage. Blot overskydende med papirhåndklæder. Opbevar denne olieblanding i køleskabet.

En fremragende forebyggelse af efterligning af rynker er en grundig hydrering af huden. Lad det ikke tørre ud, blive båret af garvning i åben sol, solarium og dekorativ kosmetik mindre, blive en tilhænger af en aktiv livsstil. Brug scrubs med omhu og pleje, og smør derefter din hud med nærende cremer.